Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JC, 17.09.2010 16:48:18, IP: ***.***.129.91, #105234Když tak čtu o těch pracháčích o těch úžasných chytrých lidech a o Vás zde tak si říkám jednu věc :Proč si stěžujete .že nedokážete přestat chlastat a hulit .Proč když jste tak dobří .Já jsem u Vás špatný ale já si problém cigaret (ač silný kuřák ) dokázal vyřešit sám .Co je Vám platné bohatství a chytrost ,když nemáte pevnou vůli .Nic takže ty NULY jste vy sami .Vy jste ti ubožáci co si otvírají hubu na druhého ale přitom jste slaboši a bez šance něco vyřešit. Věro ty můžeš mít padesát pracovnic a jezdit na to Slovensko ve dne v noci a mít peněz kolik chceš -PEVNOU VŮLI A ROZUM si zkrátka nekoupíš a nekoupíte si ho ani vy . Můžete vy primitivové si říkat akademici ale Nuly zůstanete . Člověk který nepije a nekouří sem nebude psát ,takže předpokládám ,že všichni vy co sem píšete tak chlaščtet a hulíte a zajímáte se o tento problém. Ale jak říkám nemáte PEVNOU VŮLI jste závistiví a ubozí chudáci . Zmůžete se zde štěkat ,špinit ale to je vše . Já zde píši protože se bavím jak se snažíte zachovat si aspon něco ale to hlavní PŘESTAT PÍT ALKOHOL A PŘESTAT KOUŘIT -NEDOKÁŽETE .Nemáte v sobě pokoru a slušnost jste obyčejní hulváti .
JC, 17.09.2010 16:49:03, IP: ***.***.129.91, #105235Když tak čtu o těch pracháčích o těch úžasných chytrých lidech a o Vás zde tak si říkám jednu věc :Proč si stěžujete .že nedokážete přestat chlastat a hulit .Proč když jste tak dobří .Já jsem u Vás špatný ale já si problém cigaret (ač silný kuřák ) dokázal vyřešit sám .Co je Vám platné bohatství a chytrost ,když nemáte pevnou vůli .Nic takže ty NULY jste vy sami .Vy jste ti ubožáci co si otvírají hubu na druhého ale přitom jste slaboši a bez šance něco vyřešit. Věro ty můžeš mít padesát pracovnic a jezdit na to Slovensko ve dne v noci a mít peněz kolik chceš -PEVNOU VŮLI A ROZUM si zkrátka nekoupíš a nekoupíte si ho ani vy . Můžete vy primitivové si říkat akademici ale Nuly zůstanete . Člověk který nepije a nekouří sem nebude psát ,takže předpokládám ,že všichni vy co sem píšete tak chlaščtet a hulíte a zajímáte se o tento problém. Ale jak říkám nemáte PEVNOU VŮLI jste závistiví a ubozí chudáci . Zmůžete se zde štěkat ,špinit ale to je vše . Já zde píši protože se bavím jak se snažíte zachovat si aspon něco ale to hlavní PŘESTAT PÍT ALKOHOL A PŘESTAT KOUŘIT -NEDOKÁŽETE .Nemáte v sobě pokoru a slušnost jste obyčejní hulváti .
JC, 17.09.2010 16:49:09, IP: ***.***.129.91, #105236Když tak čtu o těch pracháčích o těch úžasných chytrých lidech a o Vás zde tak si říkám jednu věc :Proč si stěžujete .že nedokážete přestat chlastat a hulit .Proč když jste tak dobří .Já jsem u Vás špatný ale já si problém cigaret (ač silný kuřák ) dokázal vyřešit sám .Co je Vám platné bohatství a chytrost ,když nemáte pevnou vůli .Nic takže ty NULY jste vy sami .Vy jste ti ubožáci co si otvírají hubu na druhého ale přitom jste slaboši a bez šance něco vyřešit. Věro ty můžeš mít padesát pracovnic a jezdit na to Slovensko ve dne v noci a mít peněz kolik chceš -PEVNOU VŮLI A ROZUM si zkrátka nekoupíš a nekoupíte si ho ani vy . Můžete vy primitivové si říkat akademici ale Nuly zůstanete . Člověk který nepije a nekouří sem nebude psát ,takže předpokládám ,že všichni vy co sem píšete tak chlaščtet a hulíte a zajímáte se o tento problém. Ale jak říkám nemáte PEVNOU VŮLI jste závistiví a ubozí chudáci . Zmůžete se zde štěkat ,špinit ale to je vše . Já zde píši protože se bavím jak se snažíte zachovat si aspon něco ale to hlavní PŘESTAT PÍT ALKOHOL A PŘESTAT KOUŘIT -NEDOKÁŽETE .Nemáte v sobě pokoru a slušnost jste obyčejní hulváti .
JC, 17.09.2010 16:49:17, IP: ***.***.129.91, #105237Když tak čtu o těch pracháčích o těch úžasných chytrých lidech a o Vás zde tak si říkám jednu věc :Proč si stěžujete .že nedokážete přestat chlastat a hulit .Proč když jste tak dobří .Já jsem u Vás špatný ale já si problém cigaret (ač silný kuřák ) dokázal vyřešit sám .Co je Vám platné bohatství a chytrost ,když nemáte pevnou vůli .Nic takže ty NULY jste vy sami .Vy jste ti ubožáci co si otvírají hubu na druhého ale přitom jste slaboši a bez šance něco vyřešit. Věro ty můžeš mít padesát pracovnic a jezdit na to Slovensko ve dne v noci a mít peněz kolik chceš -PEVNOU VŮLI A ROZUM si zkrátka nekoupíš a nekoupíte si ho ani vy . Můžete vy primitivové si říkat akademici ale Nuly zůstanete . Člověk který nepije a nekouří sem nebude psát ,takže předpokládám ,že všichni vy co sem píšete tak chlaščtet a hulíte a zajímáte se o tento problém. Ale jak říkám nemáte PEVNOU VŮLI jste závistiví a ubozí chudáci . Zmůžete se zde štěkat ,špinit ale to je vše . Já zde píši protože se bavím jak se snažíte zachovat si aspon něco ale to hlavní PŘESTAT PÍT ALKOHOL A PŘESTAT KOUŘIT -NEDOKÁŽETE .Nemáte v sobě pokoru a slušnost jste obyčejní hulváti .
JC, 17.09.2010 16:50:19, IP: ***.***.129.91, #105238Když tak čtu o těch pracháčích o těch úžasných chytrých lidech a o Vás zde tak si říkám jednu věc :Proč si stěžujete .že nedokážete přestat chlastat a hulit .Proč když jste tak dobří .Já jsem u Vás špatný ale já si problém cigaret (ač silný kuřák ) dokázal vyřešit sám .Co je Vám platné bohatství a chytrost ,když nemáte pevnou vůli .Nic takže ty NULY jste vy sami .Vy jste ti ubožáci co si otvírají hubu na druhého ale přitom jste slaboši a bez šance něco vyřešit. Věro ty můžeš mít padesát pracovnic a jezdit na to Slovensko ve dne v noci a mít peněz kolik chceš -PEVNOU VŮLI A ROZUM si zkrátka nekoupíš a nekoupíte si ho ani vy . Můžete vy primitivové si říkat akademici ale Nuly zůstanete . Člověk který nepije a nekouří sem nebude psát ,takže předpokládám ,že všichni vy co sem píšete tak chlaščtet a hulíte a zajímáte se o tento problém. Ale jak říkám nemáte PEVNOU VŮLI jste závistiví a ubozí chudáci . Zmůžete se zde štěkat ,špinit ale to je vše . Já zde píši protože se bavím jak se snažíte zachovat si aspon něco ale to hlavní PŘESTAT PÍT ALKOHOL A PŘESTAT KOUŘIT -NEDOKÁŽETE .Nemáte v sobě pokoru a slušnost jste obyčejní hulváti .A ještě Vám poradím ,dojděte si na psychiatrii at Vám poradí
JC, 17.09.2010 16:52:28, IP: ***.***.129.91, #105239Svoloči vždy jsem Vám tam něco připsal aby jste se našli
JC , 17.09.2010 17:05:50, IP: ***.***.165.56, #105240ty jsi prochlastaný,rozdvojená osobnost.Takto nenapíše ani ,napitý člověk.Pošli to 20X,my víme že jsi d**il . na víc nemáš....
JCskutečný, 17.09.2010 17:30:28, IP: ***.***.129.91, #105242TOTO VÁM NAPSAL JENDA NEKUŘÁK 29 LET A ABSTINENT 29 LET. NE JÁ ALE VY JSTE TY NULY A UBOŽÁCI. HULÍTE A CHLASTÁTE ,ZÁVIDÍTE A POMLOUVÁTE .
JC , 17.09.2010 17:41:23, IP: ***.***.165.56, #105245já Ti vážně nic nezávidím.Já Ti ,přeji úspěch,radost,hlavně zdraví dobrou mysl.Já si vážím každé radostné chvíle s rodinou,přáteli.zd
dz, 17.09.2010 18:22:09, IP: ***.***.114.236, #105251opr. dz :-))))
:-), 17.09.2010 18:33:48, IP: ***.***.114.236, #105253JCskutečný, 17.9.2010 17:30
TOTO VÁM NAPSAL JENDA NEKUŘÁK 29 LET A ABSTINENT 29 LET. NE JÁ ALE VY JSTE TY NULY A UBOŽÁCI. HULÍTE A CHLASTÁTE ,ZÁVIDÍTE A POMLOUVÁTE .
Všechno špatně.Myslíš,že by ti dr.Skála ty recidivy prominul?29 neplatí Jendo.Je vidět,jak se ti práší z huby.Nikdo ti stejně nevěří,že nechlastáš.Toto nemůže psát střízlivý člověk.
A vlastně,co bys tady jinak hledal.Napiš,co po večerech slopeš a co v kvelbu pod pultem.
JC , 17.09.2010 18:53:17, IP: ***.***.165.56, #105254zdeničko jsi hodná milá,máš hodné děti i sledující opatruje mamnimku nepište.Tady svoloč napitá prohulená vás utrápé.
Olda, 17.09.2010 20:26:11, IP: ***.***.21.114, #105260JC: "Já tyto stránky navštívil ze zvědavosti nebot problém kouření jsem si vyřešil před 29 roky sám a pití také."
To není pravda, ty si sem začal psát, aby tě někdo konečně poplácal po zádech a řekl ti, že jsi dobrý, když už tě odevšad vyrazili. Chtěl jsi tady rozdávat rozumy a oni tě začali všichni posílat do h**zlu. Tam kam patříš.
Jsi ochlasta, jdi se léčit.
JCskutečný, 17.09.2010 21:49:51, IP: ***.***.129.91, #105283Oldo jsi blb klikni si na mé jméno a účasti v soutěžích ,skoro všechno mé zboží co vidíš na mých stránkách jsem si sám navrhoval .Jsi blázen jestli si myslíš ,že by mne těšil názor primitivů jako jsi ty a tobě podobných .Nepiji 29 let a je jedno jestli nějaká krátká recidiva oproti Vám jsem KRÁL a jsi na omylu ,abstinuji.A když už Ti jde o tu slávu ,tak mne také najdeš v Životopisné encyklopedii předních žen a mužů České republiky .IV.vydání 2005 .strana 138 . Má podíl na propagaci Libereckého kraje výrobou dárkových předmětů atd. To jenom konstatuji fakta,když tě tolik zajímá má osoba.
JC, 17.09.2010 21:53:54, IP: ***.***.129.91, #105284Milá Zdeničko nesmírně si Tě vážím a přeji celé Tvé rodině lepší zítřek. Máš pravdu děkujeme za každý den za každé ráno. Vím ,že jsi duše otevřená a milá . Zde nikdy nedojdeš k ocenění . Říká se máš li dobrého přítele máš víc než on. Hezké dny ,týdny ,měsíce,roky Honza