Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

zkaXiiFBWu, 10.05.2012 7:02:29, IP: ***.***.232.12, #162683
Dobry den chcel by som sa opytat som byavli vojak sluzil som v Ozbrojenych silach Slovenskej republiky. Tenujem 17 rokov Wing Tsun skola EWTO a 7 rokov box mal by som zaujem trenovat krav magu a chcel by som sa opytat ci by bolo mozne trenovat aj vojensky styl krav magi . S pozdravomVopred Vam dakujem
SGDKEaVYpUeCP, 10.05.2012 7:13:28, IP: ***.***.232.12, #162690
Erika dit :Merci de nous avoir fait connaeetre cette pub de9magogique. Mais que peut-on faire ? Il faudrait e9crire e0 ERAM pour leur dire qu'on n'appre9cie pas du tout sa pub et qu'on n'ache8tera pas de chusasures chez eux. Qui peut nous donner leur adresse ?
patrik, 10.05.2012 13:59:28, IP: ***.***.102.176, #162709
Neříkám, že se léčím z rakoviny, ale tímto způsobem jsem se zbavil ledvinových kamenů, cukrovky a paradentózy - rakovina se tím léčit dá také, jen je to pro mnohé nepředstavitelné. Lékař na mne koukal jak na blázna, když jsem k němu přišel na kontrolu a viděl, že už nic nevidí. Opravdu medicína je bohužel v dnešní době velice zaslepená a kromě řezání a ozařování toho moc neumějí.

uloz.to/xmUqN5A/vital-morse-r-cs-zazracna-detoxikace-syrova-strava-pro-regeneraci-doc-pdf-rar

V knize jsou popsány i dva případy s doktorovi kliniky, jak zbavil pacienty rakoviny během jednoho roku

Existuje celá řada doktorů, kteří plavou proti proudu a každým dnem dokazují, že se dá všech neduhů zbavit přirozenou cestou. Za rakovinu a další nemoci si bohužel můžeme sami a sami si z ní musíme pomoct. Záleží na každém. Já se tohoto způsobu držím už přes rok a neupustím od toho
Patrik , 10.05.2012 21:37:08, IP: ***.***.102.176, #162724
Tak to musí být opravdu těžké, sám mám dceru a když vidím, jak si s maminkou svá tělíčka doslova huntují pizzou k večeři a brambůrkami u tv, tak z toho nemám dobrý pocit, ale za divného jsem samozřejmě já se svým ovocem. Na nikoho nenaléhám, každý je svého osudu strůjcem. Také pro mne byl hnací motor můj zdravotní stav a teď je pro mne odměnou i lepší pohled na svět. Ovšem začátky byly těžké a Vitariánství je podle mého medicínou budoucnosti, začíná se to rozšiřovat a lidé pomalu chápou, že to opravdu funguje.
Pavla, 11.05.2012 9:51:26, IP: ***.***.166.41, #162731
Máte pravdu, že je každý strůjcem svého osudu. Jenže ... já dceři domlouvala, aby se zamysleli nad tím, jaké hnusy do sebe nacpávají / u nás se pořád grilovalo, brambůrky, zelenina žádná/..ale byla už dospělá, vdaná a její muž jí naučil na něco jiného...teď ten její osud zničil i můj život. A byla taky máma. Všichni říkají - to není jen ve stravě. Tak v čem?
Radka, 11.05.2012 14:12:56, IP: ***.***.34.50, #162740
Není to jen ve stravě, dneska je i v ovzduší spousta škodlivin. Pitná voda se prodává v plastech, to také není dobře. Od malička dýcháme zplodiny, kupovaná zelenina i ovoce jsou samý chemický postřik, takže o nějaké zdravě stravě řeč být nemůže. Do jisté míry se zdravotní stav ovlivnit dá, pohyb, vyhnout se stresu, úprava stravy v rámci možností.. Nemoci máme bohužel zakódovámy v genetice.
Galina, 11.05.2012 17:11:10, IP: ***.***.178.47, #162745
Přesně tak Radko souhlasím s Vámi at dělám co dělám vše dědim po matce a otci ted to na sobě pocituji. Začla jsem a alternativní medicínou a mohu říct že je mi lépe nedám na to dopustit )))
Pavla, 13.05.2012 9:49:26, IP: ***.***.180.79, #162774
V tomhle musím souhlasit s Patrikem. Na genetiku taky nevěřím. Ono to chce velkou disciplínu a to vím, že má málokdo. Mám kolegu, který chlastá první ligu /myslím alkohol/ a upřímně se diví, že má nemocné ledviny. A takových příkladů mám kolem sebe spoustu, Já, která nejím maso, jsem prý blázen, protože nemám žádné živiny. Jsem ale zaměstnaná u jednoho zaměstnavatele 20 let, za tu dobu jsem nebyla nemocná a ostatní, ti masožravci, co mě napomínají, jsou nemocní každý měsíc.
Lucie, 13.05.2012 14:24:46, IP: ***.***.203.86, #162782
Děkuji Vám všem..:(
Jak si tu poslední dobou píšete o stravě a tak, věřím, že v tom něco je. Ale i já znám případy, kdy se stravovali známí zdravě, sportovali a tak a stejně touto nemocí onemocněli. Sama si pořád pokládám otázku, co mamka udělala špatně. Co měla udělat jinak, aby to tak nedopadlo?? :( a samozřejmě jestli tak, jak žiju je správné. Jedna naše známá, je jí 78let, kouří, dá si ráda pivo, ráno začne deckou červeného vína a její věk je parádní. Jezdí si po výletech, ráda si pochutná na tučném jídle. A je zdravá. Ne, že bych jí tonepřála,ale závidím jí to.
Jana, 13.05.2012 17:13:00, IP: ***.***.164.148, #162785
Ahoj všem,já si myslím,že to není jen věc zdravého životního stylu.Je to hodně ovlivněno genetikou,prostě v některých rodinách jsou k této nemoci náchylnější.Taky jsem někde četla,že je to věc imunity,tu máme každý jinou.Někdo má holt tu obranyschopnost větší a někdo zase ne.A můj názor je ten,že nesmíme zapomenout na Černobyl,že jsme tím poznamenaní všichni.Jana
Patrik , 13.05.2012 17:44:00, IP: ***.***.102.176, #162786
Znáte případy, kde se lidé stravovali správně a potýkali se ve sém životě s civilizačními chorobami a dokonce předčasně umřeli? V tom případě se asi správně nestravovali. Bohužel je spousta směrů, které si myslí, že jsou zdravé a ono to tak není. Jakmile se nepřeorientujete pouze na přírodní stravu a netepelně upravené ovoce a zeleninu, tak se dá říci, že se zdravě nestravujete. Bohužel někdo má tu výhodu, že může se svým tělem zacházet jako s odpadkovým košem a nic mu není? Myslíte si, že do této skupiny lidí patříte? Chcete to riziko podstupovat a doufat, že právě vy budete ušetřene jako vámi zmiňovaná paní, kterých je jeden ze sta? Nebo se raději dáte na dráhu správné syrové stravy a budete mít 100% jistotu, že se vyhnete všem neduhům. Vím raději vsadíte na měšťanskou kuchyni plnou bílkovin a dalších "prospěšných" látek a budete doufat,, že se vám nemoc vyhne - prosím
Patrik , 13.05.2012 17:51:36, IP: ***.***.102.176, #162787
Pro Janu - Vaše věta - Také jsem někde četla - je přesnou ukázkou lidí v naší společnosti. Z novin vypadl kousek papírku a na něm někdo napsal, že někde slyšel, že máme každý jinou imunitu a hned to tady prezentujete jako pravdu. Ano, každý máme imunitu takovou, jakou svému tělu dovolíme. Pokud budete pít vodu z vodovodu, balenou, sprchovat se v chlorce, sedět celý den v kanceláři. Jíst v přesně stanovenou dobu a ne podle potřeby, vařit v hrnci, tak svou imunitu opravdu poničíte. Vitariáni mají imunitní systém silný. Člověk všežravý nikoliv. Než začnete kdokoliv něco říkat, je lepší si dané věci nastudovat a věřit spíše lidem, kteří mají s daným oborem více jak 30leté zkušenosti. Mají klniky, kde dokázali přírodní cestou vyléčit rakoviny, cukrovky, leukémie. Tato terapie nestojí více, než vaše odhodlání a změnou v přístupu k naší degenerativní společnosti, která je ovládaná reklamou jako třeba BEBE dobré ráno a Activia na každý den až do hrobu. Hnus jen pohledět. Přečtěte si třeba tuto knihu a nešiřte polopravdy vy jedni vařiči :)

uloz.to/xZjEZCH/vital-morse-r-cs-zazracna-detoxikace-syrova-strava-pro-regeneraci-doc-pdf-rar
Karin, 13.05.2012 23:54:36, IP: ***.***.165.248, #162798
Patriku, asi nepatříte k tématu, tady se lidé radí a sdělují zkušenosti s léčbou rakoviny slinivky břišní, tak jděte se svými radami někam jinam a neblokujte tady diskuzi.
Jinak od pradávna lidi vařili v hrnci, tak by mne docela zajímalo, v čem vaříte vy. Rakovinu vyléčí leda tak zázrak - což již se taky párkrát stalo (viz zpěvák Kerndl) a člověk doufá a neztrácí naději, že se to stane i u nejbližších, bohužel v mém případě se to nestalo nikdy. A je to o genech a s tím nikdo nic neudělá.
A ještě k příspěvku pí. Pavly nebo jak to bylo. Asi je lepší, když je člověk občas nemocný a vyleží se, to že jste nebyla nemocná 20 let, tak si tu přečtěte, kolik lidí v životě nemarodilo a pak přišlo to nejhorší, mého vitálního taťku bohužel tato rakovina taky bohužel postihla, ale maso jedl. A bylo to moc rychlé, 4.1. šel do špitálu a 16.1. zemřel. Alespoň se netrápil.
Patrik , 14.05.2012 8:11:59, IP: ***.***.102.176, #162800
V čem vařím já? Naštěstí v ničem, nestrčím do úst nic, co by jen na chvíli překročilo 45°C. Jím vše syrové, tak jak nám pán bůh a ostatním zvířatům nadělil. Hrnce jsou pro jedlíky, kteří hazardují se životem. Vaření tu není od pradávna, ale od té doby, co se člověk stal hloupým a vynalézavým tvorem. Jím pouze ovovce, zeleninu a trochu ořechu a to v syrovém netepelně upraveném stavu. Ani si nedokážete představit ten pocit vitality a síly. Bez rýmy, bolestí zubů, píchání v podbřišku, únavy, bolesti kostí a kloubů. Ono nestačí pouze nejíst maso, jakmile si budete potraviny tepelně upravovat a jíst tepelně upravené produkty. Krmit se moukou, pečivem, raf cukrem, mléčnými výrobk, tak se tu nikdo ničemu nedivte a raději to sveďte na gnetiku. Už vás tu nebudu obtěžovat. Své jsem řekl, čtivo předložil, každý podle sebe, nashledanou
Lucie, 14.05.2012 11:27:09, IP: ***.***.184.14, #162804
A hlavně nikdo nemá tu 100% jistotu, že se mu to vyhne.
        Předchozí   1 .. 228229230231232233234 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.