Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 02.08.2010 13:43:23, IP: ***.***.129.91, #99007
29 +29 let .Kdo z Vás to může říci :? Ani jeden .Závistivá svoloč ,polovička z Vás chlastá a další kouří. Jste opravdu kašpaři do počtu. Místo zde předvádění se o ničem ,začněte na sobě pracovat .Už Vás vidím jak oblézáte poradny ,šmejdíte zde a jinde ale pořád kouříte a chlastáte .Ne nemáte pevnou vůli jste obyčejné pomlouvačné sračky .Lezete z doktorky sem a zase jinam ale nějak Vám nejde přestat .Víte proč? Protože jste akorát pomlouvačné nuly nic víc.
...., 02.08.2010 13:49:43, IP: ***.***.54.254, #99009
Chtělo by to dokouřit, pořádně típnout a vyvětrat kvelb. Za chvíli jsou tam číňani s porcelánkem.
JCskutečný, 02.08.2010 13:51:22, IP: ***.***.129.91, #99011
Věro co se čílíš zde je to přeci i o sexu ,vy co chlastáte a kouříte tak to má vliv i na sex ve vašem případě nesex. Ty Věro říkáš ,že kouříš a piješ a já Ti zase říkám dle doktorů ,že to škodí.Přeci sex je zdravý ,uvádí to všichni lékaři. Nebo také může být ,že zkrátka nesexuješ no ano to by bylo vysvětlení Tvé zdrženlivosti. Já hovořil o krásném vztahu žena -muž a krásném milování ,tak nevím co tě na tom pohoršuje .Všude se píše ,že pití nadměrné se podepisuje na potenci a chuti ,takže ty asi rezignuješ.Kolik je Ti roků milá Věruško?
sledující...., 02.08.2010 13:54:09, IP: ***.***.60.236, #99012
Ano, je dobré pane Cidrych si číst ty příspěvky od některých, kterým nedáte/nedáme ani spát:-DDD Jako asi nemůžete čekat, že tu budou psát o závislostech, já toho taky hodně zažila v rodině a zažívám, ale pro radu bych si šla na jiný server, tady už jsou jen známé firmy, někdo píše slušněji, to ano, ale jinak je to humus. Nepřipadá mně moudrá odpověd´(stejná) od Evy i Věry, že je sem přitahuje hloupost. Tak to se vtipnějších a jiných příspěvků dá najít na netu hafo nebo na youtube různá legrační videa s dětmi, zvířátky (to pro ty, kteří se nudí a chtějí se jen bavit na cizí účet bych tohle doporučovala), chcete-li vidět skutečný krutý život, najdete tam videa i s bezdomovci včetně mluvení, tam se bavte a ne u člověka jako je p. Cidrych, který se tu jediný zviditelnil. Chytat ho za každé slovo je opravdu dětinské a hloupé.
pro admin, 02.08.2010 13:54:25, IP: ***.***.54.254, #99013
Co více chcete ?

Jen jeden z mnoho přisprostlých příspěvků dotyčného :

JCskutečný, 2.8.2010 12:19
Věro potřebovala by jsi si asi zasouložit ,tlačí se ti to na mozek anebo si pořid robertka

co víc již splňuje Vaše deklarované

redakce si vyhrazuje právo vymazat příspěvky, které by byly vulgární,
urážející nebo by byly v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.

prosím konejte jinak se z toho stane diskuze úplně o něčem jiném. děkuji
JCskutečný, 02.08.2010 14:11:02, IP: ***.***.129.91, #99018
Právě se řeší orgasmus ve sprše čtu po straní liště .Jestliže jsem hovořil ,že soulož je zdravá ,tak na tom nevidím nic špatného Vždyt Věra psala že pije a kouří a tak jsem ji pouze vy puritáni napsal ,že alkohol a kouření škodí pohlavnímu životu .Nevím co je zde na tom špatného? Zasouložit anebo robertek není sprosté slovo ,hovořím o vztahu mezi ženou a mužem pokud pijí a v opačném případě pokud jsou zdraví.
Věra, 02.08.2010 14:14:09, IP: ***.***.72.18, #99019
ne, ty jsi nehovořil o krásném vztahu žena -muž a krásném milování. Ty jsi hovořil o robertku a mém nesexování. Ty jsi děd vševěd, všechno znáš, všude jsi byl a máš i přehled o mém sexu. Jsi nadčlověk, ale hulvát. Kolik mi je už jsem psala dříve, je vidět, že tvá paměť je pamětí slona.
JCskutečný, 02.08.2010 14:15:55, IP: ***.***.129.91, #99020
Tak Věra o mé osobě prohlásila ,že jsem úchyl a já se ji pouze snažil vysvětlit ,že žiji velmi kvalitní život . Co vy už se dovolujete .
JC, 02.08.2010 14:17:54, IP: ***.***.129.91, #99022
Věra 2.8. 11:58 píše Věruška o mě moc hezky
JCskutečný, 02.08.2010 14:20:26, IP: ***.***.129.91, #99024
Těch 59 let se špatně pamatuje a přečti si jak ty o mé osobě ,váženého občana hovoříš neuctivě
Bobo, 02.08.2010 15:09:29, IP: ***.***.217.2, #99034
Už to fakt přehání, stará se o pindíka mladého pepíka, o sexuální život Věrky, je to úchyl.Tady ventiluje svou ujetou povahu, dedukuje p*čoviny, onanuje u svých žvástů,Proč Tě syn nechce ani vidět, Jendo??Taky jsi ho osahával?
JCskutečný, 02.08.2010 15:18:19, IP: ***.***.129.91, #99035
Špatně čteš ,to ,že jsi sprostá je bez diskuze ,dej přečíst také té své kámošce na psyndě jak hovoříš ty o mé osobě a řekni jí ,že zatímco já jsem se jménem tak ty jsi anonymní sánská s těma rohama ,stačí ,líbí?
Věra, 02.08.2010 15:31:39, IP: ***.***.72.18, #99039
Ne nestačí, je to slabý. Kdybys slyšel, jak ona hovoří o tobě, to bys nevydýchal. S magorama jako jsi ty, má zkušenosti, ale aspoň se zasmějeme.
JC skut., 02.08.2010 15:34:24, IP: ***.***.21.114, #99040
Na léčbě v roce 1983 pak stejně rozvod,potom abstinence a 1986 recidiva.Červený Dvůr /prim Kubíček/ Potom abstinence do roku 1997 abstinence 11 let .Recidiva 2 měsíce průšvih ale znovu jsem se ted už sám postavil na nohy. Od roku 1997 -nová přítelkyně a abstinence dodnes.Píše se rok 2010 a mohu potvrdit jedinné .Jde sám přestat i bez léčebny ,antabusu ,lékařů. Když jsem v tom roce 1997 zhřešil je fakt ,že mi pomohla léčba kdysi dávno. Uvědomil jsem si ,že nemusím znovu prodělávat "až na dno" a se svou pevnou vůlí jsem to zmákl sám .Proto všem mohu říci .Dokázal jsem přestat sám a jde to. Najednou jsem si uvědomil ten krásný život ,který jsem měl bez pití a zastyděl se sám před sebou.Nechtěl jsem ztratit ten krásný čas bez alkoholu a s bývalou přítelkyní máme krásný přátelský vztah. Určitě v tom hrála skutečnost ,že i když jsem v tom dva měsíce takzvaně lítal byl jsem k vždy slušný. Ty jsi jiný problém .Já jsem Ti chtěl ale říci co by jsi pak měl v budoucnu co řešit. Ted Ti řeknu jedinné. Potřebuješ mít znalost o alkoholu ,závislostech a hlavně být bez alkoholu. Já osobně bych ti doporučil léčbu tři měsíční dobrovolnou a léčebna Červený Dvůr je opravdu dobrá pro tvou záchranu. Tajné pití,ranní doušky, maminka by měla ale mít pochopení právě ,že zná alkohol /jiné/ a sice Ti pomoci v léčbě. Aspon radou. Matka také dřív pila ,ted už nepije? A proč tobě nepomůže . Mohu ti říci a všem jedno ale to vy víte sami .Život máme každý jenom jeden a prožít ho alkoholickém oparu je hrozné .Je fakt ,že jsem si nějaké roky popíjel ale také dobře 25 let když to vezmu dohromady tak i když dvě recidivy tak bylo a je krásných střízlivých 25 let ,kdy jsem vnímal ten krásný život tak jak je ve skutečnosti. Takže jde přestat kouřit /nekouřím 28 let/ jde přestat pít alkohol .Ted počítám 12 let /asi plus mínus/ bez alkoholu /férově nepočítám ty roky předtím nebot jsem měl i když krátkodobou recidivu.
tak co?, 02.08.2010 15:37:50, IP: ***.***.21.114, #99041
Tak co je pravda, ty náš FÉROVÝ Jendo?
Dva měsíce recidíva? No fuj a sledující tom nic neví.....
Kopírováno z 4.4.2010.
        Předchozí   1 .. 349350351352353354355 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.