Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Vnuk, 02.08.2010 16:57:42, IP: ***.***.217.2, #99067
Dědku, tys vyhrál?Kolik dáš na dízu?Stavíme se s klukama, chtějí tě poznat, ukáží ti pindíka, chceš????Moc rááádi!
:-oo, 02.08.2010 16:58:36, IP: ***.***.30.18, #99068
:-))))))))))))))
Jana, 02.08.2010 16:59:53, IP: ***.***.217.2, #99069
Nemůžeš soudit všechny Věry, nejsou stejný,Jestliže má ta tvá věruška robertka, má ho zapotřebí určitě, ovšemnikoho to tu nezajímá.Ty chudinko si myslíš, že když Věra, tak s robertkem, ale tak to není!
Petr, 02.08.2010 17:02:03, IP: ***.***.217.2, #99070
Sledující, kdo jsi?Píšeš anonymně, nic k tématu, o alkoholismu, jen prudíš, hraješ si na slušnou, nejsi!vůbec slušná, kvalitní, férová.
Jura, 02.08.2010 19:20:31, IP: ***.***.217.2, #99084
Jen by mně zajímalo, na co staří cídrovi mysleli, když toho zmetka dělali????
_-__________, 02.08.2010 19:21:36, IP: ***.***.217.2, #99085
No, přišli ze schůze KSČ, pod vlivem ideííí udělali jendu.
JCskutečný, 02.08.2010 19:49:16, IP: ***.***.129.91, #99087
Jste opravdu jen ta hovna u cesty .Myslel jsem ,že někdo něco ale ne, normální nuly. A vždy budete nuly .každý nemůže být vítěz .A víte proč Vás tak vzrušuji ? Vždy je někdo kdo má navíc a VY TO NEJSTE .Hulíte ,chlastáte ,zavidíte,pomlouváte,špiníte . Jak říkám hovna u cesty a nikdy víc nebudete.
Cidra píše,, 02.08.2010 20:13:17, IP: ***.***.114.236, #99088
.Myslel jsem ,že někdo něco ale ne, normální nuly.

Jendo,jak jsi to myslel,že někdo něco?Normálně nuly,nikdy nic,ne?To ty pořád počítáš s nulou?Bože,ty jsi obchodník!Že ty jsi ji vyhrál i v tý sportce?:-))))))))))
sledující...., 02.08.2010 20:42:23, IP: ***.***.60.236, #99090
Petře, i když je to tu jasné téma, tak o alkoholismu se tu moc psát nedá, tak to beru jako studium pro svoji další praxi, nehraji si na slušnou ,pouze se chovám tak, jak umím. K tématu píši jinde.

Dále, jakési stvoření pod různými čárkami mi psalo, že tu řeší taky jednoho člověka, no já jich řeším více z vás.

Jano, Ty se příspěvkami pohybuješ velice na nízké úrovně, nejen, že jsou krátké, ale nejsou ani výstižné a nemluv za Věru a co máš co strkat hlavu do soukromí p. Cidrycha. Tobě vykat.....ani omylem:-((
sledující...., 02.08.2010 20:51:10, IP: ***.***.60.236, #99091
Anonyme pod údajným nickem "Vnuk", tak ty hlouposti si nech a dej je někam jinam, když už to jinak nejde. Normální člověk ví, že tohle nepíše 15letý kluk, i když ten příspěvek je hodně ubohý, tak je jasný, že zase nějaký anonym.
JCskutečný, 02.08.2010 21:30:44, IP: ***.***.129.91, #99094
Už jistě víte proč píši nuly a nemám důvod si Vás vážit ,tedy mimo sledující ,Zdeničky,Martina Ti co píší slušně. Život jsem neměl jednoduchý a někdy Vám pomohli zrovna takový dobráci jako jste vy někteří. Vše jsem si musel vybojovat a tvrdě I na Vánoce jsem zůstal sám ,poradil jsem si vždy. I neprávem odsouzený ,rehabilitovali mě na příkaz ministra spravedlnosti rozhodl nejvyšší soud. Jde mi o něco jiného. Když se zde někdo ptal o informaci ohledně pití a pro radu ,ani jeden z Vás jste mu nebyl schopen poradit a pomoci .Vy vidíte a sledujete jenom co se Vám hodí a co by jste mohli hodit do placu .proto ty nuly .Ode mne nečekejte pochvalu ,u mě jste anonymní nuly a zde zneužíváte svého anonymního postavení. kdokoliv z Vás měl možnost psát k tématu ,radit se a pomáhat si .Neuspějete s tím ,že já bych Vám to kazil ,ano náhodou ,Na server "doktorka " nepíši přes půl roku a ticho po pěšině .Vám totiž vůbec nejde o abstinenci a nekuřáctví ,respektivě jde ,ale sami víte nejlíp ,že na to nemáte .Tak se aspon snižujete k nadávkám posměškům a napadáním. Dav ,lůza a píší to i v románech zde převedeno do praxe. Já Vás vy nuly nepotřebuji ,mám z Vás akorát legraci puboši a vnuci .Chacha musím se smát jací jste šprýmaři .Jenže pro Vás platí obzvlášt ALKOHOLISMUS A KOUŘENÍ ŠKODÍ ZDRAVÍ A o těch rakovinách a nemocech nevarují lékaři jen tak. Ale vy jste ti chytří a dobří. Lehce se dohodnete ,že já jsem ta bílá vrána .Jak říkám zažil jsem v životě tolik ,že ani smrt mne nezaskočí .Sestra mi umřela dvakrát jednou klinickou smrt dvě minuty a podruhé už napořád.pohřbil jsem spousty kamarádů z montáží,příbuzných atd ,že už ani slzy netekli. A vy ubožáci mi budete zde něco líčit? Na to přestat chlastat a kouřit musíte mít pevnou vůli a něco navíc a já to mám .Vy ne ,vy jste akorát ubožáci se co předhánějí kdo dřív a víc. To je potrhlá Jana ,Eva,Věra trojka střelených ženských .Evo můžeš mít deset vysokých ,když jsi pitomá tak jsi pitomá s tím i a y nic nenaděláš .Tak to máte k přemýšlení ode mne jako bonus. Co se týká služby ve státních službách ,byla mi propujčena důstojnická hodnost a obstál jsem i v náročném výběrovém řízení. Nechte to odborníkům kdo na co má a neřešte zde věci ,kterým nemáte šanci rozumět pro překážku ve vašem primitivním myšlení . Sledující ahoj.
sledující...., 02.08.2010 21:40:37, IP: ***.***.60.236, #99095
Hezký,ale smutný příspěvek pane Cidrych, co jste zažil, ta úmrtí, to muselo být hrozné, aspoň že zůstáváte svůj a jediný píšete něco ze života.

PS: pro ostatní, hodnotím obsah příspěvku, ne chyby a překlepy !!!!
Btw. když má člověk rakovinu nebo cirhózu, tak mu bude jedno, kdo mu jak píše, důležitý je vážení OBSAH !!!!
Děkuji, pane Cidrych !
sledující...., 02.08.2010 21:51:57, IP: ***.***.60.236, #99096
Tady se z tohoto tématu, já tu tedy nečetla a nepsala dříve, to se přiznávám nebo nato upozorňuji, ale stala pro jistou většinu zábava, i pro starší dámy bohužel, nikdo si neuvědomujete, co to je, když byste viděli někoho blízkého v bolestech, umírat a byli na vše sami ? Krása je pomíjivá a život není věčný, pro věřící ano, takže to pardon. Stárneme všichni a jak mi tu někdo psal, ať si studuji úmrtí známých osobností, tak hodně ubohé ty, co jsi to psal, já tam jen koukala a zapřemýšlela se, co mám v rodině nikdo neví a co jsem zažila taky ne, stejně byste nevěřili. Takže asi z tohoto důvodu beru p. Cidrycha takového, jaký je, nemyslím tady se slohovým a gramatickým projevem, ale myslím i tím ,že se raduje ,co dokázal, ono kdyby má.....přestala, tak je to o něčem jiném, málokdo to dokáže, takže tu radost bych mu určitě nebrala a vy, co jste tedy v praxi na úrovni, jak píšete, že o vašem životě neví p. Cidrych nic, tak proč tedy se ventilujete tady, tohle téma není pro legraci, legrace občas může být z některých příspěvků, ale nemělo by to být pravidlo a všechny známé sem posílat, viz myslím další nesmysl od Věry...? Že to tu čte její kamarádka psychiatrička, tomu nevěřím a i kdyby, tak má jisté postavení a praxi a lidi moc dobře musí znát. Takže "střílet" do p. Cidrycha, byť jediné osoby, co vše všude o sobě píše, vidím jako hodně pošetilé, neadekvátní a zbabělé.
Tak jako ty výjezdy do Liberce, jen výhružky "malých dětí" nebo zamindrákovaných osob.
Je mi líto ,že si tak málo lidí váží cenu lidského života, vy, to vážně nevidíte ?
Bobo, 03.08.2010 7:12:20, IP: ***.***.217.2, #99107
O co go?Lezete na city?Dobrá komedie, ta vaše lidskost,chcete, aby vám dvěma někdo uvěřil, svěřil se, abyste mohli zneužít jeho bolesti?Slizouni.
JCskutečný, 03.08.2010 7:15:26, IP: ***.***.129.91, #99108
Sledující dobrý den a děkuji. Nikdy jsem neměl v úmyslu se vyvyšovat nad ostatní pouze jsem chtěl dát naději druhým ,že jde přestat pít ,přestat kouřit. Statistiky úmrtí nemocí způsobených alkoholem a kouřením jsou hrozné. Rakoviny vytrhují z náručí rodin matky,otce .Ano legrace. Nedokážu ted připomenout manželu prodavačky ( bypass dvojitý ,cukrovka atd) Jirko pamatuješ ,když jsem Ti říkal NEKUŘ ,tak jsi si dělal legraci typu " na něco umřít musím " Ted leží ochrnutý na lůžku (mrtvice) říká se tomu v překladu "ležák" Máma ho má doma ,drobná ,ochotná bývalá prodavačka se ted tahá s chlapem ,který neměl rozum a nedal si říci. Zde není už platno nic říkat. Představa na dece u bazénu, na člověka ,který leží v dusnu paneláku u okna a hledí na Jizerské hory ,bezmocný a neschopný pohybu je hrozná. Nač si kazit den .Nač si kazit jméno neustálým psaním kouření a chlastání škodí zdraví. Proč se nechat napadat ,když sám jsem si poradil. Asi o těch ležákách a mrtvých více přemýšlím. Jsou ukázky silničních nehod ale nejsou ukázky z nemocnic lidí umírajících na rakovinu a vůbec nemoci způsobené naším nezodpovědných chováním ke svému zdraví. Lituji ty co to zde pochopili jako nějakou moji snahu se zviditelnit .To jsem udělal sice negativně ale určitě se dost lidí zamyslelo.Mohu říci budte vy hrdinové a vystupte z anonymity ,nechte si také nadávat .Zavítejte na LDN jako jsem to udělal já při návštěvě kamaráda Jirky ,zde v Liberci LDN . Ta atmosféra ,dusno,bezmocnost ,touha po životě s mizivou nadějí na lepší zítřek ,mne vyhnala.Pár minut a vyběhl jsem na prozářený dvůr plný slunce .ŽIVOT . Vím co se Jiřímu honí hlavou ,kdybych toho Honzu poslechl. Ted čeká na smrt a stahuje sebou i svou družku životem svojí věrnou manželkou ,která ho nedokáže dát zpět na LDN . Ta má hodná prodavačka má ted pohled uštvané laně . Je to jiný člověk,plná bolesti a zoufalství .Tak tohle si na podzim života tedy nezasloužila. Můžete se mi zde posmívat a napadat ,je to Vaše hloupost .Jenom jsem Vám chtěl říci ,že jde přestat se ničit a také ,zkuste si představit ležení na lůžku do konce života ,tedy pokud Vás rakovina anebo další nemoce způsobené chlastem a kouřením nedostane do rakve hned . Já vím říká se pokud nejde o život jde o h**no(takhle to řekla jedna vrchní a já to pouze opakoval doslova) Zkuste se na to podívat z této strany mince. Hezký den slušným. Nebudu Vám ted říkat 29+29 let ,můžu říci 1den +1 den a zkuste začít
        Předchozí   1 .. 351352353354355356357 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.