Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
ml, 04.08.2010 19:11:05, IP: ***.***.216.18, #99490Lidi,Vy nepracujete?Kamarád je supr hacker a na neděli k nám jede na grilovačku.Tak mu to tady ukáži a on hned bude vědět i adresy dopisovatelů.
Bude na mě,jestli je zveřejním....
¨Nebo si myslíte,že anonymně lze kohokoliv napadat??Jste anonymní??Rozhodně pro mě nebudete.!!!
Berte to jako výstrahu,pro kámoše to bude hračka a pro mě pobavení.Tak pište k tématu.Ju????
sledující...., 04.08.2010 19:27:25, IP: ***.***.60.236, #99492Tak to udělejte Martine, jestli to jde, jinak zdravím.
JCskutečný, 04.08.2010 20:40:29, IP: ***.***.129.91, #99493Ahoj Martine .Bylo by velmi dobré aby jsi zveřejnil všechny anonymní přípsěvky ,které napadají mé dobré jméno. Je trestné anonymně špinit a pomlouvat jméno a poškozovat mou firmu Jan Cidrych . To by bylo hezké a slušné .Nepíšete ani jeden k tématu alkoholismus a kouření. Považujete tuto diskuzi tento server ke špinění člověka ,který zde vystoupil z anonymity hlavně kvůli ověření skutečnosti .Vy jste mne sprostě a nevybíravě napadli a nejen mne ale i mé zde přátele. sledující, Zdeničku,Ivu,Ivetku, Martina a další slušné.
JCskutečný, 04.08.2010 21:00:48, IP: ***.***.129.91, #99494Ahoj sledující já to vím a proto Ti také fandím a obdivuji. Obdivuji tě ,že přes problém ,který máš jsi se zachovala čestně ,slušně. Tyto rádoby dámy na Tebe nemají a nikdy mít nebudou. Jsou starší ale jak vidíš .věk není záruka rozumu. Vím jak Ti je a ta bezmocnost ,která tě trápí v boji s alkoholem Tvé maminky je hrozná. Je hrozné když vidíš jak ti odchází drahý člověk ,který ti dal život a ty vidíš jak si alkohol vybírá svou krutou dan. Věz ,že maminka Tvá určitě nebyla alkoholik ale může být zlá doba ,opuštěnost ,samota ,dědičnost vše dohromady pak zaviní ten stav a osud ,kterému ted ty musíš čelit. Ty ženské zde nemají slitování ani vůči tobě .Nečekej od nich pochopení ,spíše zkus se na to podívat z té strany ,kdy si řekneš .Nikdy nebudou dál než ty ,nikdy skutečně nepochopí jaký je život. Vidíš a Eva píše ,že ty příspěvky jsou od ní schválně a že se tím baví. Sledující ty nemusíš té svoloči skládat účty ,ty máš oproti nim čisté svědomí. Jestli jsi vyčerpala u odborníků všechny možnosti jak pomoci mamince ,obrn se trpělivostí . Tito zde možná mají vysoké školy ale ty máš školu života a ta bude vždy nejdůležitější .Já si Tě vážím a ocenuji ,že i když jsem Ti radil at se mnou nesympatizuješ ,že svoloč ti to vrátí ,tak zde vidíš ty primitivy v přímém přenosu. Tobě nedali ani jednu radu a jeden příspěvek ,který by směřoval k vyřešení Tvého problému. Nebud labut ,zde od nich nečekej nic dobrého .Já nepíši na doktorku přes půl roku ,účet zrušen a přesto mi tam nadávají a špiní. Co chceš milá sledující od svoloče. Napiš přepošlu Ti žádost na doktorku o výmaz a pak se sama přesvědčí o té skutenosti.Oni to ví ale nejsou to kvalitní lidé a nikdy to nepřiznají. Vždyt čteš denně o svoloči v novinách .Hezký večer a hlavu vzhůru ,nejsi sama.
"ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůáááááááááááááááááááááá, 04.08.2010 21:10:14, IP: ***.***.114.236, #99495:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:-)))), 04.08.2010 21:48:00, IP: ***.***.114.236, #99499Nebud labut
Jana, 05.08.2010 4:20:37, IP: ***.***.217.2, #99507Na Tvou firmu každý kašle, tu cpeš sem jen Ty.Sledující,trochu bez chyb by to nešlo?Jsi přecitlivělá na vše od nás, takže se víc zaměř na sebe.Mějte se tu všichni hezky, jedu na dovču, vydržte s tím volem.
Jana, 05.08.2010 5:01:48, IP: ***.***.217.2, #99508Jo, nebud labut, skutenosti....jendo!!!!Je toho víc.
Bobo, 05.08.2010 5:05:39, IP: ***.***.217.2, #99509Co tím získáte Vy dva, zveřejníte jména?????,dáte nás k soudu???Ml, nestraš nás, spočítej urážky kámoše, vytahování jeho firmy,on sám si dělá tu nejhorší reklamu.Radši pomož kámovi s jeho psychikou, nezdá se Ti, že je na tom moc zle?
Petr, 05.08.2010 5:34:45, IP: ***.***.217.2, #99510A jak je možné, že jc úžasný není lídrem VV v Libereckém kraji.Jsou normální?Tak jim fandil, volil je, a zase nic???Že by ho taky prokoukli?
pavla, 05.08.2010 6:33:48, IP: ***.***.165.57, #99511Hele ,ML je natom stejně víš.On píše takové nesmysly jak kámoš JC:On ani na svatbu nedošel!
Proč stydíse,rodina ho odhalila kde a co píše.
Jinak on nemá ani na dar nevlastnímu bratranci.No to by byla sranda,celá rodina by se do něj pustila,chááááááááááááá
Že MArtine to by byla prčáááááááááááá.
Ale 14.8. Tvůj nevlastní strýc Jára má 50tiny.No svému šéfu snad dojdeš na oslavu?
Pane řediteli na dvou židlích,to bude prčáááááááááááááá
jpro ML, 05.08.2010 7:11:00, IP: ***.***.165.57, #99512tvou adresu máme,reklamu celou i číslo domu,pane řediteli,nebyls ani na svatbě.No na 50tiny svému strýci a svému šéfovi dondeš ?Ju -:))
snad Ti finance nebrání,přijít mezi nás milionáři chááá
sledující...., 05.08.2010 7:14:22, IP: ***.***.60.236, #99513Dobrý den pane Cidrych, děkuji za Váš hezký a povzbudivý příspěvek včera ve 21.00 hod, nebojte od nich nic nečekám a dále svoji situaci nebudu rozebírat, jen jsem se zmínila. Až budu mít více času a něco dořeším, co mě dost trápí, tak mail napíši.
To máte pravdu, mám školu života hodně bohatou:-(
Pavel, 05.08.2010 7:25:03, IP: ***.***.217.2, #99514Tobě dělá taky dobře chvála, že jo?A když nic od nás nečekáš, tak neotravuj.Trpitelko!Nejsi první takzvaně trpící, nešťastná, co jeník zachraňuje.Až na to, že Iva, Ivetka, Dáša jsou vymyšlené jendou.Nikdo jim neubližoval, jen on měl v nich takový zmatek, že radši skončil s psaním za ně.Taky ho táááák obdivovaly.
Eva, 05.08.2010 7:27:08, IP: ***.***.20.27, #99515Věkově bych mohla být Cidrychova dcera a docela nechápu, jak člověk v 58 letech může být tak hloupý:-))) Cidrych má právní znalosti, vrozenou inteligenci, říkali mu šumavský medvěd, je vlastně indický princ.....tohle ti připadá naprosto běžné a normální, co se týká vystupování a prezentace??????? Každá jeho věta, co slovo to lež, překrucování fakt. Nic o nikom neví, píše, že dal v plen svou firmu, své jméno, ale proč??? Zase jen aby se zviditelnil, nikdo ho k tomu nenutil, vše napsal dobrovolně, ale pokud se tady někdo svěřil, křivě to použil proti němu. Třeba Věra, že kouří 2-3 cigarety denně, no a co, kdyby kouřila 2 krabičky, je to čistě a pouze její věc a nikdo nemá právo jí za to odsuzovat a už vůbec ne soudit člověka podle toho, jestli kouří a pije. Každý, ale úplně každý je kvalitnější člověk, než tahle abstinující, nekouřící kreatura!