Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

sledující...., 13.06.2010 19:43:53, IP: ***.***.60.236, #93099
anonyme, já nekouřím.
brum,brum, 13.06.2010 21:00:40, IP: ***.***.114.236, #93107
Cidrych=sledující.Psychologové,dva v jednom:-)))))))
:-), 13.06.2010 22:23:28, IP: ***.***.114.236, #93110
Sledující."Anonyme,já nekouřím."
Jenom Jendu.
Dolní Horní, 13.06.2010 22:48:39, IP: ***.***.114.236, #93111
A zítra tu bude zase prčáá.Cidrych po ránu,plný žluči,v závěsu za ním anonymní nula= sledující.A budou si notovat a oba nadávat na celý svět.
Ještě 9.6.byla ještě sledující mírně kritická,ale pak propadl(a) svému kouzlu osobnosti a spustil(a)naplno.Během jednoho dne otočil(a) a byla plná porozumění a stejného názoru.
Jendo nedělej krávu...to už tu bylo.Jsi nepoučitelný,kéž by ses vymanil ze spárů závislosti na diskuzích.
Pavel, 14.06.2010 5:52:35, IP: ***.***.217.2, #93118
Byl jsem na dovolené poblíž Liberce, zajel jsem si na kole omrknout božského cidru.Je to trpaslík, 1,50 metru, skoro lilipután, už vím, proč si hojí komplexy tady.V okolí neoblíben, hodně.Jasný.Nevím ale, jak nosil ten pendrek coby bachař,tahal ho po zemi,ovšem, spoutané vězně mlátit šlo.
Jana, 14.06.2010 7:04:53, IP: ***.***.217.2, #93119
Díky Pavle za odvahu.Nejenom se jít podívat na toho exota, ale i to napsat, sledující špion se ozve brzy.A směju se, vidím ten vagon jak rozhoupává, medvěd!Jistě mu nedošlo, že ti chlapi mu jistě říkali tu přezdívku jako posměšek, vedl silné řeči, medvěd.....Tito skřeti si hojí komplexy všude, na diskuzích jim to jde nejlíp.
JCskutečný, 14.06.2010 7:24:02, IP: ***.***.129.91, #93120
Ahoj sledující. Věra to je jedna z těch co založila diskuzi "svoloč na doktorce. Ohledně rozvodu psal se rok 1983 a dnes je 2010 .Přes 27 let toto utíká. Jste opravdu blázni. sledující zde pravda o jejich duševních potížích .Uvádí mou výšku 150 ale ke vstupu do státních služeb bylo mimo jiné splnit i určité parametry .Výška 170 cm já mám 173cm ,tak to jsi ty troubo viděl asi mého psa. Musím se smát jak se uchylují k různým pomlouvačným praktikám. Dnes deštivo a tak vám asi zchladí déšt ty emoce. Byli jste dlouho na sluníčku.Musím se opravdu ale smát jak neumíte předložit nějaký pravdivější příběh. sledující má pro vás bohužel pravdu ,jste opravdu závistivá svoloč a tak když vidím v časopisech a tisku všěobecně ty drby a pomluvy na jiné tak to jste všechno vy .Sledující všimni si ,na doktorku nepíši přes půl roku ,splnil jsem jejich přání aby si mohli sdělovat poznatky o nekuřáctví a alkoholu .Tak jsme se odhlásil a trochu jsem se zastyděl ,že asi se svými daty 28 a 13 je zvedám z lavic. Ono uběhlo už přes půl roku a pořád mne probírají a pomlouvají. Dokážete se beze mne bavit o Vašem skutečném problému to jset KOUŘENÍ a ALKOHOL? Hezký den sledující a normální. Psychotesty které jsem bezchybně udělal s dobrým výsledkem do státních služeb trvali dva dny .U vás vám jsem schopen říci hned .Psychiatrie tam je pro vás ubytování.
sledující...., 14.06.2010 7:34:09, IP: ***.***.60.236, #93121
Krásný den i když bohužel deštivý pane Cidrych, no já to vím, že nebýt Vás, i když už tam na doktorku nepíšete, tak se nemají o čem bavit. Jediné příspěvky na úrovni jsou naše, proto si mě už spojují s Vámi v domnění, že budu nadávat, urážet se, omyl. Tak jako se říká jedním uchem poslouchám a druhým vypouštím ,tak v tomhle případě to jední okem jen přejedu viz i ty nechutné komentáře ohledně kouření. Tak to asi opravdu viděla Vašeho psa:-D
:-), 14.06.2010 7:43:13, IP: ***.***.114.236, #93122
Sledující=cidra:-)))))))
JCskutečný, 14.06.2010 7:52:09, IP: ***.***.129.91, #93123
Co se týká vaši starosti o mou náladu .Tak milánkové člověk ,který se osvobodil od kuřáctví a 28 let nekouří a 13 let nepije alkohol tak ostatní životní problémy bere úplně jinak .Zatímco vy řešíte finance na cigára a chlast tak já úplně jinak .Tvořím a potřebuji nové věci na výstavy. Jinak ty Pavle a to jsi nenašel odvahu se ukázat .ŠTĚKÁTE A KARAVANA VELBLOUDŮ TÁHNE DÁL.
JCskutečný, 14.06.2010 7:55:11, IP: ***.***.129.91, #93124
Ano "SLEDUJÍCÍ "o kvalitě našich příspěvků není pochyb a jsou nám všem moje milá opravdu k smíchu. Můžeme hovořit o všem oni nikoliv ,hezký den i když deštivý .
sledující...., 14.06.2010 8:01:28, IP: ***.***.60.236, #93125
Ale četl jste ten jeden anonym ? Oni si myslí, že jste si mě vymyslel a že Vy jste já a opačně:-D. Každý máme jiný styl psaní a malí mozečkové to nepoznají:-)
JCskutečný, 14.06.2010 8:18:53, IP: ***.***.129.91, #93126
Ano kvalita jejich mozku odpovídá jejich příspěvkům. No nemůžeme od nich chtít nějaké zázraky. Kdy psal ten Pavel ,že byl u mne ? Nějakého blázna s kolem "Ukrajina" /ruské kolo jsem málem u svého obchodu přejel jestli to nebyl ten p**uk.Co se týká úvah o jedné osobě .Nemůžete od nich chtít zázraky jsou hodně jednoduchý .Já píši ,že vy píšete ,legrace -máte vtip a šarm ,kouzlo osobnosti se dají vyčíst i z řádků. Škoda ,že zde jenom ti ubožáci, a nejsou zde ti ,kteří dokázali přestat kouřit a pít. Jenže ti věnují svůj čas smysuplným věcem a ne jako ty a já pomoci těm ubožákům zde .Většinou jsou to ti chudáci co nedokáží přestat kouřit a pít alkohol. Sedí u počítače a řeší třeba můj rozvod před 27 roky ,páni to jsou ale blbštajni to svět neviděl. Na doktorce si mysleli ,že když jsem jim dal výpověd ,že bude kvalita diskuze ale ten brak pomlouvačný jim diskuzi neudělá. To ,že moji osobu řeší ještě po půl roce není normální ale co je vlastně na těch ubožácích normální. Mají na mé osobě závislost .Cítí vůdce smečky a respekt ,musím se smát je to ale s nima legrace co. Sledující víš kolik ušetříš ? Kam se na ně hrabe Národní divadlo. Chacha
sledující...., 14.06.2010 8:47:25, IP: ***.***.60.236, #93127
No Pavel nepsal, kdy Vás údajně zahlédl v obchodě,ale já tomu nevěřím, myslím si ,že si to vymslela, tak jako s tou výškou, jen aby Vás urazil a i kdybyste měřil tolik co psal, tak jste kvalitní člověk a není důležité, jak kdo vypadá, ale zdraví a zdravý rozum je nejcennější a láska, přátelé, je toho tolik a osobní spojenost, že já se nemusím za nic stydět.
Vaši výšku může řešit jen "chudák" , jiným slovy hodně jednoduchý člověk.
Jasně, 14.06.2010 9:02:42, IP: ***.***.217.2, #93128
Tak jako Vy řešíte Libu, její inteligenci a vizáž!!!!!
        Předchozí   1 .. 151152153154155156157 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.