Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Iva, 15.03.2008 20:56:51, IP: ***.***.230.187, #40247

> > > Ahoj Ivo,
> > > napíšeš mi prosím adresu, kde se scházíte ??Ráda bych s Vámi dál
> > psala > ......pak ti odpovím, za chvili jdem na tu večeři .
> > > Dík
> > > Petra
> > >

Tohle mně před chvílí příšlo ... co ty na to, Petro?
Anna, 15.03.2008 22:55:09, IP: ***.***.89.241, #40251
Tak jsem se dnes na účet Haliny a její blbosti velmi upřímně pobavila...i když někdy mám pocit,že tu těch Halin je více,přesněji,že pod přezdívkou Halina tu vystupuje ještě někdo další..No ,doufám ovšem,že je to jen můj pocit a nesmyslná domněnka...????
Popravdě by mi dost vadilo,kdyby se tu někdo za Halinu vydával pod její přezdívkou,jelikož je to velké zbabělectví neystoupit pod přezdívkou vlastní...No,člověk,kterému je tato připomínka určena už bude vědět,kam mířím...
Ivanko,tobě to zítra vysvětlím a samozřejmě posléze i ostatním.
Mějte se prima,pěkně si v noci zacvičte ,ať svaly dna pánevního nezahálejí...:-)...též musculus cremaster ne...:-) pápá zítra
Vanessa, 15.03.2008 23:12:21, IP: ***.***.153.9, #40252
Taky bych ráda cvičila dno pánevní,ale bohužel....milenec je s přítelkyní a já čekám na pondělní SMS...hihi....

Holky dobrou...už asi sníte....
Anna, 15.03.2008 23:21:27, IP: ***.***.9.57, #40254
Děvčata ,.ještě bych vám ráda napsala,že můj miláček se zas ozval a napsal mi spoustu romantických sms plných sexu. ,začíná to mezi námi vypadat dobře,máme krásný vztah a brzo odejde od rodiny..sic jsem ho dva roky neviděla,ale citím i na dálku ,jak mě miluje a chce mě navždy...jen kdyby ta jeho kráva pořád nehlídala, to se nedá jinak říct:-)

Jinak mám velikou radost, budu pracovat v liberecké nemocnici jako sestra a dali mi úžasný plat 14 500 kč hrubého..všechno už je na dobré cestě i milenec konečně píše o prasárnách, uprosila jsem ho..posílám vám spoustu andělíčků do vašich sníčků a přeju vám taky nějakýho úchylnýho milence, posiluje to dno pánevní .:-)Hihi
Sarah, 15.03.2008 23:31:44, IP: ***.***.166.206, #40257
On ti Vasnesso o víkendu nepíše????
Sarah, 16.03.2008 0:17:32, IP: ***.***.166.206, #40258
Nemůžu se ubránit dojmu, že příspěvek Anny je dílem někoho jiného, koho asi.............
Teda tady je to pěknej brajgl dámy....
Hali, seber kuře a leť na dovču...daleko a na dlouho..jo, pápá, bumbej si tam drinky, poť se a smrď si někde na plaja a nevracej se... sbohem.. tady už tě nemůžem ani cejtit... a teď něco z tvého slovníku: fůůůůůj, blééééé.
Prčáááááááááááá, hihihihihi..jak inteligentní:)))))))))
Petra, 16.03.2008 7:05:15, IP: ***.***.9.57, #40261
To je zase naše Halina Ivo, ale tentokrát jí to nevyšlo.....je tak trapně průhledná.......a just sem budem chodit dál, nebudem ustupovat blbosti......
Večeře s miláčkem byla úžasná, můžu na něm oči nechat, je tak pozorný..ale večer pak byly malé problémy, zase se mu nepostavil , nemohli jsme ho najít..ale já už jsem zvyklá, to je pokaždé..aspoň se na něj dívám jako na krásný obrázek a to mi stačí, lepší než život s tyranem, sex není důležitý ..důležitá je láska ..
Iva, 16.03.2008 7:44:40, IP: ***.***.88.146, #40262
Holky, tohle není "Halina", tohle je někdo jiný ... Halča nakonec možná opravdu dodržela slovo a nechodí sem ... každopádně ten, kdo nás sem chodí "parodovat" je nějakej jinej nešťastněj tvor, plnej nenávisti k milenkám ... další, kdo se neumí důstojně apokorně vyrovnat s prohrou a přijmout zákruty života tak, jak přicházejí ....
Zloba člověka užírá zevnitř ... přijmi svůj života a nemsti se lidem, kteří za nic nemohou ...
Bea, 16.03.2008 8:17:02, IP: ***.***.213.132, #40263
To uz musi byt velka depka, kdyz nekdo se vydava za cizi prezdivky...ale kdo asi? Kdo se cele dny nudi a sedi u pc a predstira ze ma vedle nekoho v pokoji???A vymysli si tady a ty lzi nam pak tady cpe..hihi
Halina, 16.03.2008 9:06:02, IP: ***.***.9.57, #40267
No to je vrchol....zatrpklá zoufalá Iva, která nenávidí svýho muže a svůj blbej osud a je závislá na forech plných psychopatek, jinak by se propadla do větší depky.............tady píše : přijmi svůj života a nemsti se lidem, kteří za nic nemohou ...
Prober se holka a koukni se na svět reálně, milenec za tebou přijel 3 krát za rok, když už nebylo zbyti a když se rozvedeš, stejně s tebou nikdo nebude,protože táta k dvěma malým dětem se hledá moc těžko......ty budeš jen dál psát na forum . na nic víc se nezmůžeš ...........hihi

A Beuš, nebud tak závistivá.....že ty ho vedle nemáš a že vám ani nenapíše sms o víkendu, neznamená, že to maj tak všechny.....přijmi svůj osud......hihi.....:-)
a., 16.03.2008 9:55:09, IP: ***.***.89.241, #40271
Děvčata ,příspěvek ve 23.21h jsem nepsala já,to už jsem dokonce měla vypnutý počítač a spala jsem.Proč to někdo píše pod mojí přezdívkou?????????!!!!!!! Nic,holky,tady končím a zůstanu na té druhé diskuzi.Mějte se pěkně a tady jsem byla naposledy.Hezký den všem!
a., 16.03.2008 10:00:03, IP: ***.***.89.241, #40272
Děvčata,to není vůbec můj styl.Nikdy bych nechtěla psát do mob. žádné pprasárny,jsem romantik....noo nic...nemá to tady význam.pápá
Vanessa, 16.03.2008 10:21:13, IP: ***.***.153.9, #40273
Ale to je přece průhledné,já jsem tady taky nepsala jeden příspěvěk a je pod mojí přezdívkou...ale myslím,že se to dá domyslet....jinak prudí tady zase Hal,to je jasný...a zatrpklá je jedině ona...zatrpklá,zamindrákovaná a závistivá stará baba v přechodu....to je to ,co nám tady chybělo...ach jo,ale takové pijavice se už nezbavíme,to nedokáže ani ten její zajíc..jinak by už dávno pláchl hodně daleko,aby ho ta stíhačka nedohonila...
Bea, 16.03.2008 10:26:45, IP: ***.***.213.132, #40274
Zoufala a zatrpkla ses Halino akorat ty...ses na nas zavisla az hruza...uprimne nam to lichoti...kdo jiny ma zajem komunikovat s povlem nez zase jen povel..vid?Vysedavas cele dny na pc pises nam tu pod nasima prezdivkama, protoze uz nevis jak projevit zoufalstvi...a hlavne to ze nevis kde sme a co si tam povidame..hihi..to vis, rozebirame tebe..A ses nastvana na Ivu, ze te vcera prokoukla...navic, nebyl zadny ses...to musi byt zoufalstvi...hihi..holky zbytek jinde..;-)
Bea, 16.03.2008 10:32:28, IP: ***.***.213.132, #40275
Vanes. napis pak Ive mejl, pokud jsi jeste nenapsala..
        Předchozí   1 .. 103104105106107108109 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.