Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Cidro, 14.06.2010 9:15:57, IP: ***.***.72.18, #93130
Já se musím zase smát. Já nejsem jakási Věra, já jsem muž. A je zajímavé, že sledující je téhož názoru, jako ty.
Cidro, ty jsi rozdvojená osobnost, znovu říkám, jdi se léčit !
JCskutečný, 14.06.2010 9:34:39, IP: ***.***.129.91, #93131
Ano správně jsou velcí malí muži. Tu výšku jsem uvedl aby i ten největší primitiv by si ověřil lež. Mne nemůže svoloč urazit kam by jsme to přišli. Když jsem si dělal tak nějak statistiku účelnosti serverů a diskuzí o závislostech tak jedničku má Pekárna ,kde si nenechají aby jim tam puboši prudili jako jinde., Jinak to nemá význam. Jak chcete zatáhnout do slušného rozhovoru ,kdo opravdu chce přestat kouřit a pít,když zde hned napadání a píší hlavně ti co zjistili ,že nemají šanci přestat ,kvůli své slabé vůli .Jenom kazit .Koho asi může popuzovat informace ,že 28 let nekouřím a nepiji 13 let.Takových je více ale jenom já se snižuji zde ke komunikaci ve snaze pomoci těm duševním chudákům. S vámi je radost si dopisovat a naštěstí jste. Všimněte si na DOKTORCE kam vůbec nepíši a přesto o mne rozšiřují pomluvy a drby. Kvalita těch lidí je nulová. Dokonce i Líba měla starosti a já na její adresu /určitě ji donesou/ mohu vzkázat .Líbo vyřešila jsi si problém alkohol zkus být ke svému zdraví /nemocná páteř / také tak ohleduplná a přestan kouřit. Je to také jenom závislost. Dokaž ,že jsi se v AA něco naučila a přestan kouřit. Kouření škodí zdraví a kázat vodu a pít víno to v diskuzi o závislosti dost dobře nejde .Bud jim příkladem . Dokaž ,že jsi hodna důvěry a přeji Ti úspěch .Když jsi se zbavila pití alkoholu tak to kouření je stejné pořád je to jenom závislost.
JCskutečný, 14.06.2010 9:46:57, IP: ***.***.129.91, #93133
Smát se musím já. Ty máš řezaná prsa? Tak o těch hovoříš Cidra 13.6.v 16:01 a také o minutě jak píšem stejně se sledující ale nás dělí podle příspěvku hodina .Tobě by tak ,když nejsi Věra jak píšeš ,měli uříznout cikálka ty obojživelníku. Ted jsi mě dostal já smíchy nemohu ,řeknu tolik legrace jako zde to se jinde nevidí.
Cidro, 14.06.2010 10:00:14, IP: ***.***.72.18, #93134
tak tady jasně vidíš, jaká jsi zrůda. O řezání prsou jsi psal prve na spříznivkyni, nepamatuješ se ? A teď mi tady přeješ uříznutí cikálka. Ty fakt nemůžeš bejt normální. A ta tvoje druhá p**el sledující taky ne, když tě za tohle obdivuje. Jsi úchylný prase a hovado. Tohle si přece nemůžeš dovolit, když se o tobě ví, kde máš bydliště a kde máš krám. Aby ti to jednou někdo nevrátil i s úrokama ! Pak se moc smát nebudeš.
JCskutečný, 14.06.2010 10:04:55, IP: ***.***.129.91, #93135
O své inteligenci mě přesvědčí Líba až přestane kouřit/ má nemocnou páteř / a má zákaz kouření tak kde je potom rozum? Píše a dává rady o závislostech tak tedy at si nejdřív poradí sama a jde skutečně příkladem .Hovoří o závislostech a jak chodí na přednášky a AA a dělá rozhovory pro televizi. Připadá mi jak ti politici .Něco jiného říká a něco jiného dělá. Když dokázala vyřešit závislost na alkohol tak závislost na kouření je to samé také jenom závislost a věřím tomu ,že ti kvalitní lidé na AA ji pomůží a poradí. Líbo držím Ti palce .Já jsem přestal kouřit a lékař mi to nezakazoval a nebyl nemocen.Tobě lékař zakazuje a nejsi zdravá .Zabojuj .Jinak jiní hovořili o Líbě jako o staré ,strhané bábě já ne .
JCskutečný, 14.06.2010 10:16:00, IP: ***.***.129.91, #93136
O řezání prsou psala kdysi Věra na Doktorce na mé dikuszi "Spříznivkyně " Nevím proč hovoří o takových věcech já nejsme chirurg a mám jenom zdravotní kurs. Hovořit na toto téma ani nechci nevím proč ,tímto se zabývají operační sály a chirurgové. Ty nevyhrožuj je to trestné. Ty jsi anonymní nula ,která není schopna se podepsat .Já si tě zjistím dle nicky a máš na krku pomluvu .Nezakládá se na pravdě ,že bych někomu přál nemoce a trápení.Vy sami si je přivádíe .Fetujete ,kouříte a chlastáte .Píšete v anonymitě a jste odpad společnosti tím ,že pomlouváte druhé. Tam na sobě radši zapracujte a dokažte si že jste vůbec lidi. Nevím jakou p**el máš na mysli ? Nechápu . Tam kde končí záda jsi ty ,ubožák neschopný se ani podepsat ,nulo Zdravím sledující ,chytrou sledující ,to je cvrkot že ? To je ale úroven.
Cidro, 14.06.2010 10:30:17, IP: ***.***.72.18, #93137
LŽEŠ ! To ty jsi přál jisté Věře, která kouřila, že by jí měli uřezat prsa !!!! A teď přeješ mně uříznutí cikálka !!!! Toto je vyhrožovaání a ještě zavání úchylárnou. Nemáš vůbec tušení, do čeho se pouštíš a s kým si zahráváš !!!
Takovýhle úchylní skřeti jako jsi ty, půjdou podruhé do kriminálu.
JCskutečný, 14.06.2010 13:41:02, IP: ***.***.129.91, #93160
Jak se dříve říkalo v hrdlo lžeš .Člověk takového charakteru jako já by nikdy nepřál nikomu nic zlého.Ale je pravda ,že se píše že ženám co kouří a mají rakovinu mohou prsa odstranit v zájmu zachování jejich života. Záleží jak se která rozhoden .Věra kouří dál rozhodla za nás . Hezký den přátelé.
JCskutečný, 14.06.2010 13:44:41, IP: ***.***.129.91, #93161
A ty s tím tvým cikálkem ,bojíš se o něj ? Tak nekuř nebo ti uschne ,já se už nemůžu ani smát jak se bojí o toho svého pindíka to je konec
sledující...., 14.06.2010 16:10:26, IP: ***.***.60.236, #93166
osobo, co máš místo jména "Cidro", jsi jen hulvát a pan Cidrych se nemá zač stydět, zvlátá to vše bez přetvářky a je navíc terčem vás všech zbabělých a píšící o ničem, jen za účelem někomu ublížit. Já obdivuji pana C. za jiné kvality, za to ,že je sám proti všem a přešla kouřit a nepije. Ty se bráníš argumenty, brzy Ti dojdou nástroje ubožáku..etc.
sledující...., 14.06.2010 16:18:18, IP: ***.***.60.236, #93167
Anonyme, zamítá se, Tvé osočování, jinými slovy pro Tebe vyhrožování se nezakládá na pravdy, když už musím vstoupit o jisté diskuze o prsou, sleduji to tu mnoho měsíců i nějaký rok, nic takového pan Cidrych nikomu nepřál a nikdy nenapsal, opět překrucuješ a působíš jako velká nula. Víš, co je nula ? Člověk, co nikoho nemá a jen se živí urážením ostatních, závistí a zviditelňováním svého ubohého libida. Dej bacha, aby na Tvoje vyhrožování jsi nebyl brzo příliš krátký, ona blokace existuje v lepším případě, ve druhém napadání veřejného činitele. Reaguji n příspěvek z 10.30.
Kdo, 14.06.2010 16:22:20, IP: ***.***.72.18, #93169
je tady veřejný činitel ?
JCskutečný, 14.06.2010 17:33:11, IP: ***.***.129.91, #93172
Ahoj sledující víš co je mi líto? Že jsou lidé takové svině .Nikdy jsem neřekl ,že někdo někomu má řezat prsa. Je to ubohé a žen si vážím a píší to jako kdyby shazovali ženskou krásu ,ženskost .Zde to psala Věra a zrovna tak tuto nepravdu hlásila na doktorce a všude. Neexistuje jedinný příspěvek s tímto mým údajným projevem .Zase je to jenom projev ubožáků . Když to napíší jinak ,jste normální ubožáci a jsem strašně rád ,že nejsem jeden z vás .Svoloč obecná .Svoloč jste si založili na doktorce a doslova jak jste se poznamenali takový jste i ve skutečnosti. Sledující dnes frmol a také blbne zde psaní ,dlouhá doba příjmu . Jsem rád ,že jsi a že ke mě chodí spousta slušných lidí. Je zde i poradna pro odvykání cigaret a chodí ke mě nakupovat ,jsou to normální lidé akorát ,že nestačí na ten problém odvykání sami. To nebudu komentovat vaši velitelku Líbu z Doktorky ta přestat kouřit nedokáže i když má za zády spolek AA a Vás vy dobrodinci. Musím se smát . Jo a tito lidé se snaží z kouřením přestat pracují na sobě ale vy milánkové akorát zde prudíte . Ahoj sledující a všichni slušní .
JCskutečný, 14.06.2010 17:35:59, IP: ***.***.129.91, #93173
Anonyme ty určitě ne.
sledující...., 14.06.2010 18:11:47, IP: ***.***.60.236, #93178
Ano, já vím, že jste nic takového nikdy nenapsal a je to překrouceno, , těch nepravd je mnoho, mně nešly vkládat příspěvky vůbec o víkendu a šlo to až na po třetí třeba, dneska to jde, abych to nezakřikla. Co plánujete na dnešní večer pane Cidrych ? Asi toho máte za den dost co ? A mně je líto víte co ? Tento portál či jiný je jen schování se za monitor, lae mně je líto jistých reálných lidí,kteří si nevědí rady a já nemám tolik potenciálu či prostředků jim pomoci, od děctví se s tím setkávám, je mi to moc líto, mámu nepřesvědčím, aby přestala kouřit, nicméně jsou i jiné věci, které neovlivním. Každý má co vylepšovat, já se určitě necítím jako dokonalá, život je boj, mám co napravovat to jistě, snažím se jen o to alespoň- být spravedlivá, dneska už tu zřejmě nebudu, jsem hodně unavená, tak hezký večer.
        Předchozí   1 .. 152153154155156157158 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.