Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

:-), 06.08.2010 17:32:12, IP: ***.***.83.60, #99822
zírající, 6.8.2010 13:46
Paní sledující... jak mi vysvětlíte, že máte stejnou IP adresu, jak pan JC ? Hacker.
:-))), 06.08.2010 17:33:54, IP: ***.***.83.60, #99823
Páč prší...i na chalupě.
Cínový bodáček, 06.08.2010 17:39:34, IP: ***.***.83.60, #99824
Hrozně přemýšlím....hlavně hrozně žvaníš.
Cidrychu,tak sis sám se sebou pokecal a mazej na tu chalupu,máš tam práci.Šup,šup....
sledující, 06.08.2010 17:58:25, IP: ***.***.127.229, #99826
né to píše sám docent Cydrych,čili indický princ,léčitel,-vážně nikdo tě jenouši nepozná.šup šup metlu a zametat
sledující...., 06.08.2010 18:03:03, IP: ***.***.60.236, #99827
vkládám:

né to píše sám docent Cydrych,čili indický princ,léčitel,-vážně nikdo tě jenouši nepozná.šup šup metlu a zametat

Když už píšeš za mě, tak se více snaž, nebo jinak, Ty za mě ani nepíšeš, ale používáš můj nick, ale bez teček........
sledující, 06.08.2010 18:26:27, IP: ***.***.127.229, #99829
ty jsi chudera!napíšeš je Ti zle,že neumíš ani psát,omlouváš se za chyby.Vzápětí,kritizuješ,ono to není psáno ,Tvým nickem,ale pro tebe odpověd!Asi bys neměla pít!
ml, 06.08.2010 19:19:28, IP: ***.***.216.18, #99831
Tak já byl na pívo,juknu sem a opět na blití....Sledující,kašly na ně,nemá to cenu...JC Ti dá můj email a písni...ahoj,jdu koupat malou.
Pro Sledující, 07.08.2010 1:08:24, IP: ***.***.21.114, #99841
Nějak vás nechápu. Nejdřív, že psát nemůžete.....mail také ne a teď sáhodlouhé romány...
Nebylo by jednoduší to napsat JC na mail? Ono to opravdu vypadá dost divně, najednou svěřovačka, ...ono se potom nedivte, že vás lidé napadnou. To si pak ale vezme slovo JC a začne všem nadávat, jak jediný se vás zastal a my VŠICHNI jsme vás jen napadali. A to bude mlít 2-3 roky dokola. Už to tady několikrát bylo.
Takže, zkuste ten mail, bude to pro všechny zúčastněné lepší.
Hodně štěstí. mv.
jJC, 07.08.2010 4:18:39, IP: ***.***.129.91, #99842
PL co kdyby jsi místo opět blbých řečí potěšil radou ty sledující ,pořád ,že diskuze a když někdo ve snaze potěšit druhého a dát mu na vědomí ,že není sama ,tak opět výblitky PL a dalších .Tato diskuze je na nic a na h**no.Pl a další psal jsem sledující a tak laskavě se do toho příspěvku nemotejte .Pište si své a ty PL jsi blbec zde největší . Já ji nepsal rady ,komu není rady ,tomu není pomoci .A VŠEM ŘÍKÁM VY UBOŽÁCI ,KDYŽ NEDOKÁŽETE DRUHÉMU V TOMTO PŘÍPADĚ SLEDUJÍCÍ PORADIT ,POTĚŠIT ,TAK NEPIŠTE VŮBEC .TOTIŽ VY JSTE TAKOVÁ SVOLOČ ,ŽE KDYBYCH NAPSAL SUPER OCĚNOVANOU VĚC ,TAK NEUSPĚJI .A VÍTE PROČ? NO PROTOŽE TO PÍŠI JÁ. Vy když píšete ty své kraviny nedůležité ,tak si připadáte hrozně chytří a rozumní. Zatím jsem od Vás neslyšel jedinnou radu o alkoholismu zde. Jenom nabourávání do druhého .PL -máš zkratku -psychiatrická léčebna ,tak si piš tam a ne mě zde .To platí pro všechny .Odpovídal jsem sledující ,tak laskavě nevstupujte do našeho rozhovoru svýma přiblblýma řečma .Martin má pravdu -hromada s**ček.
jJC, 07.08.2010 4:18:41, IP: ***.***.129.91, #99843
PL co kdyby jsi místo opět blbých řečí potěšil radou ty sledující ,pořád ,že diskuze a když někdo ve snaze potěšit druhého a dát mu na vědomí ,že není sama ,tak opět výblitky PL a dalších .Tato diskuze je na nic a na h**no.Pl a další psal jsem sledující a tak laskavě se do toho příspěvku nemotejte .Pište si své a ty PL jsi blbec zde největší . Já ji nepsal rady ,komu není rady ,tomu není pomoci .A VŠEM ŘÍKÁM VY UBOŽÁCI ,KDYŽ NEDOKÁŽETE DRUHÉMU V TOMTO PŘÍPADĚ SLEDUJÍCÍ PORADIT ,POTĚŠIT ,TAK NEPIŠTE VŮBEC .TOTIŽ VY JSTE TAKOVÁ SVOLOČ ,ŽE KDYBYCH NAPSAL SUPER OCĚNOVANOU VĚC ,TAK NEUSPĚJI .A VÍTE PROČ? NO PROTOŽE TO PÍŠI JÁ. Vy když píšete ty své kraviny nedůležité ,tak si připadáte hrozně chytří a rozumní. Zatím jsem od Vás neslyšel jedinnou radu o alkoholismu zde. Jenom nabourávání do druhého .PL -máš zkratku -psychiatrická léčebna ,tak si piš tam a ne mě zde .To platí pro všechny .Odpovídal jsem sledující ,tak laskavě nevstupujte do našeho rozhovoru svýma přiblblýma řečma .Martin má pravdu -hromada s**ček.
JC, 07.08.2010 4:27:10, IP: ***.***.129.91, #99844
Ještě zpětně ,ty jsi TROTL PL zde největší s osazenstva . Ty si myslíš ,že se klepu štětsím ,že někdo má bol? Jsi opravdu nemocný na hlavu ,To s čím ty nesouhlasíš je na nic a na h**no ,kdyby jsi byl fundovaný člověk anebo aspn trochu normální ,tak budeš svou jondolenci směrovat na SLEDUJÍCÍ A NE NA MOJI OSOBU .Ona volá SOS . Jenže ty si neodpustíš ty svoloči a převládl v tobě opět ne rozum ale zase PŘÍLEŽITOST mne napadnout .Ano cokoliv napíši je špatně ,protože tak rozhodlo h**no u cesty p.PL .Musím se smát ,opravdu jsi blb.Mne už u Tebe nic nepřekvapuje ,ty jiný nebudeš ,vem z dlaně chlup ,když tam není ,Chěj rozum na PL ,když ho nemá.
JCskutečný, 07.08.2010 4:40:21, IP: ***.***.129.91, #99845
Vážený pane .Podivuji se ,že opět rada kam psát a jak.Je zde volná diskuze přístupná všem a jestliže se rozhodla sledující napsat sem ,tak napsala .Zde nemůžete nařizovat kdo co a jak má psát .V nadpise stojí .Abeceda zdraví -diskuze přidat příspěvek .Je to o alkoholismus ? Je a co je na tom špatného? ŠPATNÍ JSTE VY VŠICHNI CO MÍSTO RADOU NAPADÁTE TY CO SE ZDE SVĚŘUJÍ SE SVÝMI PROBLÉMY .Ten server není Váš a vy nemáte patent rozhodovat kdo a co a kam bude psát. Vy zase napadáte SLEDUJÍCÍ ,ŽE SE ZDE SVĚŘILA ,ALE OD TOHO TEN SERVER ,DISKUZE JE . VŠICHNI ZŮČASTNĚNÍ MIMO MNE A MARTINA NEDALI SLEDUJÍCÍ ANI JEDEN RADU CO S MAMINKOU .Nějak Vám v té nenávisti a hlouposti ušlo k čemu je vlastně tato diksuze určena . Sledující zde opravdu nečekej radu ,oni Ti ji nedají ,sami totiž neví a jsou plni nenávisti. ŽÁDNÝ LIDSKÝ PŘÍSPĚVEK NA SVŮJ PROBLÉM OD NICH NEČEKEJ . ONI TI HO NEDAJÍ PROTOŽE JSI HO NAPSALA A OSLOVILA MOJI maličkost .
JC, 07.08.2010 4:45:04, IP: ***.***.129.91, #99846
Jak se můžeš oslovovat Hacker ty nulo ,když nepoznáš dva rozdílné počítače vzdálené od sebe 200 km .Jak mi to vysvětlíš? Tak já Ti to řeknu ,nejsi jedinný kod zde pomlouvá a dělá vlny ,jsi obyčejný ubožák.
JCskutečný, 07.08.2010 4:46:22, IP: ***.***.129.91, #99847
Sledující a Martine ahoj a vy ubožáci můžete spustit
Pavel, 07.08.2010 5:14:11, IP: ***.***.217.2, #99848
A Vy, nevážený, jste úplný trotl.PL napsal pravdu.A všechny ty Vaše obdivovatelky měly velké problémy, Vás si vážily, pak vyšumněly, píšete si sám sobět a sledijící takzvaně slušná, by už dávno komunikovala jen s Vámi,jenže Vy jste rozdvojená osobnost, možná sám věříte, že je, cítíte se občas v ženském těle, sníte o životě týrané ženy.Něco není s Vámi v pořádku. Hodně, silně, moc.
        Předchozí   1 .. 374375376377378379380 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.