Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

sledující...., 04.08.2010 12:06:34, IP: ***.***.60.236, #99406
Věro, víte co, už si ty otázky dávejte někomu jinému. Jste všichni proti jednomu a asi to nějak začalo....začátek nevím, nebudu soudit a s Janou mi dejte pokoj.
sledující...., 04.08.2010 12:11:48, IP: ***.***.60.236, #99409
Před mým odchodem na nějakou dobu, mimochodem, Věro, já tak pracuji:-)
Pane Cidrych, i když jste někdy ostrý, ale máte pravdu, já to třeba nedělám, ale když do Vás rýpou 3 roky, co já ani nevím a všude za Vámi chodí, tak nato by neměl trpělivost nikdo. Díky za to , co jste o mně napsal v v příspěvku ještě před 10.00, no dočtu to a musím jít.
Eva, 04.08.2010 12:20:28, IP: ***.***.20.27, #99410
Sledující, ty pořád nechápeš podstatu věci. Nikdo do něj nerýpe 3 roky. Ale pouze upozorňujeme na jeho hloupost. On nás začal řadit do skupiny kurev, paveleček a hoven u cesty a jen proto, že jsme mu napsali jiný názor, než je ten jeho. To je grunt všeho a pokud on nás tři roky nazývý svoločí a hovnama u cesty, my tři roky upozorňujeme na jeho tupost. Ne, že my 3 roky do něj rýpem a on se chudák musí bránit:-)))
Pochopila bych, že když je Cidrych hloupější, chytráka už ze sebe neudělá, ale on tu svou hloupost ještě předvádí tady a každým příspěvkem dělá ze sebe většího a většího šaška, jen on sám si myslí, jak je úžasný a dokonalý, další kritérium jako důkaz, že nic moc chytrýho nebude:-)))
sledující...., 04.08.2010 12:20:47, IP: ***.***.60.236, #99411
Evo, když na někoho kašlete, víme o kom je řeč, tak proč Vás tak rozčiluje a snižujete se na nízkou úroveń svými sprostými výlevy, proč ?
To jste žena, manželka a matka ? Jste jim vzorem ?
sledující...., 04.08.2010 12:26:18, IP: ***.***.60.236, #99412
Evo, jsme psaly zrovna ve stejnou dobu, já reagovala na minulý Váš příspěvek, no to je jedno. Víte, já nejsem soudce a nejsem ani admin, aby rozsoudil či rozhodl, kdo a jak začal, jestli těm daným ženám Ivě,Zdeně, Dáše, já už nevím, nenadával, tak to měl asi svůj důvod. Já nemůžu obhajovat, proč se k Vám, k Věře tak chová, to není v mých silách. Myslím si ,že když má někdo své starosti (jako já mám), tak nenadává a nezesměšňuje někoho jiného na anonymní zřejmě diskuzi.
JCskutečný, 04.08.2010 12:31:25, IP: ***.***.129.91, #99413
Ano uvedené osoby mne pronásledují a sprostě o mě píší i na server "doktorka" svoloč a alkoholismus ,kamnepíši přes půl roku. Co vede ty osoby Eva,Jana,Věra k tomu aby mne na uvdeném serveru vzpomínali a pomlouvali nevím ,tedy vím .Jsou to nemocné hloupé ženské nic víc. Lezou za mnou i na jiné diskuze . Já se z doktorky řádně odhlásil ,zrušil účet ,když mne uvedené bláznivé ženské požádali at je neruším a at si mohou vyměnovat své zkušenosti s abstinencí . Jejich přání jsem jim splnil. Začal jsem psát na poloprázdnou třeba 9 dní opuštěnou Abecedu zdraví a hle . Najednou všichni opustili doktorku a mimo pomluv ,tam ticho po pěšině . Jste zde najdenou všichni chytří a já na Vás vy nuly z vysoka Jednička je SLEDUJÍCÍ - NULY- EVA ,JANA,VĚRA a další .
Eva, 04.08.2010 12:32:21, IP: ***.***.20.27, #99414
Ale milá sledující, to byl zase Cidrych, co psal,(doslova) že na nás sere, že nás má v p**eli, že mu nesaháme ani po kotníky.....ale je tady pořád:-))) Mně nerozčiluje, já jen nechci,aby ta kreatura tady psala takové hovadiny a navážela se do ostatních. A že se snižuji na nějakou spodní úroveň? Ano musím, protože to je úroveň, která odpovídá tomu člověku. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá! Nebo myslíš, že by zabralo "ty ty ty jeníčku, k**va se přece neříká"!????
A k poslední větě:jsem vším, co jsi vypsala a příkladem se snažím jít, žádný rodič není dokonalý, ale jedno vím jistě, i kdybych udělala nějakou vých**nou chybu, vedu své děti k určitým hodnotám jako je férovost, pokora, respekt...takže takové narcistické, namyšlené, sebemilující individuum jako je Cidrych z nich nikdy vyrost nemůže!
Věra, 04.08.2010 12:34:36, IP: ***.***.72.18, #99415
No tak to vidíš, Evo. Sledující, ukaž mi ta sprostá slova, co Eva píše. Eva přece píše slušně, jen opakuje Cidrychova sprostá slova. Člověče ty se kroutíš jako slizký had a vyhýbáš se pořád odpovědi. Ještě jsi mi neodpověděla : Ty mu toto nadávání nám tady schvaluješ ?
Eva, 04.08.2010 12:35:52, IP: ***.***.20.27, #99416
Ano milá sledující, Ivě, Zdeně, Dáše nenadával, protože s ním souhlasily, neodporovaly mu a byly při něm. To je celé.
JCskutečný, 04.08.2010 12:39:38, IP: ***.***.129.91, #99417
Eva kdysi žádala at nepíši na doktorku ,že tam chce ona nekuřačka a nepička pička radit těm co mají závislost .No říkal jsem si Jendo nech ty zoufalé lidi at si pomáhají a léčí se a Eva jelikož se ohání vysokou školou ,tak jim poradí z knížek . Jenže co se nestalo .Když jsem opustil doktorku tak stejně jim tam asi chybím a pořád o mě hovoří a píší o mé maličkost. Co to jsem za osobnost ,když ještě po půl roce po mě touží .A to Jendo sem a zase tam tak dále. Ještě za deset let mě bude Jana ,Věra,Eva probírat na serveru "Doktorka" píší tam na alkoholismus, svoloč .Svoloč si sami zařídili aby se mohli domlouvat pro praporem té své blbosti .
Eva, 04.08.2010 12:41:26, IP: ***.***.20.27, #99419
Cidrychu, dost už těch lží!§ Zrušili tě, zakázali ti přístup. Kdyby ses sám odhlásil, můžeš psát na doktorku dále, ale jsi bloklý:-)))
Už jsem ti několikrát psala, že pokud píšeš o ženách, tak vzpomínaly.....pomlouvaly....nikdy nebudeš psát jako člověk???
A uvědom si, že nás láká tvá blbost, ne tvá popularita, nedej bože atraktivita:-)))))))))))
sledující...., 04.08.2010 12:51:05, IP: ***.***.60.236, #99421
Dobře, Evo, já se nebudu míchat do Vašeho života, jen mě to prostě překvapuje, jaký tak důležitý důvod máte (nejen Vy, to si neberte osobně), že Vám stojí zato, když někoho nemáte rádi, tak se neustále hádat....
Btw. p.Cidrych tu přece nepíše nikomu, aby pil, kouřil apod. , ví ,že mu napíši mail, to také udělám, ale vehementně ho po mě nevyžaduje a taky mi nenadává, i když tu nejsem pod jménem.
Stran slušnosti, si myslím, že kdo si ji chce zachovat, tak si ji zachová a neklesne před ničím a nikým. Já se aspoň tak celý život chovám.
sledující...., 04.08.2010 12:53:40, IP: ***.***.60.236, #99422
Paní Věro, já mu to neschvaluji, ale ani nezakazuji, nejsem jeho přítelkyně nebo cokoliv jiného, těžko se můžu motat, jak to začalo, promiňte, já už spěchám, musím jít.
JCskutečný, 04.08.2010 12:54:34, IP: ***.***.129.91, #99423
No ano protože jsme si normálně povídali a bavili se .Proč nepíší ted ? No protože jste se do nich začali nabourávat a špinit je jako zde Slušnou SLEDUJÍCÍ . Ony nevydrželi ten psychický teror ,který vy svoloč jste na ně udělali . Odešli všichni co se budou dohadovt se svoločí ,která jim sprostě nadávala.Tobě Evo tohle přiznání nevyšlo děkuji .A proč mi neodporovali a měli stejné názory? No lehké vysvětlení protože jsme se bavili o závislostech jako takových a věděli ,že jim říkám pravdu .
JCskutečný, 04.08.2010 13:07:13, IP: ***.***.129.91, #99425
V HRDLO LŽEŠ BLÁZNIVÁ EVO. JÁ SÁM POSÍLAL ŽÁDOST O VÝMAZ MUDr .Klaudysové a webmaistr JUlínek .Žádost mám v poště k dispozici a též založenou v dokladech ,které měla i policie ,když se do mne naboural Shane . Já tu žádost podal nebot jsem nechtěl mít na svědomí Líbu ,o kterou právě Shane bojoval asi její terapeut anebo někdo z AA .Evo píšeš ,že NÁS LÁKÁ TVÁ BLBOST Tak tady tedy vidíte skutečnost proč dotyční píší. Ne aby poradili ,ale aby se bavili. Jenže ty NULO EVO já dokázal přestat pít a kouřit .Ty nejsi a píšeš nikdy jsi nebyla závislá .Tak tedy tomu problému nemůžeš rozumět a radit. Ty jsi ještě horší jak zde někteří .Ti třeba nadávají ze vzteku ,že jim nejde přestat a já je provokuji ,ale ty píšeš kvůli ZÁBAVĚ A PRANIC TĚ TEDY NEZAJÍMÁ ,ŽE TITO LIDÉ JSOU ZÁVISLÍ A MAJÍ PROBLÉMY .PIŠ TEDY DO DIKOBRAZU A NEVYSMÍVEJ SE ZDE TĚM LIDEM CO MAJÍ PROBLÉMY. " ANO UVĚDOMUJI SI ,ŽE EVA ZDE NEPÍŠE PROTO ,ŽE BY CHTĚLA POMOCI ,ALE PROTO ŽE SE ZDE BAVÍ A NE JENOM MNOU ALE DALŠÍMI ZÁVISLÁKY .EVO TED JSI ZABODOVALA ,PROČ VLASTNĚ PÍŠEŠ. Spousty lidí má problémy s kouřením a chlastem a ty se bavíš protože ty nejsi závislá ,nepiješ a nekouříš. Taky těm lidem ale vůbec nemůžeš rozumět .
        Předchozí   1 .. 362363364365366367368 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.