Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
:-), 07.08.2010 8:42:54, IP: ***.***.83.60, #99864Nejednou psala,že sem už nebude psát,že to nemá zapotřebí,aby jí někdo napadal,ale je přesně,jak ON.Místo aby mu psala svý trápení na mail,když jí tu nikdo nebere vážně,bude se tu dohadovat a handrkovat.Píše:už sem nebudu psát . Ale píše a píše...celej Cidrych,nechá se tu masírovat dobrovolně,jako by neměla dost,když je tááák nešťastná.Asi nějaký tele,z 200km vzdálený vesnice.
Tak jen piš,ať se pobavíme.Jsi totiž CIDRYCH.
CIDRYCH píše, 07.08.2010 8:48:41, IP: ***.***.83.60, #99865"Je to jinak .mám citlivou a chápající duši ,povahu !"
Tak to je největší cidrychův zápich:-)))))
cidrych píšu záměrně s malým c a budu.
sledující...., 07.08.2010 8:52:43, IP: ***.***.60.236, #99866to tady všichni dokazujete, to že mám problémy, tak to znamená ,že musím po zbytek života jen fňukat a brečet. Píši sem, kdy chci a komu chci, na nadávky apod. reagovat nemám zapotřebí vy smajlíkové:-)
sledující...., 07.08.2010 8:53:56, IP: ***.***.60.236, #99867OPRAVA předchozího příspěvku, má tam být, že to neznamená ,že musím jen brečet.
:-)))), 07.08.2010 8:56:35, IP: ***.***.83.60, #99868sledující...., 7.8.2010 08:20
... Já Vám tu žádost o výmaz věřím, jestli se někdy dostanu k mailu, tak mi to můžete poslat, ale nemusíte.
Co to je?Ta je úplně blbá.Asi to má k tomu mailu taky 200km.
sledujce, 07.08.2010 9:01:58, IP: ***.***.83.60, #99869"Píši sem, kdy chci a komu chci."
A ještě jsi zapomněla napsat,že si budeš psát,co budeš chtít,jako cidrych....JSI TOTIŽ CIDRYCH !!!
CHáááááá, 07.08.2010 9:05:46, IP: ***.***.217.2, #99870Jendo, jsi nenápadnýýý jako 5m h**no!
Já, 07.08.2010 9:07:10, IP: ***.***.217.2, #99871ho píšu taky s malým , Tykám mu s též s malým, je pro mně nula, nic, věc.Trpaslík.
martine, 07.08.2010 9:07:56, IP: ***.***.165.57, #99872martine,ml,emele,sledující tak tvůj styl známe!Pozor lháři na nás.
JCskutečný, 07.08.2010 9:16:46, IP: ***.***.129.91, #99873Tak a ted jsi mi udělala milá SLEDUJÍCÍ OBROVSKOU RADOST . Jak si myslíš ,že mi bylo když mne ty svině zavřeli a uvedli "zvlášt nebezpečný pro společnost" a když mne rehabilitoval nejvyšší soud ČESKÉ REPUBLIKY a podnět podal sám ministr spravedlnosti ,tak musíš uznat ,že to bylo vítězství .Vrátili mi hodnost a čest .Ti bambulové neví co to je .Drží rypáky a když si je zde otevřou ,tak jim akorát smrdí z huby. Ty máš být právem na sebe hrdá ,že jsi svou maminku nezatratila a pomáháš ji jak to jde. Tvá maminka ,když jsi se narodila ,tak tě také živila a odtrhávala si od úst .Je nanejvýš správné ,že ji to vracíš v té podobě ,kdy sice pije ale je to nemoc. Víš musíš být člověk k sobě hodně tvrdý a neodpustit si aby si něco dokázal a žít se chce . Tatík můj také přežil koncentrák a když si uvědomím co tam muselo být odvahy a jak si navzájem pomáhali ,tak zde ta svoloč co Ti nadává -SLEDUJÍCÍ TO JSOU OBYČEJNÍ KŘIVÁCI. Podívej PL do nedávné doby chlastal anebo chlašče a na Tebe ,která se stará o maminku alkoholičku hází ramena. Tak kde má tedy pochopení ? vem čert nějakého Cidrycha to přeci nejsi ty .A vidíš ten vyměklý mozek tě nepodrží ,vídíš jeho a dalších malost ,tu krátkou čáru před sebou a žádný rozhled být nad věcí. Ty přeci nejsi já a v problému by Ti měli pomoci. Ne tak ,zde ti jsou obyčejný ksindl .Jak říkám máš plné právo být na sebe a své chování hrdá. Vždyt ty jsi taková malá léčebna .Staráš se sice o jednu osobu ale vždyt lékaři sami říkají -bojujem za každého pacienta. Víš oni nehledí tak daleko ,tak jim to odpustme. Máš své a svou povahu a bojuj ,bojuj i za svou maminku .
JCskutečný, 07.08.2010 9:16:48, IP: ***.***.129.91, #99874Tak a ted jsi mi udělala milá SLEDUJÍCÍ OBROVSKOU RADOST . Jak si myslíš ,že mi bylo když mne ty svině zavřeli a uvedli "zvlášt nebezpečný pro společnost" a když mne rehabilitoval nejvyšší soud ČESKÉ REPUBLIKY a podnět podal sám ministr spravedlnosti ,tak musíš uznat ,že to bylo vítězství .Vrátili mi hodnost a čest .Ti bambulové neví co to je .Drží rypáky a když si je zde otevřou ,tak jim akorát smrdí z huby. Ty máš být právem na sebe hrdá ,že jsi svou maminku nezatratila a pomáháš ji jak to jde. Tvá maminka ,když jsi se narodila ,tak tě také živila a odtrhávala si od úst .Je nanejvýš správné ,že ji to vracíš v té podobě ,kdy sice pije ale je to nemoc. Víš musíš být člověk k sobě hodně tvrdý a neodpustit si aby si něco dokázal a žít se chce . Tatík můj také přežil koncentrák a když si uvědomím co tam muselo být odvahy a jak si navzájem pomáhali ,tak zde ta svoloč co Ti nadává -SLEDUJÍCÍ TO JSOU OBYČEJNÍ KŘIVÁCI. Podívej PL do nedávné doby chlastal anebo chlašče a na Tebe ,která se stará o maminku alkoholičku hází ramena. Tak kde má tedy pochopení ? vem čert nějakého Cidrycha to přeci nejsi ty .A vidíš ten vyměklý mozek tě nepodrží ,vídíš jeho a dalších malost ,tu krátkou čáru před sebou a žádný rozhled být nad věcí. Ty přeci nejsi já a v problému by Ti měli pomoci. Ne tak ,zde ti jsou obyčejný ksindl .Jak říkám máš plné právo být na sebe a své chování hrdá. Vždyt ty jsi taková malá léčebna .Staráš se sice o jednu osobu ale vždyt lékaři sami říkají -bojujem za každého pacienta. Víš oni nehledí tak daleko ,tak jim to odpustme. Máš své a svou povahu a bojuj ,bojuj i za svou maminku .
Cínový bodáček, 07.08.2010 9:20:31, IP: ***.***.83.60, #99875"zvlášt nebezpečný pro společnost"
Kde blb,tam nebezpečno.
To ti zůstalo a žádná rehabilitace to nezmění....
JCskutečný, 07.08.2010 9:46:01, IP: ***.***.129.91, #99876Vidíš jaký jste d**ilové ? Vždyt ty jsi jak ta zmrvená prokurátorka z Českého Krumlova .Dnes už prdí do hlíny a je v pekle. Ta měla na svědomí spoustu lidí z Českokrumlovska . Mám obrovskou radost a to ty ksindle nedovedeš pochopit. Přiblížím Ti .je mít dobrý pocit jako mám já ,že nejsem takový kripl jako jis ty a spoustu dalších ale zároven se potvrzuje názor na čecháčství -PILNÝ JAKO VČELIČKY ALE SVINĚ .Ty máš vyjímku v tom a další ,že nejen že jste svině ale též jste líní a ksindl co je od rána na kompu a nemaká. Já si svoje vždy odpracuji .Jo co se týká poznámky jak psala Eva ,že poznala ,že ty jsi ty a já jsem já. Je vysoce inteligentní chacha královna zde té svoloče. kdo myslíš ,že sem píše mimo nás ? Chytrý Martin a ty a já ,slušní jiní nepíší a pak ti postižení duševně z AA a PL -psychiatrická léčebna PL osamocený pabl. Ted šel na prašivky .Hezký den a budou zase povodně .
Věra, 07.08.2010 9:55:13, IP: ***.***.233.36, #99877Cidrychu, tady je totiž jen samý kripl. Kromě chytrého Martina, který pít a kouřit může, chytré sledující, to je anonym, ale také může a tebe, který se léčí na palici.
Jsi opravdu nenápadný. Dej si při psaní za sledující bacha na ty čárky a větná spojení. Příklad : Asi jim to nevysvětlíme, že jsem dva lidé, Vy muž a já žena, co. Jsi jeden a to dost průhledný a za tím si stojím.
JC, 07.08.2010 9:59:37, IP: ***.***.165.57, #99878nemocný jsi Ty,sledující ani nebydlí s matkou.M8 fobii když zavolá,je napitá,když má vyplý mobil tak má strach co se stalo.Velmi zajímavé sledujko,vypisuješ kolik máš starostí,problémy řešíš.Nemáš čas napsat ani email,najednou píšeš romány i po nocích!!
Jojo JC přestaň pít,tvé haluzinace tě dovedou k šílenství.Nemůžeš spát,nemáš čisté svědomí,jsi blb první kategorie,v noci k tobě jezdí Ukrajinci na nákup,blbe.Jedině asi chlastají s tebou a kouří.Bože co tvé zdraví to kefír nezachrání!!!!!!!!!!