Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Ženatý milenec 5

Halina, 16.03.2008 17:35:20, IP: ***.***.9.57, #40319
Jenže Petruno, já si umím ve svým věku už život zařídit,na rozdíl od tebe ..... než bych věřila ženáčovi, radši si useknu ruku......radši být sama, než ubližovat neznámý rodině a tahat se s chlapem, co není volný.......běž si honem za psychopatkama, když se na lepší lidi nezmůžeš v životě ..........ženatí chlapi a psychopatky, co doma lžou a podvádějí .......tvoje nové kámošky ......hihi:-):-)Jak jsi stará, tak jsi hloupá a nemožná ...
Elis, 16.03.2008 17:38:05, IP: ***.***.152.103, #40320
Ahoj holky, tak jsme se dnes s přítelem vrátili z víkendového výletu, koukám, že se tu nic nezměnilo a víc než radosti a bolesti vztahu se ženatým milencem se tu probírá, kdo, kde udělal nějaký překlep a podobné nesmysly. Včera bylo nádherně, užívali jsme si klidu a sluníčka než zas nastanou pracovní povinnosti. Můj milý jede na 2- denní služebku do Paříže. Často jezdívám s ním, ale teď to nejde, mám invalidního tatínka a vezu ho k lékaři. Ještě se ozvu, musím si vás přečíst pečlivěji, zatím jsem to jen tak vzala fofrem....
Petra, 16.03.2008 17:42:07, IP: ***.***.197.47, #40321
Já jsem Ti ale, Haluš, říkala, že zrovna Tobě se nebudu podřizovat..takže budu chodit s kým chci, budu psát kam chci..pochopíš to už někdy?
Já mám pocit, že Ty tady jen oblbuješ a z Tvýho života asi bude možná jedině ta kočka skutečná..
A svůj život bych s Tvým opravdu, ale opravdu neměnila..
Halina, 16.03.2008 17:48:53, IP: ***.***.9.57, #40322
No tobě ho taky nikdo nenabídl takový život, ty se vždy spokojíš s málem, nejdřív tyran, pak starej ženáč a psychopatky místo kamarádek.....musíš být hrozný chudák... ....a klidně se utěšuj tím, že mám jen kočku.........budeš se cítít líp??:-):-)
A, že se mi nebudeš podřizovat, tak jsi odvážná??hihi.........žes teda nebyla odvážná, když tě manžel 20 let týral, huso...........a teď když se ženáč vrací k manželce, kde je tvoje odvaha hihi........ramena děláš akorát na forech, ty slabochu ......:-)
Petra, 16.03.2008 18:06:33, IP: ***.***.197.47, #40323
Halino, netrpíš náhodou bludama? Kde jsi přišla na to, že se ženáč vrací k manželce?
A takovej život mi fakt nikdo nenabídnul...díkybohu!
Petra, 16.03.2008 18:13:27, IP: ***.***.197.47, #40324
"Bláznovství je tragické a sluší se je chápat.
Hloupost se nemá chápat, nýbrž vyvracet"
K. Čapek
Halina, 16.03.2008 20:59:29, IP: ***.***.9.57, #40339
Tak s tebou snad bydlí hihi.....těžko co??Vidíš ...jsi matrace Petro .....
Běž si za nima........jste všechny stejný chuděry ........ať už jste pryč ........:-)Šup šup...
Sarah, 16.03.2008 21:11:33, IP: ***.***.166.206, #40340
Ty pal vocaď Hajzlino!!!!!!!
Iva, 16.03.2008 21:18:00, IP: ***.***.118.227, #40341
Neboj, my zas přijdem ... nenecháme tě tu tak samotnou ... my víme, jak ti chybíme ... co s načatým večerem, co? Nuda ... nuda ...
Vanessa, 16.03.2008 21:33:57, IP: ***.***.153.9, #40342
Sarah dobrýýý.........

Halino ty si z nás ta nej....matrace,chudák zajíc ,musí do sebe exnout celý šampáno,než na tebe vleze.....já to chápu...vlést na tebe za střízliva,to fakt nejde......to by taky mohl člověk oslepnout,...kočička taky oslepla,chudinka ((((( já na tebe koukat celej den a zblízka,tak jsem taky jak slepejš))))
Tak papa...a dávej bacha...jestli bude zajíc takhle chlastat,tak může mít problém s erekcí....a taky si ničí mozkový bunky...(((ale ty už má asi chudáček zničený.....(((((
Halinka, 16.03.2008 21:53:32, IP: ***.***.9.57, #40343
Holky, že vy se tam nudíte, na tom svým foru, že furt píšete tady.....hihi....já vám poradím, dejte mi odkaz a já přídu.....:-):-).... Honem si zalezte do svýho smrdutýho brlohu milenek a neničte svěží čerstvý vzduch tady .........Vanessko s tou špatnou erekcí máš zkušenosti, co........a o mozkových buńkách se radši zrovna ty ani nezmińuj...hihi.........a nenavážej se do mý sladký kočičky.....mám dvě ....héč ....tady se člověku závidí úplně všechno i mladej hodnej milenec a dvě nalezené kočičky.......no jo, když si neumíte zařídit život..............hihi...prčááááááá..:-).
Iva, 16.03.2008 22:03:34, IP: ***.***.118.227, #40344
Svěží čerstvý vzduch na "ženatém milenci", kde zůstala sama Halča ... :-DDDDD ....
Hele Halčo, ten tvůj mladej s tebou neužije moc srandy ... puč nám ho na chvíli my mu vysvětlíme, že má určo na víc ... to má každej ...
Halina, 16.03.2008 22:18:29, IP: ***.***.9.57, #40346
Ivo tobě se fak po mě stejská........hihi..........tak se na mě nedívej.........já jsem tu ráda sama, když sem přijde slušný a vzdělaný člověk nebude zhrozen jako dřív............no ty bys mu toho vysvětlila hihi............když má někdo sex 3 krát do roka, tak to je nejkrásnější vztah.....hihihi.........no to by ti určo záviděl , asi tak jako jááá.............hele vymajzni.........už to tu zas nějak smrdí ......hihi:-):-)Zdržujete mě svými hloupými příspěvky a já ještě musím vyrobit závin..........:-)
Iva, 16.03.2008 22:27:38, IP: ***.***.118.227, #40347
MIlá Haluš, rozhodla jsem se, ž e provedu skutek křesťanské lásky a budu ti sem chodit dávat lekc eslušného chování:
tak dnes začneme lekcí jedna: pozdravení a oslovení
když přijdu někam do slušné společnosti, hezky pozdravímm dobrý den, dámy a pánové, optám se, zda s emohu připojit do diskuse a slušně, pochopiteln ěbez použití vulgarismů diskutuji, vystříhám se nadávek, urážek a hrubosí, pokud nesouhlasím, slušně řeknu nesouhlasím, ale respektuji tvůj názor
Závěr lekce jedna: diskutuji v duchu tolerance a demokracie

Za domácí úkol Haluš opiš 100x, to máš dost práce na celou noc, ale ty to zvládneš, vynecháš dnes kopčení a šmírování na diskusích, po kterých ti nic není

Tak hezky piš, piš, ty opelichaná ochechule, zítra bude lekce dva .... a úkol si zkontroluji .Pááááá
Vanessa, 16.03.2008 22:41:57, IP: ***.***.153.9, #40348
No běž robit závin,abys náhodou nezhubla.....na tebe musí být v posteli pohled.....špeky jen se vlní,přelévá se ti to ze strany na stranu....z toho je ten tvůj zajíc asi hned hotovej...blé blé blé......
        Předchozí   1 .. 105106107108109110111 .. 202      Následující
Přidat příspěvek k tématu Ženatý milenec 5
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.