Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

sledující...., 04.08.2010 9:19:03, IP: ***.***.60.236, #99375
Jano, k Tobě raději už no comment, piš si co chceš. Na Tvé úrovni se nehodlám bavit a nezapomeň příště napsat zase toto:

"Budeš žalovat?K soudu?Policie!Třeba se p**er"

A ŘÍKÁM TI, ŽE K TOMU UŽ TI NIC NENAPÍŠI !!
Věra, 04.08.2010 9:42:54, IP: ***.***.72.18, #99376
Sledující, tvoje odpověď mne neuspokojola, jsem trochu náročnější.l Ano, obdivujete ho za to, že přestal kouřit a pít. To je sice pěkné, ale ten obdiv k němu přebije jeho hnusné chování hlavně k ženám a dětem, a na to jsi mi neodpověděla. Ty mu toto schvaluješ ?

Dále Jana má pravdu, není to křivé obvinění že ti podsouvá, že hrozíš kriminálem, soudem, žalobou a dala bys nás všechny zavřít. Toto jsi sama psala, ale nemám čas to teď hledat, já jsem totiž v práci, víš. Takže na mě Cidrya nedělá.
!, 04.08.2010 9:47:40, IP: ***.***.213.249, #99377
Pro všechny a hlavně pro sledující.Takhle dopadl na diskuzi Laik-odvykání kouření.Důkazy,že kam vlezl,tam ho nechtěli.Proč?Nemusíme psát.Je to naprosto všude stejné.S nikým se nesnese.Všude se povyšuje,neumí diskutovat.
Tam ho vypakoval admin. a je tam klid,lidi se tam bezvadně a slušně baví.

Jenda 17.3.2010 18:06

Příspěvek smazán administrátorem.
Reagovat
Jenda 17.3.2010 18:06

Reagovat
17.3.2010 18:00

Opět problémy
Tak se zase lidičky připravte na problémy a na urážky, už tady máme Cidrycha znovu, teď pro změnu pod jménem jenda.
Cidrychu, nevím, proč sem ten tvůj příspěvek dáváš 3x, ti lidé tady umí číst a příspěvek od tebe jim stačí jednou a mají ho obvykle až po krk, zvláště když se zase hemží urážkama a napadáním.
Reagovat
jenda17.3.2010 17:52

pravda
Reagovat

pravda
Reagovat

pravda
Reagovat
Luci17.3.2010 15:59
JCskutečný, 04.08.2010 9:49:04, IP: ***.***.129.91, #99378
A já Vám všem špatným říkám p**erte se všichni. Nána Eva nekouří a nepije a nezná závislosti -odchod, Věra pije a kouří málo zlůstává, Jana vyhrožuje sprostě a pomlouvá i na doktorce kde nejsem přes půl roku -odchod. Ostatní mohou zůstat ale psát k tématu . Sledující je pro Vás příklad seběobětování a příkladné ženy .Ani jeden nemáte slušnost jako ona a o odvaze už vůbec nehovořím. Napadali jste sprostě i Zdeničku ,která se Vám svěřila ,že její manžel pije atd. Na její adresu spousta nadávek a špíny .Takže si všichni zamette před svým prahem .Vy všichni děláte ze sebe slušnáky a chytráky .Ne vy jste obyčejná svoloč ,taková ,která si zavedla vlastní diskuzi na doktorce a trefně se i tak pojmenovala. Proč vy nuly nepíšete na doktorku a lezete za námi jako smradi? Jste odpad společnosti
Eva, 04.08.2010 9:53:06, IP: ***.***.20.27, #99379
Co si to vůbec dovoluješ někomu rozkazovat ty šmejde! Ty to tady vlastníš?
JCskutečný, 04.08.2010 10:00:18, IP: ***.***.129.91, #99382
Vysvětlím to já .Ty mne napadáš na doktorce na alkoholismus ,svoloči a i zde .Tak se nediv Věro ,že se bráním. upozornuješ mne na chyby a překlepy tvoje SPOSTA mne také nezajímá.Zde nevidím nějaké lidi .Vidím anonymní svoloč co se nabourává denně do mého jména .Věro proč tedy o mě vůbec hovoříš ? Proč se do mne trefuješ ? Co se týká bordelu ,který má Věra a která ? Ta co mne napadá tak to jsi ty ? Z Prahy nebo Brna . Kde bydlíš? Nic o tobě nevím ,já znám jednu Věru ,která mne pomlouvá denodenně ale já Vás mám všechny na háku .Já nepiji ani nekouřím a to je pro mne důležité a ne nějaké anonymní ubohé pomlouvačné hlášky a budu si psát co chci .
Cidrychu, 04.08.2010 10:00:57, IP: ***.***.213.249, #99383
Ty jsi směšnej,starej prďola,co nemá co na práci,nudí se žvatlá,jak dement.
Věra, 04.08.2010 10:03:31, IP: ***.***.72.18, #99385
Cidro, nedělej gestapáka a ty nikoho nevyhazuj a nenadávej. Koukám, jak z tebe po ránu čiší ta spokojenost a láska k lidem, ty jsi prostě srdce na dlani.
Proč, 04.08.2010 10:03:58, IP: ***.***.213.249, #99386
Cidrychu,ty vlez někam jinam a dopadne to stejně.Není ti to divný?To jsou všichni lidi opravdu blbci a ty jediný nejlepší?
Eva, 04.08.2010 10:10:11, IP: ***.***.20.27, #99387
Kdo stojí o tvé nekouření a nepití???? Kdo stojí o tvé primitivní psychologické rady???? Kdo stojí o tebe? Leda ty sám, protože každý normální člověk na tebe plivne ty ubožáku přízemní! Dokážeš akorát napsat o ženských, že jsou nány a krávy, ale argument když se tě zeptám nemáš žádný. Píšeš jak negramot, neumíš se vyjadřovat, překrucuješ fakta, vkládáš do úst lidem to, co nikdy neřekli, zároveň ty sám si odporuješ, dokážeš o sobě napsat že máš vrozenou inteligenci - vrchol narcismu,jsi podlý, křivý, závistivý, z běžných věcí a maličkostí děláš ve svém případě zásluhy a hrdinské činy. Co s tebou šmejde starej. Táhni už, vem si s sebou 29+29 a jdi si to vyřvávat do Liberce na náměstí. Už tě tady mají všichni až pokrk ty "debyle"!neusálé vnucování se někomu-tvá největší záliba ty ksindle!
JCskutečný, 04.08.2010 10:27:24, IP: ***.***.129.91, #99389
A kdo stojí o ty vaše kydy .Tam mne pomlouváte na doktorce kam nepíši a to si říkáte ,že jste slušní? Proč mne jmenujete někde kde vůbec nejsem ? Já Vám to řeknu .Pomlouváme tě protože jsme svoloč a máme radost ,když můžeme někoho špinit. Věra píše gestapáku ,no tak ti byli v koncentráku ,kde byl zavřený můj tatík. Evo já píši krávy a ty na to slyšíš .Jsou lidé třeba jako "sledující " ze které si můžete vzít příklad . Je skromná a slušná. Ty evo a Věro jste sprosté nány. Máte více jmen Eva 1 ,Eva 2 ,atd podle toho jak chcete . Evo jsi hloupá po krk se píše zvlášt . Ale ty d**ile ty chyby a překlepy děláš pořád ,vysokoškolačko. NEUSÁLÉ KRÁSNĚ JSEM TĚ VYTOČIL .Asertivita v jednání a úroven to jsou Tvé slabiny .Podívej jaký máš slovník ty dámo . Když Ti říkám že patříš do čtvrté cenové tak se ohražuješ ,že máš vysokou školu. Tak to potvrd a piš spisovně a bez chyb a překlepů a sprostých slov. To platí pro všechny .
Věra píše,, 04.08.2010 10:34:52, IP: ***.***.213.249, #99391
ty jsi prostě srdce na dlani.

Omyl Věro,je to vohon v kalhotách:-)))
Cidrych píše, 04.08.2010 10:36:37, IP: ***.***.213.249, #99392
.Tam mne pomlouváte na doktorce kam nepíši a to si říkáte ,že jste slušní? Proč mne jmenujete někde kde vůbec nejsem ?

Ty k**téne a co děláš ty?
Eva, 04.08.2010 10:38:56, IP: ***.***.20.27, #99394
A myslíš, že my stojíme o tvé kydy stále stejné 3 roky????. Pokrk se píše dohromady ty ynteligente. Hlavně si ty vůbec neber do huby slovo "správně", to je ti cizí, vzhledem k tvému projevu:-))) Eva 1 a Eva 2 byly na rozlišení, my jsme se domluvily, jen opět tys to nepobral. Tady jiná Eva není, tak není třeba rozlišení:-))) Debyl je tvá specialita lingvisto:-)) Psala jsem, že vysokou školu nemám, nikdy jsi ode mě nečetl, že bych se tím ohrazovala, píšu ti to potřetí a naposledy, tak zase NELŽI!!!!!!!!! A v tvém případě kašlu na slušnost k**téne! Takže od začátku až do konce je tvůj příspěvek nesmysl, zrovna tak jako všechny ostatní. A přestaň dávat povely bachaři. Nejsi k tomu kompetentní ani nikdo jiný.
Věra, 04.08.2010 11:08:14, IP: ***.***.72.18, #99399
Cidrychu, ten příspěvek v 10:00 hod., proč ty mně něco vysvětluješ ? Já se ptala na názor paní sledující, ne tebe.
        Předchozí   1 .. 361362363364365366367 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.