Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Halina, 14.03.2008 16:02:02, IP: ***.***.9.57, #40104
Hihihi........Ivčo najednou píšeš, jak tě má synek rád a celý týdny jsi tu psala, jak se s miláčkem denně scházíte a děláte to v autíčku a chodíte na kafíčko........a jak se ti po něm stýská......že by se stýskalo po synáčkovi bez ledviny a dalších orgánů ......tos nám tu nebrečela ........jen furt miláček......a dětem se líbí.....fakt vypatlaná ženská.......prázdná hlava...mě se zvedá žaludek z tebe , blééé.........jak vás tu člověk nechá psát, tak zas rozjedete ty svý psychopatiny..

A ty milá Abyjsme ....dej si pozor, nebo tě najdu jinde a poznám podle tvýho dementního psaní, zapomínáš čárky, mezery a píšeš abyjsme hihi...........prd.éééél .....snadno tě poznám ......tak bacha ......nebo jim tam řeknu, jak tady obdivuješ psychopatky...:-)
Halinka, 14.03.2008 16:16:31, IP: ***.***.9.57, #40105
Milý otazníčku, jestli po tom toužíš chudinko nepodepsaná, tak ti tu budu kopčit , jak se o mě páni perou na Rande.......hihi.......ty takovou fotku nemáš tak zuříš , co??
Tak dívej :

rohy : Dobrý inzerát , myslím že má určitě velký ohlas. Mě se líbí moc. Petr

pinkruler : Jste úžasná, Paní. O jak mnoho bych musel být mladší, abyste byla spokojená?

Karrlos : Dobrý den,úžasná Neskromná,
moc se mi líbí ,co píšete ve Vašem profilu a jste odvážná/pokud je to Vaše fotka/...Asi jste dostala spoustu odpovědí,nicméně zkusím své štěstí.Nevím,co byste chtěla vědět mě,vypadám tak na 37-39,i když jsem starší-vyhovuje?

A těch ženáčů, co tam prosíí......hihi......ale nemají šanci.....tak možná výlet a pozvat mě na oběd a na lahvinku.......víc ani ťuk........nejsem přeci nějaká matrace ........hihi.....:-)
.............., 14.03.2008 16:30:24, IP: ***.***.217.5, #40106
Halčo,jen mě hledej ka¨m chodím:o)))))Už se tam na Tebe všichni moc těší:o)))))))třeba nám s tou Tvou frekvencí střídání partnerů povíš jaké to je mít v posteli zoufalce,který se zmůže jen na vysloužilou matraci.Protože holky jsou milenky,jako matrace se chováš Ty :o)))))Chudáci kluci,kdyby věděli koho to budo mít v posteli a jak to střídáš,měla by jsi si zajít na kožní:o))))))))
???( Elis ), 14.03.2008 16:31:56, IP: ***.***.152.103, #40107
Halinko, chtěla bych mít takové sebevědomí jako ty. A nechceš půjčit moje brýle,špatně vidíš....nepodepsaná....jsi pěkná blábola, víš to ?Čti všechno, ono se totiž věci vyvíjí, takže i podepsaná jsem. A jinak, chudinka - to není výstižné. Já tedy nejsem žádná filmová hvězda, to je pravda, ale mám celkem ucházející figuru a dobrou kadeřnici- vizážistku, takže mindráky mít rozhodně nemusím. A taky nemám. Ale ty jsi dost namyšlená na to jak vypadáš.Jasně roky i děti se na tobě podepsaly, ale měla by jsi být ve svém věku už trochu střízlivá. Víš to co bylo třeba roztomilé před 25 lety, je dnes trapné....
A takové větičky si můžu napsat taky, ale to já nemám za potřebí. Mám celkem slušnej 6-ti letej vztah a i kdyby to náhodou skončilo, já se na seznamkách seznamovat nemusím.......
A co kočička ? Je v pořádku ?
Sarah, 14.03.2008 16:43:41, IP: ***.***.166.206, #40108
Ať jí ta kočka chcípne, jen se tomu zvířeti uleví..to, co tady píše Ivče, za to by si zasloužila sama skončit ve špitále, zpřerážet jí kosti, čarodějnici...až tohle se obrátí proti ní, skončí na marách.. fuj, že se nebojí něco takovýho vypustit z huby, je mi z ní fakt blivno!!!!!
Haliná, 14.03.2008 16:48:51, IP: ***.***.9.57, #40109
A já mám téměř 4 letej hihi ....vztah .........a na seznamkách se neseznamuju......když tu chceš dělat chytrou Otazníčku , přečti si zpátky co na Rande dělám..........ty vizážistko........svoji fotku nám pro jistotu neukážeš , že ano......to se to kritizuje a ZÁVIDÍ A ZUŘÍ .. .....
A nevím proč tam píšeš ty otazníky....nejsi si jistá , že jsi Elis ???Hihi...zjevně si nejsi jistá více věcma, co tu píšeš.....chich.....

A tohle dobrá věta našeho Dementa :

)))))))třeba nám s tou Tvou frekvencí střídání partnerů povíš jaké to je mít v posteli zoufalce,který se zmůže jen na vysloužilou matraci

Dobrý co??Nemá to hlavu ani patu ani slovosled .....hihi......prčááááá...:-):-
Ale aspoň už nepíše abyjsme.........protože doteď neví jak to napsat , tak se tomu tvaru vyhýbá......hihihi
Iva, 14.03.2008 16:58:03, IP: ***.***.246.158, #40110
Co kočka, ona ať chcípne, to se uleví všem ...
no však ony boží mlýny melou
Vanessa, 14.03.2008 17:10:03, IP: ***.***.153.9, #40113
Já už k Halině nemám slov......ta by potřebovala Chocholouška......
Halina, 14.03.2008 17:15:44, IP: ***.***.9.57, #40114
Jasně melou ....proto máš ty depky Ivo........a jsi celý roky opuštěná a musíš mít sex se starým ženatým chlapem..........hihi

A Vanesso od tebe to sedí.......ten tvůj syn ti jednou pořádně rozmlátí držku, až se dozví, kdo je jeho skutečnej táta ....a pak tě pošle někam .......těžko někdo pochopí, že proto, aby ses mohla pelešit, lžeš celý roky nejbližším lidem......já bych strachy neusnula, mít takovej malér a ty jsi v pohodě........ty zrůdo....
Vanessa, 14.03.2008 17:19:16, IP: ***.***.153.9, #40115
Jako co ti máme závidět????...nadváhu..?...přechod..?...to jak si blbá..???...jak tě tady každej miluje...??? nebo jako co?...nějak mně to nedocvaklo,potřebuju poradit!!!!
???( Elis ), 14.03.2008 17:20:21, IP: ***.***.152.103, #40116
Na seznamkách se neseznamuješ, na seznamkách se nabízíš, fetišistko. Chceš doprovod na pěší turistiku a očmuchávat smradlavky ( nohy - překlad pro tebe, imbecílku ). A, že nejsem fešanda ? No a co ? Každý jsme nějaký, znám svoje možnosti, rozhodně se nepodceňuji, ale zase na rozdíl od tebe stojím nohama na zemi. A za vizážistku se nestydím, snažím se napravit to, co příroda opoměla. A na co chceš mou fotku ? Ta by ti asi na nic nebyla.Ledaže bych poslala i svoje spodní kalhotky, aby ses při obojím mohla uspokojovat.
A o kočičce ani slovo. To jí nemáš moc ráda, když na ní zapomínáš.
:::::::::::::, 14.03.2008 17:29:32, IP: ***.***.217.5, #40118
Sedím tu s manželem a raději Ti nebudu psát co k Tobě říká:o))ABY JSEM Ti udělala radost,tak jdu s miláčkem (manželem) na kávičku.kdepak je ten Tvůj zajíček?Možná nma kávičce s nějakou sobě rovnou.Oni Ti mladíci v posteli moc vysloužilé kosti nemusí:o))))))))))))))))))))))))))))Pááá zase si přidu užít legrace a počíst si večer:o))))))))
Iva, 14.03.2008 17:29:35, IP: ***.***.246.158, #40119
Na seznamky chodí lidé, kterým něco v životě chybí ... odpoví¨na inzerát, který je osloví, nabíží to, co hledají ... v tomto případě je nabízena určitá forma sexu, takže oslovují ti, kteří mají zájem .. celá věda ...
Jsou na seznamkách i lidé, kteří hledají vztah, životního partnera, lásku, pak ovšem formulují svůj inzerát jinak resp. odpoví na jinak formulovaný inzerát.
???( Elis ), 14.03.2008 17:30:18, IP: ***.***.152.103, #40121
Diskuze je zábavná, když je tu Halinka, co ? Měla jsem vás najít dřív. Stejně, ale : tahle diskuze je tu proto, aby se probíraly vztahy se ženáčema - slasti i strasti a ono je to vlastně o blbečcích,chudinkách, zrůdách. Ale pozoruji, jak Halina řádí..Jak tu zvýrazňuje, že zuříme, závidíme, máme deprese apod. Přitom je určo rudá jako rak, že si někdo dovoluje jí kritizovat, JÍ, NENASYTNOU....Chlubí se tu nějakýma větičkama, jaký má na seznamce úspěch...koho tím přesvědčuje ? Mě ? Spíš sebe.
Vanessa, 14.03.2008 17:30:44, IP: ***.***.153.9, #40122
A proč by mně měl syn rozmlátit držku,u nás slušní chalani ženský nemlátí.....já bych taky neunesla ,že kazím život mladým klukům a ty jsi v pohodě.. ty zrůdo...
        Předchozí   1 .. 9899100101102103104 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.