Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 03.08.2010 21:18:24, IP: ***.***.129.91, #99313ČAU Martine asi už vykládáš .Zde to od rána do večera žije společenským životem ,dýchá na mě pohoda a klid .šel jsem s Věruškou a Vidíkem na procházku a říkám si určitě na mě čekají nenech je Jendo čekat .Obklopen světelnými néony ve světovém kvelbu si čtu ty vaše některé prašiviny a nevycházím z údivu .No ahoj Pam jsem rád že žiješ. sledující já Ti to říkal .jejich mylšení .KDO NENÍ S NÁMI ,JE PROTI NÁM. Zelený háj se zazelenal a proměnil se v ráj. přátelé já Vám tedy něco povím .Nebudeme si hrát na 29+29 let je to historický fakt a dějiny nelze měnit., Něco k Vám .Já se vám divím .Kdyby někdo napsal ,tak už čtrnáct dní nekouřím ,nepiji a držím se ,věřte tomu ,že bych měl ukrutnou radost a těšil se s dotyčným. Bohužel tuto zprávu vy mi nikdy sem neřeknete ,protože ,zkrátka na to nemáte .Orgazmy Evy a Jany ,Věry ano ale to vše jde okolo. Eva nekouří a nepije tak nevím ,když ten problém závislosti nezná proč se vtírá vtěrka . To už je mi milejší závilsák ,který má ten obrovský problém. Proč napadáte sjvělou sledující vždyt ona vám nic zlého nedělá . Má plno starostí a má na starosti spousty věcí .Zde nemožno pro vaše nekvalitní vystupování a napadání o tom hovořit . A ty smrade vyčúrat a do hajan ,zítra je taky den .Houby nerostou a ted k meritu věci .Ptáte se proč mám takovou radost .Mám protože je mi dobře a určitě cíítte z těch mojich slov sílu a radost. Tak a můžete to samé říci i vy taži se Vás ? Nemůžete protože jste někteří od rána v lihu .Chlaščete a hulíte jak fabriky. Oni Vám ted ty cigára zdraží ,ostatně jako všechno. Tak budte hodní a dobře se vyspěte
:-)))), 03.08.2010 21:50:31, IP: ***.***.114.236, #99315Áááámen.
sledující...., 03.08.2010 23:10:28, IP: ***.***.60.236, #99332Ani tento příspěvek jsem nepsala, i kdy na něm není nic špatného, ALE NEPSALA JSEM HO:
sledující....,, 3.8.2010 20:45
Martine,jak se máte?
M., 03.08.2010 23:21:25, IP: ***.***.21.114, #99333Lež: "Nebudeme si hrát na 29+29 let je to historický fakt a dějiny nelze měnit."
Zase lžeš, nějak jsi zapomněl na ty dva měsíce chlastu. Tak zalez, jsi h**no...
sledující...., 03.08.2010 23:22:28, IP: ***.***.60.236, #99334Díky, jak vidíte i tu větu, jak se máte Martine psal někdo za mě, v tu dobu jsem vytuhla a spala, budu pokračovat dál, nicméně s tím mailem počítejte, ale vážně nestíhám, jako jít se se podívat, dobře, uznávám ,ale kolika lidí to dělá. Zítra mám hodně starostí, takže tu budu tak dopoledne a pak vůbec.
Já se nedivím ,že jsou proti mě, když stojím jako spravedlivá při Vás, jenže musíte uznat, že je nehoráznost mi podsouvat věci, které jsem nenapsala ? Začala jsem Věře a Evě vykat, když jsem to od 10.00 hod začala číst, pak jsem dost koukala, co si dovolí ženy k Vám, nepsal jste ,že je paní Věře 59 let ?
Je fajn, že máte takovou radost, já nemám, a to nemusím ani kouřit ani pít, ale mám to v rodině a samé starosti, ano, o závislostech vím moc.
Taky pro Cidru, 04.08.2010 0:14:17, IP: ***.***.21.114, #99338Jak se má sestra Líba a bratr Jiří ? Taky se k tobě neznají ?
Pepa, 04.08.2010 5:37:19, IP: ***.***.217.2, #99342Že by měl jenda rodinu?Matka je Líba , né?Taky na něj kašlou?Už by toho bylo moc!Nedivil bych se, ale zase by to vysvětlovalo tu jeho nenávist k světu.Je to vlastně chudák.
Jana, 04.08.2010 5:39:16, IP: ***.***.217.2, #99343S matkou e taky moc nevidí, celý dny v krámě,víkendy s Věruškou.....hodný syn.Tam by měl věnovat své síly, city, neslintat tady.
Jana, 04.08.2010 5:42:01, IP: ***.***.217.2, #99344Proč se proboha , sledující , zajímáš, kolik je naší Věrce let?Nelezeš do soukromí příliš?Co je Ti do toho?Posíláš nás do kriminálu, hrozíš soudama,Ty budeš vyšetřující, né?
Petr, 04.08.2010 7:01:43, IP: ***.***.217.2, #99345Už vyjděte ze zelnýho háje-ráje, vzhůru na barikády, samopaly, a braňte čest!Nevím sice čí, Vy žádnou nemáte, ale bojujte.Ten ml je taky asu úžasňák, jako vtipný se svýma povídkama mně nepřipadá.Láme se smíchy sám nad sebou, no jo, co chtít po jeníkovým kámošem.
JCskutečný, 04.08.2010 7:02:34, IP: ***.***.129.91, #99346Pepo jsi neskutečný čur..k To už nelze slušně ty pako žádnou sestru nemám moje sestra umřela a jste normální dobytek já se také starám kdo Vám umřel? ne zde je vidět ty Vaše vypité mozky .Pepo přečti si tu svoji Nenávist 18.6.2010 14:21 píše Pepa jeden z Vás svoloče .JO ,TAKY SI TO PAMATUJI ,ALKOHOLICKÁ RÁNA,TĚŽKÁ HLAVA OKNA, ŽALUDEK,SMUTEK,NENÁVIST . Vzhledem k tomu ,že už dávno abstinuji ,tak se toto týká především Vás .Vás co chlastáte anebo Tebe Pepo co možná nepiješ pár měsíců . Tak to jsou věty ,které Vám sedí " NENÁVIST" OKNA ,HLAVA NA HOVNO , ALKOHOLICKÁ RÁNA A U VÁS ÚL V HLAVĚ PO CELÝ DEN. Pepa přesně ve zkratkách popsal Vaše problémy .je to alkoholismus je to nemoc a vy jste Ti dlouhodobě nemocní .Tak nepodsouvejte problémy druhému. Ta nenávist jak popisuje jeden z Vás Pepa a pak se najednou pod svůj příspěvek z doktorky nezná je Váš velký problém . Příspěvek je z serveru "doktorka" alkoholismus .Je zvláštní jakou máte pamět. Jste nemocní a ubozí .Nejhorší je že se sebou něco neděláte . Sledující oni píší i za mě a zkrátka je to svoloč ,oni jiní nebudou .Tobě přeji hezký den .
sledující...., 04.08.2010 7:04:05, IP: ***.***.60.236, #99347Proč se proboha , sledující , zajímáš, kolik je naší Věrce let?Nelezeš do soukromí příliš?Co je Ti do toho?Posíláš nás do kriminálu, hrozíš soudama,Ty budeš vyšetřující, né?
NIC TAKOVÉHO NEDĚLÁM, TOHLE JE KŘIVÉ OBVINĚNÍ JANO !
sledující...., 04.08.2010 7:09:05, IP: ***.***.60.236, #99348Taky přeji hezký den a zdravím Vás. Jako nechápu tu Janu, mi píše, že je posílám do kriminálu a hrozím soudama, tohle jsem nikdy nenapsala, mám jeden PC a píši z jedné IP adresy a vše se dá prokázat a bylo by to dobré, člověk by viděl, kolik lidí píše pod více nicky či jmény.
Jano, a co se týče věku paní Věry, tak to není lezení do soukromí až příliš, Tebe se neptám, působíš na 10 let.
JCskutečný, 04.08.2010 7:16:18, IP: ***.***.129.91, #99349petře ty jsi asi nepochopil ,že mám z Vás asi legraci .Uvažuj ,jak se musí bavit člověk ,který si problém alkohol a kouření sám vyřešil a ví že vy v těch svých sr***ách jste až po uši. Vy máte problém ne já ,jinak by jste zde nebyli od rána do večera. Takže znovu JSTE AKORÁT ŠAŠCI DO POČTU .Přestante chlastat a kouřit. Jak může Jana a Věra někoho napadat ,když sami kouří a chlastají .Právě tyto švestky co se ožírají a hulí zde napadají úspěšného Jendu ,jak je to pro mne úsměvné ,když si je představím u kompu vedle popelník a skleničku vína a napomínají a pomlouvají .Tak to je tedy opravdu k smíchu NULY .Vy nuly jste nepochopili zásadní věc ,je jedno jestli někdo nekouří a nepije 25 anebo 29 let .Zde je důležité že u tak dlouhé doby je organismus vyčištěn ,vyčištěn i po deseti letech .Pro Vás je důležité aby jste začali sami přestat chlastat a kouřit a dívali se sami na sebe. Vždyt jsem Vám popisoval jak se čistí kůže ,plíce,cévy,játra,slinivka břišní a zkrátka všechny orgány .Vy zde akorát pomlouváte a špiníte .Nuly ,nuly ,nuly .Ano já se lámu smích vy trosky nad Vámi jak v těch sr***ách lítáte a nejste schopni zapnout .Hledáte na drhém ,který si problémy vyřešil sám -chyby .U sebe je hledejte
Petr, 04.08.2010 7:22:34, IP: ***.***.217.2, #99350Ani nevíš, netušíš, jak jsi k smíchu Ty!Řešíš "drhé" a sám jsi v h**zlu, a fest.Někdo může popíjet, nemusí být alkoholik, to snad víš!!!Ovšem nevíš, jestli ty dívky chlastají, hulí,přesto to tvrdíš.Nejsi žádný spasitel, věř tomu konečně, a že Ti nikdo vůbec nic nezávidí, na to vem jed!Zkus navázat styky s rodinou, stárneš bleskově, budeš je potřebovat!