Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Bobo, 02.08.2010 6:47:52, IP: ***.***.217.2, #98897On to včera přehnal, tak vyspává. a my na něj makáme!Hans, koště a šupppppp
sledující...., 02.08.2010 6:55:57, IP: ***.***.60.236, #98898Co to žvaníš, psala jsem, že se mi líbí diskuze na alkoholik.cz, ale nikoho jsem sem netahala, tak co lžeš ?
A ten příspěvek pod Tebou jsem nepsala já.
_--_________, 02.08.2010 7:07:41, IP: ***.***.217.2, #98899Už se sledující vybarvuje, on to nevydrží.
Bobo, 02.08.2010 7:13:36, IP: ***.***.217.2, #98900Chtěl by zpátky do kriminálu, to bachařství se mu líbilo, vyrazili ho též, Judr, Mudr...je vše, ale mlátit pro nic zanic nešlo.Tak si našel internet.A ať vyhraje 10 x víc, ono totiž určité věci si za peníze stejně nekoupí.
JCskutečný, 02.08.2010 7:25:56, IP: ***.***.129.91, #98901Sledující ahoj .prosímtě jako by jis nevěděla ,že Jana a Věra chlastají a hulí .Celý den zde onanují a přelézají z doktorky sem a tam. Na jiné diskuze nepíší odtamtud by je vyhnali a taky co by tam mohli psát .Že chlastají a kouří? No to se ví a to není žádná rada pro ty co chtějí přestat .Příklad vážení příklad je třeba .Ano i třeba 29+29 let bez cigaret a pití. Sledující hezký den a nenech si ho od těch ubožáků zkazit. Vidíš jak chtěli abych nepsal na server DOKTORKA alkoholismus a další.Nepíši a nedávají si žádné rady ,nic k pomoci .Jenom jsem já v řečech .Oni beze mne nemůžou být .Já tam nepíši přes půl roku a celých těch půl roku místo aby tedy si radili a pomáhali ,tak nic a když tak zase o mé maličkosti .VŽDYT VÁM TO ŘÍKÁM TISÍCKRÁT "JSTE NULY" . Copak si to neuvědomujete ,to máte tak vypitý mozek?
Pro Cidru, 02.08.2010 7:26:06, IP: ***.***.114.236, #98902Cha,cha,cha,jsi neskonale směšnej.Tady ti to Jeníčku nikdo nežere.Hlas to zítra ve kvelbu.A vezmi přítele a jeď do Bulharska na sodovku:-)))))))Buzíku.
JC, 02.08.2010 7:32:14, IP: ***.***.129.91, #98903primitive Bobo hu Já si nemusím nic kupovat .Já jsem oproti Vám přestal sám pít a kouřit . 29 rok nekouřím a vy? Ubožáci neschopní ,umíte akorát pomlouvat a závidět .Chlastáte a hulíte -jak říkám pomlouvačná svoloč. V jednom máš pravdu ABSTINENCI A NEKUŘÁCTVÍ SI OPRAVDU NEKOUPÍTE ,TO MUSÍTE VY NULY SAMI . Jak vy bez znalosti věci druhého pomlouváte -dobytek je slabé slovo a ten kdo se Vás zastavá a pomlouvá je stejný dobytek .Čtu o Vás ksindlech v novinách a časopisech každý den ,zde to samé .
Ty jsi, 02.08.2010 7:58:13, IP: ***.***.20.27, #98904komik Cidrychu. Vyhrál si leda tak velký h**no:-). ve stánku nikdy žádný terminál nebyl, není a nebude:-))) Navíc v kameném obchodě tabáku vyplácí výhru max. do pěti tisíc korun, to bys mohl vědět při tvé frekvenci výher:-))) Vrať se nohama na zem a přestaň s těma pohádkama, kterým věříš jen ty a nikdo jiný, pokud bys opravdu vyhrál, nepsal bys to tady na doktorce. Ale nakonec proč bys nemohl vyhrát že? Nebyl bys první, ani poslední, ale ty jsi takový primitivm, že si myslíš že ti někdo bude něco závidět, že tím někoho nasereš????? Děláš ze sebe akorát chvástajícího debílka, ať už je to pravda nebo ne:-))Mnohým stačí měsíc dělat, mají to doma a ještě jim zbyde a ty jsi vyšťavenej z takový částky:-))) Jakou pohádkou nás ještě překvapíš?:-) nebo to je vymyšlené na revanš, že nenastřádáš na dovču šumavský medvěde????
sledující...., 02.08.2010 8:11:56, IP: ***.***.60.236, #98905Já Vás taky zdravím pane Cidrych a dodatečně gratuluji k výhře ve sportce, zase taková malá výhra to není, to se mi nikdy v životě nestalo, no já ani nesázím. Jinak projev Jany se mi nezdá normální a hlavně co vyplodila za nesmysl úplně z cesty dneska. Taky hezký den přeji, dneska bude pařák, to mám ráda.
Eva, 02.08.2010 8:20:51, IP: ***.***.20.27, #98907To jsi vystihl přesně...bez znalosti věci druhého pomlouváte:-)))) Co víš třeba o mně Cidrychu, jaké znalosti tebe vedly k tomu, že jsi o mě napsal, že jsem k**va, jsem sama, abych se zabývala chlastem, že mám před rozvodem a problémy s alkoholem v rodině, že jsem na podpoře, vydělávám si v noci a mám prohulené plíce a prochlastaná játra. Jaká máš fakta, že si tohle vůbec dovolíš napsat???? Za to samé osočuješ druhé a sám to děláš nepřetržitě. Co ty vlastně chceš? Neznáš přísloví "Co nechceš aby ti činili ostatní, nečiň sám"?
JCskutečný, 02.08.2010 8:40:02, IP: ***.***.129.91, #98909Ahoj také zdravím a samozřejmě ,že kamenný obchůdek, terminál sázení mají dnes všude akorát pro větší výhru musím zase na poštu jako minule.Ale díky jsou to milé papírky . Jak můžou být jejich projevy normální. Jana Věra chlastají a hulí a co se týká Evy ta snad vzpomínala ,že měli chlast u nich v rodině ,nebo muž její sestry. Eva je zase ujetá jinak ,no každá má zkrátka něco v sobě závadového.Eva sice píše že nekouří a nepije .Pak je otázka proč sem píše? Je na mě ujetá a na doktorce kdysi prohlásila jako agentka s teplou vodou ,že mne bude pronásledovat ve dne ,v noci ,na sibiři a i v tajze .chacha stihomam .Také trestné a § .Půlku z nich bych dal zavřít až by byli černý .Tobě má milá slušná,chytrá ,vlídná a hlavně trpělivá zde s těmi ubožáky. Máme s nimi svatou trpělivost co říkáš přeji Ti jezký den svoloči nic.
Eva, 02.08.2010 8:53:23, IP: ***.***.20.27, #98910Cidrychu, máš v tom ukrutný bordel, stejně jako sám v sobě. Nikdy jsem o mé sestře tady nepsala a nikdy bych ani o svém soukromí a o svých příbuzných nikdy nic osobního sem nenapsala, už jen proto, že je tady takový zákeřný h**zl, jako ty.
Ano, nekouřím a piju jen velice vyjímečně a proč sem píšu? Psala jsem ti to snad 100x a nehodlám to opakovat po 101. Za to, že ty nic nechápeš, opravdu nemůžu:-)))
Věra, 02.08.2010 8:56:41, IP: ***.***.72.18, #98912Tak zase sotva jsi rozlepil oči, dáváš si mé jméno do té svojí nevymáchané huby. Za co by jsi mě chtěl nechat zavřít ? Nemáš takové právníky jako já, abys tohle mohl říkat.
A pokud je podle tebe paní sledující chytrá, tak svůj k svému, že.
To, že se tady chlubíš výhrou, pro mnoho lidí je to směšná částka, to už hraničí se senilitou, hochu.
Eva, 02.08.2010 9:12:24, IP: ***.***.20.27, #98914Věruš spíš bych řekla, že to zavání jednoduchostí a hloupostí. Za senilitu člověk nemůže a mohl být před tím inteligentní a svéprávný, ale Cidrych za svou hloupost může v plném rozsahu. Disponuje těmi nejhnusnějšími vlastnostmi, tak co čekat jiného:-))) Zrovna tak, jako tady vykřikuje jak je šťastný, spokojený, rovný, úspěšný:-))) má všeho nedostatek a potřebuje stále někoho přesvědčovat o opaku.
A ta jeho imaginární výhra?:-))) Ať už je to pravda, nebo ne, pokud kdokoli vyhraje v čemkoli jakoukoli částku, jistě to nebude hned hlásat do éteru, ani nemá důvod, tady je jiný problém.....a Cidrychu, i kdybych vyhrála 100 miliónů, pro mě je největší výhra můj partner, děti, přátelé....jen takový morální chudobinec tady může vykřikovat o nějaké směšné částce, jak zavolali vedoucí:-)) Vždyť je to úsplně směšný. Ale Cidrych ve své jednoduchosti má radost, že může napsat kdejaký blábol o kterém si myslí, že zaujme.
JCskutečný, 02.08.2010 9:25:32, IP: ***.***.129.91, #98917jste hlupáci a primitivové ,já ŘÍKÁM NEJVĚTŠÍ VÝHRA JE PRO MNE TO ŽE JSEM VYHRÁL SVŮJ BOJ NAD ZÁVISLOSTÍ ,NAD KOUŘENÍM A PITÍM .UŽ 29 LET SI UŽÍVÁM ČISTÉHO DECHU BEZ KOUŘENÍ A PITÍ. Na Vás mi pranic vy nuly nezáleží .VY JSTE VE SVÉ JEDNODUCHOSTI (čti blbosti) vůbec nepochopili ,že jste na diskuzi o závislostech na alkoholu a kouření. Ty evo naschvál mne jmenuješ .Jsi obyčejná šedivá myš a mám tě na HÁKU TY NULO. každému normálnímu dojde proč sem píšeš ,když říkáš že nekouříš a nechlastáš. Jsi na mě závislá ty nulo .Proč nám neřekneš jak se jmenuješ a kde bydlíš ,kolik máš dětí a tvé záliby mimo této ,to jEst napadání ÚSPĚŠNÉHO JENÍKA chacha mám z vás akorát vy nuly legraci.