Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Jana, 16.06.2010 16:48:06, IP: ***.***.217.2, #93389
Já se kaji, piju kávu ze starého hrníčku po babičce, čínský porcelán.Ta naše babka ale byla zlá, jendo, možná padlo sklářství kvůli ní a ty to nyní musíš táhnout , držet nad vodou.Hrdino.A ta Liba, vsadím se, že má prsty v tom, že zase prší, měl bys jí domluvit, jsi měkota i mekota..
!!!!!, 16.06.2010 16:53:40, IP: ***.***.217.2, #93390
Máš h**no a ne kvalitní život, opisuješ věty z alkoholismu.Od Liby.A o AA se vůbec nezajímej, neber si je do huby, tam nikdy nebudeš patřit, nemáš na to.Urážíš miliony lidí po celém světě, trapáku.Jaký máš nádobí nás těší ale nezajímá, k alkoholismu je to dobré téma.Ty ještě nevíš, že toto není Tvá soukromá diskuze, takže nekritizuj, neporoučej, nechlub se.Nejsi tu vítán, Tvoje blitky smrdí , nejsi už ani směšný, jen ubohý, trapný slídil.
JC, 16.06.2010 16:57:35, IP: ***.***.129.91, #93392
Jsi na omylu mám doma pár kousků pravého čínského porcelánu z královského servisu ,koupil jsem od jednoho z Českých Budějic. Tento šunt z číny nemí nic společného s krásným starým čínským porcelánem. A co se týká mého zrušení účtu .Nechal jsem si ho zrušit abych měl od Vás pokoj ale vy mne dál už půl roku na doktorce pomlouváte .Jste chudáci na těle i na duchu. Tak nejdříve jste psali jak vám ničím diskuzi na doktorce. Zrušil jsem účet a nechal vymazat "Spříznivkyni" a říkal jsme si tak tam budou mít klid a debatu po které toužili .Omyl to by jste museli být kvalitní lidé a ne svoloč. Není den aby jste mne na doktorce neprobírali .Tak co vlastně chcete víte to sami? Máte tam mrtvou diskuzi kam vůbec nepíši a přesto tam je někdy celý den mrtvo anebo pár nemastných neslaných příspěvků o ničem .Nebýt mne tak se nemáte vůbec o čem bavit. Ted tam byli příspěvky plně potvrzující Líby život ,prázdný . Hezký den přátelé svoloči nic.
CJ, 16.06.2010 17:03:36, IP: ***.***.217.2, #93393
Lžeš, jen kdyby Tě pustili na Doktorku, tak tam machrujrš jako tady, nikdy bys neodtáhnul, musel jsi jeníku, musel vypadnout, tam už zjistili, že nepatříš do civilizovaného světa.Lezeš tam pořád slídit, ale nemůžeš se zapojit, chá chá.
JCskutečný, 16.06.2010 17:11:22, IP: ***.***.129.91, #93395
Nikdy bych nechtěl patřit pod stádo ,jsem svůj ,ale nemůžu to od takového primitiva jako jsi ty aby jsi to pochopil. K tomu abych něco dokázal nepotřebuji spolek ,nepotřebuji se houfovat a něco pět ody. Nekouřím 28 let a nepiji přes 13 let a přestal jsem sám. Tak jako jsme si vybojoval první místo v soutěži sám ,tak sám jsme také položil cigaretu .Vy se houfujete na AA a kouřit nedokážete někteří přestat.,Vůbec nic jste nepochopili .Jenom omíláte pár frází a jenom AA a nidko jiný . Jste mi k smíchu. Jsou tam určitě inteligentní lidé ale ti sem nepíší to bych poznal úroven. Na diskuzi si každý může říkat svůj názor a já ti říkám ,že jsi nula . Kapišto ? Máte doktorku volnou skoro prázdnou diskuzi a když tak h**no řeč o ničem .lezete za mnou jako štíři. Budu komentovat a kritizovat kdy já budu chtít.Vždycky jsem byl svůj a proto také ty ubožáku jsem dokázal přestat kouřit a pít. Dej si na AA čaj a zazpívej si hosana.
JCskutečný, 16.06.2010 17:19:29, IP: ***.***.129.91, #93397
Tak kdo skutečný pošle adresu at mu můžu přeposlat žádost o zrušení psaný webmaistr Julínek a dr. Klaudysové. Mám ho v poště a budete mít klid. vy jste ubožáci vy i kdyby jste ten imeil o zrušení dostalo tak budete tvrdit opak .A to si lžete o abstinenci a i nekuřáctví. Nevěřím vám ani co se za nehet vejde. Otázka dne .Nepíši na doktorku ,tak proč tam píšete denodenně o mojí maličkosti? Sedím vám vy svoloči v žaludku ,závidíte co .Nepatřím do civilizovaného světa ,který se jmenuje doktorka ale proč mne pořád vzpomínáte? Nejde mi to do kebule nejde mi to na rozum bzum bzum bzum. Chacha jste primitivové a nemáte odpověd. .Můžete psát na info@porcelan-glass.cz a já vám žádost přepošlu . Tak sledující do toho.
Pavel, 16.06.2010 17:51:50, IP: ***.***.217.2, #93399
Víš co je nejhorší, že ty tam nesmíš a řešíš ji tady, kriple, proto se lidi radují, že tam nejsi.Když Tě vyhodili, proč tam slídíš?Proč tam špehuješ?Máš trochu důstojnost, hrdost?Jsi jako pijavice.Stařecká demence se už na Tobě projevuje, za pár let už nebudeš vnímat nic, jen slintat, ze zvyku.Tak jen se dožij těch 100 let, sám, každý se Tě štítí už dnes.
PL, 16.06.2010 19:16:12, IP: ***.***.217.2, #93405
jendo, proč pořád pěješ na sebe jen oslavné kecy, jsi dost starý, abys věděl, že je to směšné.Lidi mají z tebe srandu, né ty z lidí.Zamotáváš se do svých lží, pleteš se, všichni na tebe s**ou.Možná, kdybys napsal pravdu, co tě opravdu žere, trápí, pomohli by ti.Zakrýváš něco zlého v sobě, nenávidíš vše kolem sebe, hraješ divadlo, komedii, neupřímně.Musí ti být moc zle.Můžeš si za to sám.
JC, 16.06.2010 20:23:21, IP: ***.***.129.91, #93408
Řekněte mě vy dementi proč mne pořád na té vaší doktorce řešíte ,nejste úchylní? Pořád Jenda ,proč neřešíte tu svou blbost ,kterou z toho chlastu máte.Kouříte? Tak přestante jako já. Vždyt vy vůbec neřešíte alkoholismus .Jeden příspěvek za druhým hovoří jenom o mé osobě .U mě jste obyčejní kašpaři a já jsem spokojen se svým životem. Jste opravdu tak nemocní? Píšeš blázni se radují a pokuřují a popíjejí .Ano zapalte si a u kafíčka řešte Jendu. Jste vy to ale povedená svoloč. Ten název Svoloč jak jste si dali vám sedí .Umíte akorát puboši nadávat jak říkám hovna u cesty.
JC, 16.06.2010 20:36:43, IP: ***.***.129.91, #93409
Pl musím tě zklamat je mi velmi dobře a ještě lépe mi je když čtu ty vaše zvrácenosti a jednoduchosti .PL -zkratka psychiatrické léčebny.PL ty tu zkratku určitě nosíš i na tričku co .No je to hochu deformace a mám o tebe vážné obavy . Byl jsi na srazu AAA s Libuškou? A máš ty kašpare foto ze sletu? Já nevím do jakých lží 28 let bez cigaret 13 let bez pití co je špatně? Vždyt to umím nazpamět. Víš co mne trápí .Taková svoloč jako jsi ty a další ,sere mne taková banda bez slušnosti .Vy lítáte ve sr***ách a dokážete špinit úspěšného Jendu -pro mne nepochopitelné .Už běž spát zítra je také den .Napiš to hned zatepla na doktorku ,že jsem tě poslal spát .cha cha cha
sledující..., 16.06.2010 22:10:28, IP: ***.***.114.236, #93414
Pane Cidrych,vidím,že jsem se mýlila.Vy jste sprostý a vždycky jste byl.Vaše poslední příspěvky Vás usvědčily.Vy už ani nežijete svůj život.Kdyby nebyla Líba,nemáte o čem psát.A přitom ona si vás nevšímá a tady není.Jste zlý.Je mi Vás líto.A to jste byl můj příklad.
:-), 16.06.2010 23:48:30, IP: ***.***.114.236, #93415
Je to zkrachovalec.Blafe a blafe,nemá nikoho,tak si honí triko tady.Stejně ho nikdo nebere vážně,tupce.
Je to starej,unadávanej prďola.Když se podíváte na jeho příspěvky před rokem,je to pořád stejný.Nepoznáte,jestli to psal včera,nebo před půl rokem.Nadává,nemůže bez toho být.Má to v hlavě domotaný,je to takovej náš malej Fantomas,co si vzteky dupe nožičkou.
sledující...., 17.06.2010 4:55:26, IP: ***.***.60.236, #93418
Jak jsem psala předevčírem, tak nepíši nikam, dobrá napodobenina anonyme i s těmi tečkami, jisté 2 příspěvky od 15.6. nejsou moje a znovu říkám, nepíši sem a nemám nic proti panu Cidrychovi, když budu chtít, napíši na mail. Nazdar a tečka.
JCskutečný, 17.06.2010 5:27:43, IP: ***.***.129.91, #93419
Moje milá "SLEDUJÍCÍ" dnes jsem už nechtěl ani psát nemám o čem s temi zde. To ,že zneužívají nick,tedy zkratku druhého jenom ukazuje to jejich závadové myšlení na které už mne nebaví upozornovat. Ano napiš mi a nebudem zde té svoloči dělat diskuzi. Bohužel zklamal jsem se zde v diskuzi myslel jsem ,že když mne kdysi Natura zvala tak psala ,že bude diskuze monitorována .Na doktorku nepíši a stejně tam pomlouvají a ty prdélky hned co zde píší, a já píši schválně,studuji lidské povahy a mohu říci ,že mne nikdy nezklamete .Slušným hezký den a Zdeničko tobě také ahoj.
PL, 17.06.2010 5:45:51, IP: ***.***.217.2, #93420
A že Tě Natura nepustí na volnou diskuzi???Chaaaaa! Přejdi na Blesk, Aha, tam se diskutuje o všem, to bude Tvá parketa!!!A tríčko se svým jménem nenabízíš?
        Předchozí   1 .. 160161162163164165166 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.