Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Hele Cidro, 11.06.2010 12:42:33, IP: ***.***.20.27, #93021nějak zapomínáš, že každý má narozeniny, to už je prostě daný, jen ty to tady musíš kvákat. Nikdy jsem něčetla od nikoho, že by tady vykřikoval datum svého zrození. Jak už bylo mockrát napsáno, z absolutně běžných přirozených věcí děláš přednosti a cosi vyjímečného. Píše ti také tvůj mobilní operátor? Mně ano!
Cidrychu, kdy si tak myslíš, že bys mohl "dostřádat" na tu dovolenou? Já jen, jdy konečně vypadneš a nebo nevypadneš, jako každý rok?
zd, 11.06.2010 12:45:33, IP: ***.***.127.229, #93022Dobrý den všem.
Jendo hodně,zdraví,štěstí,lásky,úspěchů.
I tech peněz,ani málo ani moc.Jinak největší dárek jsi dal sám sobě,vymanil ses s drápů závislosti!!♥♥♥
Jinak ,jak mamka?Moje tím jarem se rozzářila,táhne ji to ven.Chodí i do obchodu,pro maličkosti,k lékaři.Takže jsem ráda,že je je soběstatčná,hlavně mezi námi.
Jinak nikým se nenechej ponižovat,nad nikým se nepovyšuj!Buď svůj!
I když někdy bránit se člověk musí,nesmí si nechat dříví na sobě štípat.
Cidro, 11.06.2010 12:46:09, IP: ***.***.72.18, #93023a já mám doma teplou vodu, heč !
Jednou, 11.06.2010 13:15:45, IP: ***.***.20.27, #93025nám nakazuješ, aby jsme se přestali flákat a šli něco dělat, pak se divíš, že nejsme v pracovní době u vody. Pokud budeme mít stálou dovolenou na pracovním úřadě jak píšeš, budem u vody d**ile. Nebo si opravdu myslíš, že všechny a všechno držíš nad vodou ty ve svém kvelbu se svým brakem?
Trošku si sjednoť a ujasni, co vlastně chceš.
Cidrych, 11.06.2010 13:40:22, IP: ***.***.30.18, #93027je největší lhář!
zd.,jak to,že nejsi u vody?Tak osušku a šup,šup.
JCskutečný, 11.06.2010 13:49:20, IP: ***.***.129.91, #93030Moje milá Zdeničko .Děkuji Ti za upřimnou zdravici a když si vzpomenu na "Spříznivkyni" jak jsme začínali hezky v klidu ,tak se mi ty hezké začátky vždy připomenou. Mezi blahopřáním jsem dostal pozvání od výkonného ředitele Vill-gold Ktt . Budapest Madarsko pozvání na výstavu českých rukodělných výrobků. Hlídám Vindíka /pejska/ Věrka jela cvičit s ženskýma do Itálie. Já stejně nemohu dělám internetový prodej a novinky po večerech .Ale přátelům zde vždy napíši. Měl jsem hodně pozvání ,píší mi z Dubaje a zkrátka jsem jenom jeden .Máš pravdu největší je dárek sám sobě a to je střízlivost. Jsou lidé ,které mám rád a udělám pro ně vše,.Ty zde musíme omluvit ,jsou nemocní na těle i na duchu. Musím se Ti přiznat .Přání od Tebe a slušné sledující /dnes volno / jsou ale stejně nejlepší .Pozdrav mamku a měj se hezky Honza
Cidro, 11.06.2010 14:02:36, IP: ***.***.72.18, #93031Věrka na tebe a tvoje narozeniny sere, odjela si cvičit. Za zd píšeš sám, to my už tady poznáme. Odjeď už konečně někam na tu dovolenou, třeba k Balatonu, nebo do Dubaje. Ty umíš Dubajsky ? Já tam byl a řeknu ti, tam by jsi chcípl, jeď tam.
JCskutečný, 11.06.2010 14:37:30, IP: ***.***.129.91, #93033Jsi velmi jednoduchý /čti blbý/ dal jsem ti tuto diag. nebot pro toto označení splnuješ všechny podmínky a výběrové řízení to potvrdilo. Libuška píše kde jste .opustili jste doktorku a nechali ji v těch s .....samotnou. Na AA se oslavuje a jak to ,že tebe nepozvali? Zdenička je opravdová zlatá holka a vy jste svoloč obecná. Ty jsi ten blb z Horní Dolní? nebo ,který ty jsi? Jinak vaše psaní mi dává pocit krále .Krále nad blbštajnama a děkuji za dívadlo. Bavím se jaká vy jste svoloč. Kdyby jsi věděl jak si z řádků dělám o každém poznatky a selekci kam koho šoupnu .Jo ano mám vás rozškatulkované .Ty jsi ale skoro král a předstihme tě asi PL ale ten paří na AAA v Praze je draze .
Brum.brum, 11.06.2010 14:59:04, IP: ***.***.30.18, #93035Proč hniješ v tom mrzkým kvelbu,když jsi tak slavnej,ty náš Einsteine.Jako kůl v plotě,tak si musí psát sám se sebou,vychvalovat se do nebes.Bóže,lidi viděli jste někdy,někde takovýho blba?Nepije(prý),ale následky zůstaly katastrofální.Takhle nežvatlám ani po deseti pívech.Copak si ještě vymyslíš?Kva,kva,ko ko,pi pi,blé.Všechno vylhaný,hnusný cidrychovský.
P.S. Největší lhář a nejvíc nenáviděnej na všech diskuzích.Může si říct,že se nesnesl s nikým nikde!
V tom máš bezesporu Cidrychu prim!
JCskutečný, 11.06.2010 15:06:40, IP: ***.***.30.18, #93036Lžu,nic jiného mi nezbývá,moc se mi nevede,ale mám se totiž velmi rád.
Jo, 11.06.2010 15:27:40, IP: ***.***.30.18, #93037Cidrychu,měl by ses léčit.
S hlavou.
Jdu domů,mám vyděláno,vypínám PC.Tak to máš smůlu,stejně tu nikdo není.Oslavují.
JCskutečný, 11.06.2010 15:44:55, IP: ***.***.129.91, #93038O vy hlavy skopové a ubožáci co zde tedy hledáte ? Mám z vás akorát legraci pořád to jaksi nechápete .Jsem nad věcí .Kolik z vás může říci nekouřím 28 let a nepiji 13 let? Ani jeden .Slušný /mimo mne / to nenapíše a tak zbývá závistivá svoloč chacha děkuji za příjemně prožitý den .Zase přemýšlím co ubožáků chodí po tomto světě. Šmajdají ,pajdají od ničeho k ničemu ,darmožrouti a svoloč neschopná .
JCskutečný, 11.06.2010 16:44:10, IP: ***.***.129.91, #93039Hochu hochu píšeš že chlastáš i deset piv. No a sem jdeš aby jsi pochytil jak přestat .Zde o alkoholismu si vždy přečteš a uvědomíš si svou neschopnou vůli postavit se pití ,něco vybliješ a jdeš pařit. Pak zde tvoříš a závidíš.Hochu cítím ve tvých větách závist a řeknu ti to je pocit svobody .Ty se jdi nachlastat a zakouřit si ,utratit peníze a trochu dehtu do plic ..Hlavně mám prim 28 let bez cigaret a 13 let abstinence a o to tady vlastně jde to je důležité a ne ty vaše ubohé výkřiky do tmy .A nauč se ty nulo slušnému chování ty budižkničemu říká se pan.Cidrych
sledující...., 11.06.2010 17:18:37, IP: ***.***.60.236, #93040Už jsem tady, co jsem četla, nestačila jsem pane Cidrych uvěřit, tedy Vy jim ležíte v žaludku i na mozku, to je neskutečné, ani se nedivím, že na jednu stranu máte z toho legraci (já občas taky), na druhou stranu že se bráníte a děláte tak dobře. Že jeden příspěvek-jedna věta jste nepsal Vy ? Nemůže tu většina lidí snést Vaši úspěšnost a plno přátel, obdivuji Vás, že dneska v den narozenin pracujete, tak doufám, že si to po práci nějak s přítelkyní vynahradíte.
Zdeni, jestli jste to psala Vy, tak moc hezky napsáno, ale nabývám dojmu, že to psal, tak jako za mě naprosto někdo jiný, a to mi je líto.
Pane Cidrych, ono je to tak "prostá závist" plodí v hlavě neúspěšných, zklamaných lidí apod. tyto různé nadávky a shazování Vás.
Že je to ubohé, víme oba dva, toto chování je podstatné řešit na psychiatrii, jenže dnešní svět je tak protřelý závistí a žárlivostí ,že to to promítá do zloby, ubližování a nadávání. Za tou figurkou obrazně řečeno stojí "dítě ze školky", že mu někdo vzal autíčko či panenku, nic více, nic méně v obraze profilu.
Takže jsem při Vás a buďte dále tak bojovný a nad věcí jako doposuď. Až se kouknu někam, kam mám na mysli, nebudu psát, tak jsem si zcela jista, že jste propírán i tam, možná i já.
JCskutečný, 11.06.2010 17:37:50, IP: ***.***.129.91, #93041Ahoj .Dnes hodně cizinců a díky za podporu. Vím ,že se ukazuje typicky česká závist .Jak mě psali z Madarska a zval president výstavy ,tak ubytování vše gratis. Ale Věrka jela k moři a musím hlídat Vindíka. Zdenička to psala ,znám ji ještě jak jsme založili "spříznivkyni na doktorce a pak ji ale zrušil nebot ty chudáci se do nás nabourávali. Ano jeden příspěvek jsem nepsal a jsem rád ,že se potvrdila Vaše kvalita. To bohužel Ti pisálkové zde o sobě říci bohužel nemohou .Naprostá absence upřímnosti a sebevědomí jim chybí jenom hulvátství. Přitom by mohli získat obdiv a kdyby dokázali přestat kouřit a chlastat jak by jim bylo fajn .Bohužel já je můžu provokovat ale pracovat na sobě musí sami a třeba v přírodě,na zahrádce,u vody ale ne hlavně v hospodě u píva. To mají pane ramena .U některých je znát ten vztek jak se zaříkávají a prskají jako křečci ,no je s nima legrace to teda se bavím .Ano svět je plný zloby a proto to sluníčko ve Vaší podobě "sledující a Zdeničko je fajn ahoj .