Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JCskutečný, 15.06.2010 15:15:09, IP: ***.***.129.91, #93272Ano sledující oni tě podezírají ,že nejis mě rozebírají na doktorce kam půl roku nepíši a hlavně když tolik toužili aby si prý mohli psát své poznatky o alkoholu a kouření .Ale já vám v tom se sledující vůbec nebráníme .Jenom si píšeme pozdravy a vás ještě povzbuzuji at na sobě pracujete .To má být váš vděk? No typicky české povahy .Sledující neboj a i když nás vymaží mi víme ,že jsme skuteční a ty zde opatruj bůh. Naposled jsem psal v 10:57 ale těch pozdravů Jendo piš a neopouštěj nás .Přestantě hulit a chlastat a nesvádějte svoji neschopnost pořád na moji osobu. Pořád ,že vám to kazím a co? Vždyt vy vůbec nepíšete o závislostech jenom prudíte .Ani jden příspěvek není o alkoholu
JCskutečný, 15.06.2010 15:24:45, IP: ***.***.129.91, #93273A i kdybych začal jinde kázat nechlastejte a nekuřte ,je to snad špatné? Kdo a co vás zastaví, nikdo. Jste schopni akorát nadávat a hledáte chybu ve mě ,že jsem, ale to vaše kouření je váš problém vy kouříte a já vám pouze říkám nekuřte nebo půjdete do kytek . No a co vždyt je to pravda .Co cigareta to hřebík do rakve. Tak vy tam zatloukáte hřebík za hřebíkem a mne napadáte ,fuj hanba stydte se
Cidro, 15.06.2010 15:27:26, IP: ***.***.72.18, #93274stejně tě tu nikdo nebere vážně. A máš tam stejnou chybu jako sledující, dáváš málo bacha. Mi víme ????? Jo a ještě jsi zapomněl na hovna u cesty. A zde to není o kouření, tak prosím k tématu.
Jenda, 15.06.2010 15:54:08, IP: ***.***.129.91, #93276Na doktorce je po mě shánka .Dokáže vám někdo vysvětlit ,že jsem na doktorce zrušil účet a "Spříznivkyni" a právě pro ty vaše prosby at vás nechám ,že vám bráním v léčbě .Tak vy pacienti a chudáci tak půl roku nejsem na doktorce a pořád Jendo napiš kde jsi.Já vám tam psát nebudu ani z jného počítače., Vám dávat rady to je jako házet perly sviním .Pomluváte a špiníte .taháte sem rozvod ,který byl před 27 roky a vidím jenom závist v těch vašich ubohých nemohoucích hlavičkách závislých na cigaretách ,chlastu a ted i na moji maličkost .Pracujte na sobě a nerouhejte se ,pánbů vás možná vyslyší. Sledující kdybych se náhodou odmlčel tak si najdeš můj imeil. ahoj
Jenda, 15.06.2010 15:54:09, IP: ***.***.129.91, #93277Na doktorce je po mě shánka .Dokáže vám někdo vysvětlit ,že jsem na doktorce zrušil účet a "Spříznivkyni" a právě pro ty vaše prosby at vás nechám ,že vám bráním v léčbě .Tak vy pacienti a chudáci tak půl roku nejsem na doktorce a pořád Jendo napiš kde jsi.Já vám tam psát nebudu ani z jného počítače., Vám dávat rady to je jako házet perly sviním .Pomluváte a špiníte .taháte sem rozvod ,který byl před 27 roky a vidím jenom závist v těch vašich ubohých nemohoucích hlavičkách závislých na cigaretách ,chlastu a ted i na moji maličkost .Pracujte na sobě a nerouhejte se ,pánbů vás možná vyslyší. Sledující kdybych se náhodou odmlčel tak si najdeš můj imeil. ahoj
sledující...., 15.06.2010 17:44:36, IP: ***.***.60.236, #93289Pane Cidrychu, ještě mi připomeňte webovku. Já se totiž rozhodla, že sem psát nebudu, alespoň na nějakou dobu a pak se uvidí, stále si někdo myslí, že jste si mě vymyslel. A to "mi" jsem dokonce vysvětlila, že to mělo být "my", to je z nudy braní si písmenka a jakýkoliv překlep či chybu do úst na této diskuzi.
Jen jsem se chtěla zeptat, proč měníte tady své nicky Jenda, JC, JCskutečný ? Měl byste zůstat svůj, mě to pak někdy mate, jestli za Vás někdo nepsal. No nic, najdu si Vás soukromě, když mi dáte tu adresu. Jinak bych Vám taky doporučovala sem nepsat, uvidí se, zda diskuze nabyde správný směr. Já končím, jak jste všichni chtěli.
Hele, 15.06.2010 18:12:50, IP: ***.***.217.2, #93292nelži, neslibuj, a vypadni.Nikdo Tě na doktorce nevyzývá k návratu,jen se pořád radujeme, že tam nesmíš vlézt, jen číháš, zuříš, opakuji nesmíš!!!vlézt.A to je bezvadný, tralalalalalalalaal
Pavel, 15.06.2010 18:19:30, IP: ***.***.217.2, #93294Vás fakt nezajímá, kolik má svářečských zkoušek, kolikrát daroval krev, jaké má kšefty, jaké národnosti byl jediný zákazník, opora našeho sklářství, jak trpěl s bachařením, kde byl jeho fotr za války i po válce, a ten obdiv a údiv nad jeho úžasnou inteligencí v kraji Liberce nemůže být druhý takový!!!Jen ta sledující je naprosto stejná jako on, stejné chyby, slova, jedno tělo, jedna duše.Sbohem Jendo, piš si sám se sebou, bude ti dobře, budeš veleben, najdeš Dášu, zdenu, Ivetu i úďu,jdi už do p**ele.Mně to vše o tobě chybět nebude.
Pája, 15.06.2010 18:23:11, IP: ***.***.217.2, #93295On tu bude do sta let, to bude pokurvených diskuzí.Měl by dostat zákaz všude.Asii čuchá, že tu bude mít utrum, tak se chystá změnit diskuzi.
Jarda, 15.06.2010 18:26:20, IP: ***.***.217.2, #93296Taky jsem toho exota viděl, trpaslík romský žádný princ indický..A raději jsem nezašel do krámu, ještě ho slyšet, na to už nemám sílu.Stačil mně ten zjev.
Dolní Horní, 15.06.2010 20:45:33, IP: ***.***.114.236, #93302Blá,blá,blá.Starýho psa novým kouskům nenaučíš.Žvaníš a žvaníš,konce nikde.Žádný smysl to nedává.Tohle hlava nebere.Nikdo tě nechce a to nikde.Jsi nenáviděný,kam vlezeš a můžeme za to snad my?Nikdo se tě neprosí o žádnou péči.Sledující=ty!Jsi naivní.Nedělej ze sebe pořád hňupa.My, ti to n e ž e r e m ! ! !
Brrrrrrrr, 15.06.2010 20:55:05, IP: ***.***.217.2, #93303Neodejde, čeká, až ho zase vyrazí.
Andrea, 15.06.2010 21:01:54, IP: ***.***.114.236, #93305"Sleducidrych", se rozhodla,že nebude psát.No jo,ono je to náročný,takhle blbnout,včera už z toho byla unavená.Tak se vem(te) za ruce(pravá,levá) a vypadni.Pá,pá.
Fanda, 15.06.2010 21:16:20, IP: ***.***.114.236, #93309Bude tu tak dlouho všechny s.át,až ho někdo sejme.A bude tu prd a ne do sta let,jak je jeho zbožné přání.
JCskutečný, 15.06.2010 22:32:21, IP: ***.***.129.91, #93318Dobrý večer nuly. Tak jsem si přečetl doktorku tu vaši "svoloč" blahopřeji opravdu až na pár vyjímek jako Stela , O,Tony ,sledující jste svoloč. Tak Pepa píše 15.07:03 o zničení diskuze ,ale jaké vždyt vy o ničem nediskujete a už vůbec ne o alkoholu a kuřáctví a o závislostech Stela patří k těm rozumným a nejde s davem a lůzou 15.09:26 .Co se týká dalšího tak každé ráno se holím a cvíčím. Pavel v 18:08 Vám je beze mne fajn ale ještě že jsem že ,máte mne dle vzpomínek určitě rádi celou dobu půl roku kdy jsme zrušil účet tak na mne myslíte ,jak dojemné. 0 řekl 15.18:23 to řekl dobře vůbec mne neznáte .Když bylo třeba dal jsem krev ,když bylo třeba pár šoférů koukalo já jsem vytáhl jazyk a dal umělé dýchání a ne jednou .V krizových situacích poznáte člověka jak řekl Tony (ahoj kamaráde -ted tě roznesou ,že jsi byl u mě na kávě) Tak je to s vámi se všemi tedy skoro se všemi .Já si vesel abstinuji ,prodávám ,dělám lidem radost a bez cigaret to je vzdoušek .Přemýšlím o některých z Vás a je mi smutno.Ted jsem se díval na televizi a v tom filmu o paparazi jsem viděl některé z vás. Je mi líto co jste to za lidi a ubožáky ,nedělám si iluze o některých lidech a jak jste se příznačně nazvali a hlásíte k "svoloči" je obdivuhodné. Sledující má jedna z mála pravdu .Chtěla jsi adresu ,klikni na jméno a najdeš Cidrych ahoj všem normálním a slušným. ps.Na doktorku nepíši jak jsem řekl půl roku a nevidím ,že by se něco změnilo.Slušným hezké dny a roky.