Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 02.08.2010 9:25:49, IP: ***.***.129.91, #98918jste hlupáci a primitivové ,já ŘÍKÁM NEJVĚTŠÍ VÝHRA JE PRO MNE TO ŽE JSEM VYHRÁL SVŮJ BOJ NAD ZÁVISLOSTÍ ,NAD KOUŘENÍM A PITÍM .UŽ 29 LET SI UŽÍVÁM ČISTÉHO DECHU BEZ KOUŘENÍ A PITÍ. Na Vás mi pranic vy nuly nezáleží .VY JSTE VE SVÉ JEDNODUCHOSTI (čti blbosti) vůbec nepochopili ,že jste na diskuzi o závislostech na alkoholu a kouření. Ty evo naschvál mne jmenuješ .Jsi obyčejná šedivá myš a mám tě na HÁKU TY NULO. každému normálnímu dojde proč sem píšeš ,když říkáš že nekouříš a nechlastáš. Jsi na mě závislá ty nulo .Proč nám neřekneš jak se jmenuješ a kde bydlíš ,kolik máš dětí a tvé záliby mimo této ,to jEst napadání ÚSPĚŠNÉHO JENÍKA chacha mám z vás akorát vy nuly legraci.
JCskutečný, 02.08.2010 9:26:12, IP: ***.***.129.91, #98919jste hlupáci a primitivové ,já ŘÍKÁM NEJVĚTŠÍ VÝHRA JE PRO MNE TO ŽE JSEM VYHRÁL SVŮJ BOJ NAD ZÁVISLOSTÍ ,NAD KOUŘENÍM A PITÍM .UŽ 29 LET SI UŽÍVÁM ČISTÉHO DECHU BEZ KOUŘENÍ A PITÍ. Na Vás mi pranic vy nuly nezáleží .VY JSTE VE SVÉ JEDNODUCHOSTI (čti blbosti) vůbec nepochopili ,že jste na diskuzi o závislostech na alkoholu a kouření. Ty evo naschvál mne jmenuješ .Jsi obyčejná šedivá myš a mám tě na HÁKU TY NULO. každému normálnímu dojde proč sem píšeš ,když říkáš že nekouříš a nechlastáš. Jsi na mě závislá ty nulo .Proč nám neřekneš jak se jmenuješ a kde bydlíš ,kolik máš dětí a tvé záliby mimo této ,to jEst napadání ÚSPĚŠNÉHO JENÍKA chacha mám z vás akorát vy nuly legraci.
JCskutečný, 02.08.2010 9:26:19, IP: ***.***.129.91, #98920jste hlupáci a primitivové ,já ŘÍKÁM NEJVĚTŠÍ VÝHRA JE PRO MNE TO ŽE JSEM VYHRÁL SVŮJ BOJ NAD ZÁVISLOSTÍ ,NAD KOUŘENÍM A PITÍM .UŽ 29 LET SI UŽÍVÁM ČISTÉHO DECHU BEZ KOUŘENÍ A PITÍ. Na Vás mi pranic vy nuly nezáleží .VY JSTE VE SVÉ JEDNODUCHOSTI (čti blbosti) vůbec nepochopili ,že jste na diskuzi o závislostech na alkoholu a kouření. Ty evo naschvál mne jmenuješ .Jsi obyčejná šedivá myš a mám tě na HÁKU TY NULO. každému normálnímu dojde proč sem píšeš ,když říkáš že nekouříš a nechlastáš. Jsi na mě závislá ty nulo .Proč nám neřekneš jak se jmenuješ a kde bydlíš ,kolik máš dětí a tvé záliby mimo této ,to jEst napadání ÚSPĚŠNÉHO JENÍKA chacha mám z vás akorát vy nuly legraci.
Eva, 02.08.2010 9:31:25, IP: ***.***.20.27, #98922Cidrychu a mé číslo konta, datum menzes a frekvenci sexu bys náhodou vědět nechtěl?:-))
Každému normálnímu to právě došlo proč sem píšu, ale jen tobě ne, na tom už něco bude. Ale dobrá tedy, napíšu to to po stoprvé. Jsi hloupý a já nemám ráda hloupé lidi. Myslím, že to je dostačující argument.
CIDRYCH PÍŠE,, 02.08.2010 9:35:10, IP: ***.***.30.18, #98923Chlastáte a hulíte -jak říkám pomlouvačná svoloč.
A já zase říkám,že tě viděli s cigárem u huby.
sledující...., 02.08.2010 9:35:36, IP: ***.***.60.236, #98925Díky pane Cidrych za ty komplimenty. Ano, slušná opravdu jsem, až moc a někdy mi to v životě škodí.
Taky mi to je divné, že jsou jisté nicky tady stále přilepené jen z důvodu, aby Vás ponižovali, já jsem svůj důvod uvedla, Vám fandím a baví mě pozorovat, jak se kdo vzteká a píše nesmysly a za někoho. Asi jste přehlédl můj příspěvek, jsou to asi 2 dny, že ten nick "Vnuk" píše někdo jiný, psala jsem Vám ,že netřeba reagovat-ignorace.
Věra, 02.08.2010 10:01:49, IP: ***.***.72.18, #98930Cidrychu, ty nemáš právo nikoho soudit ani odsuzovat a vyzvídat na lidech intimní věci. Pokud jsi ještě doteď nepochopil, proč sem píšu, opravdu lidská hloupost a blbost (rozuměj tvoje), přitahuje a já nemám ráda, stejně jako Eva, hloupé lidi a ty mě svou hloupostí prostě bavíš. Jsi pro mnoho lidí odstrašujícím příkladem, jak alkohol dokáže změnit osobnost a vymlejt mozek. Je to strašné, ale ty jsi si z toho udělal přednost. Proto tě tolik lidí nenávidí je pro to, jak jsi sprostý a zlý a hloupý člověk. Srovnávají tě s Yossarian, ale ta je alespoň chytřejší a nepíše s hrubkami. A chlubit se na netu s jakoukoliv výhrou, je jako chlubit se ve školce s novým kyblíčkem a lopatičkou. Ty to ale stejně nepochopíš, škoda. Snad sledující, když je tak chytrá by ti to mohla objasnit.
JCskutečný, 02.08.2010 10:21:49, IP: ***.***.129.91, #98932Ahoj sledující .Jako ty studuješ ty lidičky zde tak i já .Příklad .je zcela normální ,že člověk třeba jako jsem ,který měl problém s kouřením a pitím sem píše .Není ale normální ,když třeba Eva ,která nepije a nekouří si z tisíce serverů ,vybere zrovna ten ,kde píší já .To je tak do nebe bijící zájem dotyčné pomluvit a pošpinit. Ta Eva může být klidně bývalá,nebo konkurence ,anebo nějaká bláznivka ,která naschvál jmenuje ve snaze pomluvit. Je to svoloč ,Já třeba mohu říci k závislostem vše protože jako řada jiných jsem s tím bojoval. Fandím těm co třeba nepíší ,ale bojují a hlavně nešpiní .Ti bezejmenní jsou tisíckrát lepší než ta svoloč Eva,Jana,Věra. Tři grácie a mám ale originál na šálcích . Tyto tři rašple jsou nepovedené kýče .Sledující ty nuly mne nemůžou přeci ponížit ,v čem ? Vždyt Jana ,Věra kouří a pijí a nedokáží přestat .SEm ty své výblitky denně píší .Kdyby radši na sobě zapracovali. Co se týká nuly jsou stovky blbečků co nemusím ale denně se do nich nenavážím. Evo to nemáš co jiného na práci? Závislost tě sem nevede ,to už všichni víme .Takže nenávist ? Musím se smát Vždyt mne ani neznáš? Z pár vět nejde udělat referát. Kolikrát si myslíme ,že někoho velmi dobře známe a opak je pravdou. Naopak já vím jedno .Jste obyčejné NULY sledující ahoj .
JCskutečný, 02.08.2010 10:26:02, IP: ***.***.129.91, #98933Jeden ksindl pomlouvá a vy ksindl šíříte dál.Co vy říkáte není vůbec podstatné ,pro mne je důležitá skutečnost ,nuly mne nezajímají. Jste naivníi,dělat si iluze o slušnosti Vás některých .Jste obyčejná svoloč a lze čekat od Vás cokoliv. Máte vypité mozky a tam se zrodí krávovin ,škoda slov.
Ty nulo, 02.08.2010 10:28:17, IP: ***.***.72.18, #98935Cidrychů to nemáš co jiného na práci?
Eva, 02.08.2010 10:37:14, IP: ***.***.20.27, #98936Opět zviditelnění tvé hlouposti:-)))
Nešpiním tě, ani nepomlouvám, píšu realitu a ta se ti krutě nelíbí:-))))Taky podle toho prskáš, vtekáš se a vaří se vtobě žluč co?
Vede mě sem tvá exkluzivní hloupost, tvá neschopnost přijmout jakoukoli kritiku, tvé laciné obhajovací argumenty, tvá marná snaha se vyhoupnout nad ostatní, tvé nízké IQ a snaha do všeho krafat a každému radit.....shrnuto, tvá osoba na které není ani pór upřímnosti, ale tuny křivosti, bezcharakternosti, podlézavosti....slušně vysvětleno!
K páté větě od konce: ty mě a ostatní ano, že o nás tak všechno přesně víš??????
¨Jirka, 02.08.2010 10:42:29, IP: ***.***.105.248, #98938Jste si tak jisti/é, že se za nickem JC alias Cidrych skrývá skutečně muž? Vytvořit si od začátku virtuální realitu je docela jednoduché.:))
JCskutečný, 02.08.2010 11:37:41, IP: ***.***.129.91, #98950Evo ty jis skutečně vzor blbosti a nulovosti. Jak můžeš vůbec hodnotit závislosti ,když je skutečné neznáš .I ti poslední zde ví o co jde a můžu říci i kdybych toho člověka nemusel ,tak mu musím uznat vítězství nad kouřením a chlastem. Ty jsi mne vždy upozornovala na chyby a překlepy tak prosím já Jan Cidrych si dovolí také Evičko upozornit ,že asi také pospícháš . Tak Evi začneme VTEKÁŠ VTOBĚ POR a další ,nemá cenu ani pokračovat v Tvém ubohém hodnocení. Co se týká Věry a Jany tak se nevyvyšuji . Já na rozdíl od nich NEKOUŘÍM A NEPIJI ALKOHOL. Prot se nemusím vyhupovat do sedla ,já roztomilá Evičko tam už jsem a můj anglický plnokrevník neuvažuje o tom ,že by mne ze sedla vyhodil. Vyhodnotil jsem ten Tvůj nepodařený příspěvek a škobrtáš jak v pravopise tak i ve slohu jako takovém. Znovu Ti opakuji ,ty neznáš ZÁVISLOSTI A TUDÍŽ NEMŮŽEŠ TOTO TÉMA A ANI LIDI OKOLO HODNOTIT .Jsi v tomto laik. Jestli jsem uvedl ,že mě pomohlo zbavit se závislosti ,práce na sobě a jiný styl života je toto v pořádku ,je to k tématu .K tématu ale není Tvé závadové chování . Četl jsem různé kauzy o pronásledování a ty jsi také taková bláznivka ., Hele tam likvidují deštné pralesy ,to jsou ale zmetci nebo ten sadista jak vystřílel rodinu .Evo napiš mu anebo napiš do vlády jak nás zadlužili včetně Tebe a osmaž jim to .Přeci takovou nepravost bijící do očí ,kdy není na důchody pro lidi co celý život pracovali to by bylo aby jako Jana z Arků bláznivá Evka z Horní Dolní to nechala tak být. K tobě ty svoloč nejsem ani trochu podlézavý .Ty jsi obyčejná svoloč .nebudu sprostý . Taková je realita.Jsi blázen proč bych se měl vztekat ,protože mne nějaká blázivá ženská zde pořád uvádí , jsi cvok ,gege
+, 02.08.2010 11:45:37, IP: ***.***.30.18, #98952Jirko a ty ho neznáš?To se divím,leze všude,fotku má na svý firmě.Jo,je to chlap a je blbej.Bohužel,i chlapi jsou někdy takhle cáklí.
CIDRYCH PÍŠE,, 02.08.2010 11:48:28, IP: ***.***.30.18, #98953Já na rozdíl od nich NEKOUŘÍM A NEPIJI ALKOHOL.
A já říkám,že LŽEŠ !!!