Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

sledující...., 10.06.2010 11:16:28, IP: ***.***.60.236, #92958
Děkuji Vám, přeji Vám to upřímně, neboť to zdraví je nejcennější, bez toho nejde fungovat. Líbí se mi tato Vaše věta:
!Normální člověk si řekne proč o něm všude píší a pomlouvají ", naprosto s ní souhlasím, obyčejný průměrný muž či žena má jiné problémy, než někoho někde stále propírat. Já Vám vykám, pže se neznáme osobně a mohla bych být Vaši dcerou, ale Vy mně dál tykejte, mé mamce bylo 56 let. Já si prožila své, ale tady to rozebírat určitě nebudu. Na doktorku se přiznám, že jsem se stále ještě nepodívala, teď musím ven, ale mám to v plánu. Tak zatím se mějte....
sledující...., 10.06.2010 11:24:17, IP: ***.***.60.236, #92959
Jsem to napsala trochu nelogicky, jak jsem to vytáhla z kontextu, jinými slovy asi tak, že normální člověk, přiměřeně zdravý, pracující, má rodinu třeba, tak je zcestné a úchylné se na těchto portálech prezentovat tak, jak to tu je, přelézání z jedné diskuze do druhé, řešení stále jen tu samou osobu, a to jste Vy pan Cidrych nebo možná Líba na doktorce, ale tam jsem nekoukala cca 7 dní, možná i déle, tak si to tam musím pročíst, dneska to stihnu. Nezajímají mě osudy lidí čistě z pohledu jen tak, že nemám co na práci jako "sledující", tak jsem se ano nazvala, mohla jsem napsat i jméno, stejně mě neznáte, ale já s těmi problémy mám praktické zkušenosti a dost hrozné:-(
JCskutečný, 10.06.2010 12:01:09, IP: ***.***.129.91, #92961
Sledující pravdomluvná těžce zkoušená životem a přesto slušná a férová.Ano tak by se to dalo napsat.Řeší mne třeba na doktorce a na svojí "svoloči " kterou si asi kvůlí sobě založili aby měli doupě .Musím se smát jak jsou někteří lidé ubozí. Já si myslel ,že jak je psáno v úvodu může každý psát co chce.Vůbec by mi nevadilo ,kdyby někdo napsal ,že se živí prodejem třeba textilu a má problém s pitím.A už vůbec by mi nevadilo ,že někdo fouká sklo ve sklárně a naučil se tam pít pivo a že ho přestal pít. Naivně jsme si myslel ,že někdo napíše jako třeba ty jak se máme co děláme a jak jde život a jak s někým nespravedlivě zatočí a druhému vezme rozum jako třeba zde některým . Mne také zajímají osudy lidí ale zde se dozvím jen nadávky .Jsem vyvrhel společnosti dovolil jsme si dávat krev zdarma,zachránil tři lidské životy a sponzoroval některé postižené atakdále. Jsem vlastně hrozný člověk gauner ,který pro děti zdarma opravoval ve školkách hřiště a třeba na šachtě si ho lidé zvolili jako důvěrníka. Tak "sledující" jsem opravdu hrozný a ty že se se mnou bavíš riskuješ zde také neoblibu .Stihne tě trest od PL,Pepa,svatáJana a další ctihodní přispěvovatelé zdejšího a dalších serverů. Ano oni říkají kdo a co je správné. Chach musím se smát za ty ubožáky a dám jim asi na věnec. A ještě jsme si dovolil bez dovolení přestat kouřit a pít. Tedy bez dovolení ubohých z AA -PL,Pepa z depa svatá Jana a další o ti čestní.
No, jo, 10.06.2010 13:24:35, IP: ***.***.217.2, #92962
Jedna pochválila, cídra už ví, jak těžce je životem zkoušená, ale výborná žena.....raději ať napíše, jak je to s ním, proč ta rodina ho nechce, proč lže, neodpovídá na otázky, jen řeší jiné.I ty, co tu nejsou, h**zl.Mohl slavit se synem, pro něj neznámá, jiní se radují ze svých dětí, vnuků, on blije zlo na Abecedě.
sledující...., 10.06.2010 13:27:37, IP: ***.***.60.236, #92963
No mně taky ledacos rozesmívá ta hlouppost a zbytečná snaha se urážet. Já píši za sebe a jestli riskuji, že do mě budou rýt, tak mi to je jedno, jsem férová a rozeznám pravdu a slušnost. Jak jste psal, tak mně by taky nevadilo, kdyby někdo napsal viz Vaše příklady, že žena pila v době, kdy měla malé děti, pak se šla léčit nebo sama přestala. Nebo ,že někdo pil tajně v práci a zažil to či ono, jo to je k tématu a když to bude mít úroveň, tak proč ne. Každý děláme chyby a to ,že člověk pije, i když třeba nechce (je závislý), tak z něho nedělá vraha či netvora. Doba je hrozně složitá, dříve si více lidi vážili i každého jídla v době válek, dnes se tím plýtvá, tak jako se vším a když někdo má vše a nudí se ,tak si našel zábavu na netu prudit, urážet, nadávat, hlavně jen abych "já byla vítěz". Je to ubohé.
Vám se daří dneska jak v krámku ? Je vedro ,že ? Já mám teplo ráda, ale i na mě to je moc a bolí mě hlava, tak si půjdu asi odpočinout.
Jinak ještě pane Cidrych, jak člověk nejde s davem, vím to ze života, já jsem taky takový typ, nerada se přetvařuji, kdo nejde s davem a nemá stejné názor, tak je "vyvrhel společnosti" a pak se stále více lidí přidává, aby náhodou nebyli napadeni, že mají jiný názor či pohled na situaci...
JCskutečný, 10.06.2010 14:31:14, IP: ***.***.129.91, #92969
Tak to mám tedy průšvih já šel vždy sám a vždy jsem se snažil být sám sebou. Je fakt nikdy jsme to neměl jednoduché,kdo vyčuhoval za totáče z řady ten byl třídní nepřítel. Jako můj tatka ředitel státního statku nejlepší na okrese. Dnes ty jeho medaile a z hradu státní vyznamenání mám v šuplíku. Ty svoje diplomy také akorát pár ted z výstav ocenění a nějaké první místa za sport to je ale jedno. Kdysi jsme měl řemeslo 7třída provozní zámečník ,papíry na tři druhy jeřábů,státnice dvoje na sváření a já nevím co ještě automechanika a na hydrauliku a škoda psaní. To vše jsem si udělal abych nebyl na nikom závislý. Prot jsem také přestal kouřit abych nebyl otrok cigaret ..Mám rád svobodu a i to pití jsem odboural abych mohl sám před sebou se obhájit.ty mne určitě chápeš ,zde od těch pivovarníků z AA Pl a dalších negativistů toto nemohu chtít. Jak jsem psal IQ mají houpacího koně. Máš naprostou pravdu dav a lůza .Když vidím ve filmu jak se nechá dav zmanipulovat tak ti různí PL a Pepíci ,tetičky ,myčky a Jany panny jsou odvar .Dav i ukamenoval a pak ta lůza čuměla co to vlastně provedli. Já jsem také myslel ,že někdo řekne skutečnou pravdu ale oni jsou ticho. Jsou to zbabělci a nepopíší se jak se ožratí Pl počůrávali a pos....... bláto na hřišti ,vypité mozky to jim zůstalo .No jsem ted sprostýskoro jak oni. Ale na mě nikdo štípat dříví nebude .Neuspěli ani komouši za totality a ti mě museli zavřít aby nebyl slyšet můj hlas.,jenže jako tihle nemají nárok. Věříš že i pochopím ,že někdo začne pít ? Je to určitý útěk z něčeho a pak ale když člověk vyspěje a přijde na to ,že před ničím neutečeš.Postavit se problému a vzdorovat nepravdě. Když se ted dívám na ten podpis ministra ,který napadl soudy a nejvyšší soud v Praze mne osvobodil a rehabilitoval ,tak mám pocit dobrý ,že je ještě spravedlnost. Když jsem se asi projednával na nejvyšším soudě ,a byla mi vrácena hodnost a čest tak jsem asi nějaké mejdlo (jak se říká) nebyl. A vidíš není pro mne problém hovořit o problémech otevřeně . O pití o nekuřáctví a víš proč? Protože mám čisté svědomí jak vůči sobě tak i dalším,nemám se za co stydět.To s tím rytím bylo z legrace vycítil jsem ,že jsi silná osobnost a s takovými je radost se bavit .Každý má možnost jak přestat kouřit tak přestat pít .V krámku je příjemně a hodně z Anglie nakupují ty mé hrnky a věci z výstav ocenované z 3 a 2.místem se líbí a kupují si i tři čtyři. Mám je patentované a chráněné průmyslovým vzorem .Dneska ubožáci kopírují a to je dobrý nápad. Tak já měl vlastní zlepšováky vždycky baví mě něco vymýšlet a tvořit . Jsem ale pedant a je to znát .Kdysi z rýsování jedna a ted jsem moc velký perfekcionalista . nebo jak se to píše. Ale zase pak když je to vypracované do detailu ,zase jsou lidé co si toho hned všimnou a lidé co ne ,musím je třeba upozornit na detaily. Tyto řádky jsou určeny pro Tebe a slušné.PL přečte a hned na doktorku informovat ,musím se smát jaká je vližprdélka .Jo a to má být prosím dospělý člověk . PL dlouho jsi byl na sluníčku (z filmu) ale ty máš úpal vlastně pořád. Nedalo mi to a zdravím.
sledující...., 10.06.2010 16:52:18, IP: ***.***.60.236, #92974
Teď jsem si přečetla Váš dlouhý příspěvek a co chci předem říct, že se mi líbí Vaše bojovnost za pravdu, že jste se nedal za totality ani teď, že jste, takový jaký jste, máte být na co hrdý, to opravdu ano, zůstáváte bez přetvářky prostě svůj. A to čisté svědomí Vám věřím, tak jako i to, co ostatní zpochybňují, že jste opravdu požádal o zákaz psaní na doktorku, vím to od určitého zdroje, ale zde bych to neprozradila, ale pro ostatní.....máte smůlu, pan Cidrych nebyl zablokován, on o to požádal. Více asi netřeba se k tomu vyjadřovat.
Dále se tu stále rozebírá "psaní", tak já když píši, tak se snažím psát dobře, pošlu to a zjistím a vidím překlepy, to má asi každý tak v delším příspěvku. Ale nesouhlasím s těmi ohavnými výrazy, nadávkami a prázdnými urážkami či zpochybňováním byť čehokoliv.
Jak jste psal, že jste si zažil taky své s těmi promile, tak to jsem nevěděla a dopředu soudila, že jste byl pijan, to se omlouvám, nevím jak to bylo, to byla ode mě chyba.
Ohledně nekouření mě to štve u mé mámy, nemá peníze, ale na cigarety mít musí, i když je to 15 denně cca, tak je to problém, to je de facto 1 krabička a 60,-kč vyhozených, které jsem dříve v dětství mohla mít třeba za jogurty a jiné věci ,ale to nešlo, to bylo taky za totáče, zase tak mladá nejsem. No nic, je to tu o alkoholu.
Teď začnu asi číst doktorku, ale psát tam nebudu, to bych už byla jak rozdvojená osobnost, vím,že to tam musí být dost nechutný.
Takže se zatím loučím.
JCskutečný, 10.06.2010 17:33:37, IP: ***.***.129.91, #92977
Předem děkuji za písmenko.Zvláštní je ,že tato situace s tím % byla jednou v životě .V Kaplici jsem s kamarádem oslavoval narozeniny ,bylo teplo a co je zvláštní ,že jsem se tenkrát stavil u svého lékaře/ také pil voj.lékař / normálně jsem k němu došel a vše si dopodrobna pamatuji. To bylo jedinkrát za život co jsem to tak přehnal a není se s čím chlubit.Když jsem četl v novinách jak ten jeden šofér měl přes 6% a normálně řídil ,tak to asi je ,že se člověk dostane do stavu ale přitom mozek funguje. Jinak je pravda ta ,že jsem pil pivo ale zase pracoval na montážích ve výškách a to zase nešlo .Tak jsme byl kvartální piják. Pivo mi nějak nechutná .,mám rád čaje .Dnes nepít obrovská výhoda a mám známé ,dobré ,kteří mi nenabízí a to je ta svoboda ,respektovat druhého. Psal jsem de vždy otevřeně ve snaze pomoci objasnit ty chutě a jak na to ,je fakt že jsem někdy sklouzl také k těm jak ty píšeš ohavnostem a kultura psaní nic moc. Samozřejmně jsem byl vždy pro respektovat druhé. Za tu pravdu o tom výmazu Ti děkuji ,přeposílal jsem tu žádost na víc míst .Jinak je mi líto Spříznivkyně -Zdeničky,Ivy,Ivetky,Dáši. a dalších dam a vzpomínám na příspěvky ,které jsme si posílali. Cigarety ,kouření je svinstvo a je potřeba napnout síly .Ted jdu dom ale příště Ti napíši jak jsem na sebe vyzrál. Totiž nebojuješ s kouřením ale se sebou .Ahoj a děkuji za slušnost.
Pepa, 10.06.2010 18:22:26, IP: ***.***.217.2, #92978
Dnes slaví krásné výročí AA.Založeni před 75 lety, zítra se sjíždí na republikový sjezd, všem pozdrav!Bude to tam výborné.Ty hňupe se o nich vůbec nezmiňuj, pomlouváš společenství lidí, na které Ty nikdy nedosáhneš, a věř, že jsou bráni všude velice vážně, Dr.Skála podle nich založil léčebny v ČR, dr,Nešpor tvrdí, že se zaslouží Nobelovu cenu, takže Tvé negace vůči nim jsou jen k smíchu, tubko.
sledující...., 10.06.2010 18:49:30, IP: ***.***.60.236, #92980
Pepo, tak ho hned neurážejte, proč ta hanlivá slova ?
Přečetla jsem doktorku od 3.6. a je to hrozný, tady ani tam nemáte právo vyčítat a brát si do úst pana Cidrycha, jestli on tam občas kouká, je jeho věc, ale píší tam dost neslušně mnozí nebo stále chválí Líbu, opak uráží. Ani s jedním nesouhlasím, ale dle mého názoru, co jsem viděla v TV ten dokument, tak je skvělé, že Líba přestala pít, ale není prezidentkou nejen republiky, ale i světa, jak to u mnohých příspěvků vypadá. Je jedna z mnoha, co netrčí stále na doktorce a nedávají jako osvětu, že chce pomoci.
Ohledně inteligence......vzhled je pomíjívý, tak na můj vkus a dle svých přátel, se jeví Líba jako velmi jednoduchý člověk, vzhledově nehodnotím ,je to pomíjivé ,ale poznamenalo se to na ni hodně vč. těch cigaret, copak tyhly dva portály jsou jen o paní Líbě a panu Cidrychovi ?
Ohledně inteligence, je na tom lépe pan Cidrych, a to nejsem jeho fanynka, beru to z celkových vědomostí a co si pamatuje, zatímco Líba jen o AA !!!
Neříkám tím ,že když není inteligentní ,že je horší člověk, nedovolila bych si ji urazit ,ale jak jsem již psala a ten dokument mám v hlavě prostá ženská, která se za nic nestydí ani za to, zač by se stydět měla nebo to nedávat světu tak radikálně najevo. To asi tak, i když vím, že Abeceda versus doktorka bude stále jen o Líbě a JC, dále pro hulváty a ubožáky.Nemá cenu sem chodit, opravdu jste nepochopili ,že p. Cidrych píše vždy něco k tématu ? Já ho nechválím, ale vy se sty´dte PL, Jana, Eva1, anonymové...etc..
sledující...., 10.06.2010 19:11:18, IP: ***.***.60.236, #92981
dovysvětlení.....na názor jedoduššího člověka stačí. když už nic jiného ve smyslu psaní neustále být přilepená na "doktorce", tak ten dokument světu známý o paní Líbě, úsměvy, vtípky, výrazy, mimika svědčí, že ani před pitím nebyla "inteligentní", to člověk pozná, ne každý, tím nemyslím nic špatného, já jen že to řešíte všude.....
A je to pravda pane Cidrychu stádo ovcí bude táhnout a pást se dál....:-(
sledující...., 10.06.2010 19:15:17, IP: ***.***.60.236, #92982
oprava aneb všichni máme své chyby "jednoduššího"
JCskutečný, 10.06.2010 22:21:02, IP: ***.***.129.91, #92990
MUDr.Skálu jsem znal osobně a při závodech v Červéném Dvoře mi nabídl tykání.Toto nabízel jenom lidem co 10let abstinují ,stalo se .Já osobně v Apolináři v Praze byl .dr.Nešpora znám také. Mohu říci ,schováváte se za AA a určitě tomuto spolku neděláte dobrou vizitku dle vašeho sprostého chování. O jednoduchosti vašich ubohých příspěvků svědčí vaše sprostota,používání nicky na doktorce "sledující" a vůbec nehovoříte k tématu.Jste ostudou AA a vím moc dobře ,že jsou tam slušní inteligentní lidé .PL,Jana,Pepa a další vy nepatříte ok osobnostem AA a neberte si tento spolek vůbec do úst. Nejsem jejich spřízněnec, preferuji vlastní rozum a práci na sobě. Ano AA oni jak píšeš jsou bráni všude vážně a asi upozorním vedení na Vaše sprosté zneužívání jejich poslání. Já nemám negaci k zakladatelům AA ale k některým rádoby jejich členům .Doufám jenom ,že vy k nim nepatříte. Na AA je spoustu recidiv a i jedenáckrát léčba .Já vím je lepší léčba než nechat padnout. Já to ale považuji za zneužívání a léčbu bych dal recidivistům k náhradě.Ty nejsi lešenářská trubka ,ty jsi trupka jako člověk hloupý a jednoduchý. "Oda na radost na Bethoven ."Dejme rozum dohromady takhle už to nejde dál koráb naší dobré vůle v pití dávno ztroskotal.Vzhůru bratři k příčkám stěžnů napínejme plachty již ,nadějný nám vítr vane nebude už s pitím kříž" .To je hymna víte vy zbloudilci a ubožáci ,do zítra ji budete umět nazpamět .Tak PL.Jano,Pepo do toho cvičte si pamět .Ze zkoušek o alkoholu a závislostech a testů jsme měl skoro vždy za jedna ahoj.Jak říkal Vláda učit se učit se učit se
JCskutečný, 10.06.2010 22:49:39, IP: ***.***.129.91, #92991
Ano stádo táhne dál.Dávají mi za vinu pokleslou úroven na "doktorce" svoloči a alkoholismus.Když jsem tam psal tak poznatky jak jsem přestal kouřit,pít alkohol,hovořil jsem o změně životního stylu životosprávy,nové koníčky,přátelé co jdou příkladem a nenavštěvovat restaurace a chodit tam abstinovat,sportovat,cvičit a radovat se z každého úspěchu a najít motivaci a ten "náhled " správný přijde sám. namísto vy jste akorát nadávali,vytahujete se s Líbou jako s poutovým medvědem. Co jste vy? "sledující" zkoušíte napodobovat a jako jste psali za moji maličkost ,zkoušíte psát i za ni. Jenže "sledující má vrozenou inteligenci a vy IQ hooupacího koně. O Líbě se bavit nebudu abstinuje a to díky AA ,já ten spolek nepotřebuji ,myslím ,že nepotřebuji vodit za ručičku .Líby kouření je špatné ,je nemocná a zde to je o závislostech .To kdyby vzhledem k zdravotnímu stavu se ji podařilo vyřešit to by bylo. Proto ,že to nedokáže cítím tu abstinenci jako něco křečovitého a udržovaného právě díky AA .U mne ne je to pravá euforie ,radost ze života síly .Ano mám svoji hrdost a abstinence a nekuřáctví je opravdové a má pro mne smysl v tom ,že se cítím svobodný .To vy ale někteří vůbec nechápete .Měli jste velký zájem abych na doktorku nepsal .Vyhověl jsme vám a účet zrušil .Účet na moji firmu. Dal jsme vám prostor a možnost si psát slušně a k věci. Ani jeden z příspěvků se nezabývá problémům závislosti a snaze vyřešit a poradit. Máte plnou pusu AA ale tam píší o vzájemné pomoci ne o urážení druhých. Oproti Vám jsem šel se svým jménem na server-nemám se za co stydět .Vy někteří Lojzové,Pepové,PL a další anonymní nuly co jenom špiní a prudí .Ubožáci ,vypité mozky ,ztrhané mozkové závity .Naučené z AA pár sloganů a vět . To je celá ta vaše estráda v čele s velitelkou Líbou hvězdou filmového plátna AA .Herečkou a divadelnicí s cigaretou v koutku úst. Hezký večer přátelé.AA má zítra oslavu na mé narozky ,využila tohoto pro mne slavnostního dne. Přátelé můžete posílat gratulace a pozdravy .Zdraví Vás všechny Váš "šumavský medvěd" Jeník ."sledující ahoj"
sledující, 11.06.2010 3:54:12, IP: ***.***.217.2, #92995
Takže, když to shrneme, Liba je dost málo inteligentní, docela nehezká, a přesto se pořád snaží poučovat o alkoholu.To umí každý, dělat chytrého přes internet.Vy pane Cidrych jste skromný, píšete o běžném životě, hlavně nekouříte, nepijete daleko déle.Věřím, že Vás kapacoty ze stran lékařů měli v oblibě,jste sympatický, snaživý jedinec.Nemohu ani dospat, abych Vám toto sdělila veřejně.
        Předchozí   1 .. 147148149150151152153 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.