Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 03.08.2010 15:07:05, IP: ***.***.129.91, #99216
Já použiji jsi anonymní svoloč ,nic ,hnus ,který v anonymitě akorát špiní .vždy platilo a platit bude ,že anonymové jsou něco nečistého ,Já jdu s kůží na trh .Příklad anonymní svoloč kuřák nebo ochlasta vědom si své nulovosti ,tak aspon ho pošpiním .Jste obyčejnáý dobytek ,nuly ,nic ,vřed společnosti. Slušný je ten kdo se představí a stojí si za tím ,zkrátka bojovník se vším všudy a ne sračky jako jste vy .Pomluvit a naházet špínu nuly :Kolik vykouříš a vypiješ denně .? Jo já vím ty nepiješ a nekouříš náhodou jsi šel kolem a náhodou jsi našel tuto diskuzi a náhodou jsi tedy napsal.Ne toto je i z AA řízená akce svoločí KP a další
Cidrychu, 03.08.2010 15:08:19, IP: ***.***.213.249, #99217
Táhni do p**ele,nikdo se tě neprosil.
JCskutečný, 03.08.2010 15:23:50, IP: ***.***.129.91, #99218
Já Vás vnímám akorát jako ubožáky co se neumí zbavit kouření a chlastu. Lítáte v tom až po uši a za živého boha se VY z toho nedostanete ,Vy umíte akorát vy nuly špinit a pomlouvat ,zapracovat na sobě neumíte .POKORU VY SVOLOČI tu nemáte ale budu se za Vás modlit třikrát zdrávas pana Mária .Mám k prodeji i stříbrné madonky . táhni do p**ele píšeš a já CO BYCH DĚLAL U VÁS V KUCHYNI
JCskutečný, 03.08.2010 15:23:53, IP: ***.***.129.91, #99219
Já Vás vnímám akorát jako ubožáky co se neumí zbavit kouření a chlastu. Lítáte v tom až po uši a za živého boha se VY z toho nedostanete ,Vy umíte akorát vy nuly špinit a pomlouvat ,zapracovat na sobě neumíte .POKORU VY SVOLOČI tu nemáte ale budu se za Vás modlit třikrát zdrávas pana Mária .Mám k prodeji i stříbrné madonky . táhni do p**ele píšeš a já CO BYCH DĚLAL U VÁS V KUCHYNI
Věra, 03.08.2010 15:57:53, IP: ***.***.72.18, #99223
Takže jeníku, tvá slova : anonymní svoloč je tím pádem i tvá sledující, protože je to taky anonym. Ale ta může, u ní ti to nevadí.
A ty žes procestoval kus světa ? Dovol abych se zasmála. Byl jsi nejdál v Bulharsku, nebo Švýcarsku.
JC psal, 03.08.2010 16:17:44, IP: ***.***.21.114, #99225
Tak hochu chlapče jsem tam zase zpátky a víš proč? Prootže jste podvodníci. Tak já nekouřím přes 28 let a nikdy mě nenapadlo si zapálit a porušit svůj slib.Vy jste podvodníci a ještě se tam vytahujete ,že občas si zakouříte .Jak můžete počítat 300 dní bez cigaret ,když si občas zapálíte .Ano na to jsem upozornoval a to vám nebylo po chuti .Jenže můžete žádat o vymazání ale pdovod je podvod ,podvádíte sami sebe .Hnus fialový . Takže když Vám píši NULA TAK NULA. Tak také abstinujete ? Sem tam pívo, Tak já Vás mám vy podvodníci všechny pod kontrolou. Podvádíte a lžete. Je mi z Vás špatně na co si to hrajete?
Dále JC psal, 03.08.2010 16:22:40, IP: ***.***.21.114, #99227
JC, 13.7. : Takže nepiji ve skutečnosti 26 let s jednou recidivou.
Dále JC psal, 03.08.2010 16:24:10, IP: ***.***.21.114, #99228
JC, 14.7.: Ještě Vám řeknu novinu. Nepiji 28 let s jednou recidivou krátkodobou (týden ) Týden recidivy mi stačil abych znovu abstinoval. Tak to můžeme s Vaším dovolení upravit na 28 +28 let bez cigaret a pití .Je to krásné číslo? Líbí se Vám ? Mě také .
Dále jc psal:, 03.08.2010 16:26:59, IP: ***.***.21.114, #99230
JC: Na léčbě v roce 1983 pak stejně rozvod,potom abstinence a 1986 recidiva.Červený Dvůr /prim Kubíček/ Potom abstinence do roku 1997 abstinence 11 let .Recidiva 2 měsíce průšvih ale znovu jsem se ted už sám postavil na nohy. Od roku 1997 -nová přítelkyně a abstinence dodnes.Píše se rok 2010 a mohu potvrdit jedinné .Jde sám přestat i bez léčebny ,antabusu ,lékařů. Když jsem v tom roce 1997 zhřešil je fakt ,že mi pomohla léčba kdysi dávno.
A také psal:, 03.08.2010 16:28:41, IP: ***.***.21.114, #99232
JC: Takže jde přestat kouřit /nekouřím 28 let/ jde přestat pít alkohol .Ted počítám 12 let /asi plus mínus/ bez alkoholu /férově nepočítám ty roky předtím nebot jsem měl i když krátkodobou recidivu.
sledující...., 03.08.2010 16:28:43, IP: ***.***.60.236, #99233
Po xxxx hodinách, Věro, asi to děláte naschvál, jaké stejné čárky, diakritiku, proboha, každý jinak píšeme, to chcete jako opět říct, že p. Cidrych píše za sebe a za nick sledující ? Nebyla jsem tu od posledního příspěvku tzn. cca 6 hodin, byla jsem pryč, začínám dočítat postupně. Jako že máme stejné názory, na co konkrétně ?? To by mě zajímalo do Vás paní Věro. Já vůbec si nemyslím, že jste tak prochlastaná či prohulená, jak píšete, ale to přeháníte, nemyslíte ? Stále podstouváte mně něco, co mi nenáleží, když máte tolik času, tak si to ověřte, píši jen ze svého PC, jedna IP adresa, admin tu snad ještě existuje, může potvrdit, proč jste tak vztahovačná ?

Zahlédla jsem další příspěvek p. Cidrycha, moc Vás zdravím, ráno jsem zapomněla, děkuji, ještě jsem Vás nečetla. Cháptete tohle chování všech ostatních ? Já ne.
Sledujko,, 03.08.2010 16:30:59, IP: ***.***.21.114, #99234
pořádně si přečti příspěvky výše uvedené...FÉROVÝ JC.
?, 03.08.2010 16:33:26, IP: ***.***.21.114, #99235
2 měsíce !!! je krátkodobá recidíva?
sledující...., 03.08.2010 16:39:52, IP: ***.***.60.236, #99236
Evo, k Vašemu příspěvku v 10.07, máte pravdu, že vše jsem nečetla, taky máte pravdu, že jsem trochu obhájkyně slabšího, ač se tak necítí ten člověk. Víte, já sama mám velký problém v rodině a už jsem psala, že chodím i na jiné diskuze, kde píší lidé slušně viz alkoholik.cz a k tématu, nevíte, co mám za sebou, ani co prožívám, takže já se vůbec nestavím do role rádce, jen mně opradu někdy nepřijde správné ty útoky na jednu osobu, víme o kom mluvíme. Vy jste dost chytrá, ta věta urpostřed:,,Ty nebudeš hloupá....", ano to nejsem, ale chytrá taky nějak nejsem, takže průměr, spíše jsem životem už dost otrlá. Ono je těžké, když musím stále za někoho něco na úřadech a jinde řešit, volat a zrušovat termíny apod. Upřímně mail na p. Cidrycha bych asi našla na jeho stránkách, ale nikdy jsem mu nenapsala, co tu dělám vlastně ? No ani nevím, vím ,že tu nikomu nepomůžu asi, nedostanu ani já pomoc, je to asi jakýsi syndrom pustit tento web,jinak jsem pro slušnost a díky Evi, za slušnou reakci. Třeba jste š´tastnější než já, kdo ví....
JCskutečný, 03.08.2010 16:50:54, IP: ***.***.129.91, #99238
Ahoj sledující ,jsi to určitě ty vid ,nejsem to já . Já jsem v obchodě a ty ? Nemusíš říkat aby nevěděli ale nejsi v Liberci ? Že ne no tak tedy jsem to já kdo píše a ty taky píšeš takže těm chytrým to musíme říci .Ano sledující je sledující a já jsem já. Takže jsme si to řekli ,že jsme tedy vlastně každý jiný a já vím tedy (už ty počty .neslouží mi tak to počítání) Tak všem určitě, nekouřím a nepiji alkohol. bylo zde minule od KP že zajisté kouřím a piji .ano piji vodu ,čaje ,kyselé mléko ,kefírek ,Dovolte mi prosím můj kefírek ,vy ho nepijte ,mohlo by Vás to zabít vy střeva ,tedy ty střeva . Tak ted jsme si tedy řekli ,že SLEDUJÍCÍ MÁ JINÝ NICK NEŽ JAN CIDRYCH .Tudíž tito lidé píší každý zvlášt. Evo (nejchytřejší zde ) pochopilas? Určitě nekouřím 25 let a určitě nepiji alkohol 25 let anebo 28 + 28 let .Ne je to 29.let + 29 let. A vy ? že ani jeden den se neobejdete bez cigaret a chlastu ? Ale to mi je Vás přátelé líto .a co s tím ? No mi napíšeme ,že nekouříte 29 let ale 28 let a dva měsíce a chybí Vám rok do abstinence a co říkáte ,že jste to spočítal dohromady ? No pane Jane mi sice kouříme a chlastáme to je v pořádku ale vy jste se spletl ne 29 let ale 28 let. Není důležité ,že mi chlastáme jako kyseliny a hulíme jak fabriky ale nám vadí ty Vaše počty . Ta naše rakovina a ožerství nevadí ale nejsme spokojeni s těma počtama .A stejně si myslíme ,že jsi sledující a cidra jedna osoba .Že není a mají jiné nicky to nevadí ,my si to zkrátka myslíme a bude to pravda protože já Eva jsem přeci ta nejchytřejší. Připravuji novinku na trhu budete čumět na drát svoloči obecná.
        Předchozí   1 .. 355356357358359360361 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.