Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
sledující...., 03.08.2010 16:54:21, IP: ***.***.60.236, #99240Evo, Věro, na čem stavíte, že p.Cidrych byl hospitalizován vícekrát ?
A jinak Evo, vím, že jste napsala ynteligent, nějak ráno s trvdým y, nereagovala jsem proto, že jsem věděla, že to píšete záměrně. Jinak si myslím, že sloh a gramatika + překlepy je mezi mnou a p. Cidrychem jiná, to musí být očividné a jestli jen děláte, že to nevidíte, tak to je smutné. Dočítám.....je toho moc, že máte tolik času, já teda nemám, až trochu teď ,ale co jsem dnes stihla a musela zařídit, to byste tomu ani nevěřily -Vy ženy.
JC,, 03.08.2010 16:56:09, IP: ***.***.21.114, #99241už nelži, plácáš hlouposti. Tvé vlastní výroky tě usvědčily, tak to nezamlouvej.
Ty jsi opravdu férovost sama....fujtajbl
mv, 03.08.2010 16:59:40, IP: ***.***.21.114, #99242Také myslím, že recidiva týden a dva měsíce je rozdíl - vědomě lže.
12 let, 26 let, 28 let, 29 let, ... a to během měcíce, haha...
JCskutečný, 03.08.2010 17:05:37, IP: ***.***.129.91, #99243Chacha chá .Já nepotřebuji obhájkyni nejsem slabší. Tak vážení ,vyhrál jsem si tři krajské soudy a nad vámi vyhrávám o tisíc% a to proto ,že nekouřím ,nepiji a nejsem takový slaboch jako vy. Vy mě počítáte vy nuly co kouříte a chlastáte? Vy jste Ti slaboši a ty Evo jsi potrhlá stalkingem a pronásledováním ,máš úchylku .Jak jsi napsala ,že mne budeš pronásledovat pod vodou ve vzduchu i na zemi jsi přiznala svou nemoc,úchylku. Tam si radši doma poklid a uklid .Věnuj se rodině a dětem anebo ty nikoho nemáš? Sledující já tě nepoznávám .Já vůbec nejsem slabší to jenom oni si myslí ,že jsou silnější. Jsou to anonymní nuly .Kouří a chlastají .Ti co nikdy nekouřili a nepili jak uvádí Eva tak tomu nerozumí ,byla ještě jedna Eva 1 a Eva 2 a ty dvě prdloušky se na svoloči neuměli dohodnout ,která je ta 1 a 2 byla z toho legrace a v tu chvíly jsem si uvědomil ten obrovský potenciál rozumový ,který ta Eva 1 nebo 2 má. Sledující od té svoloči nečekej pomoc ,klidně se přidej na jejich stranu ,bude mi líto ale já to ustojím a ty si nezasloužíš aby tě ta svoloč svoločí napadala .Já vím jak to máš těžké ale bojuj. Oproti tobě Ti zde také bojují ale oni se svojí BLBOSTÍ .Ty Evo můžeš mít školy ale jsi víc hloupá než si myslíš.Ona je také škola života a tu ty určitě děvenko nemáš . u mě jsi obyčejná potrhlá bába co nemá co dělat .no coment
JCskutečný, 03.08.2010 17:05:41, IP: ***.***.129.91, #99244Chacha chá .Já nepotřebuji obhájkyni nejsem slabší. Tak vážení ,vyhrál jsem si tři krajské soudy a nad vámi vyhrávám o tisíc% a to proto ,že nekouřím ,nepiji a nejsem takový slaboch jako vy. Vy mě počítáte vy nuly co kouříte a chlastáte? Vy jste Ti slaboši a ty Evo jsi potrhlá stalkingem a pronásledováním ,máš úchylku .Jak jsi napsala ,že mne budeš pronásledovat pod vodou ve vzduchu i na zemi jsi přiznala svou nemoc,úchylku. Tam si radši doma poklid a uklid .Věnuj se rodině a dětem anebo ty nikoho nemáš? Sledující já tě nepoznávám .Já vůbec nejsem slabší to jenom oni si myslí ,že jsou silnější. Jsou to anonymní nuly .Kouří a chlastají .Ti co nikdy nekouřili a nepili jak uvádí Eva tak tomu nerozumí ,byla ještě jedna Eva 1 a Eva 2 a ty dvě prdloušky se na svoloči neuměli dohodnout ,která je ta 1 a 2 byla z toho legrace a v tu chvíly jsem si uvědomil ten obrovský potenciál rozumový ,který ta Eva 1 nebo 2 má. Sledující od té svoloči nečekej pomoc ,klidně se přidej na jejich stranu ,bude mi líto ale já to ustojím a ty si nezasloužíš aby tě ta svoloč svoločí napadala .Já vím jak to máš těžké ale bojuj. Oproti tobě Ti zde také bojují ale oni se svojí BLBOSTÍ .Ty Evo můžeš mít školy ale jsi víc hloupá než si myslíš.Ona je také škola života a tu ty určitě děvenko nemáš . u mě jsi obyčejná potrhlá bába co nemá co dělat .no coment
sledující...., 03.08.2010 17:08:06, IP: ***.***.60.236, #99245K 16:50, jsem hrozně unavená, ano jsem to já pane Cidrych, napadlo mě už Vám napsat na mail, jestli můžu nebo jestli mi dáte adresu ? Nemám to dočtené, měla jsem moc náročný den a zítra budu mít ještě více, ono se o někoho starat a za něho se přimlouvat, když se sám nesnaží je hrozné a těžké, chci to tu dočíst aspoň.
sledující...., 03.08.2010 17:17:09, IP: ***.***.60.236, #99249Já si nemyslím přece, že jste slabší, jsem na Vaši straně a proč ? Protože, chci a vážím si Vás.
JCskutečný, 03.08.2010 17:19:30, IP: ***.***.129.91, #99251Ano má milá sledující info@porcelan-glass.cz budeme mít pokoj navždy o ty životě překrásný co jsi dopustil ba ta svoloč zde špinila slušného Jendu dlouoletého nep*ča a nekuržaka .Čti má milá ale at tě z nich nerozbolí hlava .Tramtaradá a hele zase si budou říkat to nemá dobrou náladu to určitě pil a kouřil . Na to pomlouvání jsou dobří KP a Eva ,Jan ?Věra ?BONO bodo nebo jak se tomu říká tomu co chlašče ne moc .
sledující...., 03.08.2010 17:24:21, IP: ***.***.60.236, #99252Nemám potřebu se přidávat na nějakou stranu, zvláště když vidím, jak tu kdo konverzuje, jsem s Vámi, proto jsem žádala i ten mail. Každý má jiný styl bavení, já třeba Evě, Věře vykám, ale to neznamená, že jsem na jejich straně. Díky, jak jste psal, že o závislostech vím hodně, tak to ano, řekla bych , že teoreticky bych odpověděla na každou otázku při zkouškách, ale mám tyto starosti v praxi bohužel:-(
JCskutečný, 03.08.2010 17:29:47, IP: ***.***.129.91, #99254A to já jsem ráno zareagoval a velmi rád .Udělalo mi to dobrou náladu na celý den .Děkuji vy pitomečkové tam jsem Vás chtěl mít ,totiž já Vám nahrál na smeč a těšilo mě jak známm lidi. Potřebuji si ověřit čas od času svou předvídavost a věděl jsem přesně jak se ozvete ,děkuji . Ony ženy? Ty sledující ty si děláš legraci o jakých ženách to hovoříš .Eva,Jan?Věra ty mužatky mají do pěkných skutečných ženských hezky daleko ,takové satorie ,chudák kdo se s nimi zabývá .Já vím ,já vím Maruško ,já vím. Ne ale musím vzdát hold a poklonu SLEDUJÍCÍ JSI ÚŽASNÁ ŽENA A OBDIVUJI TĚ
sledující...., 03.08.2010 17:32:24, IP: ***.***.60.236, #99257Pane Cidrych, velmi děkuji za ten mail, napíši určitě, ale ne dnes, jsem vážně moc unavená, napsala jsem si ho, své sliby plním, zítra mám moc náročný den, takže to nemůžu slíbit, když se ukážu na diskuzi, to třeba ano, ale na mail se dostanu nejdéle ve čtvtek, ale vše může být jinak. Ať si kdo chce, co chce říká, tak je to naše věc a uvidíte, jak budeme vyháneněni, ať si píšeme tedy spolu, ale my se nedáme a taky proč ? Možná dnes ještě tady napíši, ale nevím ,musím se připravit na zítřek, nezapomeňte, já sliby plním a jsem spolehlivá, jen proto říkám, že vyjímečně nemám moc sil psát dnes a zítra ,ale uvidíme, zatím nashle.
JCskutečný, 03.08.2010 17:37:30, IP: ***.***.129.91, #99258Milá SLEDUJÍCÍ NAVZDORY VĚTRU NAVZDORY BOUŘI JDEM SPOLU RUKU V RUCE DÁL A DÁL V ZELNÝ HÁJ . Chacha a víš proč mám radost ? To zde nemůžu psát to je firemní nápad super trhák na trhu . Perfektní ,tedy Jendo ty jsi ale hlava .Já vím já vím.Musím se pochválit ,Prozradím Vám jednu soudní při .Výhra nad obchodní bankou ,vyhrál jsem si spor. Takže Jendo jsi opravdu borec. A přátelé ,když takhle uspějete v soudní při nad mamutím obrem ,tak proč se necítit dobře. Vše lze ověřit a já jdu bydlet . A já tě mám milá sledující za ten litý boj s těma šelmama také rád a odivuji tě .Neboj neztsrítme se .Co tě nepose.. to tě posílí.
!, 03.08.2010 18:04:31, IP: ***.***.114.236, #99263Bože,to jsou prdlouši.Já jsem taky já a ty jsi ty,viď....ťululum.
Jednou se chlubí výhrou ve sportce,podruhý vyhraje spor s bankou,potřetí firemní nápad...to je tele ješitný až to sere.Vem si ty svý úspěchy a sledující a strč si to všechno do p**ele.Píše tu snad někdo,kolik má na kontě,nebo vil?
Tvoje krédo je,psát k tématu.Jsi jenom pouhý i**ot.
Ty nemáš ani tu usranou Věrušku,aspoň by ses hojil na ni.Tak to všechno bliješ sem.Jsi psychopat,jak vyšitej.Je mi tisíckrát milejší bezdomovec,než tenhle nemocnej k**tén.
), 03.08.2010 18:07:08, IP: ***.***.114.236, #99264 Nový život JCskutečný, 3.8.2010 17:37
Milá SLEDUJÍCÍ NAVZDORY VĚTRU NAVZDORY BOUŘI JDEM SPOLU RUKU V RUCE DÁL A DÁL V ZELNÝ HÁJ .
V z e l n ý háj?
Tak to sedí,běžte spolu do kelu:-)))))
?, 03.08.2010 18:09:54, IP: ***.***.114.236, #99265sledující...., 3.8.2010 17:32
Pane Cidrych, velmi děkuji za ten mail, napíši určitě, ale ne dnes, jsem vážně moc unavená, napsala jsem si ho, své sliby plním, zítra mám moc náročný den, takže to nemůžu slíbit, když se ukážu na diskuzi, to třeba ano, ale na mail se dostanu nejdéle ve čtvtek, ale vše může být jinak. Ať si kdo chce, co chce říká, tak je to naše věc a uvidíte, jak budeme vyháneněni, ať si píšeme tedy spolu, ale my se nedáme a taky proč ? Možná dnes ještě tady napíši, ale nevím ,musím se připravit na zítřek, nezapomeňte, já sliby plním a jsem spolehlivá, jen proto říkám, že vyjímečně nemám moc sil psát dnes a zítra ,ale uvidíme, zatím nashle.
Takhle píše mladá ženská????:-))))))))))))))))))))))))