Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JC, 18.09.2010 9:43:56, IP: ***.***.129.91, #105357
Zdeničko nepředpokládal jsem a nepředpokládám ,že na tento server budou psát lidé co nemají problémy a pijí a kouří jak uvádíš. Samozřejmně jsou a můžou si dát co chtějí ,pro ně nejsou má slova ,tito lidé jsou mimo mísu. Píši o lidech co se rozhořčují a přitom pijí a kouří. O těch je zde řeč o nadměrném pití a řeknu Ti jedno. Nikdo se hned nestane alkoholik ,nikdo hned neonemocní na rakovinu z kouření. Vše postupně .Jsou typy lidí co jsou náchylnější. Příklad inidáni -naprostá imunita k chlastu. Byli chlastem likvidováni. Zde se hovoří a zneužívání a nadužívání .Usúzus a Abúzus. Věruška si také dá prcka s děvčaty anebo když jdeme na ples a co by ne .Rozšíření cév a čištění .Alkohol je také afrodisiakum . No své už máme někteří za sebou. Takže alkoholikem se člověk nerodí ale stává .
JCskutečný, 18.09.2010 9:56:38, IP: ***.***.129.91, #105358
Ano přestat dokud je čas anebo vůbec nezačít. Máti pracovala na výboře nikdy nekouřila hulil tajemník a stejně se dostala do plicní léčebny. Štěpánka jsem měl rád byl to Pan herec .Ten alkohol je svinstvo ,no a také dříve nepil a nekouřil .Pil můj děda na Moravě (hospodářství) prý je pití zčásti dědičné. V každém případě kdo nechlastá a nekouří má plus. Můj kamarád má v Českém Krumlově velkoobchod.Byl jsem u něj ve Chvalšinách (kousek od Červeného Dvoru ) na dovolené. Dal si pivo po obědě a pak jsme museli čekat až mu vyprchá alkohol z krve ,nakonec jsme jeli mým autem.A proto jsem rád ,že nepiji a nemusím hlídat kdy jako můžu jet .Každou chvíly od mne někdo něco chce a musím do skladu a různě. To je zkrátka život -obchodník bez auta ? Konec.
Olda, 18.09.2010 10:56:47, IP: ***.***.21.114, #105360
Musel jsem si tvůj příspěvek přečíst 2x, abych se ujistil, že je adresován mně.
Takže: první větě a prvnímu odstavci vůbec nerozumím. "Píšeš se mstivosti!" Nevím, je řeč o nějaké mstě? Asi sis mě s někým spletla.
Dále píšeš, že já jen nadávám. Promiň, ale to mě rozesmálo. Baví mě tvůj kámoš, jeho "dedukce". To že je neuvěřitelně sprostý i na ženy, jsi pravděpodobně ve svém "spravedlivém" hněvu přehlédla. Tuším, že jednou jsem mu napsal, že je vůl, ale ani tím si nejsem jist, musel bych se podívat zpět.
Se sebou jsem spokojený, před svým prahem jsem si zametl. Též doporučuji.
Když píšeš, že mi nepřeješ nic zlého, to je od tebe moc pěkné. Ale pouč svýho kamaráda. Nebo máš krátkou paměť? Rakovina spodku, uříznutá prsa - nulky...já mám paměť dobrou. Já jo. A jestli se to vrátí člověku 2x - tak potěš ho pánbůh...
Nevím, co jsi tak zlého komu udělala ty, že tak trpíš, ale asi to víš jen ty. Říkáš si: A MÁM TO VRÁCENO ! Něměla byses s tím ale smířit - že jsi potrestaná za své chování, ale bojuj s tím. Neber to jako své selhání, ale selhání svého muže.
Přeji Ti hezký víkend, Olda.
....chjooo..., 18.09.2010 11:13:33, IP: ***.***.21.114, #105367
...Jsou typy lidí co jsou náchylnější. Příklad inidáni -naprostá imunita k chlastu.....

Takže indiáni jsou vůči chlastu imunní? Kdo by to byl býval řekl.

emele, 18.09.2010 12:02:54, IP: ***.***.165.53, #105375
ty si nachlastaný v kuse ale zajímavé je,čtu dobře píšeš pár vět muškém rodu na to v ženském jsi olda cirdychůjj
JC, 18.09.2010 12:04:00, IP: ***.***.129.91, #105377
Jasně ,že jsem myslel ,že nemají obranné látky
:-), 18.09.2010 12:06:39, IP: ***.***.114.236, #105378
JC: .A jestli jsem tím 29+29 let něco chtěl říci ,tak jenom to ,že TO JDE .

LEŽ!!!
29 neplatí.Měří se všem stejně!!!Od poslední recidivy,znovu na start!!!
JC, 18.09.2010 12:10:59, IP: ***.***.129.91, #105379
Oldo vůl jsi ty já pouze psaĺ čeho se lidé ,kteří chlastají a kouří vystavují a nikde není psané že bych to někomu přál.To si ten někdo upravil aby zase špatné světlo. Každý z Vás kdo kouří a pije si zahrává s uvedenými nemocemi a nebudu vypisovat všechny . Ukaž a najdi kde jsem psal ,že někomu přeji rakovinu spodku .Ano denodeně řežou ženám prsa a jsem kousek od LDN tak mám větší přehled než si myslíš. Zde to není o nějakém přání ale o skutečnosti a vůbec není dobré zavírat před tím oči ,že mne se to netýká. Jdu dom musím vařit,prát a uklízet ,zkrátka druhá směna to znají nejlépe ženy hezký víkend
JC , 18.09.2010 12:12:31, IP: ***.***.165.53, #105380
jsi farizeják jak libuše na alkáčích kam vítr tam plášt.ty nestojíš za svým slovem máš propitý mozek ani neváíš co kde kdákášš
:-o, 18.09.2010 12:13:31, IP: ***.***.114.236, #105382
Cidrych,běž něco smysluplného dělat!!!A nekrafej tu po dvanácté.Třeba běž dát ty svý Mařeně ruce dolů.
JC, 18.09.2010 12:14:40, IP: ***.***.129.91, #105383
Proč jsi tak hloupý já píši dohromady abstinuji 29 let a tu krátkodobou recidivu jsem také zde řekl.Ale proč jste zasaženi léčebnou? Vždyt já abstinuji kvůli sobě a ne pro léčebnu. To jestli někdo nepije 5 let je jedno, nepije a to je důležité. Zde vidím to špatné myšlení ten kostelíček AA .Na jaký start co je to ? Já nezávodím já žiji
Věra, 18.09.2010 12:21:17, IP: ***.***.249.67, #105385
Oldo, napsal jsi to dost přesně. Ale paní Zdena už nevidí, že tohle uříznutí, rakovinu spodku atd.,přál pan Jenda mně. A to jen proto, že na mě nemá argumenty. Já ho první sprostě nenapadla, to on mě. S ním se totiž nedá psát slušně. Paní Zdena se ho totiž zastává a pak se diví, že jí ostatní napadají. On ublížil bezdůvodně strašně moc lidem a ona mu to schvaluje. Ale alespoň není tak jednoduchá, jako je sledujka.
Paní Zdeno, je mi líto, že máte doma problémy, ale problémy se musí řešit. Proč nenapíšete panu JC, aby si stoupl k zrcadlu on ? A že se to všechno svinstvo vrátí jenu, a ne nám ? Proč ?
Věra, 18.09.2010 12:26:51, IP: ***.***.249.67, #105386
Oprava vrátí jemu.A dohledat to o řezání se nedá, protože Spříznivkyně už neexistuje. Ale všichni si to pamatujeme ! Nejsme blbci, tak to nepřekrucuj.
JC , 18.09.2010 12:31:03, IP: ***.***.165.53, #105387
ty babo jedovatá proč nadávíš Zdeničce,té nesaháš ani po kotíky.tá nemá čas sedět na kopotě jak ty ,tá má práce dost.má děti a manžela jak sledující tá má práce s pijácí mamikou.ty jen zde šupito kapito makat běž.
Věro, 18.09.2010 12:53:07, IP: ***.***.165.53, #105389
najdi si cjlapa vyhol píču a zadrbej si bude ti lepšínebudeš hledat jenouška a oldouška
        Předchozí   1 .. 537538539540541542543 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.