Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

jana, 16.03.2008 22:46:38, IP: ***.***.4.122, #40349
lekce číslo jedna:nabalit si ženáče!!!!....vzor slušného chování :-DDDDDD
jana, 16.03.2008 22:48:59, IP: ***.***.4.122, #40350
lekce číslo jedna:nabalit si ženáče!!! - vzor slušného chování :-DDDD
Sarah, 16.03.2008 22:50:46, IP: ***.***.166.206, #40351
Něco tu smrdí jo, tak to se ti asi pokakala kočička nebo se ti pálí štrúdl a nebo se u tý trouby tak potíš, že ani sama sebe nemůžeš...nebo co by to mohlo beeeejt??? Tvůj zkaženej charakter zahnívá....ne????
Sarah, 16.03.2008 22:53:16, IP: ***.***.166.206, #40352
Ten by jí teprve dal lekci, Jano:))))
jana, 16.03.2008 22:56:51, IP: ***.***.4.122, #40354
Holky,vždyť vy jste jedna zakomplexovanější než druhá,to je síla!!!! Ta Halina ví,o čem píše...
Sarah, 16.03.2008 22:59:12, IP: ***.***.166.206, #40355
Ale kecy!
Ivča, 17.03.2008 6:41:54, IP: ***.***.124.180, #40361
Přeji krásný den,holky,tak jsem Vás zase přes víkend přelouskala a musím,říct,že Halča fakt nemá konkurenci,to nikdo nedokáže,ale pěkně jste jí dávali zabrat .-)),já se těď nachechtala.Jinak víkend byl docela fajn.V sobotu jsem vzala synka ke kámošce na zahradu,opéct buřta, a aby byl taky trochu na sluníčku,tak si to pěkně užil,byl moc spokojenej,no a včera už pršelo,tak jsme jen tak lenošili a povídali a bylo to fajn.No, s miláčekem jsem se viděla jen v sobotu a jen chvilku,ale my si to vynahradíme hned dnes.-)))
Iva, 17.03.2008 6:50:08, IP: ***.***.47.143, #40362
Ahoj Ivčo, písni mně, dám ti na nás kontakt ....

A jinak mě fakt, baví, jak se tu vždycky objeví někdo nový, když Halina neví, kudy kam ... ausgerechnet včera přijde Jana .. no tak si tu Halčo pěkně povídej s Janou, aspoň tu nebudeš sama ... Karol se taky možná za tebou občas mrkne, nebude ti tak smutno ....
Halina, 17.03.2008 7:07:47, IP: ***.***.9.57, #40363
Tak tohle je vtip dne , zrůda Sarah, kerá plánuje další dítě s milencem píše věty o charakteru hihi:
Tvůj zkaženej charakter zahnívá....ne????

A kdepak jsi přišla Ivo na to, že někdo nesmí na tuhle diskuzi??ty ji máš rezervovanou, hihi???Asi né, co......:-) ...a už máš někde druhou a furt lozíš sem ........fakt beze mě nemůžeš být,ale je vidět že už vystrkuješ drápky , konečně ses mohla vyblejt volně jinde a táák se ti ulevilo.......ty totiž nic jiného než diskuze nemáš ...........sama přiznáváš že sex doma je jednou za měsíc a s dědkem přítelem, taky jednou za čas........aspoň se vybiješ na forech.........čím víc diskuzí tím líp, proto lezeš dál sem .....hihi......A klidně nám předveď svou fotku, když já jsem zvadlá ochechule ..........mám nick na Rande Neskromna a moc zvadlá nejsem zrovna .....tak honem ukaž jak jsi krásná......asi moc, když s tebou celý roky nikdo pořádně nespí...........hihi:-)Všimněte si jak Iva večer píše hodně překlepy....už je ožralá jak dělo, zapíjí ten svůj hnusnej život bez sexu a léky taky zobá.....každýmu tu radí aby bral léky.....no a když k tomu chlastá, tak pak píše, jak dement......

A Ivča jak povinně píše o synovi , předtím to bylo jen miláček a miláček a sex v autíčku a když jsem jí upozornila, že má vážně nemocný dítě, tak najednou syn dostal buřtá............hihi.......:-)
Halina, 17.03.2008 7:15:16, IP: ***.***.9.57, #40364
Vidíte ožralá Iva , PŘES DEN PÍŠE NORMÁLNĚ BEZ PŘEKLEPŮ, koukněte na ten rozdíl , je uplně nalitá ve 22.27 :
ž e provedu skutek
dávat lekc eslušného chování
pozdravímm dobrý den
zda s emohu
pochopiteln ěbez
urážek a hrubosí

Ta je zlitá...........a takovej ožralej póvl tady bude někoho poučovat ........:-):-)
Bea, 17.03.2008 7:18:03, IP: ***.***.213.132, #40365
Halino uz nepij..ses jako delo..jde to citit i pres ten pocitac...a ten unik moci taky...:-D
Bea, 17.03.2008 7:21:42, IP: ***.***.213.132, #40366
Jojo...a porad nas jako povel milujes a nemuzes bez nas byt a porad nas hledas a jses zoufala, ze jsi nas jeste nenasla..:-D prcaaaa
Ivča, 17.03.2008 7:21:53, IP: ***.***.124.180, #40367
Halino,jsi fakt dement,ty jsi nepochopila,že jsem ti to o synkovi napsala schválně?:-))
Ještě ti napíšu,že mě má moooc rád a píše mi to každý den.A taky za ním jsem každý den v nemocnici a co bys ještě chtěla vědět? S čím se ti mám ještě svěřit? Chceš vědět detaily? Jak miu nosím do nemocnice dobrůtky,jak si povídáme o jeho zdravotním stavu? Jak si voláme 5x denně? ty jsi fakt husa,samozřejmě,že je mi synek nade vše,ale to neznamená,že tady na té diskuzi to budu rozebírat a ještě ke všemu s tebou,no, ty jsi fakt ujetá,to nemá obdoby:-)))
Ivča, 17.03.2008 7:39:15, IP: ***.***.124.180, #40368
Ivo,písla jsem ti mejlík,ale nevím,jestli správně :-))
Halina, 17.03.2008 8:19:06, IP: ***.***.9.57, #40369
Jasně Ivčo synek je ti nade vše ,ale až vod tý doby, co jsem se udivovala, že o něm vůbec nepíšeš a denně jsi s miláčkem na radíčku a přitom syn nemá ledvinu a slezinu a je vážně zraněnej po nehodě na ipce........ za to mužeš ty sama....osud ti to vrátil přes něj, protože se chováš nemožně........jen honíš milence a ještě ti hrozně záleží, jestli se zdá tvým dětem hezkej......jsi fakt na hlavu ....jestli chceš, já ti tu zkopčím, jak jsi psala jen o miláčkovi a o synovi jednou za čas a to ještě v tom smyslu, že tě miláček podpořil a manžel né......jsi fakt případ......ale jak vidíš ...boží mlýny melou...máš to zpátky.......syn je vážně nemocnej a ty za to můžeš sama........facka od osudu.....nejhorší je že tys takovej d**il, že je ti to fuk a jen oprašuješ ženatýho milence....

No a že Bea chlastá taky to už víme dávno, proto se tak zastává ožralky Ivy...jste všechny zkrachovalé existence..........místo reálu sedíte na blogu a sepisujeje.........a k tomu nasáváte .....hihi.......:-):-)
        Předchozí   1 .. 106107108109110111112 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.