Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
sledující...., 06.08.2010 14:44:30, IP: ***.***.60.236, #99790Pane Cidrych, jo vymýšlení si, když už nevědí, jak někomu více ničit život. Vy jste sever a k Vám bych to měla tak cca 200 km, ale nechci psát ani město, není to potřeba, aby se do mě pořád někdo navážel. Původně jsem si myslela, že Eva a Věra jsou trochu více sluštnější aspoń než Jana, ale dokázaly mi opak, jak mají radost po ránu, když píšete a mohou psát a jedna po druhý v rozmezí 3 minut, hnusné !! Když Eva nemá problém, tak se asi baví vesele na cizí účet, taktéž Věra, s nimi jsem skončila, navíc jsem poznala, že mají ze mne legraci. Je mi dost ze všeho zle, těch problémů je moc a jestli jedete zase na chalupu, tak budu osočována, že nepíši, pže jsem já+Vy jedna osoba, ale když tu nebudete, tak sem občas mrknu a budu reagovat případně jen na něco hodně markantníhok, ale stroze.
Uvidíte, co lidí se toho chytne, že máme stejnou IP adresu na 200 km vzdálenosti, věřím ,že tomu anonymovi, co se nazval, netřeba znovu psát, uvěří všichni kromě Martina.
...., 06.08.2010 15:00:41, IP: ***.***.54.254, #99793ale je ty i ona.
No prostě by se to dalo i čekat.
ml, 06.08.2010 15:12:53, IP: ***.***.216.18, #99796Co máš z toho:-))Já jsem taky někdo jiný:-))
JCskutečný, 06.08.2010 15:18:31, IP: ***.***.129.91, #99798Milá sledující je dost těžké předat někomu sílu.Já Ti na dálku posílám sílu aby jsi si nebrala ty ubohé příspěvky zde. Já cítím v každém Tvém příspěvku bolest a potíže ,kterým musíš čelit. Tito zde nemají žádnou morální zábranu. Normální dobytek. Nikdy jsem neuvažoval ,že Eva ,Jana,Věra jsou slušné ,natolik znám život a lidi ty zde jsou obyčejný plevel i jako ten který se vydává za odborníka .Víš co je štve ? Že jsi lepší a zákonitě musíš ale mít dobrý pocit .Žádnou vinu si nepřipouštěj. Maminka v tom zkrátka jede a ty ji nikdy nemůžeš zvládnout ,Určitě 4 .stádium a třeba tě ani nezaskočí delirium tremens na kterém asi tvá mamka úspěšně pracuje 303 je nemoc a zkrátka musíš to zvládnout. Jsou rodiny ,které se starají o ochrnuté jako prodavačky manžel ,ležák a nikdy asi chodit nebude. Jedu na chalupu a počítač nemám sebou ,takže když ty napíšeš třeba v sobotu odpoledne ,tak to nemůžu být já. Bud nad věcí a nenech se rozházet těma nánama -ahoj a drž se
JCskutečný, 06.08.2010 15:24:30, IP: ***.***.129.91, #99800Ahoj Martine ,tak to vidíš synku kam jsme to dopracovali.Chlapče a s kterou jsem tě měl a hlavně kdy a kde .Měl jsem rád ženy ale že by ty jsi mi utekl a nevěděl o tobě .No dějí se to dnes věci co? Našel jsi tu moji další ochran.znám ? Ahoj synku a hezký zbytek dne .Pozdravuj svoji maminku ,že nevím kterou a neznám ji? Nevadí pozdravuj ji. Zavelí "KOZÁCI NA KONĚ " KONĚ NEMÁME ,NEVADÍ ŘEK JSEM NASEDAT .
Vnuk, 06.08.2010 15:53:54, IP: ***.***.217.2, #99806Teda dobrej vtipek, ale jen pro dědka, trapárna, nemožnej.
sledující...., 06.08.2010 16:03:04, IP: ***.***.60.236, #99808Milý pane Cidrychu, to, že cítíte v mém příspěvku bolest, je pravda, bohužel i v reálu se mi to nedaří skrývat, každý to pozná, poznal a cítil. Mamka je ale dost mladá ještě o 2 roky je jí méně než Vám, nebudu zacházet do podrobností, ale ona se sebou nechce nic dělat a nikam jít, má prostě bolesti celého zažívacího traktu a co se psychiky týče, tak je to taky hrozný. Byla jsem za odborníky, vše mám zmáklé teoreticky, ale s ní nehnu. Ale nechci se tu o ni více bavit, já mám svůj život taky a mnoho problémů a zkloubit obojí je těžké a mám prostě pocit, že nestíhám a abych napsala kloudný mail nebo dopis někomu ve Wordu třeba jako svůj příběh ,nato nemám energii zatím, teď se to nějak vše zhoršilo. Delírko neměla, ale hlasy slyšela. No nic, tady se tomu zase bude každý smát.
:-), 06.08.2010 16:12:37, IP: ***.***.83.60, #99810Zavelí "KOZÁCI NA KONĚ " KONĚ NEMÁME ,NEVADÍ ŘEK JSEM NASEDAT .
...koně nemáme,máme vlka.Tak na vlka!
:-(, 06.08.2010 16:16:19, IP: ***.***.83.60, #99811...zkloubit...a jaj,mě se zas huba může vykloubit:-(
mv, 06.08.2010 16:23:39, IP: ***.***.21.114, #99812Trochu nechápu příbuzenstvo "ml", proč, když si myslí, že je nějaký truhlář či co, jednoduše za ním nejdou, když je zrovna tady na diskusi a nevypovídají si to osobně. Proč sem píší? Bylo by logické to říct tomu vašemu Martinovi-truhlářovi a ne někomu pořád - 2 roky? - podsouvat x-lidí, strejdy, tety, bratrance, přítelkyně....vždyť je to s velkou pravděpodobností cizí člověk. Kdybyste chtěli a byl by to váš příbuzný, tak dávno ho chytíte za ruku.
JCskutečný, 06.08.2010 16:51:22, IP: ***.***.129.91, #99814To máš sledující tak,někdo tím životem jenom projde ,někdo se životem protrápí a někdo zkrátka ví ,že život má jenom jede a je vděčný za každý den. Ty jsi asi na vše sama a cítím z tvých slov i pocit nespravedlnosti jak se k tobě život zachoval. Víš také jsem si představoval svůj život jinak ale když tak sleduji ty některé držkopády ,říkám si že jiní jsou na tom hůře a taky se ničím neprovinili. To tak už zkrátka je .Ty hledej smysl života ,upnula jsi se na mamku a ted Ti řeknu dobře je to tvoje maminka ale stahuje tě zpátky .Je hloupost ji vyčítat ,mami ty mi kazíš život. To nemá cenu ,jenom ti chci říci ,život Ti utíká jsme tu na návštěvě. Mamka má svůj svět dala přednost chlastu a nic nebere zřetel na Tebe .Ty si myslíš ,že je jednoduché přestat chlastat? Není a ani kouření ,přestat není lehké .Vidíš já jsem chtěl přestat a dokázal jsem to. Tvá mamka rezignuje a nepomůže ji ani psychiatr. Ty funguješ jako její chůva .Obrátili se role. Nesnaž se mamku napravit ,pokud člověk sám nechce ,nelze.Ty se utrápíš a máma upije . Každý alkoholik je sobec ,nevidí ,neslyší ty prosby ,domluvy má svůj svět a dokud ho nechce sama lepší ,nemáš šanci. Hele sledující,Tvá máma se rozhodla. Ty víš ,když má bolesti jestli nemá nález ? Píšeš zkloubit nelze ,to víš ,že ne .Bude se ti to zdát kruté ale jestliže doktoři i ty jste vyčerpali své možnosti ,tak nelze jinak. Matky nemoc ber jako nevyhnutelnej fakt a sama se snaž najít si sama cestu v životě ,dbej na sebe a buduj si život .Nakonec to dopadne tak ,že i ty budeš vlastně už máš psychické problémy ,píši v dobrém nejsem ovlivněn jenom pozoruji a vidím.Zaobíráš se svou máti až moc a ona si toho nepovažuje a ani asi nemůže ,živoří . Ahoj a dopoledne prodávám do 12 drž se a bud nad věcí .Ty kráčmery zde tě přeci nemohou vzrušovat .Ony se tím tvým neštěstím baví .mají hnusné povahy
PL, 06.08.2010 17:07:54, IP: ***.***.217.2, #99818Právě, že Ty se úplně klepeš štěstím, že můžeš někoho rozebírat.Matku sledujky neznáš, tak co diagnostikuješ.Blbe, nesouhlasím ani s tím, že každý alkoholik je sobec.Těžcí alkoholici už nejsou normální, ovládá je zcela chlast,nemyslí už na nic, jen jak se napít a potřebují pomoc.Tvé scestné rady mně ale nepřekvapují.
sledující...., 06.08.2010 17:20:22, IP: ***.***.60.236, #99819Pane Cidrych, já mámě odpustila i přesto pekelné dětství, jenže teď nevím dne, kdy tu bude či ne, jinak k lékařům nechodí, to já za ni k odborníkům, já vím, že je nemožné po tolika letech pití bez odborné pomoci přestat, ale už se to moc dostává do mého života (s ní nebydlím), ale i tak, když má vypnutý mobil ,tak se bojím, že se něco stalo, většinou je v hrozném stavu, když ten mobi vezme, na úřady apod. ji musím stále "dokopávat", vše zanedbává včetně sebe, dříve to byla hezká ženksá za mlada, dneska je to troska, víte jaké může mít diagnózy, něco se zdravotnictvím mám společného, takže jen uvedu třeba jako postrach pro někoho, kdo pije....začnu od nejméně vážného: záněť žaludku, hemeroidy, vřed žaludku nebo dvanácterníku, jícnové varixy, ascites/// vysoký tlak má, vyvíjejíce se epilepsie, problémy se srdcem/// psychika - paranoia, deprese, strach, úzkost, asociálnost.
No tak asi tak...., nicméně svůj život nemám, šťastná nejsem a nikdy nebudu, už mi taky roky utíkají....:-(
sledující...., 06.08.2010 17:24:10, IP: ***.***.60.236, #99820Závislý člověk i silně si ještě v jisté fázi nebo občas myslí nebo má pocit, že je sobec, ale není to o sobectví, ten člověk už žije jen pro ten alkohol, aby mu bylo lépe.
I já si myslím ,že jsem sobecká někdy, jestli to je pravdu nedokáži u sebe určit, ale mám takový někdy pocit, když chci mít klid a nikoho nevidět, neslyšet aod.
sledující...., 06.08.2010 17:29:57, IP: ***.***.60.236, #99821teď vidím u sebe ty překlepy, omlouvám se, nějak se mi nedaří, hrozně přemýšlím a už ani neumím psát.