Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

:-), 07.08.2010 8:42:54, IP: ***.***.83.60, #99864
Nejednou psala,že sem už nebude psát,že to nemá zapotřebí,aby jí někdo napadal,ale je přesně,jak ON.Místo aby mu psala svý trápení na mail,když jí tu nikdo nebere vážně,bude se tu dohadovat a handrkovat.Píše:už sem nebudu psát . Ale píše a píše...celej Cidrych,nechá se tu masírovat dobrovolně,jako by neměla dost,když je tááák nešťastná.Asi nějaký tele,z 200km vzdálený vesnice.
Tak jen piš,ať se pobavíme.Jsi totiž CIDRYCH.
CIDRYCH píše, 07.08.2010 8:48:41, IP: ***.***.83.60, #99865
"Je to jinak .mám citlivou a chápající duši ,povahu !"

Tak to je největší cidrychův zápich:-)))))

cidrych píšu záměrně s malým c a budu.
sledující...., 07.08.2010 8:52:43, IP: ***.***.60.236, #99866
to tady všichni dokazujete, to že mám problémy, tak to znamená ,že musím po zbytek života jen fňukat a brečet. Píši sem, kdy chci a komu chci, na nadávky apod. reagovat nemám zapotřebí vy smajlíkové:-)
sledující...., 07.08.2010 8:53:56, IP: ***.***.60.236, #99867
OPRAVA předchozího příspěvku, má tam být, že to neznamená ,že musím jen brečet.
:-)))), 07.08.2010 8:56:35, IP: ***.***.83.60, #99868
sledující...., 7.8.2010 08:20
... Já Vám tu žádost o výmaz věřím, jestli se někdy dostanu k mailu, tak mi to můžete poslat, ale nemusíte.

Co to je?Ta je úplně blbá.Asi to má k tomu mailu taky 200km.
sledujce, 07.08.2010 9:01:58, IP: ***.***.83.60, #99869
"Píši sem, kdy chci a komu chci."

A ještě jsi zapomněla napsat,že si budeš psát,co budeš chtít,jako cidrych....JSI TOTIŽ CIDRYCH !!!
CHáááááá, 07.08.2010 9:05:46, IP: ***.***.217.2, #99870
Jendo, jsi nenápadnýýý jako 5m h**no!
, 07.08.2010 9:07:10, IP: ***.***.217.2, #99871
ho píšu taky s malým , Tykám mu s též s malým, je pro mně nula, nic, věc.Trpaslík.
martine, 07.08.2010 9:07:56, IP: ***.***.165.57, #99872
martine,ml,emele,sledující tak tvůj styl známe!Pozor lháři na nás.
JCskutečný, 07.08.2010 9:16:46, IP: ***.***.129.91, #99873
Tak a ted jsi mi udělala milá SLEDUJÍCÍ OBROVSKOU RADOST . Jak si myslíš ,že mi bylo když mne ty svině zavřeli a uvedli "zvlášt nebezpečný pro společnost" a když mne rehabilitoval nejvyšší soud ČESKÉ REPUBLIKY a podnět podal sám ministr spravedlnosti ,tak musíš uznat ,že to bylo vítězství .Vrátili mi hodnost a čest .Ti bambulové neví co to je .Drží rypáky a když si je zde otevřou ,tak jim akorát smrdí z huby. Ty máš být právem na sebe hrdá ,že jsi svou maminku nezatratila a pomáháš ji jak to jde. Tvá maminka ,když jsi se narodila ,tak tě také živila a odtrhávala si od úst .Je nanejvýš správné ,že ji to vracíš v té podobě ,kdy sice pije ale je to nemoc. Víš musíš být člověk k sobě hodně tvrdý a neodpustit si aby si něco dokázal a žít se chce . Tatík můj také přežil koncentrák a když si uvědomím co tam muselo být odvahy a jak si navzájem pomáhali ,tak zde ta svoloč co Ti nadává -SLEDUJÍCÍ TO JSOU OBYČEJNÍ KŘIVÁCI. Podívej PL do nedávné doby chlastal anebo chlašče a na Tebe ,která se stará o maminku alkoholičku hází ramena. Tak kde má tedy pochopení ? vem čert nějakého Cidrycha to přeci nejsi ty .A vidíš ten vyměklý mozek tě nepodrží ,vídíš jeho a dalších malost ,tu krátkou čáru před sebou a žádný rozhled být nad věcí. Ty přeci nejsi já a v problému by Ti měli pomoci. Ne tak ,zde ti jsou obyčejný ksindl .Jak říkám máš plné právo být na sebe a své chování hrdá. Vždyt ty jsi taková malá léčebna .Staráš se sice o jednu osobu ale vždyt lékaři sami říkají -bojujem za každého pacienta. Víš oni nehledí tak daleko ,tak jim to odpustme. Máš své a svou povahu a bojuj ,bojuj i za svou maminku .
JCskutečný, 07.08.2010 9:16:48, IP: ***.***.129.91, #99874
Tak a ted jsi mi udělala milá SLEDUJÍCÍ OBROVSKOU RADOST . Jak si myslíš ,že mi bylo když mne ty svině zavřeli a uvedli "zvlášt nebezpečný pro společnost" a když mne rehabilitoval nejvyšší soud ČESKÉ REPUBLIKY a podnět podal sám ministr spravedlnosti ,tak musíš uznat ,že to bylo vítězství .Vrátili mi hodnost a čest .Ti bambulové neví co to je .Drží rypáky a když si je zde otevřou ,tak jim akorát smrdí z huby. Ty máš být právem na sebe hrdá ,že jsi svou maminku nezatratila a pomáháš ji jak to jde. Tvá maminka ,když jsi se narodila ,tak tě také živila a odtrhávala si od úst .Je nanejvýš správné ,že ji to vracíš v té podobě ,kdy sice pije ale je to nemoc. Víš musíš být člověk k sobě hodně tvrdý a neodpustit si aby si něco dokázal a žít se chce . Tatík můj také přežil koncentrák a když si uvědomím co tam muselo být odvahy a jak si navzájem pomáhali ,tak zde ta svoloč co Ti nadává -SLEDUJÍCÍ TO JSOU OBYČEJNÍ KŘIVÁCI. Podívej PL do nedávné doby chlastal anebo chlašče a na Tebe ,která se stará o maminku alkoholičku hází ramena. Tak kde má tedy pochopení ? vem čert nějakého Cidrycha to přeci nejsi ty .A vidíš ten vyměklý mozek tě nepodrží ,vídíš jeho a dalších malost ,tu krátkou čáru před sebou a žádný rozhled být nad věcí. Ty přeci nejsi já a v problému by Ti měli pomoci. Ne tak ,zde ti jsou obyčejný ksindl .Jak říkám máš plné právo být na sebe a své chování hrdá. Vždyt ty jsi taková malá léčebna .Staráš se sice o jednu osobu ale vždyt lékaři sami říkají -bojujem za každého pacienta. Víš oni nehledí tak daleko ,tak jim to odpustme. Máš své a svou povahu a bojuj ,bojuj i za svou maminku .
Cínový bodáček, 07.08.2010 9:20:31, IP: ***.***.83.60, #99875
"zvlášt nebezpečný pro společnost"

Kde blb,tam nebezpečno.
To ti zůstalo a žádná rehabilitace to nezmění....
JCskutečný, 07.08.2010 9:46:01, IP: ***.***.129.91, #99876
Vidíš jaký jste d**ilové ? Vždyt ty jsi jak ta zmrvená prokurátorka z Českého Krumlova .Dnes už prdí do hlíny a je v pekle. Ta měla na svědomí spoustu lidí z Českokrumlovska . Mám obrovskou radost a to ty ksindle nedovedeš pochopit. Přiblížím Ti .je mít dobrý pocit jako mám já ,že nejsem takový kripl jako jis ty a spoustu dalších ale zároven se potvrzuje názor na čecháčství -PILNÝ JAKO VČELIČKY ALE SVINĚ .Ty máš vyjímku v tom a další ,že nejen že jste svině ale též jste líní a ksindl co je od rána na kompu a nemaká. Já si svoje vždy odpracuji .Jo co se týká poznámky jak psala Eva ,že poznala ,že ty jsi ty a já jsem já. Je vysoce inteligentní chacha královna zde té svoloče. kdo myslíš ,že sem píše mimo nás ? Chytrý Martin a ty a já ,slušní jiní nepíší a pak ti postižení duševně z AA a PL -psychiatrická léčebna PL osamocený pabl. Ted šel na prašivky .Hezký den a budou zase povodně .
Věra, 07.08.2010 9:55:13, IP: ***.***.233.36, #99877
Cidrychu, tady je totiž jen samý kripl. Kromě chytrého Martina, který pít a kouřit může, chytré sledující, to je anonym, ale také může a tebe, který se léčí na palici.
Jsi opravdu nenápadný. Dej si při psaní za sledující bacha na ty čárky a větná spojení. Příklad : Asi jim to nevysvětlíme, že jsem dva lidé, Vy muž a já žena, co. Jsi jeden a to dost průhledný a za tím si stojím.
JC, 07.08.2010 9:59:37, IP: ***.***.165.57, #99878
nemocný jsi Ty,sledující ani nebydlí s matkou.M8 fobii když zavolá,je napitá,když má vyplý mobil tak má strach co se stalo.Velmi zajímavé sledujko,vypisuješ kolik máš starostí,problémy řešíš.Nemáš čas napsat ani email,najednou píšeš romány i po nocích!!
Jojo JC přestaň pít,tvé haluzinace tě dovedou k šílenství.Nemůžeš spát,nemáš čisté svědomí,jsi blb první kategorie,v noci k tobě jezdí Ukrajinci na nákup,blbe.Jedině asi chlastají s tebou a kouří.Bože co tvé zdraví to kefír nezachrání!!!!!!!!!!
        Předchozí   1 .. 376377378379380381382 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.