Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Olda, 17.09.2010 22:40:28, IP: ***.***.21.114, #105302
Ale jdi ty brepto, ty mě zajímáš jen jako místní obecní blb.
Když budu chtít vidět umění, vím kam zajít. Ale magnetky??? Umění? Na nějaké tvé pochybné stránky přece nepolezu. Dle tvého psaní bych se bál, že si zaviruji PC. A žádný přední muž, ani žena nejsi:)). Jsi normální alkáč. Kdybys nebyl, pozvali by tě na setkání. A udělali to? Neudělali...copak z toho plyne...
29-, 17.09.2010 22:49:03, IP: ***.***.114.236, #105307
.Nepiji 29 let a je jedno jestli nějaká krátká recidiva oproti Vám jsem KRÁL ...

NENÍ !!!
Oldo, 18.09.2010 7:00:48, IP: ***.***.127.235, #105337
pokud nepiješ,nebo piješ-ale nejsi alkoholik.
Píšeš se mstivosti!Víš na dno se dostane i sám,lékař,profesor...Ale když na tom dně nezůstane a vyhrabe se,je vždy naděj.Vím,člověk si ten rozum poškodí,pití,úrazem,léky ,stresy je moc faktorů!
Ale pořád je to lidská bytost,nevím proč TY jen nadáváš.
Možná jsi sám se sebe nešťastný,závislý,rozvedený,nezaměstnaný.Prostě se Ti nedaří,tak tu urážíš,ponižuješ-ale jen sám sebe!
Stoupni si před zrcadlo,dívej se sám sobě do očí!
Odpověz sám,sobě co jsi zač.
Nepřeji Ti nic zlého,ale zamysli se-ono se to ráda co děláme druhým,vrací dvojnásobně nám samým.
Jestli máš ženu,děti, klesnou nadělají Ti trápení,bezesné noci-probereš se!
Řekneš MÁM TO VRÁCENO!!!
Hezký víkend Zdena.
oprava, 18.09.2010 7:03:14, IP: ***.***.127.235, #105338
-ono se to rádo co.....
Zdeni, 18.09.2010 8:24:27, IP: ***.***.114.236, #105341
To sedí i na tvýho kámoše JC!
_, 18.09.2010 8:27:29, IP: ***.***.114.236, #105342
JCskutečný, 17.9.2010 21:49
Oldo jsi blb klikni si na mé jméno a účasti v soutěžích ,skoro všechno mé zboží co vidíš na mých stránkách jsem si sám navrhoval .Jsi blázen jestli si myslíš ,že by mne těšil názor primitivů jako jsi ty a tobě podobných .Nepiji 29 let a je jedno jestli nějaká krátká recidiva oproti Vám jsem KRÁL a jsi na omylu ,abstinuji.A když už Ti jde o tu slávu ,tak mne také najdeš v Životopisné encyklopedii předních žen a mužů České republiky .IV.vydání 2005 .strana 138 . Má podíl na propagaci Libereckého kraje výrobou dárkových předmětů atd. To jenom konstatuji fakta,když tě tolik zajímá má osoba.

?????Ale jinak jsi psychopat,jak vyšitej!!!

Věra, 18.09.2010 8:37:00, IP: ***.***.100.103, #105343
Ano, paní Zdeno, tohle všechno sedí přesně i na Cidrycha. Proč podle vás on může bezdůvodně nadávat všem ? My se jen bráníme. Stoupněte si před to zrcadlo vy sama.
Jeníku, nikdy jsem nepsala, že mám pod sebou 20 žen. Opět špatná dedukce.
JCskutečný, 18.09.2010 8:40:44, IP: ***.***.129.91, #105346
Dobrý den a hezké ráno. Zdeni máš naprostou pravdu .sem píší i lidé co mají problémy sami se sebou. Já čtu zde a všude jinde jak se do nás nabourávali jak na doktorce "spříznivkyni " tak i zde .A přitom jsme nikoho nejmenovali ,jenom si tak jako normální lidé psali. Pamatuji když jsem na Vaši žádost založil Spříznivkyni jak nás hned sprostě napadli. Psala Dáša ,Iva,Ivetka ,ty a další .Psali jsme si normálně jak jde život a o pití a běžných lidských starostech. Byli jsme rádi ,když jsi psala jak se Ti děti hezky učí ,Martin o svém jak tam u nich a zkrátka o starostech a i radostech. Olda prudí a takových je víc. I ten Pepa nedoléčený píše jak na podium a vůbec mu nedochází ,že je jedno jak dlouho abstinuje ale že vůbec abstinuje ,že je jedno jak dlouho nekouří ale že pochopil a položil cigarety .A další věci. Neříkám 29+29 kvůli poklepu na ramena .Sám život Vám řekne a ohodnotí.Vy zde nevíte co to stálo úsilí a pádu a znovu nahoru a dolů až člověk pochopil ,že zkrátka pokud chce opravdu ŽÍT tak se nejdřív musí zbavit pití a kouření .Potom má šanci na kvalitní život a na uskutečnění svých plánů a tužeb. Zdenička má třeba smůlu ,manžel pije .Také to byl kdysi otec na kterého byla hrdá a on na svou rodinu.Něco se stalo ,něco co nastartovalo to neštastné pití. Člověk ztrácí svůj morální kredit ,ztrácí sám sebe.Jako vy někteří. Věra zde prudí ale kouřit nedokáže přestat další a další ubohost pomluvy a špína .Ano Oldo a další postavte se před zrcadlo .Nepijete a nekouříte ? Jste vyrovnaní lidé ? Lžete ,že nekouříte a nepijete a sem jste náhodou zavítali aby jste se POVZBUDILI. Oldo jsi primitiv. Jsou věci reklamního rázu (magnetky,pohledy,zvonky,náprstky atd) a pak jsou věci krásné ( hodiny ,korbele,hrnky ozdobné atd) Mám široký záběr a zrovna včera byli u mě nakupovat turci z míst kde jsem byl na dovolené. Mají slušné chování a nakonec jsem jim udělal kávu .Lidí hodných a slušných je po celém světě a lidé bohatí ne přepočet na peníze ale na duchu. Zde jste ukázali někteří co jste za svoloč. Třeba taková Zdenička ,sledující jenom se svěřili zde jaké mají problémy s manželem s maminkou ,která se dala na pití a tak chtěli přijít na jiné myšlenky .Vzápětí byli sprostě napadeny sprostou svoločí . Máte tím chlastem už nevratně poškozený mozek . ps Zdeničko měnil jsem řidičák a na to že tolik jezdím mám plný stav bodů. I takové maličkosti člověka těší. Jsem rád ,že abstinuji a nekouřím .A jestli jsem tím 29+29 let něco chtěl říci ,tak jenom to ,že TO JDE . K čemu vytahování i když vím co by za to jiní dali .Začněte na sobě pracovat a zapněte mozek ,život je hrozně krátký na to aby ho člověk utratil exerimentováním s chlastem .Hezký den všem.
milá Věro, 18.09.2010 8:48:59, IP: ***.***.127.235, #105348
samozřejmě,že to platí i pro mne.Já jsem nikdy nenapsala,že jsem bez chyby,neomylná,či dokonalá.Uznávám,že jsem oslovila ,jen Oldu.Taky si za pravdou stojím a bráním se,jako Vy!Zdena
JCskutečný, 18.09.2010 9:01:15, IP: ***.***.129.91, #105351
Dovolím si vstoupit do hovoru ,jenže ty milá Zdeničko zde nikoho nenapadáš ,ty jsi se zde jenom naivně svěřila a právě ,že máš čisté svědomí nedošlo Ti ,že zde to není o slušnosti a férovosti .Kuřáci a opilci napadají ty ,kteří přestali kouřit a pít ,nebo ze závisti a řeknu Ti máš na to ,že manžel pije máš děti v pořádku .Jsou rodiny kde se nechlastá a stejně děti co se chování týče nic moc. Tebe Zdeničko napadli nevyrovnané osoby ,kteří nepochopili život. Mám také své chyby a mouchy jako každý jiný ale co se nadpisu týče ALKOHOLISMUS A KOUŘENÍ ,drogy mám pokoj ,Nenech si tady od těch nul nadávat bráníš své a máš být na co hrdá oproti těm larvičkám zde
JC , 18.09.2010 9:01:26, IP: ***.***.165.45, #105352
mnohokrát,jsem psala,že nejsem sama kde jeden s rodičů,podlehl démonu.Jsou i rodiše nešťastní,kterým začnou s jakoukoliv drogou děti,či kdokoliv s rodiny.Že jste to zvládl,je dobrá věc,Život se Vám,změnil můžete poradit,povzbudit.
Ale jsou lidé,kteří si třeba vypijí a zakouří,čím se nestávají špatnými.Protože to zvládnou,jedno pivo,či 2dcl vína,jsou doporučovány.
Ovšem né pro ALKOHOLIKY!
Neházejte všechny lidi,do jednoho pytle!
Pak máte kolem sebe,nepřátele!

Jinak holky jsou obě na zdravce,1dcera 2ročník,2dcera 1ročník,syn 8třída základka.
Hezký víkend.Zdena
Věra, 18.09.2010 9:03:14, IP: ***.***.100.103, #105353
Jeníku, dnešní tvůj příspěvek jsi napsal docela slušně a hezky.Já si ale s dovolením nemyslím,že jezdíš hodně, když pořád vysedáváš v kšeftě. Já jezdím dost, i velké dálky, mám plný počet bodů také a považuji to za samozřejmost. No a nikdy by mě nenapadlo se s tím chlubit.
ALKOHOLISMUS A KOUŘENÍ, 18.09.2010 9:11:25, IP: ***.***.127.235, #105354
V tom případě nevím co tu děláškdyž,nepíeš neco tu nadáváš druhým které neznáš já piji denně jedno dvě piva,mám řidičák na oslavě si dám i s mojí do nosu či zábavě a jsme v pohodě neléčíme se pracujem prostě žijem ale ty jsi nemocen,jako alkoholik a pak máš už mozek propitý tak meleš meleš
JCskutečný, 18.09.2010 9:34:27, IP: ***.***.129.91, #105355
Omlouvám se všem ,že jsem si dovolil zde říci ,že mám radost ,bez řidičáku špatné. Přes den moc nejezdím ale dost v noci ,jinak plný stav bodů není tak úplně samozřejmé ,když si představím lapače ,smyčky rychlosti u přejezdů ,kde se třeba celý rok nejezdí viz .přejezd Mělník okrajová část .Byli kvůli tomu i soudy a bylo to i na internetu ,kde jedna paní psala .Tak to už tedy nemám řidičák ,jezdím tam tudy do práce a výdycky mne to zableskne (vyfotí) ,stačí ji přes 50 . A ty výběry pokut jsou tak někde nastaveny aby město mělo přísun peněz. Z toho důvodu to myslím ne jezdit na červenou a hezký den .A s tím trefováním cigaret ,myslel jsem ,že tě to třeba povzbudí a když píšeš jenom tři denně ,tak nejsi kuřačka jako já ,který kouřil 40 až 60 denně a dokázal přestat .Kouření omezuje a ten blbý kouř se drží všude .Ve vlasech ,záclonách ,autě a hlavně na zdraví.
ano, 18.09.2010 9:42:44, IP: ***.***.127.235, #105356
kouřili sme obádvá,muž přestal já dobafala jeho možná rok jsem kouřila než dcera přišla do jiného stavu.Pak jsem přestala chodit ven,mě omezovalo.Máš pravdu dnes mi kouř šíleně vadí.To i když kouří v práci něco řeknu,též se do mne pustí bud ticho bánalas též.Je pravdou že každý brání své.Ted berou body i za nevybavenou lékárničku,prošlý obvaz...Není se čemu smát,tady žtu že i ten martin Štěpánek bojoval s alkoholem.Je moc vražd ,samovražd kvůli chlastu.Ale je to velmi rozjeté pijí i děti.
        Předchozí   1 .. 536537538539540541542 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.