Diskuse - Ženatý milenec 5
ńemůžu bez tebe žíííííííít, 17.03.2008 23:12:29, IP: ***.***.166.206, #40458Kde seš Halininko, p**elinko, pindulinko, ňuňánku, prďánku:))))hihi, chybíš nááááááááááááááám
Sarah, 18.03.2008 0:06:11, IP: ***.***.166.206, #40462Že ty sis připekla p**el k tý troubě.....Halino:))))))))
Ivča, 18.03.2008 6:52:44, IP: ***.***.124.180, #40464Tak copak? Halinka p**elka už to vzdala??Holky,dobrýýý,zase se tady válím smíchy:-))
Halinka, 18.03.2008 7:00:25, IP: ***.***.9.57, #40465Ježíš tady zase řáděj bláznivý panikářky , hihi..............sotva jsme se zbavili psychopatek , hned se přihnaly bláznivky viz Marta , která do sebe pere léky, tak soucítí s ožralkou Ivvou, kerá si občas bere AD také hihi....Marto skoč si na tu psychoterapii, třeba tě to bláznění přejde...hele a to že Ivča zavinila nemoc svýho syna na tom si trvám, tahá se s ženáčem a chlubí se tím na forech , místo aby se věnovala dětem.........
A ty Anno jsi pro smích všem rozumným lidem, už dávno milence nemáš ale ještě půl roku jsi o něm psala v tom smyslu, že máte vztah, bláázen ......hihi.........:-)
Ale jinak jsem ráda, že je tu takový krásný vzdoušek...........zlo odešlo, panikářky odjedou do blázince a bude klid ..........:-):-)
Iva, 18.03.2008 7:01:41, IP: ***.***.124.134, #40466Ale ona se samozřejmě jako obvykle věnovala sbým geniálním, skvělým a abezchybným dětičkám přece, vždyť nemluví o ničemjiném než o nich ... výchova dětí, nic jiného jí v hlavě neleží. Včera spolu hrály domino, pojídaly štrůdlík a u toho jim nenásilně vysvětlovala, ž ežena neikdy nemůže mít málo sexu, ztopořenej penis, děvčátka moje, je na každým rohu, není problém si na některý vyskočit, samozřejmě za večeři, dívky ...
Halina, 18.03.2008 7:07:20, IP: ***.***.9.57, #40467Ivi soustřeď se , už tam máš chyby po ránu ...hihi.......že ty jsi zas lila celou noc krabicový hihi.........vidím , že se ti stýská miláčku, pořád tě to sem vrací ...tady se ti dobře pilo co, hihi,,,,,,,,,:-)
Jako moje dítě nepřejelo auto jako něčí a nemám je v nemocnici na jipce.........já si můžu chodit po kavárničkách .......
Marta , 18.03.2008 7:12:30, IP: ***.***.9.57, #40468Hezký den přeju všem!!!Já mám dneska volno , ráno jsem byla u kadeřnice a tam se mi dělalo trochu špatně jako znáte to - návaly horka atd.....také mám před menzes.......
.Já nejsem lékař Mirkua nezlobse už si nepamatuju , bereš ADa jak dlouho?Neurol nebo jiné berličky se vysazují při AD po době , kdy zabírají právě AD.Já nyní vysazují a mám sem tam abst. příznaky........
:-(Jinak u mě to docela jde.V pátek jsem byla na psychosomatické klinice a budu se rozhodovat , jak využuju jejich služby- indiv. psychoterapi atd......stojí to totiž dost peněz......to jsem taky čekala..:-).přeji Vám všem hezký zbytek neděle.Pa
Ivča, 18.03.2008 7:13:10, IP: ***.***.124.180, #40469halino,ty jsi fakt.....ty vůbec nečteš,jen to co potřebuješ a co se ti hodí do krámu.Tak znovu polopatě jo??? Synkovi je 21 let a nepřejelo ho auto,ale on to auto řídíl a měl čelní střet s náklaďákem.Chápeš??? Já ho nemůžu v jednadvaceti vodit za ručičku,já v jeho letech už měla dvě děti,ty trubko jedna vypatlaná
Iva, 18.03.2008 7:14:29, IP: ***.***.124.134, #40470Kriste pane nerouhej se!!! Radši o těch holkách nemluv ... na tohle já nemám žaludek.
Halinko, je rozdíl mezi chybou a překlepem ... snad aspoň něco by ten tvůj použitý mozek mohl pochopit ... Jauvajs ... to vážně bolí ...
Iva, 18.03.2008 7:16:59, IP: ***.***.124.134, #40471A už dávno není na JIP, ale to máš Ivčo marný ...
Iva, 18.03.2008 7:20:57, IP: ***.***.124.134, #40472Ale nakonec je všechno zlé k něčemu dobré, Halino, tak konečně ti mohu názorně vysvětlit pojem blud, kterým s takovou oblibou operuješ a to hned na příkladu: ta hovadina o mně a alkoholu resp. prášcích je BLUD ..... Halucinace máš taky? To by ale chtělo odbornou péči ... zavřít na uzavřené oddělení ...
Iva, 18.03.2008 7:26:34, IP: ***.***.124.134, #40473No vlastně jo ... ale to jsou docela hezký halucinace, příjemný ... ztopořený penis na každém rohu, zajíček v postýlce .... Ale pozor na ten chlast Haluš, se kterým máš furt takový problémy, ty bílý myšky už tak příjemný určitě nebudou ...
Halina, 18.03.2008 7:27:11, IP: ***.***.9.57, #40474Jako to víme, že není na Jipce ake když byl ještě hodně nemocný bylo to to samý.........furt miláček miláček.......víš o tom, že kdybys tu energii věnovala tomu synovi a ne miláčkovi , že by se mohl uzdravit ??....
Na prvním místě jsou vždycky děti a pak všechno další ......to je automaticky u normální ženy......zatímco psychopatky klidně zatají vlastnímu dítěti, kdo je jeho táta jako Vanessa......nebo brečí celý dny , že dítě není milence, jako Iva......nebo lítají po kavarnách když dítě leží těžce zraněný v nemocnici.......Nezlob se mně Ivčo,ale ty si myslíš , že bys mohla něčemu zabránit, když bys ho vodila za ruku??Nic není náhoda a jestli jsi měla dostat od osudu varování, tak tomu nemůžeš zabránit tím, že ho zavřeš doma.....ty jsi teda esoterik jako prase .....trubko hloupá ....vůbec ani nechápeš o čem ti píšu.......
Halina, 18.03.2008 7:33:00, IP: ***.***.9.57, #40475Ivo tomuhle se říká projekce tuším , ty to budeš vědět.....sama chlastáš jako duha a podsouváš to druhým a VĚŘÍŠ TOMU .........ale Ivi , ty jsi fakt tak závislá na tom psaní, že ted dyž holky ještě spíš, tak aspon píšeš tady ..........až tam někdo bude přesuneš se tam........doporučuju ti Beu......tak si taky občas přihne hihi...
Jo a jesli potřebuješ uzavřený, kde bydlíš ??Myslím, že dobří jsou v Kosmonosech v Mladý boleslavi.....nedávno byl takový pořad v telce..........bude tam i Marta.....budeš mít kámošku .....hihi
Ivča, 18.03.2008 8:04:32, IP: ***.***.124.180, #40477Hele,ty husičko,až budu psát na diskusi o nemocných dětech,tak budu popisovat příběh mého synka,ale tady jsem tím nechtěla moc zatěžovat,tak jsem to psal jen okrajově.Je jasný,že u mě jsou děti na prvním místě.Dokonce se o mě říká,že jim dávám víc než je zdrávo,moc je rozmazluju,ale né v tom smyslu finančním,abys to zas nepřevrátila.ty to stejně uděláš :-))