Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
JC, 15.06.2010 22:34:36, IP: ***.***.129.91, #93319Fando narukuj blbečku a půjdu si ta tebe ty nulo sednout?
brum,brum, 15.06.2010 22:52:37, IP: ***.***.114.236, #93320Zase chlubení.Bože ty jsi vůl.Vytáhni jazyk sám sobě a navždy.Ty si vesel abstinuj,vypadni a uděláš nám taky radost.Nepřemýšlej o nás,přemýšlej o sobě,máš-li čím.Proč se schazuješ a chodíš špehovat na Svoloč?Je to naše diskuze,jak jsi řekl.Byl bys tam taky,jako Tony,jenže nemůžeš.To je pro tebe to nejhorší,když něco nemůžeš,co?Tak se otíráš tady.Jde ti to mimořádně dobře.
Fanda, 15.06.2010 23:24:02, IP: ***.***.114.236, #93321Nevyhrožuj trpajzlíku.
Jenda hloupý, 16.06.2010 5:20:25, IP: ***.***.217.2, #93322Je divné, že sledující může psát anonymně, my ne.Tak cvíč, blbe, odtáhni.Najmi si sekretářku, nadiktuj pár dopisů sobě, samo, že obdivných, večer zasedni, čti si je, onanuj, uklidníš se.Tony možná zrecidivoval z Tebe.
Johana, 16.06.2010 5:33:59, IP: ***.***.217.2, #93323Máš jet na dovolenou, pořád jen slibuješ!Minule to mělo být Japonsko.Kecáš.Nebo Tě do ciziny nepustí?Mezinárodní ostuda, skandál, jc venku.
Pepa, 16.06.2010 6:12:30, IP: ***.***.217.2, #93325Už má mléko v sobě, běhá, vykakán začne tady, chvilinku počkat, ten svůj slovní průjem.
JCskutečný, 16.06.2010 7:05:48, IP: ***.***.129.91, #93326Sledující ahoj ,a samozřejmně slušné příspěvky mají ZELENOU .Přemýšleli jste někdy o sobě? Dnes opět v 05:39 má Jana na doktorce na svoloči starost jestli dostal Tony od "zlosyna "(jako má osoba) hrnek. Ano dal jsem Tonymu oceněný hrnek 2.místo v mezinárodní soutěži a 3 .místo jako pozornost .Musím se smát ,hraji si s vámi jak kočka s myší. Nemusím ani psát na doktorku a nepíši půl roku ale vím co jste za bezcharaktery a vím jak cestujete po netu a šmejdíte. Nedám vám spát a řídím tu vaši slavnou doktorku aniž bych tam psal .Dokonce píši tak ,že dopředu vím co odepíšete -TAK VÁS VŠECHNY ZNÁM . Vy si troubové myslíte ,že ve státních službách dělali,dělají blbci? Vy si myslíte ,že ty psychotesty za jedna jsou falešné? Tak to Vás lituji. Od samého začátku jsme vše myslel s každým a myslím dobře. To vy sami jste sobě škůdci největší.nedokážete se přenést přes to své praštěné myšlení a závist .Stokrát jsem vám říkal přestante kouřit a chlastat jiná životospráva,nové přátelé ,koníčky a práce na sobě .Cvičit ,a hlavně nechodit abstinovat do hospody. A hlavně se podívat sami na sebe. Mne komentujete ale já vy ubožáci jsem na sobě zapracoval .Jana s ptá na pozitiva. Stačí ,že 28 let nekouřím a 13 let nepiji.Také jsme musel překopat myšlení a také jsem musel na sobě zapracovat .Také se mi někdy nechtělo ale přátelé (platí jen těm slušným) musíte začít u sebe ne u mne ,Vy jste sobě nepřátelé a pokud to nepochopíte tak pořád budete prudit a mne pomlouvat .Každý by měl začít především u sebe.hezký den a jestli to zde bude moderováno ,tak jenom dobře pro Vás .Já mám svoji práci a dost. Jo a abych Vás potěšil tak dnes v Mladé frontě je o mne a českém porcelánu na straně 2B Liberecký moc hezký článek .Tam mne chválí jiní -renomovaní čestní lidé a ne "svoloč"
JCskutečný, 16.06.2010 7:14:48, IP: ***.***.129.91, #93327Ahoj Naturo .Velmi si tě vážím jako člověka ale i jako bojovníka. Ty jsi jako spousta nás jiných pochopila ,že jenom naše myšlení se musí změnit a to je to co nám v boji proti závislosti pomohlo. Každý máme životní problém a pouze slaboši ho řeší útěkem k alkoholu .Hlášky ,že zde to má být moderováno. Měli by být moderovány všechny diskuze ,jinak to nemá smysl. Kdo má opravdu zájem ,tak nesmí narazit na svoloč a puboše ,kteří bez znalosti pomlouvají a špiní. Vybrala jsi si nelehký úkol a držím Ti palce.
JCskutečný, 16.06.2010 8:05:48, IP: ***.***.129.91, #93328Líbo vím ,že tvoji agenti s teplou vodou ti donesou vše co se zde píše. Tu provokaci s tím položením cigarety jsem ti chtěl pomoci ,nepochopila jsi anebo cigareta je silnější než tvé myšlení. Myslel jsme si ,že řekneš zde .Tak to se pane Jane moc pletete ,já si uvědomuji ,že jsem nemocná na páteř a že mi to lékař zakazuje .Tímto zde prohlašuji ,že přestávám kouřit a jdu všem příkladem.Bohužel máš asi co ustát abstinenci a na zde nemáš zkrátka už náboj ,sílu.Je to škoda a zase jsem to myslel pro Tebe dobře.Ti co ti vližprdélkují ti ti nepomůží ,mají sami problémy .Myslel jsem si naivně ,že už kopeš druhou ligu jako já ,no bohužel pro tebe.
Cidro, 16.06.2010 9:01:15, IP: ***.***.72.18, #93331pořád dokola se jen opakuješ, jsi jak kafemlejnek. Hlavně se nezapomeň pochlubit, stejně nic jiného neumíš. Proto tě všichni tak nenávidí. Měl bys v tom chlubení ubrat, protože tím působíš ještě trapněji,než jsi. Chybí ti lidskost.
JCvok, 16.06.2010 9:06:11, IP: ***.***.217.2, #93332Liba má po úraze páteř v čudu, žádný lékař to nespojuje s kouřením, jen Ty.Neprobírej ji, není tu, neřeš, přepni.
JCskutečný, 16.06.2010 9:07:26, IP: ***.***.129.91, #93333Lidskost dokazuji zde svým psaním. Každý jiný by se na vás vykašlal. Je mi vás líto jak se hledáte .Závislost a alkoholismus a co vše způsobuje -úmrtí,zdravotní potíže,rozvody,herní automaty,sebevraždy, lidské trosky a ty hovoříš o lidskosti ? Jenom příklad ,že to jde vám může pomoci ,dělám to pro vás.A vy někteří jste lidští když ožratí zabíjíte auty nevinné ?
JCskutečný, 16.06.2010 9:09:30, IP: ***.***.129.91, #93334Omyl hluboký omyl ,kouření má škodlivý vliv na vše ,to ti řekne každý doktor. Víš co řekni ,že kouření prospívá zdraví ty jedničko s nulou.
Cidro, 16.06.2010 9:22:43, IP: ***.***.72.18, #93335My nechceme, aby jsi pro nás něco dělal. Ty ne. Ty jsi byl lidský, když jsi ožratý se válel ve sr***ách a mlátil syna a manželku ? My nikoho auty nezabíjíme. Číhej dál, stejně už od rána nemůžeš dospat. Vyměnil jsi jednu závislost za druhou. A ta, jako každá závislost ti škodí taky.
%%%%%, 16.06.2010 9:39:36, IP: ***.***.217.2, #93336Jeho rady nejsou k ničemu.Jen čeká, koho kopnout, urazit, ublížit, pošklebovat se.A ta jeho sebechvála je humus, není už ani k smíchu, otravný starý trpaslík, sám.