Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Věra, 03.08.2010 10:00:28, IP: ***.***.72.18, #99137Sledující, mně nemusíš vysvětlovat, jako nějakému blbci, co znamená slovo omezená.
A při psaní si dávej lépe pozor na sloh a hlavně na ty čárky. Když tedy za tebe nepíše Jenda, proč děláte STEJNÉ chyby, diakritiku atd ? Máte stejné názory, pravopis, myslíš si, že jsme tak prochlastaní a prokouření, jak nám zde všem vnucuje pan Jenda ?
Eva, 03.08.2010 10:07:32, IP: ***.***.20.27, #99139No tak ta debata pak nikam nemůže vést, protože na vše co my napíšem reaguješ, na vás platí to samé, on se jen brání, vy jste na něj taky sprostí....Nebereš v úvahu jeho počáteční sprosté reakce na slušné vyslovení jiného názoru, než má on. A v tom je celý problém. Nečetla si na doktorce od začátku diskuze o kouření, spříznivkyni, jeho oblíbenou svoloč...., jinak bys nemohla být takovou obdivovatelkou té kreatury. Ty nebudeš hloupá, nevím proč to děláš, ale nějak mně připadá, že se stavíš do role obhájkyně slabšího.
Jen je mi divné, že když jste tady tak nespokojení (ty a Cidrych) a máte proti všem výhrady, proč tady stále setrváváte. Jistě máš e-mail na Cidrycha. Tady jsou podle vás všichni sprostí, uráží, špiní, ale jste tady pořád. Nechápu. Cidrych je pacoš na diskuze, ale tobě nerozumím.
JCskutečný, 03.08.2010 10:23:53, IP: ***.***.129.91, #99142Sledující je z Vás jedinná chytrá .vy zde mi předhazujete inteligenci ,něco co vy sami nemáte .Na Spříznivkyni psali Dáša,Iva,Ivetka, Zdenička a další než tam přišla prdlá Věra ,Eva,Jana ty tu diskuzi zničili. Evo ty jsi hlupák největší .Jak můžeš hovořit o závislostech ,když je neznáš .Jak můžeš dávat někou rady a mluvit o něčem co nevíš. jano ,Věro -chlastáte ,hulíte zrovna tak jako Bobo a další jeden ,dva ,Tím že zde pomlouváte a špiníte se kouření achloastání vína nezbavíte .Vy totiž nedokážete sami přestat a tak obyčejně závidíte .Jak píšeš máš porady s psychiatričkou a další .Žádné slušné oslovené se nekonalo.Na Zdeničku jste byli tak sprostí ,že skončila i zde a není to tak dlouho co jste ji napadali. Sopříznivkyně je pryč tam jsem se odhlásil a zrušil účet i na doktorce. Doktoka vaše SVOLOČ volá hola ,hola, Nejdříve chcete bach Vám nepsal a nekazil doktorku .Dobře odhlásil jsem se a účet je zrušen přes půl roku. Proč tedy tam se neradíte? JÁ VÁM ŘEKNU PROČ NEPÍŠETE NA DOKTORKU ALKOHOLISMUS A SVOLOČ .PROOTŽE TAM NEJSEM JÁ . Vy totiž jste na mě úplně závislé ,Ted kdybych přešel jinam ,tak za mnou jak noční můry ,kadimůry polezete dál. O jaké debatě Evo hovoříš ,vždyt ty nepiješ a nekouříš ,tak nemáš žádné znalosti a zkušenosti ,máš akorát stanling na moji osobu. Všichni slušní odešli a zůstala akorát sprostá Eva,Věra,Jana
JCskutečný, 03.08.2010 10:28:52, IP: ***.***.129.91, #99144Věro to jsi určitě napsala naschvál a nebo tě to tak vzrušilo ,že děláš chyby . Jsi hloupá a nechlastej pořád to víno.Ty nemluvíš Věro slušně .Sledujííc nesaháte ani po paty a jste omezení ,já vím kdo je sledující . Sledující je sledující a má přehled co se týká závislostí více než vy všichni dohromady.Zde ČESKÝ národ jak se někdo někoho zastane anebo upozorní na tu Vaši ubohost ,hned ho přihodíte k mé maličkosti.
Sleducidrychu,, 03.08.2010 10:32:20, IP: ***.***.213.249, #99145 běž už do p**ele !!!
My,ti to nežerem !!!
Eva, 03.08.2010 10:32:55, IP: ***.***.20.27, #99146Cidrychu, to snad nemyslíš vážně:-))) Vždyť jsi psal, že nepíšem své poznatky, že se nevyjadřujeme k problematice kouření a pití, že nedáváme rady...a teď zase, že hovořím o závislostech, že dávám rady k něčemu co neznám. Jsi opravdu takový i**ot, nebo se mi to zdá??????
Cidrychu, opravdu neumíš psát česky? Tvůj příspěvek je jedna velká katastrofa, o překlepech, na které ty rád upozorňuješ mluvit nebudu, hrubých chyb jak máku, to opravdu děláš našemu národu čest! Ty jsi snad nedodělal ani tu 5. třídu ZŠ, spíš to vypadá, že jsi na všechno chyběl. To jinak není možné!!!!!!!! Písemný projev je jedním z kritérií pohledu na člověka.
Dám ti taky "nějakou rady". Táhni už!
JCskutečný, 03.08.2010 10:38:34, IP: ***.***.129.91, #99148Mám velké štěstí ,že jsem se v životě setkal spíše s rozumnými lidmi .Zde se nedivím je to o závilostech a Vašich poruchách mozkového centra. Stanling je to správně ? Jak mne pronásledujete od Šumavy k Tatrám . Jako tři rádoby grácie ,svaté panny Eva ,Jana ,Věra . A dala, vyhnali další slušné Zdeničku,Ivu,Ivetku,Dášu a další .Zde zbylo toto a k ničemu ani jedna nepíše k tématu a ni jedna nedá radu . A proč? Eva údajně nekouří a nepije .Věra ,Jana se léčí a radí s psychiatričkou jak psali . Takže od nich pomoc nikdo nečekejte mají sami se sebou co dělat a myslím si že jsou jednou dole a podruhé nahoře. Jak moc alkohol a cigarety.
:-oo, 03.08.2010 10:42:52, IP: ***.***.213.249, #99150Nikdo se s ním nechce zahazovat,s kriplem.Proč ???
Je to zmetek.Celý život někoho napadá a nadává.Píše sám sobě i jinde:-)))))
JCskutečný, 03.08.2010 10:44:45, IP: ***.***.129.91, #99151Ty škatule píše se pan Cidrych kapišto .mluv za sebe Věra a Jana je prý dospělá . V češtině se oslovuje pane a já s Vámi vy husopasko nepásl Jsi opravdu něco divného. Když zavřu oči ,tak vidím mužatku ,ženská ani náhodou ,zahleděná do sebe a línou ,prosedí celý den u kompu a čeká co Jením napíše aby znovu dokazovala ,že měla z češtiny za jedna a z matiky za pět. Dej školení Věře ty ynteligentko
Věra, 03.08.2010 10:49:44, IP: ***.***.72.18, #99154Cidrychu, máš pravdu, napsala jsem to schválně s y a ty ses hned chytil na lep. Já chyby nedělám, to ty a sledujka umíte velmi dobře.
A nelži zase. Já se neradím s psych, je to moje kamarádka a tak jsme se bavili při kafi o tvé poruše. Vzala jsem notebook na zahradu k bazénu a dala jí kousek tebe přečíst. Výsledek znáš.
A Cidrych, fakt nepoužívej cizí slova, když jim nerozumíš. Jsi čím dál víc trapnější. A ani sledující, tak chytrá osoba, že by tě neopravila ? To se divím. Jedině jí omlouvá, že je tak hloupá, jako ty sám.
Eva, 03.08.2010 10:52:42, IP: ***.***.20.27, #99156Tak zase je vše jinak.-))) Pro změnu v 10:38 píšeš, že ani jedna nedá radu a nepíše k tématu. Minulý příspěvek jsi psal, jak můžu radit o závislostech, když o nich nic nevím:-)))
Cidrychu, myslíš, že se s tím dá ještě něco dělat, nebo je mozek nenávratně poškozen????
A dop**ele, když píšeš o ženském rodě, píše se psaly...vyhnaly....budeš už si to pamatovat pitomče přechytralej????
Eva, 03.08.2010 10:55:42, IP: ***.***.20.27, #99157Věro, proč jsi napsala yntel....jsme pochopili všichni. Taky na to nikdo nereagoval, jen ten osel se zase chytil, jako na všechno:-)))))))
Věra, 03.08.2010 11:17:04, IP: ***.***.72.18, #99163Evo, ale pozor. Myslíš, že by s tím stanlingem u soudu uspěl ? Asi by se mu tam vysmáli a poslali do Bohnic, kde už byl hospitalizován vícekrát. Asi tak, jako my tři hulíme a chlastáme čůčo.
Eba, 03.08.2010 11:30:08, IP: ***.***.20.27, #99168No tak to je síla:-)))) To mně úplně uniklo, ale už jsem to dohledala:-)))
Cidrychu, co že mám???:-))) Stanlig na tvou osobu??? Mohl bys mi to nějak přeložit, budu se snažit tomu porozumět:-)))) Bože, jsi spokojen sám se sebou, že se takhle ztrapňuješ? Napiš nám ještě nějaká cizí slova, to ti vyloženě jde:-)))))
JCskutečný, 03.08.2010 12:12:50, IP: ***.***.213.249, #99174To jsem se utuknul,utuknu se vždycky,když píšu moc rychle a mám moc práce.Cizí slova se mi pletou,to víte,když obsluhuju.Tibetany,Rakušany,Angličany,Francouze,Němce...a vůbec celičký svět,který mi leží u nohou.Ale domluvím se,jsem inteligentní od přirození.