Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

???, 08.06.2010 21:26:42, IP: ***.***.114.236, #92866
Loučil se loučil,však říkám,závislost je mrcha...Psal chvíli slušně,dokonce jak normální člověk,asi zase bonzoval webmaist.,tak dokazoval,že ne on,ale my ostatní jsme hulváti.Má to marný,je to v něm.Starýho psa novým kouskům nenaučíš...
Cha,cha,musím se smát,jak píše,pil jsem jen pivo,ostatní mi nechutnalo...Ten opravdu ví o alkoholismu.Je to teoretik.Jeníku,tahle závislost,to není nic o chutnání.Nevíš nic.To z knížek nevyčteš.
Děláš ramena,oháníš se vůlí.Ty jsi nikdy alkoholik nebyl.Máš to marný,tady i jinde máš špatnou pověst.A že píšeš sám sobě,to už vědí všude.Jsi trapnej staroušek.
JC, 09.06.2010 4:28:11, IP: ***.***.129.91, #92873
Tak to shrnu .Nedám vám spát co .Tak ubožáci nekouřím 28 let a nepiji alkohol 13 let. Všichni co sem píší ani jeden to nemůže o sobě říci .Jste obyčejné závistivé nuly. A že webmaistr vymazal ty vaše krávoviny je jenom v pořádku. Vy pořád píšete a i na doktorku kam dobře půl roku nepíši tak mne svoloči pomlouváte jak říkám hovna u cesty ,anonymí svoloč. Musím se smát jak jste měli na doktorce starost abych nepsal a není den aby jste se o mé osobě vy závisláci nezminovali. Hulíte a chlastáte, jste obyčejné nuly.Ano teoretik -kouřil jsem čtyřicet až šedesát cigaret denně a přestal jsem sám a to vy NULY nedokážete a víte proč? Protože nuly jako vy umí akorát pomlouvat. Já bych dal zde prostor ne anyonymní svoloči ale řádně přihlášeným. Co se týká hulvátství tak anonym je vždy u mě nula .Když nemá osobní statečnost se podepsat a špiní tak je to h**no u cesty a to je přesně tvůj případ.
Jan, 09.06.2010 5:10:17, IP: ***.***.217.2, #92875
Jen magor se podepíše pod takové slátaniny, co molíš.Jsi vlezlý, samolibý, tím pádem hloupý.A o alkoholismu nevíš vůbec nic, jak už nade mnou napsal kdosi,kéž by Ti dal Bůh aspoň trochu rozumu, citu.Vědomě ubližuješ,zbabělče. l
nula, 09.06.2010 5:30:29, IP: ***.***.217.2, #92876
Ano, kouřím, občas si dám pivko, ale co je Tobě do toho?Dokonce mám i sex, neděs se!!!Ty za mně nic neplatíš, jsem dospělý, svéprávný, kdo je opravdu nula, jsi to Ty, ubohý, sám, nevybouřený k**dolízek!
JC, 09.06.2010 6:19:50, IP: ***.***.129.91, #92877
Ten debílek napsal jako ty ,že jenom alkoholik zná pravdu .Jste duraci .MUDr Skála nebyl alkoholik a vám vy skopové hlavy zachranoval vaše propité hlavy. Ubožáci , ztroskotanci ,kuřáci a povaleči .Ty se nauč psát píše se SMOLÍŠ ,"molíš" akorát ty skopová hlavo.Píšeš hloupý no tak ty se nauč češtinu.Co se týká alkoholismu měl jsem zkoušky za 1
HA, 09.06.2010 6:49:54, IP: ***.***.217.2, #92878
Kdepak Tě zkoušeli?V léčebně?Tam jsi se bifloval , podlézal, jenže tam žádná zkouška neexistuje.Ty si opravdu myslíš, že jsi jednička?Chorá mysl, a blbec to o sobě tvrdí.Jsi ale psychopat, narcis, sám!
Dnes, 09.06.2010 7:10:11, IP: ***.***.20.27, #92879
už začal v půl pátý. To bude zase den.
nuly, 09.06.2010 7:18:27, IP: ***.***.129.91, #92880
seru na vás nuly
JCskutečný, 09.06.2010 8:00:24, IP: ***.***.129.91, #92882
Na doktorce "svoloč" dnes 9.6.2010 07:47 napsala Asta moc hezký příspěvek hovořící za vše . ŠKODA ČASU S NULAMA
sledující...., 09.06.2010 8:31:57, IP: ***.***.60.236, #92883
Ahoj všem, co tu píšou, dlouho jsem to tady nečetla, tak mně trvalo 3 dny, než jsem to dočetla a musím se přiznat, že to beru jako diskuzi pro zasmání, prostě, když mi je divně, smutno nebo všelijak, tak mi to pomůže, normálně se musím smát, neustále 28 let a 13 let, indický princ, medvěd. Jako to nemá chybu, sem by opravdový alkoholik už asi nenapsal, na doktorku jsem nekoukala dlouho, tak to musím dohnat. Nemám ráda nadávky a vulgarismu, takže se tady nebudu strefovat a není mi to soudné do Jana Cidrycha, ale vážně tu sebechválu přehání a že se stále řeší Líba, která sem asi určitě nechodí, tak to není fér. Pořád ji propírat, přestala pít, dobře, někdo to dokáže ještě ve starším věku, a když potřebuje AA, tak na tom nevidím nic špatného, na mě by spolky nebyly, jinými slovy i skupiny, mám taky něco za sebou, ale každý je jiný a ona je společenská a otevřená, tak proč ne. Tak vás všechny zdravím, mějte hezký den a třeba zase napíšu.
sledující...., 09.06.2010 9:15:26, IP: ***.***.60.236, #92885
Ještě jeden poznatek, když je tohle téma "Alkoholismus zcela vážně", tak si myslím pane Cidrychu, že tady nejste na správném místě a vítě proč ? Vy jste byl opravdu jen pijan, jak Vás už dlouho sleduji, netušíte, co je to opravdová závislost na alkoholu a po vysazení ty strašné absťáka- třes, celková rozklepanost,na zvracení, nemožnost fungovat, dokuď si nedáte další přísun alkoholu, nesoustředěnost, no delírko a epilepťáka každý nemusí mít, tak to bych vynechala. Takové příznaky jste určitě neměl a třeba motání hlavy paradoxně bez alkoholu, koktání atd...., Vy si zasloužíte obdiv jen za to, že jste přestal kouřit, jakože jste kouřil hrozně moc, ale není potřeba to stále v každém příspěvku a navíc mimo téma opakovat. Tady jste na návštěvě, ale opravdu jste asi s alkoholem takový problém nemohl mít, navíc i pro ostatní, je vážně jedno, jak přestanete, zda vám pomůže rodina, manžel či léčebna, důležitý je výsledek, kdy už pak konečně může člověk žít čistý život bez drogy, ať jsou to prášky nebo opravdové drogy či alkohol.
JCskutečný, 09.06.2010 9:49:56, IP: ***.***.129.91, #92888
Dobrý den .Jeden z mála slušných ,velmi slušných příspěvků opravdu na úrovni.Děkuji za stanovení dg. Velmi si vážím Vašeho příspěvku a pozval bych Vás klidně na kávu s mlíčkem. Ted jsem se zakoktal když jsem přečetl Váš příspěvek. Houbec obdiv za nekuřáctví to může dokázat každý a když jsem to psal tak určitě ne proto abych se chválil za normální věc jako je položení cigarety ,Vždyt jsem to přeci dělal pro sebe. A ted Vám řeknu postřeh ,když tedy piják. Každá informace,léčba,má svůj význam .V tom případě jsem se mohl dopracovat k závislosti na alkohol. Kdo určí kdo je alkoholik? Ranní doušky,zdravotní problémy,sociální ,rodinné ? Aspon jsem rád ,že vy víte že opakování o tom ,že jde přestat kouřit nebylo řečeno jako vytahování ale chtěl jsme pouze rozbít mýtus ,že nejde přestat kouřit, nic víc nic mín. Vám děkuji za slušnost a přeji hezký den
JCskutečný, 09.06.2010 10:31:15, IP: ***.***.129.91, #92889
Velmi se omlouvám ale teprve ted jsem četl tento Váš slušný příspěvek .Musím se Vám omluvit .eknu Vám pravdu píši kolikrát z nudy,zde těmto prudičům není pomoci. Líba píše o mé osobě pořád a přitom ví ,že tam nepíši a nemohu se bránit ,takže o té férovosti no bych tedy docela polemizoval. Kdyby jste byla ale férová tak mi přiznáte ,že jsem o Líbušce také říkal /to bude zase komentář o komedianství/ že je dobrá že dokázala přestat a v tom je vzorem všem. Psal jsem to vícekrát a zastával jsem se ji i když se ona do mě nabourává defacto pořád. Jsme nad věcí a Nejste náhou Natura Váš postřeh mi je povědomý. Také takový názor na život no je to jedno v každém případě jste sem vnesla kousek slunce co se týká slušnosti a úrovně. Ne nebudu psát ,že jsem se nechal stáhnout lůzou Jendo jako poeta ne nic mne neopravnovalo se těm nemocným a psychicky zaostalým posmívat. Omlouvám se všem těm ubožákům za svoji reakci ,nepřiměřenou .Trubky ,trupky zůstanou stejní té jednoduchosti/čti blbosti / se doživotně nezbaví to mají bohužel napořád. Hezký den moji přátelé
JCskutečný, 09.06.2010 10:49:13, IP: ***.***.129.91, #92890
A je to tady .Líba píše na doktorce ,že nemůže za to že je hezká. Líbo myslel jsme si ,že jsi jenom alkoholička a že máš oči v pořádku. Kolik máš dioptrií. Já mám jednu a dvě na každé oko .Ty máš asi 12 a to měl spolužák a měl tu výhodu ,že ho nikdo nesměl plácat přes hlavu ,oslepl by .Libuško holka zlatá dojdi si v Budějicích k očaři ,dám Ti kontakt do vojenské nemocnice mám tam známé. Jestli ty jsi hezká tak já jsme čínský bůh srandy. To nemáš okolo sebe pravdomluvné lidi? Hele já vím moc dobře jak o mé osobě píšeš na té slavné doktorce a že ti to donesou tvoje vližprdélky ještě než to dopíši. Libuško trochu si hod zpátečku jsi s tím chlubením horší jak já. Ale jedno Ti přiznám a říkal jsem vždy .Jsi dobrá ,že jsi přestala chlastat a aspon ten podzim života jsi si udělala hezký ,to každý nedokáže ,držím Ti palce
Proč , 09.06.2010 11:03:30, IP: ***.***.20.27, #92891
to nenapíšeš na doktorku šumavský medvěde?
3 dlouhý příspěvky za hodiny, ty musíš být ale pracovně vytíženej.
        Předchozí   1 .. 144145146147148149150 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.