Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

brr, 20.09.2010 5:51:19, IP: ***.***.114.236, #105708
To by se asi Věruška s Pindíkem divila,co má za trotla,kdyby si to tady přečetla.To je ale nechutná umanutost a posedlost.On je jak postiženej.Chudák a nikdo mu už nepomůže.Možná sledující,doufám,že tu bude místo Jendy dneska držet stráž.
Andrea, 20.09.2010 6:28:52, IP: ***.***.114.236, #105709
Cidrych: Nepíši na doktorku a ani nevím jak kdo tam píše nezajímá mne to.

Cha,cha,ale hlavně že obden hlásí,že je tam pusto a nikdo tam nepíše:-)
JC, 20.09.2010 8:01:47, IP: ***.***.127.231, #105710
já se nezaujímám o tebe tak si mě neber do huby.Už nevíš co bys psala sůsedo mého kámoše ML!
emele, 20.09.2010 8:58:09, IP: ***.***.127.231, #105713
nebo Martin,či mlmartinliška je úplně jedno,je to hrozně propitý chválič s hovnem v ruce.je rád že když skončil dělat stolář-truhlář ho zaměstnal strejda.A to blb se srandy s prče měl v modrém nicku foto zemřelého muže!!
Prý s kurvysynu nadával,to uráží svou matk,že ho měla za svobodna!to je úcta hrával v kapele také se rozpadla rozvedený,bezdětný.Žil s přítelkyní tá jela makat do USA NEMÁ PENÍZE TEN MAGOR PIJE KOUŘÍ NEMOHL JI UŽIVOT.nO jc HO CHVÁLÍ ON KOUŘIT MŮŽE I PÍT JE SLUŠNÝ,JAK JEHO vĚRKA PĚRKA TÁ TÉŽ MŮŽE PANÁČKY PROČ NÉ NA PLESE.a PRÝ BOJOVNÍK PROTI CHLASTU A KOUŘE VŠE SMRDÍ.nO SLEDULKA TAKÉ MŮŽE ONA SE STARÁ O MAMINKU.
Věra, 20.09.2010 8:59:16, IP: ***.***.72.18, #105714
Oldo, jak jsem již dříve psala, tento h**zl mě nemůže naštvat. Mám z něj jen srandu, jak je blbý. To i ta jednoduchá sledujka je proti němu chytřejší .
Jsme tady všichni k**téni, krávy, šlapky ze 4. cenové, líná hovada, blbci, svoloč ožralá, netáhla na které on chudák musí makat atd. Ale je zajímavé, že takhle to vidí jen tahle nemocná kreatura.
Jan Cidrych z Liberce je skutečně odstrašující příklad alkoholika, kterého alkohol dostal až na samé dno. Nikde ho nechtějí, všude mu nadávají, ale on si stále mele svou, lže a vymýšlí si, chce být zajímavý, clubí se i krásnou procházkou. Jak děcko, když má nový kyblíček. Jakoby všichni ostatní měli jen ošklivé procházky a jen on tu nejkrásnější.
Já vím, zase budu nazvána blbou krávou, protože pravdu, tu on nesnese. Proto nám všem také nadává, a není to proto, že třeba neposloucháme jeho stupidní rady.
:-), 20.09.2010 10:04:47, IP: ***.***.213.249, #105716
Kokot jede v autě a v hlavě má jen tuhle přiblblou diskuzi.To bude zase sáhodlouhý výblitek,plný urážek a sebechvály.Ale je nemocný,nemůže za to.Starej,nedoceněnej trpajzlík,kolem sebe kope.
Eva, 20.09.2010 10:21:17, IP: ***.***.170.155, #105719
Bůh ví, jestli v tom autě vůbec je. Já už mu nevěřím ani slovo. Vždy něco pleskne, ve snaze být středem pozornosti. Když jen trošku dýl nepíše, můžeme si pak od něj přečíst sáhodlouhé litanie o tom, jak mu přijel autobus plný potencionálních kupců, nebo jak uzavíral výhodnou obrovskou zakázku.....
On by tak strašně chtěl být známý, populární a uznávaný, až mu jde z toho hlava kolem. Nikdo ale o něm nic neví, nikdo ho nezná, proto tady musí každému vnucovat, aby si otevřel jeho stránky a pročetl si výkaz různých ocenění:-)))) je to morální chudák, nevyrovnaná osoba, která umí akorát nadávat všem okolo, protože nemá odpovídající logické argumenty. Z běžných věcí, které jsou pro všechny samozřejmé, dělá přednosti a zásluhy. Je to prostě chudák, nespokojený sám se sebou:-))) Co víc k tomu říct:-)))
ano, 20.09.2010 10:23:19, IP: ***.***.213.249, #105720
Je to prostě chudák, nespokojený sám se sebou:-))) Co víc k tomu říct:-)

Jen to,že je to lhář ulhanej.
jo,, 20.09.2010 10:36:13, IP: ***.***.213.249, #105721
Křivej,nečestnej,ulhanej,zákeřnej,zlej,arogantní,egoistickej,ješitnej,nesnášenlivej,pošahanec,má jméno Cidrych.
jo, 20.09.2010 11:06:18, IP: ***.***.72.18, #105729
a ještě k tomu udavačská svině.
Eva, 20.09.2010 11:18:27, IP: ***.***.170.155, #105732
Až se dostane na net, tak se dozvíme, jaký jsme svině, svoloč, hovna u cesty.....Ale vlastně u jeho příspěvků je to úplně jedno, páč když si otevřeme včerejší příspěvek a nebo ten před rokem, je to stále to samé, stále dokola:-)))) Nic nového za 3 roky, žádná kreativita, žádné logické vysvětlení, prostě nic, stejně jako je on sám. Nebyla jsem tady celý víkend, ale mé jméno opakuje v každém druhém příspěvku:-)))Všichni, kdo mu nepoklonkují a nepějou na něj chválu mu nedají spát, ještě uslintaný se zalepenýma očima a už utíká na abecedu, aby tady "vynikal". Děkuji Bohu, že nemám takového tvora ve své bezprostřední blízkosti.
:-), 20.09.2010 11:28:43, IP: ***.***.213.249, #105734
Jeho psaní začne. Jste obyčejná svoloč. Je to jeho slovo,co používá 6xdenně, v každém příspěvku.Už několik let.Trapnej a nic mu nedochází.Když okopčím jeho příspěvky z minulých měsíců,ani nikdo nepozná,že tu není.Je to fuk,jestli to psal dneska,včera,nebo před rokem.FURT STEJNÝ KOKOTISMUS.
Sledujko,proč mu nelezeš do řiti?Jsi stejný tele,jak on.Dobře ti tak.
JC skutečný, 20.09.2010 13:41:54, IP: ***.***.72.18, #105745
Ted jste se ukázali opravdu jako dobytek pomlouvačný a at je to jakkoliv 29 let jsem neměl cigaretu v puse. Když se dívám anebo čtu různé kauzy a tak si říkám český národ co dokáže být za h**zly a vy zde mě to plně potvrzujete .Udělali jste mi radost a víte proč ? Protože jestli jsem měl o Vás pochybnosti ,že vám ubližuji ,tak to tvrzení o cigaretě mi jasně řeklo. Jendo to je dobytek a nic dobrého od nich nečekej. Ani nečekejte vy ostatní protože když dokážete takhle špinit a pomlouvat ,tak to už není jenom závist ale zde je i vidět co jste za ksidl.Přečtěte si po sobě ty vaše zhovadilosti ,Vrána k vráně sedá rovného si hledá. Já už vím proč se vám nedaří .Pánbů vy svoloči Vás terstá chacha . 29 + 29 svoloči .
Eva, 20.09.2010 13:49:11, IP: ***.***.170.155, #105746
A už je to tady:-)))) Přesně, jak jsme předpokládali:-))))
Vidíš, daří se nám:-))) Ve všem i v tom, jak tě dokonale známe:-))))
Co že nás ten Pánbůh??? "Terstá"?:-))))) tak čím nás ještě potěšíš vztekloune?????
:-), 20.09.2010 13:50:02, IP: ***.***.213.249, #105747
,Vrána k vráně sedá rovného si hledá. Já už vím proč se vám nedaří .Pánbů vy svoloči Vás terstá chacha . 29 + 29 svoloči .

To je ale vůůůl.Ta vrána,to jsi ty ,viď?Ožralo,ožralá,do huby si nevidíc:-)))
Už ses vyspal z opice?
        Předchozí   1 .. 541542543544545546547 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.