Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Pepa, 07.08.2010 5:57:45, IP: ***.***.217.2, #99849
Unavuješ.Pořád stejná písnička, když nevíš co?. pošklebuješ se aspoň jménu.Nanapadlo tě někdy, že nejsi žádný super člověk, ale právě ta nula, onanující pořád tady, kdoví, kam jsi se vetřel znovu, a z kolika diskuzí jsi byl vyhozen.Se sledující už nic nového, chtělo by to přitvrdit-nejlépe třeba mladík, kterému pijí oba rodiče, nemá na studie...víc smutku, na city umíš lézt.Jdu sbírat, rostou, suším, je to dobrý.
JCskutečný, 07.08.2010 6:16:11, IP: ***.***.129.91, #99850
proč jste pořád takový blbci. Všechny jsou skutečné a vy mě akorát utvrzujete v tom ,že jste opravdu nemocní .Sledující Vám píše z jiného počítače 200 km jak uvádí bydlí daleko.Psal skutečná Zdenička,Dáša,Iva,Ivetka ,Martin je také skutečný a vy budete ubožáci pořád tvrdit ,že jsme to já. Proč si myslíte ,že nemůžou být normální lidi a proč sebe považujete za normální. Máte úchylky ,máte hlasy a blbnete. Proč já bych si měl vymýšlet sledující a nemocnou maminku ,když mám v Liberci svoji a letos ji bylo 80 let. Hodně soilně moc jste nemocní .Vy si myslíte ,že svět se skládá´jenom z hlupáků jako jste vy?
JCskutečný, 07.08.2010 6:22:09, IP: ***.***.129.91, #99851
To sbírání hub je dobré na nervy a ty to chudáčku potřebuješ jak koza drbání . Co to je ,že na city umím lézt .Je to jinak .mám citlivou a chápající duši ,povahu a není pro mne tudíž problém pochopit ,vycítit problém druhého. Za to vy jste opravdu přizdisráči nic víc. Vás sledující nechává naprosto chladnou.Její problém se Vás netýká a PL jde na houby ,rostou je to dobré. Jsi opravdu magor a řeknu ti to česky "jdi třeba do p**ele co nás to zajímá vid sledující.Ty máš problém a PL si jde na houby .Zde je diskuze o alkoholu a kouření.
sledující...., 07.08.2010 6:39:15, IP: ***.***.60.236, #99852
Dobré ráno pane Cidrych, děkuji za zastání, já jsem tohle od ostatních přesně čekala, hlavně mě stále překvapuje, že nepoznají rozdíl mezi mým stylem psaní a Vaším, ale to je jedno. Nečekám od nich radu, psala jsem to Vám a do extra detailů jsem přece nezacházela, takže obecně lidí pijících je hodně a že to škodí psychice a fyzičnu je jasné.
Pepa, 07.08.2010 6:44:50, IP: ***.***.217.2, #99853
Sledující má problém, a PL jde na houby?Teda?Neměl by se podmajznout?PL, udělej to, aspoň na mně zbyde víc!Jak to ví, že jdeš na houby Ty?A ty p*čoviny, co on sděluje tady o sobě, ty jsou táák k tématu alkoholismu, nejlepší je ta, že je citlivý!!!Chápající!!A to je ráno, copak vyblije k večeru.Loučil se už včera, že jo!Vyspalý do růžova-brzy toto použije, rád opisuje slova jiných-s kefírem už neblije, ale přímo sere zvrácenosti-taky použije.
ml né, 07.08.2010 7:28:35, IP: ***.***.127.234, #99854
kde pak jsi vzal,tím myslíš gumovou pannu jak tvůj tatík ,nafukovací Věruš.nebo martinu?
JC je normální,že všem nadáváte,kolik prokouří a propijí a martin váš alkáč může.No jablko nepadlo daleko od stromu!Rozvedený,kvůli chlastu báfaní jedné cigáry za druhou,bodejžd by mu zbylo na dar na svadbu.ubohý radši nedošel,má holou p**el a trička firmy co fasují.brrrrrrrrrrrrr
Pavel, 07.08.2010 7:38:07, IP: ***.***.217.2, #99855
pěkně ujíždí po ránu, Pepo, co?Třeba ještě!! nešel spát.V noci chodili ruští zákazníci zadem....vodka....co víme.Měl by se do Ruska odstěhovat, pořád nadává na český národ, je tu nepochopen, nedoceněn,A jak se hroutí nad neštěstím sledující, přitom tyto výlevy citů by se měly psát soukromně, ovšem, to by ta sledující musela být živá.Taková vzorná, hodná, trpící, to je jeho.On zachránce jde proti všem, rek, bohatýr,jen ten samopal ještě nemá na ramínku.Lká nad ml, že pomohl kdysi na záplavách, sám dal letos peníze na pomoc, ještě ani konto nebylo zveřejněno.Nebude to kefírem, to jsou prášky.
ale, 07.08.2010 7:46:57, IP: ***.***.127.234, #99856
kdepak chlapci moji,on pije,kouří jak martin.Přeci normální,v noci spí všude je otvírací a zavírací doba.No koukněte večer psal,v noci psal a ráno ve 4hod nástup.Vidím to takhle pochrápe,načáře sen třeba o sledující,napije se,odpoví sledující,podříme a napíše Vám.Jeho minulost mu nedá spát ,tak píše sám sobě.Zmyšlených osob již vystřídal hodně.
pro Cidrycha, 07.08.2010 7:59:47, IP: ***.***.83.60, #99857
Běž si lehnout,to přejde.
pro Cidrycha, 07.08.2010 8:02:07, IP: ***.***.83.60, #99858
Paranoia je taky mrcha,jako chlast.
JCskutečný, 07.08.2010 8:16:02, IP: ***.***.129.91, #99859
Ahoj sledující a víš co mne taky těší ? Že jsem věděl co napíší . prosím Vás moje jak můžete od nich chtít aby mysleli normálně ? Někteří z nich stále chlastají a někteří nechlastají ale pro lrátkou dobu abstinence se jim ještě nevyčistil mozek.Ten Pepa by musel projít celou Evropu aby se mu ten mozek vyčistil. Sledující víš co je legrace? Že těm hlupákům šlo abych nepsal na doktorku .Já se odhlásil ,klidně Ti přepošlu žádost ,kde ji píši ,že chci aby Líba tam psala a na žádost těch různých přitroublých PL,Pepíků,EV,Janiček ,Věrušek žádám o výmaz .Přes půl roku tam nepíši a do nedávné doby mne tam pořád pomlouvali .Těm nejde vůbec o klid.Ted doktorka -svoloč opuštěna a vše se natáhlo za mnou. Do této doby sem nepsali .Když se podíváš tak třeba devět dní ani jeden příspěvek. No a ted se táži SVOLOČI co ,že jste najednou našli oblibu zde ? Kdybych přešel na jiný server ,tak zase by jste táhli za mnou. Opustil jsem doktorku a prázdno .Líba odešla za lepším a vy svoloči za mnou . Tak sledující hezký den .
sledující...., 07.08.2010 8:20:54, IP: ***.***.60.236, #99860
jj, občas to je k zasmání, i když má člověk problémy. Asi jim to nevysvětlíme, že jsem dva lidé, Vy muž a já žena, co ? Ale jediná Eva před pár dny psala ,že s tímhle, že píšete za mě, s ostatními nesouhlasí. Já Vám tu žádost o výmaz věřím, jestli se někdy dostanu k mailu, tak mi to můžete poslat, ale nemusíte. Teď budete mít tady kvůli mně ještě větší problémy, že si mě vymýšlíte, ale Vy to snad zvládnete. Taky přeji hezký den.
sleducidrych, 07.08.2010 8:33:59, IP: ***.***.83.60, #99861
Jsi stejně prdlá,jako Cidrych...
Píšeš stejný krávoviny,jako Cidrych.PRÁŠÍ SE TI OD HUBY,JAKO CIDRYCHOVI,JSEŠ TRAPNÁ,JAKO CIDRYCH. JSI CIDRYCH !!!
Pro sledující, 07.08.2010 8:40:58, IP: ***.***.217.2, #99862
Jsi nadmíru veselá, copak?máma už nepije?
JC, 07.08.2010 8:42:31, IP: ***.***.217.2, #99863
Zajímavý názor!No to, že tě pronásleduje minulost!!!!!Jendo, Ty jsi musel být ještě horší, než jsi nyní.Hrůza.
        Předchozí   1 .. 375376377378379380381 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.