Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

mv, 07.08.2010 12:41:11, IP: ***.***.21.114, #99895
JC, podivuji se nad tím, jak si dovolujete odpovídat na můj příspěvek, který byl určen jasně pro Sledující.
Už vůbec nechápu, že mě zrovna vy budete psát, že já nařizuji, kdo kam může nebo nemá psát.
Přecházím na tykání. Jsem znechucená. To ty tady se snežíš moderovat diskusi, píšeš, kdo si má dát odchod, to ty se snažíš rozhodovat o tom, kdo sem bude psát, neuznáváš, že toto je volná diskuse. To už jsi zapomněl?
Pro Sledující jsem napsala radu, podotýkám dobře míněnou, a vůbec nechápu, proč mi odpovídaš ty.
Jinak přesně jak jsem napsala už je to tady, zase ze sebe uděláš jediného "chápajícího" dobráka. Ale to už tady bylo x-krát, tak nemysli si, že to někoho ještě zajímá, jak se tu budeš rozněžňovat sám nad sebou, jak jsi sledující SÁM pomohl a my VŠICHNI jsme jí jen nadávali. A skončí to tím, že Sledující zmizí a ty další dva roky budeš psát, jestli ti někdo dá prostor, jak jsme jí vulgárně napadali, až musela odejít. Není ti to opakování scénáře trapný?
sledující...., 07.08.2010 12:55:57, IP: ***.***.60.236, #99897
Momentálně jsem přišla od mámy, píši to jen Vám, je mi vážně šumák, co tu kdo bude říkat. Ohledně toho rehabilitování, jak píšete, tam moc tomu nerozumím, ale vítězství to bylo pro Vás.
Mámě jsem nakoupila, odnesla věci na prádlo na vyprání //poznámka mimo obsah- píši to tak, že si myslím ,že až tak soukromé to není, je to realita, detaily psát nebudu, určitě ne na žádné diskuzi//, byla jsem ráda, že už jsem pryč, nedalo se s ní mluvit, neustále opakuje stále to samé, omlouvá se, děkuje, bohužel pije a nejí, xxxkrát jsem jí připomínala, ať se nají, jako hrozný, tohle je podobné, když jsem tam bydlela, teď jsem doma a cítím se lépe, zítra bude v telefonu mluvit jinak, naprosto o 100% , no jedinou jistotu pane Cidrych, co mám, je ta, že půjde ležet, pže už zakopávala o co se dalo.
Tady ti chudáci anonymové jsou mi ukradený. Mozek vygumovaný může mít jen člověk, který si myslí ,že píšete za mě ! O této osoby nemám zájem se s nimi zaobírat.
Pana Cidrych, já nepotřebuji slitování od někoho, Vám děkuji, že jste mi hezky napsal a máte pochopení, ale intimnosti nesděluji, adresu bydliště také ne, takže jo, když chtějí číst, tak ať se baví na cizí účet, mne je to v prostředí anonymného chatu jedno.
A ve všední dny je vidět, jak velmi intenzivně se tu participuje Věra, Eva a Jana (je teď na dovolené).
sledující...., 07.08.2010 12:59:12, IP: ***.***.60.236, #99898
Věro, jste naprosto mimo, stále nemůžete uvěřit, že já jsem někdo jiný, než pan Cidrych ?
sledující...., 07.08.2010 13:01:18, IP: ***.***.60.236, #99899
Klidně, ráda bych dořešila jisté věci, maily apod., jenže já spím jak mimino, v noci nepíši, byly vyjímky, ale ne tady.
sledující...., 07.08.2010 13:05:17, IP: ***.***.60.236, #99900
a takové jednoduché řeči nepíši, ale to pan Cidrych ví. Takže opět toto psal zase někdo za mě:

NEMOCNÉ SVOLOČI sledující...,, 7.8.2010 11:13
Jste tu Jeníku,jak koukám velmi oblíben!Ale já vás neopustím,nikdy.Jste jako já,jedna duše,jedno tělo.
sledující...., 07.08.2010 13:09:16, IP: ***.***.60.236, #99901
i když je Vám 50 let, nemůžu pochopit, že jste tak jednoduchá, stále si myslíte, že píše za mě ? Já to nemůžu pochopit, jestli jede na chalupu nebo už jel, tak tady máte jasný důkaz.
sledující...., 07.08.2010 13:13:31, IP: ***.***.60.236, #99902
Vím, že jste to psala mně, ale nevím, co odepsat.....je moje věc kam a co píši a nikomu neškodím, dokonce zdejší anonymy "bavím" údajně nejsem vlastně žena ,ale muž a naopak. Zmizet můžu na nějaký čas, ale zase se objevím, dle situace a nálady. Těžko tohle říct a vědět, to prostě nejde.
sledující, 07.08.2010 15:05:55, IP: ***.***.127.228, #99904
jsi pabl jak ten jocák,jeden jak druhý o hovně odrána do noci,od noci do rána.Bože dej blbům rozum,oslové dvá medaile za blbost!Kdyby blbost kvetla jste samý květ i s trním,mezi bodláky.
mv, 07.08.2010 15:07:09, IP: ***.***.21.114, #99905
Věřte mi, Sledující, že to byla velice dobře míněná rada. Ale klidně pište, kdo chce kam, ....
Jinak přeji vše dobré.
sledující...., 07.08.2010 15:20:18, IP: ***.***.60.236, #99906
VYPADÁ TO NA HROZNÝ BLÁBOL JAKO OD ČLOVĚKA NAPROSTO MIMO, PRO PŘEHLED VKLÁDÁM:

sledující, 7.8.2010 15:05
jsi pabl jak ten jocák,jeden jak druhý o hovně odrána do noci,od noci do rána.Bože dej blbům rozum,oslové dvá medaile za blbost!Kdyby blbost kvetla jste samý květ i s trním,mezi bodláky.
sledující...., 07.08.2010 15:22:18, IP: ***.***.60.236, #99907
Aspoň někdo slušný tady, Vy mi zase věřte, že si dávám pozor co píši, podrobnosti a historii o své mámě či sobě bych NIKDY už NIKAM NENAPSALA.
Petr, 07.08.2010 16:15:36, IP: ***.***.217.2, #99910
Chce to po tobě někdo?Taková jemná, citlivá, naváděla jenouše, ať nás žaluje, ty jsou nejlepší!Svině schovaný za opilou matku, trpící...a šup, soudy.Spíš jako mimino, přitom máš velké trápení, taky divné.Už se zaplétáš do lží.
pro sledující, 07.08.2010 17:11:37, IP: ***.***.83.60, #99914
Píšeš jako kdybys chlastala ty a ne tvoje máma.
JCskutečný, 07.08.2010 17:25:27, IP: ***.***.129.91, #99915
Ano helou heleou zboží žádáme a tak Jenda -kšeft je kšeft musel do skladu .Je to dobrý počinek ,penízky ty papírky Jenda potřebuje Vy Ne? Tak jsem se stavil v obchodě a čtu zase ty Vaše zbloudilé elaboráty. Ty vráno Věro co se raduješ ze zaplavených domů? Jsi tedy opravdu kripl radovat se z cizího neštěstí.já bydlím na kopci mrzí mne že Vám neudělám radost ,Těm lidem na pomoc jsem poslal peníze rád a když to tak vezmu to moře je pořád stejné ,slané .Ale sladký pocit pomoci postiženým ,mě dává tolik potřebnou sílu
JCskutečný, 07.08.2010 17:35:43, IP: ***.***.129.91, #99917
Dobrý den primitive anonymní. Měl jsem Tě tečkovaný za chytrého ,nejste pro mne dost dobří protivníci .Jste opravdu NULY. POZORNÝ ČTENÁŘ ČTE 8:16 PŘÍSPĚVEK K URČITÉ VĚCI ,PŘÍSPĚVEK 8:20 NAPROSTO ODLIŠNÉ TÉMA. TAK VYSVĚTLÍM V 8:16 JSEM PSAK JÁ JAN CIDRYCH .V 8:20 PSALA SLEDUJÍCÍ .LEHKÉ VYSVTĚLENÍ .BOHUŽEL NEJDE ASI TECHNICKY NAPSAT 14 ŘÁDKŮ A ZA ČTYŘI MINUTY SI HNED ODPOVĚDĚT .NEJSEM TEN CATRPIL nebo jak se jmenuje a při mém stylu psaní ,dříve hodně se to nedá zvládnout .Takže uzavřu vy chudáci jednu etapu ,kdo je kdo .Já jsem já a sledující je sledující . To ,že jsou vzájemné sympatie svědčí jenom o čistotě našich myšlenek oprti Vám
        Předchozí   1 .. 378379380381382383384 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.