Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Eva, 04.08.2010 13:16:15, IP: ***.***.20.27, #99428Zase další lež!!! Nikdy jsem tě o nic takového nežádala, nikdy jsem nenapsala, že chci radit ostatním co jsou závislí!!!!!!!!!! Nikdy jsem se neoháněla vysokou školou, protože jí nemám!!!!! Na doktorce jsem nebyla ani nepamatuju, ani nevím co se tam děje. Takže samé lži. Snad si nemáme myslet, milý Jendo, že kdo lže, ten krade, nebo????? Co věta, to lež:-))))) Ale piš si trdlo co chceš, jsi natolik demetní, že nechápeš nejen co píšou ostatní, ale co píšeš ty sám!! Neustále si něco nalháváš, namlouváš a vymýšlíš si, co napsali ostatní, aby to tobě hrálo do karet. Jsi sprostej lhář a křivák. Nejhorší vlastnosti pro muže. Tvůj život jsou samé LŽI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jdi, 04.08.2010 13:19:51, IP: ***.***.20.27, #99429už do p**ele. Eva se nikomu ze závislých nevysmívá, jedinýmu komu se smějem všichni si ty, dokud to nepochopíš, budeš tu za kašpara:D
Věra, 04.08.2010 14:00:40, IP: ***.***.72.18, #99435Cidrychu, ty strašně ve všem lžeš ! Na Doktorku nepíšu a ani jsem nikdy žádné Zdeničce nenadávala. Na Doktorce tě zablokovali ! Jinak bys tam mohl přispívat dál. Co tvá věta, to překrucování a lež !
Cidrychu,, 04.08.2010 14:20:11, IP: ***.***.213.249, #99436proboha,ty jsi čím dál větší cvok.
Ty těm lidem rozumíš?Ale oni si nějak nerozumí s tebou,protože tě odevšad vyhánějí a nesnášejí.Znovu ta samá otázka.Není ti to divný?
Vidím,že ti Shane leží neustále v žaludku.Žere tě,že nevíš,kdo to byl.Ten nebyl tak hloupej.Vzpomínám si,jak jsi pořád žadonil,aby ti řekl,kdo je.A on na tebe z vysoka kálel.Policie má jiný starosti,než hledat ty,kteří o tobě napsali pravdu:-)Nechápu,proč jsi podal žádost o výmaz,abys neměl na svědomí Líbu.Ty nemůžeš někam přestat psát,aniž by ses musel nechat vymazat?Ty,kterej se tu chvástá pevnou vůlí,kterej nepije a nekouří desítky let,nedokáže takovou jednoduchou věc,jako je přestat psát někam,kde ho nechtějí a nesnáší?Kde si dobrovolně nechává nadávat?Touží po diskuzi se slušnejma lidma,ale jen tam vleze,už má problém,a tak všichni slušní odejdou,nebo ho začnou mazat. A dopadá to naprosto všude stejně.
Prostě nechápu ,co jsi to za člověka,který se rozplývá nad svou procházkou s přítelkyní,její vnučkou a pejskem,kterej se rozplývá nad svým štěstím,aby vzápětí spěchal na PC a večer,místo poklidu,tu četl na sebe nechutnosti a stejným způsobem na ně reagoval.Prošel jsem,přiznám několik diskuzí a příspěvků,kde jsi figuroval,abych našel jednu jedinou,kde si s někým rozumíš a neprojevuješ se,jako arogantní,zlý hňup,ale snad ani taková žádná není.A to nemyslím jen ty o alkoholu,nebo kouření.To není tvá zábava z nudy,ale to je tvůj životní styl,postoj.Hádat se,prosazovat svoje názory silou,ješitností a arogancí a bohužel svou hloupostí,kterou tu neustále prezentuješ.
To jsem ti tu mockrát psal,ale život je krátkej a já nemám chuť dál si ho kazit a radím to i vám ostatním.Tím,že ho tu necháte napospas svým výlevům,ho nejvíc potrestáte.Sbohem.
Yoss, 04.08.2010 14:30:17, IP: ***.***.213.249, #99438Teď se tu třeba samou radostí můžeš zbláznit.Chi,chi,chi....
No?Chi chi,chi...
Hujer, 04.08.2010 14:57:59, IP: ***.***.217.2, #99442JC-kamnepíši se správně píše zvlášť!!!!!!!!!Kam nepíši!
Hujer, 04.08.2010 14:59:55, IP: ***.***.217.2, #99443Ty baby neexistovali, vymyslel se je!Víme to, už si je pak pletl.
Hujer, 04.08.2010 15:01:37, IP: ***.***.217.2, #99444Sledující, kam bys až chtěla klesat, už jsi klesla moc!
Hujer, 04.08.2010 15:07:38, IP: ***.***.217.2, #99446Shane byl frajer, na toho ten blbeček cídra neměl, to samý Liba, výborná, ta ho má na háku, tím ho vytáčeli tak, až musel vystřelit.Nechápu, proč tam furt leze, aspoň onanuje, slintá, dozvídá se další pravdy na svou blboučkou povahu.
Cidro, 04.08.2010 15:14:00, IP: ***.***.72.18, #99447Nepoužívej slovo jako je Stalking, když nevíš co toje.Radši si nastuduj neco o pedofilii, at víš u soudu, jak se máš bránit ty h**zle pedofilskej.
sledující , 04.08.2010 15:16:55, IP: ***.***.213.249, #99448nemá čas a je unavená.Tak jako všechny Cidrychovi ženy,je i ona nešťastná,má smutný osud,trpí.A hle,tady je člověk,který jí rozumí,chápe,chválí a povzbuzuje.Stále stejný scénář.Takový,jaký by si přál Cidrych.I jeho nikdo nechápe,nechválí,neplácá po ramenou.A tak si plácá sám...a nikdo mu to nežere,tak se neustále nasírá a škodí své geniální hlavince.Není v něm špetka radosti ze života,ačkoliv se jí tady snaží prezentovat ze všech sil,taky mu to nežerem:-)))
-, 04.08.2010 15:19:12, IP: ***.***.213.249, #99449Už ju jeblo?
Nebo má "moc práce"?Možná Tibetani...
JCskutečný, 04.08.2010 15:21:17, IP: ***.***.129.91, #99450Jsi taky neskutečný blb.,Jak si může rozumět člověk s někým kdo nedokáže přestat chlastat a hulit. Ty nuly nikdy nepochopí ,že místo nadávání druhému by měli spíše na sobě zapracovat . Vy jste ti chudáci ne já ,vy jste ty nuly .Vy nemáte důvod k smíchu a Shane ten at je rád že je rád. Na AA je každý druhý vícekrát recidivista a odtamtud pochází všechyn ty přiblblé vzkazy .Ještě jeden vzkaz . Bude třikrát a dost .UŽ nebudete ždímat stát. Proč nechutnosti ,kdo je píše ? Zrovna takový chudák jako jsi ty aby napsal další nechutnosti .Vy jste ti slušní ? Jsi vysoce naivní a zde byli slušní lidé ,kteří právě kvůli takovým ubožákům odešli. Byli to všechno slušní lidé. Všude čtu o ksindlech a zde se to jimi přímo hemží .Na doktorku nepíši přes půl roku .Shane byl blbec a policie má veškerou korespondenci .Shane dostal upozornění .Kdybych chtěl tak se trestnímu stíhání nevyhnul . To si piš na to mé znalosti práva stačí ty moulo .Ty píšeš ,že sem nepíšeš a vzápětí píšeš ,že jsi mi to tu říkal vícekrát .Tak jak to vlastně je . Proč se nezeptáš těch nul ,proč se o mě starají na doktorce ,když přitom toužili po své debatě .Odpovím Ti .Protože ten název "SVOLOČ " MAJÍ V POVAZE hnupe
JCskutečný, 04.08.2010 15:27:03, IP: ***.***.129.91, #99452Vy jste ale hlupáci .Najdeš na internetu spoustu mých ocenění ,Vaše prochlastané je zde .Propité a prohulené mozky
__, 04.08.2010 15:27:28, IP: ***.***.213.249, #99453 Náš umělec asi tvoří.Sedí u kruhu a motá a motá...Pak se nedivte,že mele to samý,pořád dokola,dokola,dokola,dokola,dokola...ani nemusí chlastat,má to zadarmo.Motá se mu kebule.24+27+27+25+29+29+26+12+28+13...sledující,Zdenička,Dáša,Ivetka,Eva, Věra...né,ty dvě né,to jsou kozy sánský:-)))))