Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 02.08.2010 11:52:25, IP: ***.***.129.91, #98954 Já se musím smát .Mám obchod uprostřed Liberce vedle odvykací centrum závislosti jak na alkohol a kuřáctví a Ti lidé ke mě chodí nakupovat a máme z Vás akorát legraci. Ano hovořím o skutečných lidech ,kteří se léčí a chtějí opravdu přestat .Ne o Vás svoloči Evo a takdále a takdále . Jste burani
Eva, 02.08.2010 11:55:34, IP: ***.***.20.27, #98955Nikde jsi nečetl, že bych hodnotila závislosti, nebo snad ano? Nikdy jsem tě neopravovala za překlepy, ale za neznalost pravopisu, pravopisné hrubky, to je velký rozdíl. Překlepy dělá každý, ale takové hrubé chyby jako ty nikdo jiný. Kdybych měla opravovat tvé překlepy, nedělám nic jiného, začnu první větou a skončím posledním slovem. Začínáš...Evo ty jis... :-))) a ty chceš někoho opravovat demente?
A ostatní v článku? Katastrofa, lépe ani nečíst:-)))
A to, že ty někoho nazveš vzorem blbosti a nulovosti je více, než komické. Proč, to bys asi se svým narcismem nikdy nepochopil:-)))) není nic komičtějšího, než když společensky znemožněný jedinec jako ty kritizuje ostatní:-))) Pokračuj, bavíš mě.
Věra, 02.08.2010 11:58:11, IP: ***.***.72.18, #98956Jeníku, víš, jaký je mezi tebou a Evou rozdíl ? Velký, převeliký. Jen jeden příklad z mnoha : Eva je chytrá, slušná, vzdělaná a hlavně normální, není alkoholik, za kterého se rodina stydí, nikdo jí nechce zabít, narozdíl od tebe. Proč se pořád vztekáš za pravdu, to nejsou pomluvy o tobě, to je pravda, a ta bolí, viď ? Dozvídat se o sobě jen to, jaký jsem hnusný, blbý, starý nemocný a zapšklý dědek, úchyl, trpaslík a skřet, tyran atd.
Je sice chvályhodné, že jsi dokázal sám přestat kouřit a pít, ale nemusíš to všude dokola prezentovat 3 roky a všechny tím znechucovat. Ty nesnášíš vzdělané lidi, jejich titul je pro tebe jak rudý hadr na býka, jsi plný žluči a vzteku ze samoty. Proto si vymýšlíš další nicky a píšeš za ně a pak se sám chválíš a odpovídáš jejich jakoby jmény. Jsi průhledný, tzn. čti blbý. A proto jsi všem jenom k smíchu. Jak smutné ve tvém věku.
A nezapomeň to dát zase 4x, my svoloč a jednodušší, než ty, bychom to jinak nepochopili.
+, 02.08.2010 12:02:49, IP: ***.***.30.18, #98958Evo,je to ŠULÍN !
Eva, 02.08.2010 12:14:07, IP: ***.***.20.27, #98960Cidrychu, tebe po smrti naloží do formaldehydu a budou uchovávat pro další výzkumy, jsi unikátním exemplářem pro zkoumání katastrofálního myšlení. Tím si buď jistý, alespoň na patologii takový jedinci leží. Nikdo o ně neprojevil po smrti zájem, nikdo se k nim nehlásil. Ty máš už teď jistotu, že po tobě neštěkne ani pes, tak alespoň pak můžeš být něčím prospěšný. Snad posloužíš k nějakému závěru, proč k tomuhle rozpadu mozkových buněk dochází.
+, 02.08.2010 12:14:17, IP: ***.***.30.18, #98961CIDRYCH PÍŠE,, 2.8.2010 11:48
Já na rozdíl od nich NEKOUŘÍM A NEPIJI ALKOHOL.
A já říkám,že LŽEŠ !!!
A já zase říkám,že lžeš ty.
++, 02.08.2010 12:18:11, IP: ***.***.30.18, #98962Střízlivej by takový žvásty nepsal,je to jasný...
JCskutečný, 02.08.2010 12:19:56, IP: ***.***.129.91, #98964Věro ty jsi blbá jak ona akorát ,že Eva píše že nechlašče a nekouří jkao ty a Jana .Musím tě opravit. Všichni moji přátelé ,kteří sem anebo na doktorku psali jsou skuteční ,lidé z masa a kůže. Jsou to všechno oproti Vám slušní lidé. Iva,Ivetka,Dáša,Zdenička,sledující ,Marti a další .Nepíši za nikoho ,to jenom vy nedokážete pochopit tu skutečnost 29 a 29 let nekuřáctví a abstinence. Víš jak musíš být k smíchu ,když uvádíš ,že si někoho vymýšlím? Každý má přeci nějaké nicky a za další nevidím proč ,důvod.vždyt nepiji a nekouřím i bez těch lidí ,které jsem jmenoval .Oni (oproti Vám ) to jsou skuetční,slušní,chytří lidé. A já jsem rád ,že jsme si psali i když vy svoloči jste všechny vyhnali .Za mne se žádná rodina nestydí ,mám přítelkyni,psa,a hromadu slušných zákazníků ,kteří ke mě chodí rádi nakupovat . Věro potřebovala by jsi si asi zasouložit ,tlačí se ti to na mozek anebo si pořid robertka .Celé dny zde trávíš u kompu .Já byl na víkendu na chalupě a ty jsi pořád zde a takových nul je zde Vás více .Doktorka je opuštěna a víte proč? NO PROTOŽE TAM JÁ NEJSEM .NEMÁTE KOMU NADÁVAT ,URÁŽET ,I KDYŽ MNE TAM TAKÉ POMLOUVÁTE I KDYŽ TAM PŘES PŮL ROKU NEPÍŠI . Chtěli jste nepiš na doktorku at se můžeme radit a vyměnovat si zkušenosti. Důležití ubožáci .Dnes doktorka ,svoloč(vaše zavedená diskuze ) alkoholismus skoro opuštěn .. Strašně mi chybí ty Vaše rady jak přestat kouřit a chlastat .At dělám co dělám nikdo zde mi to neřekne .Akorát se najdou ubožáci ,kteří nedokáží sami přestat chlastat a hulit .Určitě kouří a chlastá ,šašci
+, 02.08.2010 12:20:00, IP: ***.***.30.18, #98966Ty máš už teď jistotu, že po tobě neštěkne ani pes, tak alespoň pak můžeš být něčím prospěšný.
Omyl Evo,na jeho účet se budeme bavit ještě dlouho:-)
CIDRYCH PÍŠE,, 02.08.2010 12:21:53, IP: ***.***.30.18, #98967. Strašně mi chybí ty Vaše rady jak přestat kouřit a chlastat .At dělám co dělám nikdo zde mi to neřekne .
Polož flašku,zahoď cígo.Tak jednoduché a ty ne a ne to pochopit!
Eva, 02.08.2010 12:25:29, IP: ***.***.20.27, #98968Vždyť to píšu, bude to zajímavá studie, každý nový patologický stav je vlastně přínosem pro ostatní. Tyhle bláboly pak zpětně vytisknem a přihodíme k tobě do toho formalínu, aby se patologové měli čeho chytit.
JCskutečný, 02.08.2010 12:30:03, IP: ***.***.129.91, #98974Do formaldehydu se hodte vy ubožáci vy .musím se smát jak mne bavíte a vyplnujete čas ,
Eva, 02.08.2010 12:32:26, IP: ***.***.20.27, #98975A že ho máš hodně viď úspěšný podnikateli s prázdným krámem a nulovou tržbou:-)) Už vím, proč je tvé oblíbené slovo "nula", odvíjí se od tvého zisku.
Chceš rezervovat teda tu vanu na soudním?
JCskutečný, 02.08.2010 12:39:40, IP: ***.***.129.91, #98977Přínosem jste vy všichni .Někteří až kam je ten chlast dotáhl a zde vidím to poškození mozku ,tu prázdnotu lebky. Někteří tam mají slámu,druzí nasráno,další ubrané závity ,Eva tam má moji maličkost ,.Celý ten její slepičí mozeček je obalen a prostoupen mojí maličkostí. Ani nespí a když se ji podaří usnout ,tak s mým jménem na rtech .Jedna Benda aha . A vy další dacani to nemáte co na práci? Koukejte jít makat a vytvářet hodnoty . Je s vámi stejně legrace ,jak já Vás mám přečtené ,to by jste žasli .Někteří mne podezírají ,že kouřím a piji ,sami nedokáží pochopit ,že to někdo dokázal a přátelé 29+29 a vy škyt a rakovina a další nemoce z kouření a chlastu . Tedy díky za dobrou náladu opravdu mne bavíte a ani v kině není taková legrace .Jste opravdu kašpaři jeden jak druhý.
oooo, 02.08.2010 12:40:58, IP: ***.***.54.254, #98978Škoda tisku, ale když již to vytištěné bude, je lepší to podstoupit někomu.
Myslím, že by to zajímalo mnoho navázaných.
Skutečně, když se to přednese, někomu z okolí, tak je vidět, jak valí oči, s kým vlastně je ta čest. To netušili