Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

brum,brum, 14.06.2010 20:16:25, IP: ***.***.114.236, #93189
...děctví?No Cidrychu?
Cidro, 14.06.2010 20:39:02, IP: ***.***.241.109, #93190
dětství se píše.
brum,brum, 14.06.2010 20:41:24, IP: ***.***.114.236, #93192
Hlavně se žije.A on ho měl asi nějaký divný,že je tak zlý?
JCskutečný, 14.06.2010 21:38:45, IP: ***.***.129.91, #93195
Tak hezký večer sledující a hezké ráno zítra. Vám nuly nic. Když jsem se díval na doktorku tak si ji pěkně ničíte a ani tam nemusím psát vy jste totiž takový blbštajni ,že si ji likvidujete sami i bez mého přičinění jak jste na mne sváděli . Jste opravdu případi pro psychiatry.Jeden jak druhý.Píšete o mě na svoloči na doktorce alkoholismus a i zde .Je mi také líto lidí ,kteří by rádi pokecali ale bohužel zde pár pubošů. Tak vy svoloči toužili jste abych nepsal na server Doktorka a já nechal zrušit účet.Nepíši tam půl roku ale přesto mne napadáte ,ničíte diskuzi až vás vlastní musí okřikovat .Jste neukázněný ,neposlušní pubertáci .Tak se chová svoloč a ne lidi. Já říkal ,že sem psát nebudu ale co platno ,všechyn servery ovládli ochlastové a fetáci .Dojde na vás nebojte ,boží mlýny melou pomalu ale jistě .Likvidujete se v nemocnicích na chlast kouření na rakovinu a pomalu mizíte .Ti kdo pochopili a začli žít zdravě mají šanci i přes prohřešky mládí žít dál spokojeně .Sledující až budeš číst zítra tyto řádky tak pochopíš proč píši oni ti slušní co nepíší si aspon o té svoloči udělají obrázek. Líba píše vedle na doktorce ,že to zde sleduje .Tak Líbo když to sleduješ ty televizní hvězdo AA tak at ti pomůží přestat kouřit. Řešíte tam závislosti tak at ti poradí nebo se dostaneš s tou páteří na vozík .Nepřál bych ti takový konec a když jsi zvládla ten chlast tak jestli jsi tak dobrá jak zde předvádíš ,tak nebude pro tebe problém vyřešit "závislost " na nikotin a přestaneš kouřit ,když ne tak jsi obyčejná mluvka .
JCskutečný, 14.06.2010 21:40:02, IP: ***.***.129.91, #93196
to ti dělá to brum brum v hlavě slyšíš včely vid.
Katka, 14.06.2010 22:04:47, IP: ***.***.21.114, #93198
Ano, už neexistuje příspěvek s tím, kde jsi psal Věře, že když kouří, uřežou jí prsa. Konkrétně jsi psal o nulkách. Ty si opravdu nevzpomínáš? Neexistuje, protože tu hloupou, zlou diskusi zrušili. Ale lidi mají paměť. A pamatují si i to, jakým způsobem ses vyjadřoval o ženách...tak nepiš hlouposti, že si jich vážíš. Ty si vážíš jen sám sebe. Další zničená diskuse na obzoru, viď?
JCskutečný, 15.06.2010 5:30:40, IP: ***.***.129.91, #93207
Jsi neskutečně hloupá jak někteří.Spříznivkyni jsem založil na žádost Zdeničky,Dáši,Ivy,Ivetky a další . Všimni si jsou to všechno skutečné ženy ,které mne žádali ne Katka. Svoloč jako ty ji ale zničila .Od samého záčátku jste sprostě nadávali Zdeničce a ted pro změnu "sledující" .Vážím si žen ale ne takových jako jsi třeba ty co jenom pomlouvají,. Já můžu napsat tisíce jmen a anonymů a za ně se skrývat ,zde jde všechno. Kdyby zde byl nucen každý se podepsat jako třeba já zmizela by ty nadávky. A i kdybych nakrásně napsal ,že ženy ,které kouří se vystavují rakovině prsou a budou jim je amputovat ,tak je to pravda a doktoři to potvrdí .Je i firma ,která vyrábí umělá prsa pro tyto ženy. Rada pro vás ,přestante kouřit a máte ,místo toho tady otravujete vzduch . Když bude mít rakovinu cikálka -verlat tak mu je taky uříznou .To je bohužel pravda a lékařům pak nezbývá nic jiného.Týká se to všech nezodpovědných vůči svému zdraví. A dal bych to takovým lidem k náhradě nebot si vědomě ničí zdraví .Věra kouří a tak se ji to týká také a i Líby ,která zase marodí se zádama a všude vykládá ,jak je dobrá ale cigaretu položit nedokáže ta DÁMA s pevnou vůlí .Krachat na AA a všude to umí. Slušných žen si vážím ale ne ubožaček co se nedokáží závislosti postavit a zde akorát prudí. Ty kouříš a piješ ? Proč nepíšeš o sobě ? Já mám problém vyřešen kouření a pití 28 let bez cigaret a 13 let bez alkoholu. Tak ted zase řekni ty jak jsi na tom. Ahoj SLEDUJÍCÍ a hezký den všem slušným. Nikdo kdo je slušný mi nemůže předhazovat ,že bych byl vůči němu neslušný.Pracujte radši na sobě a mluvte k tématu alkoholismus a kouření ,drogy .Proto jsou tyto servery.
Jana, 15.06.2010 5:57:44, IP: ***.***.217.2, #93209
Opět lež.Jen sem mrkne občas, Liba, žádný sledování.Proč jí pořád poroučíš, aby přestala kouřit, blbe, není to její věc?Tato diskuze už je zase díky Tobě o Tobě, ne o alkoholismu, jsi spokojen?Zmetku.
brum,brum, 15.06.2010 7:09:34, IP: ***.***.114.236, #93211
Puboš jsi tady ty.
sledující...., 15.06.2010 7:34:49, IP: ***.***.60.236, #93212
Zdravím pane Cidrychu, jestli bude tato diskuze zničená, tak ne kvůli nám, ale kvůli těm nadávkám od ostatních, ale asi je to tak všude, svět je prostě zkažený a já si tím nehodlám kazit den, mám dost co na práci, tak se zatím loučím.Hezký den.
Tak, 15.06.2010 7:35:03, IP: ***.***.20.27, #93213
Cidrychu, koukám, že všichni jsou neskutečně hloupí, všichni jsou svoloč...ale jen ty píšeš děctví, neskutečné ženy, které mě žádali, debyl, trupka, chvíly.....ty tady budeš někho hodnotit a kritizovat?
JCskutečný, 15.06.2010 7:47:02, IP: ***.***.129.91, #93214
Ano jsi buran a svoloč ten překlep není ode mne a i kdyby ty trupko a nauč se psát píše se NĚKOHO a ne NĚKHO . a oslovuje se pane pro změnu trubko .Pozdrav svým přátelům váš Jenda. "TAK" anonymní nulo.
JCskutečný, 15.06.2010 7:53:09, IP: ***.***.129.91, #93215
Ahoj sledující máš pravdu na doktorku nepíši a už tam také někoho okřikují at nekazí diskuzi .Oni ti vadní mi přisoudí i třetí světovou válku. Sledující hezký den a hodně sluníčka. Těm ošklivým nic .
sledující...., 15.06.2010 7:54:03, IP: ***.***.60.236, #93216
pro Tak, to slovo "děctví" jsem psala přece já, se podívej na jméno příspěvku, jsem se překlepla a nenapsala správně dětství. Ale na tom přece nesejde, hovorově se to tak říká normálně a vyzní to tak.
sledující...., 15.06.2010 8:00:19, IP: ***.***.60.236, #93217
No já jsem koukala zrovna, jak Vás tam pane Cidrych propírají, jak jste nebezpečný apod. No berte to s nadhledem a smějte se tomu.
        Předchozí   1 .. 153154155156157158159 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.