Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

špehující, 11.06.2010 4:48:45, IP: ***.***.217.2, #92996
Co ten anonym, Jeníku?Nevadí u sledující, ne?
Kakamila, 11.06.2010 6:13:58, IP: ***.***.45.57, #92997
Je úplně jedno co pomůže alkoholikovi dostat se ze závislosti. Ale je dost ubohé pomlouvat lidi, kteří tady nejsou. Je snad důležitý, jak ten který člověk vypadá?? Naopak dost to vypovídá o vaší inteligenci - JC a sledující. Jste zřejmě oba jak ze žurnálu.. že se nestydíte.
sledující...., 11.06.2010 6:40:54, IP: ***.***.60.236, #92998
Dobré ráno, jak může být někdo tak ubohý a psát ve 3.54 za mě ve snaze mě napodobit. Ještě jednou Vám gratuluji k narozeninám, hezky si to užijte.To jste i v práci nebo máte volno ? Já se rozepisovat nemám už čas.Jak jsem psala, tak dneska tu celý den nebudu, to jen teď ráno chvíli.

Kakamilo, tady se řeší bohužel lidi z doktorky a opačně na doktorce zase lidi tady, takže to berte tak, jak to je. Já dále nebudu rozebírat někoho z jiného portálu. Psala jsem jen svůj názor, když to tady stejně stále se dokola řeší.
JCskutečný, 11.06.2010 6:46:56, IP: ***.***.129.91, #92999
Dobrý den .Nejdříve si dovolím v den svých narozenin všem popřát hodně zdraví a životní svěžesti. Přeji všem aby jste se našli a poznali tak sami sebe .Přestat kouřit a pít není totiž ve vysedávání ve spolcích ale ve vlastním poznání .To s tím pomlouváním máš pravdu jak mne Líba probírá a všichni ostatní i ty KAKAMILO na doktorce kam já dobře půl roku nepíši .Nepíši protože jsem vám chtěl umožnit nerušený prostor pro debatu o závislostech. Vy jste ho využili aby jste drbali nezůčastněné ,tedy i mne. To je tedy v pořádku? To je to o čem mluvíš !!! V tom jak píšeš ,že je jedno co pomůže alkoholikovi dostat ze závislosti ji oponuji. Byl jsme na léčbě 1983 a je fakt ,že jsem nepil. Pak recidiva a dokázal jsem přestat sám.A víš proč? Právě proto co tu píši. Vy všichni co chcete opravdu přestat máte ten proces odvykání a vůli v hlavě ,jenom to nastartovat. Už jsem nechtěl zažít to drobné ponižování aby mne sestra z léčebny u které jsem uklízel a kde měla bordel ,bodovala za čistotu. Také jsem poznal ,že stejně musíte chtít sami ,nikdo vám nepomůže .Výhoda v léčebně je ta ,že jste odstřiženi od drogy a máte čas o sobě přemýšlet .K vlastnímu poznání ale musíte dojít sami.Vy musíte v sobě najít ty rezervy a postavit se tomu. Žádné vodění za ručičku Vám nepomůže .SPOLKY jsou dobré akorát ke kamarádství a je to jako srazy školní . Když nebudete pít budete mít všechno,všechno dokážete a když Vám něco nevyjde ,tak určitě víte ,že jste pro tu věc udělali vše a máte čisté svědomí. Já ho mám před Vámi také,Nemyslím ,že bych Vám neporadil ,nemyslím ,že bych Vám nepřál a nemyslím ,že svou nekuřáckou a abstinenční minulostí nejdu příkladem .Nemluvím a neschovávám se za spolky a hovořím sám za sebe a ze svého poznání. Ti co zde prudí a pomlouvají se rekrutují z doktorky a jsou to většinou ztroskotanci z AA. Hezký den a můžete si nadávat jak chcete. Ze žurnálu nejsem ale třeba mám krásnou duši zrovna tak "sledující" ,která má mimo vnitřní krásu duševní ještě i tu lidskou a tu u Vás já osobně postrádám.
JCskutečný, 11.06.2010 7:07:22, IP: ***.***.129.91, #93000
Ahoj "sledující" Děkuji za přání a víš z čeho mám radost ? Že jsem poznal jak se snaží psát za TEBE.Moje milá jsou to opravdu lidé neupřímní a zrádní. KAKAmila o mě psala i na doktorce a věděla ,že tam nepíši a nemohu se bránit .Zde ona hovoří o charakteru ? Ti ho nemají ani jeden z nich. Líba,Jana,Pepík,PL ,Kakamila .Všechny mne na doktorce pomlouvají a já říkám "boží mlýny melou pomalu ale jistě " Sledující" hezký den a všem slušným též.At se Vám vše daří. Máš pravdu ta kontrola psaní je dobrá víme oba .
Kakamila, 11.06.2010 8:08:41, IP: ***.***.45.57, #93001
Je mi úplně jedno, co zrovna ty u mně postrádáš. Nebudu jako ty, když ti někdo něco vytkne, hned začneš vytahovat vymyšlenou špínu. Já chodím na jinou diskuzi, kde se probírá opravdová pomoc.Na doktorku nechodím, tak si přestaň vymýšlet. Ty totiž nemáš co nabídnout, nic co by pomohlo ostatním, omíláš pořád dokola že si to dokázal sám. Ke zbavení se závislosti vede tolik cest, kde bereš tu jistotu, že jenom ta tvoje je správná.
JCskutečný, 11.06.2010 9:28:16, IP: ***.***.129.91, #93008
28let bez cigaret a 13 let bez pití mi dovoluje hovořit jak hovořím ne prázdné řeči a pomluvy.
Andrea, 11.06.2010 9:59:04, IP: ***.***.30.18, #93010
Ty neviňoučký Jeníčku.A co jsi dělal ty?Vůbec o tobě nikdo celý čas nezavadil a ty sis tady bral do huby Líbu a Svoloč na diskuzi.Rozebíral jsi to celou dobu,tak se pak nediv,že si tě vzali do úst taky.Nečiň jiným to,co nechceš,aby jiní činili tobě.Jen se ti vrací to,co jsi celou dobu dělal sám.Měl bys být zticha!Chybí ti soudnost,o rozumu pomlčím.Jak jsi starej,tak jsi .....dneska dvojnásob.
Brr, 11.06.2010 10:06:31, IP: ***.***.30.18, #93011
Zvedá se mi z toho h**zla kufr.K narozeninám mu přeju,aby už konečně dostal rozum.
JCskutečný, 11.06.2010 10:39:35, IP: ***.***.129.91, #93012
svoloč je mi fajn mám spousty kvalitních přátel zde je to brak pomlouvačný svoločský chacha.Pomlouvali jste mě sprostě a pomlouváte dál. Jste svoloč -přesně tak jste si trefně pojmenovali vlastní diskuzi na doktorce.28let bez cigarety a 13 let abstinence nuly slavím ahoj slušní.Od rána samá gratulace nestačím za ně děkovat .Ale to jsou všechno slušní lidé to není svoloč jako vy .Píší ,volají firmy a kámošky je to fajn pocit ....
JCskutečný, 11.06.2010 10:53:50, IP: ***.***.129.91, #93013
svoloč je mi fajn mám spousty kvalitních přátel zde je to brak pomlouvačný svoločský chacha.Pomlouvali jste mě sprostě a pomlouváte dál. Jste svoloč -přesně tak jste si trefně pojmenovali vlastní diskuzi na doktorce.28let bez cigarety a 13 let abstinence nuly slavím ahoj slušní.Od rána samá gratulace nestačím za ně děkovat .Ale to jsou všechno slušní lidé to není svoloč jako vy .Píší ,volají firmy a kámošky je to fajn pocit ....Panebože jaký vy jste tvrdolíni ,myslíte si ,že mě zkazíte den ,vy hlupáčci copak si můžu něco dělat ze svoloče?
Člověk, 11.06.2010 11:15:29, IP: ***.***.20.27, #93014
který má spoustu kvalitních přátel, nemá potřebu o tom žvanit na doktorce a abecedě zdraví, inteligentní člověk nepotřebuje o své inteligenci přesvědčovat ostatní, ta z něj plyne automaticky a ostatní to posoudí sami, úspěšný neinformuje o úspěchu druhé, protože jeho úspěch je jeho nejlepší reklamou. Základem všeho je lidská skromnost. Ty nevlastníš nic, jsi tak zamilován do č.28 a 13, do sebe celého, že je z toho lidem až na blití.Žvaníš hovadiny bez ladu a skladu, čas od času si vyžvaníš u někoho pochopení a to ti dělá nesmírně dobře. Co ty jsi za lidskou křivotu a prolhanýho egoistu?
Cidro, 11.06.2010 11:42:27, IP: ***.***.72.18, #93016
ježíšmarjá, to je snad normální, že když má někdo narozeniny, tak mu známí a blízcí přejou a nosí dárky, no né ? To jen ty máš potřebu se tady s tím chlubit a chvástat, asi proto, že je to jen tvé zbožné přání, aby ti někdo gratuloval. Nepíšeš ale nic o tom, jaké jsi připravil pohoštění, protože žádné dělat nebudeš, nemáš pro koho a jsi lakomeček.
Všem, kdo má dnes narozeniny všechno nejlepší, Cidrychovi nic !!!!!!!!!!!!
Snad jen, aby dostal rozum a byl alespoň trochu normální a psal bez chyb a nechlubil se kravinama.
JCskutečný, 11.06.2010 12:13:18, IP: ***.***.129.91, #93019
To velké Č je dobře ale pak následují jiná písmena k končí . Já zde nemluvím o vaší inteligenci ale o vaší svoloči a pomluvách o tom je řeč .Nepotřebuji informovat o svých úspěších to za mě dělá tisk a internet viz .ocenění .Já hovořím o vaši neschopnosti psát o sobě . Na blití je mi z tebe anonymní nulo ,která se ani nedokáže podepsat .a neboj těch nul je zde více. Mám plno dobrých přátel neboj a slušných ,kteří se umí slušně bavit
JCskutečný, 11.06.2010 12:21:59, IP: ***.***.129.91, #93020
Jako včely na med. Přátelé musím vám oznámit ,že pohoštění se odbylo včera. Dnes pracuji a lidé jezdí ,létají na dovolené a jak určitě víte tak největší výběr suvenýrů mám zde já. Už to tak je ,zkrátka se vždy utrhnu a něco pozitivního vám napíši .Hodně lidí do Itálie ted z Řecka Katarina Parália -znáte tam ten hezký bílý kostel u moře. Lakomec nejsem a balné zboží dárkové nepočítám ,to dávám jako i pohledy ,které jsem si sám navrhl -zdarma .Své zákazníky si hýčkám . Vám všem přeji rozum a mám dotaz .To jste všichni v přechodu ,že nejste u vody? Já pracovat musím je to má povinnost .Bud máte stálou dovolenou na pracovním úřadu anebo musíte dřepět doma u počítače .Hezký den opět jste mne pobavili. všichni .
        Předchozí   1 .. 148149150151152153154 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.