Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JC, 19.09.2010 12:47:27, IP: ***.***.129.91, #105537
Oldo jsi normální blb a napiš to dvakrát po sobě .Ty primitive pořád nechápeš a i ta blbá Věra a spol ,že ty Vaše ubohé příspěvky nikomu nic neříkají.Ani jeden nemluví k tématu Alkoholismu a kouření. Co si vy ubožáci myslíte na tom nezáleží ,záleží na skutečnosti ,že já nepiji alkohol a nekouřím. Co a v jakých sr***ách se vy potácíte je mi šumafuk. věra kouří a ty určitě také a chlast do toho no pak to zde tak vypadá. Víš proč nepíše Zdenička a sledující ? Protože vy nic nikomu neřeknete konkrétního ,máte mne jenom jako ,aby vy svoloč jste mohli vůbec psát. Ted jsem byl na krásné procházce s Vindíkem a jdeme na oběd . Vy se tady třeba opupínkujte .Svoloč volá svoloč hola hola. Na doktorce tam můžete dávat rady a kecy, je tam prázdno. Ty troubo mě je jedno co si kdo dá .Ale když někdo kouří a sem tam se napije tak o tom nebude psát a hledat server ALOHOLISMUS,KOUŘENÍ ,DROGY. Ty blbštajne chápeš? Není to na Tebe moc složité? Sem lezou ti co mají problémy a to jsi ty ,Věra,Evka,Jana a potrhl Pepa a PL .Blbštajni na kvadrát. Já Vás vy nuly jenom z dlouhé chvíle kontroluji. 29+29 let bez cigaret a chlastu .Střízlivosti Nazdar Pro mne je důležitá SKUTEČNOST a ne žvásty ubožáků zde ,vy mi nic nedáte a nedali jste a nikomu zde ani neporadili.Dejte si kefírek a nep**erte se z něj nejste na něj připraveni
:-), 19.09.2010 13:46:24, IP: ***.***.114.236, #105555
To bylo zase moudra.Jendo,ale je od tebe hezký,že jdete s Pindíkem na oběd.Jinak jsi ale svoloč líná,co nevaří.Polepši se.Jo a kamarádi tě čekají na svoloči.Máš se stavit.
Olda, 19.09.2010 15:15:52, IP: ***.***.21.114, #105587
Proč bych nemohl napsat dva příspěvky po sobě? Ty jsi ráno též napsal dva příspěvky po sobě, sice si jeden podepsal jinak, ale to neva, každý ví...
Když se podíváš na počátek této diskuse, zjistíš, že si tady hezky psali. Poté ses tady zjevil ty a šlo to okamžitě do háje. Jeden člověk tě poslal někam a ty jsi začal ihned napadat, psát cizím lidem o nějakých Ivonkách, Lidunkách, ...místo toho, abys zmizl, když víš, kolik lidí tě kvůli tvé nesnášenlivé povaze nemá rádo, zůstal jsi a tuto diskusi O ALKOHOLISMU naprosto zrušil. Teď už si tady klidně můžeme psát i o počasí, protože dokud tady budeš šmírovat ty, nikdo svůj problém nenapíše.
Někouřím 22 let, piji příležitostně.

Píšeš:"Já Vás vy nuly jenom z dlouhé chvíle kontroluji." Nemyslíš, že bys měl změnit zaměstnání? Dlouhou chvíli máš nějak pořád. Jsi tu pečený vařený, tak koukej jít dělat něco užitečného. Pracovat!
Také tě od jisté chvíle chodím kontrolovat, jenže pracuji, tak nemám možnost tu být celé dny, jako ty.
Začni s tím chlastem něco dělat, potopí tě to definitivně. Už teď je to hodně špatný.
prim. Kubíček, 19.09.2010 17:42:16, IP: ***.***.54.254, #105600
Samozřejmě pište. Jakákoliv ŕeakce na Jeníka, je tématem této diskuze.
Zde je jasný příklad toho, kam až alkohol může člověka dostat.
Honzíku. Já ti vždy říkal, nechlastej, zblbneš.
Ale to ne. To bylo samé, já to zvládnu, já sám a výsledek? Nikdo tě nechce.
:-), 19.09.2010 17:49:14, IP: ***.***.114.236, #105602
Je to marný,je to marný,je to marný...
Růžena, 19.09.2010 19:27:48, IP: ***.***.82.40, #105629
stále šmíruje, stále píše p*čoviny, stále se stejně skurvenej..
Růžena, 19.09.2010 19:29:06, IP: ***.***.82.40, #105630
aby to pochopil tak ještě jednou:

stále šmíruje, stále píše p*čoviny, stále stejně skurvenej..
Pepa, 19.09.2010 21:16:50, IP: ***.***.217.2, #105675
Jeníku, dnes jsem se vrátil z chalupy, gril, veselo, náladička, hub mraky, a ty sedíš tady??Co to?Cizina tě nechce?Měl bys něco se sebou dělat, opravdu už píšeš nesmysly, meleš z cesty, to je ta vypitá hlavička, nyní žereš prášky, medovinu, stařecká demence-výsled je děsný.
, 19.09.2010 21:30:16, IP: ***.***.114.236, #105676
Zítra vám to vytmavý.Nebo ještě dnes,až půjde s Pindíkem:-)
kolemšlapající, 20.09.2010 2:38:23, IP: ***.***.127.229, #105701
oldo proboha ty už jsi též,jak cirouš on a zdena nikdy nepsala že chce psát jemu.to pouze sledulka,jak je možné že janek nevaří a jde na oběd.Když šla Věra na oběd,ten jí nadával jak je líná smradlavé přepálené blafy dává v neděli dětem.Bože ten cyrych je nemocný,ty oline se necháváš jím stáhnout.
chá, 20.09.2010 3:02:24, IP: ***.***.127.229, #105702
přes den bylo horko,nodsil jsem jen tričko a kratasy nyní slipy a háhá
JCskutečný, 20.09.2010 3:28:41, IP: ***.***.129.91, #105704
Pravdu svoloč jak se patří .Diskuze jsou o tom aby se diskutovalo.Jak můžu diskutovat třeba s Věrou ,kuřačkou a jiní opilci ,kteří NIKDY NEPŘESTANOU jenom sobě sliby -chyby-nuly. Nepíši na doktorku a ani nevím jak kdo tam píše nezajímá mne to.Oldo ty píšeš samé p*čoviny ,porad těm zde jak jsi přestal ,kouřit,jak jsi přestal chlastat ,co na ten Tvůj chlast rodina ,práce (o které ty budižkničemu stále hovoříš) a zkrátka k tématu mi si tě zkontrolujeme .Lžeš že tak dlouho nekouříš a nepiješ ,máš to hochu marný ten tvůj vypitý mozek a následovné příspěvky to ukazují. Dej si kefírek.SVOLOČI JÁ PŘESTAL KOUŘIT A PÍT A ŽÁDNÉ POČÍTAČE NEBYLI .Je to jenom zase výmluva ubožáků co akorát špiní a pomlouvají .29+ 29 let bez kouření a alkoholu. Budiž Vám to jako maják Věro a spol. Musím makat jedu do Varů a práce na Vás netáhla.
JC, 20.09.2010 3:37:44, IP: ***.***.129.91, #105705
Oldo jsi neskutečný blb.Víš co lidí nemělo rádo personál léčebny za to ,že dostávali od terapeutů body, Já vám milánkové také dávám body a ty osle Oldo nejdeš na vycházku aspon měsíc. Tvé chování mi připadá jako by jsi přišel anebo utekl z léčebny ,nic není na tobě hotové musíš se ještě sakra učit "asertivita chování "říká ti to něco? Jaké šmírovat ,zde volná diskuze a od nepiče a nekuržaka jako jsem já je to pro Vás plus jak hrom ,takže kefírek a cvičit ,běhat,sportovat. Ty opičáku jaký problém ? Že lidi chlastají a hulí? Tak at přestanou ,když jsem to dokázal já ,tak ty kvalitní lidé zde to určitě dle jejcih rad DOkÁŽOU TAKÉ. PIŠ K TÉMATU Tady se každý vytahuje co má škol a opravují mne chyby ale aby svoloč přestala chlastat a hulit ,to ne na to jsou slabý ,poučovat mě a dělat chytré to jp ,ubožáci. U mě má cenu ten ,kdo řekne POLOŽIL A JSEM CIGARETY -NEKOUŘÍM atakdále.
Jana, 20.09.2010 5:24:19, IP: ***.***.217.2, #105706
Jendo, zajdi k lékaři!!Jdi tam ovšem střízlívý!Je to s tebou zlé!Mám tě ráda!
No,, 20.09.2010 5:44:42, IP: ***.***.114.236, #105707
Jenda jede do Varů,ale ve tři ráno tu nechává vzkazy.Tak kdo je tu nemocný?Jeho závislost na PC,je alarmující.Ten pomatenec,co psal dneska před ním jede asi s ním:-)
        Předchozí   1 .. 540541542543544545546 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.