Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
:-), 17.09.2010 13:59:12, IP: ***.***.213.249, #105179JCskutečný, 17.9.2010 13:10
Tak po přečtení vašich ubohých příspěvků musím konstatovat ,že jste obyčejná svoloč ,ostatně tak jste si i pojmenovali diskuzi na doktorce .cz . Ani jeden z Vás vy nuly nepíše k tématu ani jeden z Vás nedává radu jak na odvykání kouření či pití.
Když se podíváte o několik měsíců zpět,zjistíte,že takhle začíná skoro každý jeho příspěvek.Stařecká demence,vyklepaná partyzánka,nic novýho z něj nevypadne.
Mimochodem,diví se sám sobě,že se s námi vůbec baví,divila by se prý i jeho Věrka,ale nepřestane a nepřestane.Závislost je sviňa,co Cidrychu?Chceš mít furt navrch,ale jsi obyčejný slaboch,co jich běhá po světě miliony.Blbánek ješitnej,samolibej š**ínek,co si pořádně neumí zaš**at.Jinak by se ukojil doma.Asi má furt půl šestý:-)))
nebud labut, 17.09.2010 14:26:59, IP: ***.***.213.249, #105187Nechává si zde dobrovolně nadávat a zesměšňovat.
Opr.zesměšnovat(podle Cidrycha) :-)))
Olda, 17.09.2010 14:53:35, IP: ***.***.21.114, #105200Omyl, mí kolegové ti žádné ocenění nedali. Akademičtí sochaři se takovým kýčem - magnetky??? - nezabývají.
Sice nevím kde má holička (?) Věra ruce, každopádně je ale pořádnej lempl. Špičkové kadeřnice mají svoji klientelu a dle toho pracují. ( A také se jejich podniky jmenují Kadeřnictví nebo Kadeřnický salon). Ale ten tvůj lenoch pracuje 8 hodin denně. Aha, už to chápu...ona má holičství u VŠ. A její šéfka z holičství jí vzala na nákupy do Prahy. Kolik prolezly sekáčů?
Ale ten příspěvek ve 13:18 se ti moc povedl. Tleskáme... Hezky jsme se zasmáli. Jen ty jména jsi přehodil, vztekloune.
JCskutečný, 17.09.2010 14:55:18, IP: ***.***.129.91, #105201Když jsem psal ,že jste svoloč a hovna u cesty ,tak skutečnost 29 + 29 let pohody ,půlka z Vás kouří a chlastá a není chopna to zastavit ,ted zrovna čtu o těch VELKÝCH rádoby velikánech jak se v těch sr***ách máchají .Jo chlast je svinstvo a vy to dokazujete.Je Vám vše k prdu jste a zůstanete vždy nuly.
""""ů, 17.09.2010 14:56:10, IP: ***.***.72.18, #105202Rodina
Otec František Cidrych
Matka Květoslava Břízová
Sourozenci Ivan Cidrych, Olga Cidrychová
Partner/ka Libuše Dudová
Děti Jan Cidrych
Libuše Hanzlíková (nevl.)
Jiří Pospíšil
JCskutečný, 17.09.2010 15:00:16, IP: ***.***.129.91, #105203Jsi Oldo obyčejný buran .já ocenění dostal za nápad a propagaci. Kdyby jsi byl chytrý tak ty třeba magnetky na lednici jsou výborný a levný artikl s památkama Libereckého regionu. Ocenění zahrnují i další hrnek Liberec , Věrka má sama své nepotřebuje šéfku je vyučená kadeřnice .Ty jsi buran nic víc a může tě akorát utěšovat ,že nesji zde sám ,Takových blbečků je Vás zde více.
Olda, 17.09.2010 15:08:16, IP: ***.***.21.114, #105204Vidět na lednici magnet s motivy Liberce, dobrovolně držím hladovku, než bych se k takovému kýči přiblížil:)))
Hledám, hledám a jediný blbec jsi tady jen a jen ty, umělče.
Cidrych, 17.09.2010 15:13:09, IP: ***.***.213.249, #105209To nejsou kýče,to jsou sračky!
JC, 17.09.2010 16:35:48, IP: ***.***.129.91, #105224Tak server Alkoholismus zcela vážně .Je zde zahrnuto i kouření,zkrátka závislosti . Tak kdo asi navštíví tyto stránky. Tak určitě kuřačka Věra ,ujištuje jak přestat kouřit,další alkoholici co nedokáží přestat a zajímají se jestli nejsou kdo chlašče sami a to Vás vy ubožáci spojuje .Spojuje Vás ta vaše neschopnost se postavit problému. Já tyto stránky navštívil ze zvědavosti nebot problém kouření jsem si vyřešil před 29 roky sám a pití také. Nikdo mi zde nevysvětlí ,že náhodou zmáčkne klávesnici a tam náhodou server alkoholismus ,náhodou se tam objeví tato diksuze a náhodou sem tedy napíšete .Náhodou narazíte na nekuřáka Jendu a nepiče a náhodou se Vám nedaří přestat kouřit a chlastat. Příklad Věry ,která má údajně 20 pracovnic a nic ji nechybí ,přesto píše sem vícekrát denně .nemáte úroven rádi by jste chtěli přestat hulit a chlastat ale ono Vám to nejde a víte proč ? Protože jste NULY Ani jeden nepíšete k TÉMATU .
JC, 17.09.2010 16:47:03, IP: ***.***.129.91, #105228Když tak čtu o těch pracháčích o těch úžasných chytrých lidech a o Vás zde tak si říkám jednu věc :Proč si stěžujete .že nedokážete přestat chlastat a hulit .Proč když jste tak dobří .Já jsem u Vás špatný ale já si problém cigaret (ač silný kuřák ) dokázal vyřešit sám .Co je Vám platné bohatství a chytrost ,když nemáte pevnou vůli .Nic takže ty NULY jste vy sami .Vy jste ti ubožáci co si otvírají hubu na druhého ale přitom jste slaboši a bez šance něco vyřešit. Věro ty můžeš mít padesát pracovnic a jezdit na to Slovensko ve dne v noci a mít peněz kolik chceš -PEVNOU VŮLI A ROZUM si zkrátka nekoupíš a nekoupíte si ho ani vy . Můžete vy primitivové si říkat akademici ale Nuly zůstanete . Člověk který nepije a nekouří sem nebude psát ,takže předpokládám ,že všichni vy co sem píšete tak chlaščtet a hulíte a zajímáte se o tento problém. Ale jak říkám nemáte PEVNOU VŮLI jste závistiví a ubozí chudáci . Zmůžete se zde štěkat ,špinit ale to je vše . J8 zde píši protože se bavím jak se snažíte zachovat si aspon něco ale to hlavní PŘESTAT PÍT ALKOHOL A PŘESTAT KOUŘIT -NEDOKÁŽETE .Nemáte v sobě pokoru a slušnost jste obyčejní hulváti .
JC, 17.09.2010 16:47:09, IP: ***.***.129.91, #105229Když tak čtu o těch pracháčích o těch úžasných chytrých lidech a o Vás zde tak si říkám jednu věc :Proč si stěžujete .že nedokážete přestat chlastat a hulit .Proč když jste tak dobří .Já jsem u Vás špatný ale já si problém cigaret (ač silný kuřák ) dokázal vyřešit sám .Co je Vám platné bohatství a chytrost ,když nemáte pevnou vůli .Nic takže ty NULY jste vy sami .Vy jste ti ubožáci co si otvírají hubu na druhého ale přitom jste slaboši a bez šance něco vyřešit. Věro ty můžeš mít padesát pracovnic a jezdit na to Slovensko ve dne v noci a mít peněz kolik chceš -PEVNOU VŮLI A ROZUM si zkrátka nekoupíš a nekoupíte si ho ani vy . Můžete vy primitivové si říkat akademici ale Nuly zůstanete . Člověk který nepije a nekouří sem nebude psát ,takže předpokládám ,že všichni vy co sem píšete tak chlaščtet a hulíte a zajímáte se o tento problém. Ale jak říkám nemáte PEVNOU VŮLI jste závistiví a ubozí chudáci . Zmůžete se zde štěkat ,špinit ale to je vše . J8 zde píši protože se bavím jak se snažíte zachovat si aspon něco ale to hlavní PŘESTAT PÍT ALKOHOL A PŘESTAT KOUŘIT -NEDOKÁŽETE .Nemáte v sobě pokoru a slušnost jste obyčejní hulváti .
JC, 17.09.2010 16:47:14, IP: ***.***.129.91, #105230Když tak čtu o těch pracháčích o těch úžasných chytrých lidech a o Vás zde tak si říkám jednu věc :Proč si stěžujete .že nedokážete přestat chlastat a hulit .Proč když jste tak dobří .Já jsem u Vás špatný ale já si problém cigaret (ač silný kuřák ) dokázal vyřešit sám .Co je Vám platné bohatství a chytrost ,když nemáte pevnou vůli .Nic takže ty NULY jste vy sami .Vy jste ti ubožáci co si otvírají hubu na druhého ale přitom jste slaboši a bez šance něco vyřešit. Věro ty můžeš mít padesát pracovnic a jezdit na to Slovensko ve dne v noci a mít peněz kolik chceš -PEVNOU VŮLI A ROZUM si zkrátka nekoupíš a nekoupíte si ho ani vy . Můžete vy primitivové si říkat akademici ale Nuly zůstanete . Člověk který nepije a nekouří sem nebude psát ,takže předpokládám ,že všichni vy co sem píšete tak chlaščtet a hulíte a zajímáte se o tento problém. Ale jak říkám nemáte PEVNOU VŮLI jste závistiví a ubozí chudáci . Zmůžete se zde štěkat ,špinit ale to je vše . J8 zde píši protože se bavím jak se snažíte zachovat si aspon něco ale to hlavní PŘESTAT PÍT ALKOHOL A PŘESTAT KOUŘIT -NEDOKÁŽETE .Nemáte v sobě pokoru a slušnost jste obyčejní hulváti .
JC, 17.09.2010 16:47:19, IP: ***.***.129.91, #105231Když tak čtu o těch pracháčích o těch úžasných chytrých lidech a o Vás zde tak si říkám jednu věc :Proč si stěžujete .že nedokážete přestat chlastat a hulit .Proč když jste tak dobří .Já jsem u Vás špatný ale já si problém cigaret (ač silný kuřák ) dokázal vyřešit sám .Co je Vám platné bohatství a chytrost ,když nemáte pevnou vůli .Nic takže ty NULY jste vy sami .Vy jste ti ubožáci co si otvírají hubu na druhého ale přitom jste slaboši a bez šance něco vyřešit. Věro ty můžeš mít padesát pracovnic a jezdit na to Slovensko ve dne v noci a mít peněz kolik chceš -PEVNOU VŮLI A ROZUM si zkrátka nekoupíš a nekoupíte si ho ani vy . Můžete vy primitivové si říkat akademici ale Nuly zůstanete . Člověk který nepije a nekouří sem nebude psát ,takže předpokládám ,že všichni vy co sem píšete tak chlaščtet a hulíte a zajímáte se o tento problém. Ale jak říkám nemáte PEVNOU VŮLI jste závistiví a ubozí chudáci . Zmůžete se zde štěkat ,špinit ale to je vše . J8 zde píši protože se bavím jak se snažíte zachovat si aspon něco ale to hlavní PŘESTAT PÍT ALKOHOL A PŘESTAT KOUŘIT -NEDOKÁŽETE .Nemáte v sobě pokoru a slušnost jste obyčejní hulváti .
JC, 17.09.2010 16:47:38, IP: ***.***.129.91, #105232Když tak čtu o těch pracháčích o těch úžasných chytrých lidech a o Vás zde tak si říkám jednu věc :Proč si stěžujete .že nedokážete přestat chlastat a hulit .Proč když jste tak dobří .Já jsem u Vás špatný ale já si problém cigaret (ač silný kuřák ) dokázal vyřešit sám .Co je Vám platné bohatství a chytrost ,když nemáte pevnou vůli .Nic takže ty NULY jste vy sami .Vy jste ti ubožáci co si otvírají hubu na druhého ale přitom jste slaboši a bez šance něco vyřešit. Věro ty můžeš mít padesát pracovnic a jezdit na to Slovensko ve dne v noci a mít peněz kolik chceš -PEVNOU VŮLI A ROZUM si zkrátka nekoupíš a nekoupíte si ho ani vy . Můžete vy primitivové si říkat akademici ale Nuly zůstanete . Člověk který nepije a nekouří sem nebude psát ,takže předpokládám ,že všichni vy co sem píšete tak chlaščtet a hulíte a zajímáte se o tento problém. Ale jak říkám nemáte PEVNOU VŮLI jste závistiví a ubozí chudáci . Zmůžete se zde štěkat ,špinit ale to je vše . Já zde píši protože se bavím jak se snažíte zachovat si aspon něco ale to hlavní PŘESTAT PÍT ALKOHOL A PŘESTAT KOUŘIT -NEDOKÁŽETE .Nemáte v sobě pokoru a slušnost jste obyčejní hulváti .
JC, 17.09.2010 16:48:00, IP: ***.***.129.91, #105233Když tak čtu o těch pracháčích o těch úžasných chytrých lidech a o Vás zde tak si říkám jednu věc :Proč si stěžujete .že nedokážete přestat chlastat a hulit .Proč když jste tak dobří .Já jsem u Vás špatný ale já si problém cigaret (ač silný kuřák ) dokázal vyřešit sám .Co je Vám platné bohatství a chytrost ,když nemáte pevnou vůli .Nic takže ty NULY jste vy sami .Vy jste ti ubožáci co si otvírají hubu na druhého ale přitom jste slaboši a bez šance něco vyřešit. Věro ty můžeš mít padesát pracovnic a jezdit na to Slovensko ve dne v noci a mít peněz kolik chceš -PEVNOU VŮLI A ROZUM si zkrátka nekoupíš a nekoupíte si ho ani vy . Můžete vy primitivové si říkat akademici ale Nuly zůstanete . Člověk který nepije a nekouří sem nebude psát ,takže předpokládám ,že všichni vy co sem píšete tak chlaščtet a hulíte a zajímáte se o tento problém. Ale jak říkám nemáte PEVNOU VŮLI jste závistiví a ubozí chudáci . Zmůžete se zde štěkat ,špinit ale to je vše . Já zde píši protože se bavím jak se snažíte zachovat si aspon něco ale to hlavní PŘESTAT PÍT ALKOHOL A PŘESTAT KOUŘIT -NEDOKÁŽETE .Nemáte v sobě pokoru a slušnost jste obyčejní hulváti .