Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 08.06.2010 6:00:43, IP: ***.***.217.2, #92797
Jsem tak krásný!Och, tak krásný, úžasný!Ach!
JCskutečný, 08.06.2010 6:04:47, IP: ***.***.129.91, #92798
Už jednou jsem vám psal at na sobě pracujete a mne vynecháte.Věra je Věra a já jsme já. jestli napsala své pocity o některých zde rádoby úspěšných je její věc,každý má právo říci si svůj názor. Když to tak cítí tak to napsala .Jestli si někdo myslí ,že když kouří celý život ,že se to na něm nepodepíše ,tak je naivní. O chlastu ani nemluvím. Celý život chlastat tvrdé a pak před šedesátkou přestat ,no tak ta osobnost je postižena nejen na kráse ale i na rozumu. Jste normální? Tvrdý alkohol vám ničí mozkové bunky a má to přímý dopad na nervové a psychické centrum. To ostatně dokazují i některé vaše ubohé příspěvky. Není o čem se s vámi bavit. Hodně z vás má vypité mozky a neumíte nci jiného než nadávat.Jste nuly a věnujte se sami sobě. Pracujte na sobě máte co napravovat.
Olda, 08.06.2010 6:18:24, IP: ***.***.217.2, #92799
Ať ta paní L. vypadá jak vypadá, píše, jak píše, stejně Ty ji nesaháš ani po kotníky, nemáš na ni.Je daleko před Tebou, z čeho to teda máš Ty??????Vrozený!
PL, 08.06.2010 6:29:37, IP: ***.***.217.2, #92801
Jo, jo.Liba byla 3x v Tv jednou s dr.Skálou, přednášela na Karlovy Univerzitě, x článků v novinách, vždy na téma alkoholismus.Všichni ti lidé, co s ní natáčeli, psali, žádali ji o pomoc, radu, jsou inteligentní,myslíš si, že je to náhoda?Vybrali si ji sami, požádali ji o spolupráci.Tohle nemůžeš zkousnout, viď!Je na diskuzích, kam Ty se nikdy nedostaneš, nepustí Tě tam, odborníku!Klepne Tě asi, co?????
protože, 08.06.2010 7:16:08, IP: ***.***.217.2, #92802
je to bezvadný, dobrý, tralalalla.Jenouš praská, šílí, copak zase vytáhne!Medvěd, princ, bachař, judr, mudr,fízl, ...................................
Ale, ale, 08.06.2010 7:19:49, IP: ***.***.20.27, #92803
Cidrychu, ty jsi jako osobnost postižen na kráse i na rozumu a přestal si kouřit ve třiceti a pít po 40. Tak tady nemoralizuj vole,
dana, 08.06.2010 7:35:38, IP: ***.***.165.53, #92804
já jsem babička 4vnuček,2vnuků.Nikdy bych nepřála ,mým dětem aby prožily to co děti Liby.No libu,jsem viděla,slyšela,ano jsem o 2roky starší,ale vypadat v 60letech na x je pitím poznamenaná.Její slova se dají,poslouchat ladí uchům alkoholiků.Já abstinent nejsem,ale ty 2deci si dám třeba denně bezestrachu.To její přednášení,je vymluvení se s lítosti.Když to ,Vám nemocným pomůže prosím.Tak mluvit umí Cinický,Douda,3molka jsou to docenti,na závislosti.Ona pouze alkoholička,která pila do 5šlet,je dobře že přestala.Zůstávám,ale s těmi co píší,že když vlastní děti týden nepustila domů,dotáhly ji do auta na léření.Musely projít peklem,nepřesvědčí mě,že se to na nich nepodepsalo.6e mají odstup.Jinak kvůli mě letět na plastiku nemusí,jak píše.Každý ví kolem ní proč tak vypadá.Už se rozčiluje dokonalá není,já též né.
danojenda, 08.06.2010 7:49:58, IP: ***.***.217.2, #92805
Všichni dobře víme, že žádný docent neví , ve škole se nenaučil to, co každý alkoholik prožívá, cítí, o čem ta abstinence je...jen právě ten alkoholik to ví tutově nejlépe.To je škola života.
JCskutečný, 08.06.2010 8:07:12, IP: ***.***.129.91, #92806
Musím na závěr říci. Když to sečtu po 18 letech tak 25 let jsem abstinoval ,to znamená ani jedno pivo denně. Když si vezmu jak vy uvádíte Líbu tak ta si propila celý svůj život a tvrdý alkohol jak uvádí. Takže těch šest let co nepije je dobré ale alkohol se podepíše na každém at chce nebo nechce. Líbu vodí jako medvěda ,hle i těžký alkoholik na stará kolena se může vyléčit .je to odstašující případ kam až může chlast člověka dovést. Doc Skála nepil ,nebyl alkoholik ale nepil ze solidárnosti ke svým pacientům ale to je úplně o něčem jiném než když někdo šest let před důchodem přestane pít. Ale zase na druhé straně je Líba dobrá ,dokázala přestat a určitě díky tvrdému chlastu byla ve čtvrtém stádiu a může vystupovat kde chce je to dobrý odstrašující případ jak si člověk dokáže zkazit život. Ano je to velmi dobré pro mladou generaci jako varování a i když si život propila tak na sklonku pomůže jiným .Tu zásluhu stejně ale jako poškození mozku z celoživotního pití alkoholu ji nikdo nevezme. Myslel jsem si že zde úroven a pravda. Přečtěte si odborné články vliv alkoholu na dlouhodobé používání. To platí pro všechny.Když čtete PL jak naivně píše tak ta deformace bije přímo do očí. Hezký den všem slušným a už o mé osobě nepište .Věnujte se své abstinenci a nekuřáctví máte co dohánět .Slušným přeji hezký den. Přestalo mne bavit se o ničem. Zde to není o alkoholismu ale o nabourávání se do druhého pro ,mne.jste ubožáci a je mi vás líto .
JCskutečný, 08.06.2010 8:38:38, IP: ***.***.129.91, #92812
Tato slušná poznámka jedna z mála ,která hovoří k tématu. Je pravda ,že jsme psali elaboráty a deníky a z těch nám odborní lékaři dali hodnocení. Je také pravda ,že jsem pil více pivo a tvrdý alkohol mi nechutnal a je také pravda ,že právě ti lékaři na celém světě shromaždovali údaje a dokázali udělat hodnocení alkoholika ,stádie pití a poškození. Někdo přeci musel léčit a znát nemoc. Stavy všech postižených shromaždovali a dokázali alkoholismus dokonale popsat. Alkoholik může říci své pocity a nálady a pochody při pití. Ale právě kvůli postižení a neschopnosti nedokáže říci pravdu. každý alkoholik lže. Lže při tajném pití ,při schovávání alkoholu .lže pořád. Právě lékaři odborníci dokáží vytáhnout tu skutečnou pravdu,popsat nálady,postižení a hlavně léčit. nasadit léky protože spolu s pitím alkohol poškozuje i celkově organizmus. Poškozuje mozek,játra,slinivku břišní ,musí se upravit životospráva a dieta a další a další., To vše normální alkoholik nedovede. Já ted už vím jak funguje "ostropestřec mariánský na játra a další a další. Abstinencí se člověk stává sám sobě doktorem .Musí se naučit s touto nemocí žít tak aby si nepřipadal jak černá ovce. Jak říkal Doc Skála .Když nebudete pít -dokážete všechno. Ano to je skutečnost. To hodnocení Líby od Dany ,kterou neznám je sice tvrdé ale pravdivé. Líby je jako alkoholička zvyklá přijímat pravdu a za tato slova p.Danu nekamenujte jako mne ne .Je to bohužel pravda a každý se propil jinak. Jedno vím jistě jako Líba tak i další i já můžeme říci co by jsme za to dali kdyby šel ten čas utracený pitím vrátit a na tom se shodneme určitě všichni. Já zde psát nechci není o čem .Zde pár výkřiků do tmy.
PL, 08.06.2010 9:14:39, IP: ***.***.217.2, #92815
Jen dodatek pro upřesnění-paní Liba nepila celý život, nikdy to neuváděla, tvrdíš to jen Ty, zmetku prolhaný.
Věra, 08.06.2010 9:32:01, IP: ***.***.72.18, #92818
Cidrychu, co si mě zase bereš do huby, prolhanej ksindle ? Nikdy jsem nenapsala o Líbě, že je bába !!!!!
Napsala jsem doslova : Líbo, klobouk dolů před tebou, co jsi dokázala. Sice tě ten alkohol poznamenal, vypadáš ztrhaně a starší, promiň. Ale oceňuji, že se nechlubíš, nepovyšuješ a pomáháš radou ostatním. Ne, jako ten blbeček z Liberce, co se chlubí i vlastní stolicí.
Věra, 08.06.2010 9:32:02, IP: ***.***.72.18, #92819
Cidrychu, co si mě zase bereš do huby, prolhanej ksindle ? Nikdy jsem nenapsala o Líbě, že je bába !!!!!
Napsala jsem doslova : Líbo, klobouk dolů před tebou, co jsi dokázala. Sice tě ten alkohol poznamenal, vypadáš ztrhaně a starší, promiň. Ale oceňuji, že se nechlubíš, nepovyšuješ a pomáháš radou ostatním. Ne, jako ten blbeček z Liberce, co se chlubí i vlastní stolicí.
JCskutečný, 08.06.2010 9:55:13, IP: ***.***.129.91, #92822
Věro ty jsi ale buran. Stolici odebírají i lékaři k zjištování nemoci. Když jsi popsala Líbu ,že je ztrhaná a starší tak jako bába .No a jak vypadáš Ty? Špatně čtete Líba sama říkala ,že pila celý život a abstinuje posledních šest let. Pila tvrdý alkohol a schovávání vše popisovala .Vždy prosazovala nestydět se ,že je alkoholička. Parkrát mne také vynadala ,že ona je alkoholička a já ne .No tak at si neodporuje já ji její alkholismus neberu a ty mluv slušně ,jak psala jedna na svoloči jste opravdu svoloč. Já na doktorku nechodím a přesto to je kanál,dobře ,že nemůžete na mne co svádět .
Horní Dolní, 08.06.2010 10:13:53, IP: ***.***.30.18, #92823
Slaboch,ubožáček!Co si bereš furt Líbu do huby?Co jí tady pořád řešíš?A mně se líbí,jak vypadá,někdo nepije a má kxicht,jak syčák p**el.Není jí dvacet,tak co.Starej se o svoji závislost na PC.Už jsi měl být dávno v p**eli.Tak tady nemudruj a padej!
        Předchozí   1 .. 142143144145146147148 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.