Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - "Panikářky"

Andrea, 26.05.2007 22:01:49, IP: ***.***.187.55, #8956
Ahoj Jani, na dovolené jsem nebyla, neumím lenošit, hned mám tendenci se na sebe moc soustředit, ale letos bych chtěla, aspon někam u nás na pár dnů,ale do zahraničí to určo ne, ale mě to ani neláká. U nás je spoustu krásných míst, které jsem neviděla- Hluboká, Dvůr Králové, Červená lhota, Český ráj apod. Kluci chtějí objet všechny ZOO naší země, a do Prahy na hrad, takže moře nás neláká. Vnitřní chvění znám, a hodně mě to znervoznuje, když se mě někdo zeptá, jestli jsem měla ted někdy záchvat PP, tak asi ne, už pár let! Jen to chvění, úzkost a strach!
Andrea, 26.05.2007 22:05:19, IP: ***.***.187.55, #8957
Holky, kdo máte, pošlete mi na mail fotky,prosím, prosím smutně koukám! andreabartosek@centrum.cz
Luciáš, 26.05.2007 22:17:44, IP: ***.***.76.199, #8960
Pošlu zítra,ted´ už jdu hají,tak dobrou noc
marta, 26.05.2007 22:31:15, IP: ***.***.139.25, #8961
Jani prosímtě píšeš o tom espritalu beru 15mg už přes 2 měsíce a přidaly se mi závratě tak nevím jestli to má cenu brát?Příští tyden jdu k psycholožce je to i internistka,tak uvidím co mi poradí.A ještě k tomu pálení těla a k té unavě může tobyt unavovy syndrom dělalo mi to když jsem měla eb virozu a ted to taky tak vypadá jsem hotová..a v tomhle počasí !!Marta
Jana, 26.05.2007 22:43:19, IP: ***.***.28.210, #8962
Ahoj Marto,Esprital jsem brala hned na začátku na podzim,ale jen chvilku tak už si ani nevybavím co mi to dělalo,ale protože jsem nejevila nějaké známky změ ny tak mi je pychiatr vyměnil,atkže ti v tomhle bohužel neporadím.A co se počasí týče tak ty horka jsou pro mě ted muka.Zatim pa
Mirek, 26.05.2007 22:46:43, IP: ***.***.60.3, #8963
Ahojte. Jo byl jsem zase na kole. Jezdím bez výjimky každý den asi 30 km. 4 roky jsem snad na kole neseděl a teď jsem musel začít. A docela mně to kupodivu začalo bavit. Jezdím ráno 20 km a večer 10 km. Četl jsem, že pohyb u cyklistiky začíná vyrábět endorfiny (navozují pocit štěstí) po cca 10 minutách. A taky jsem četl, že při cyklistice se vypíná rozumová část mozku (nemyslím tolik na sebe) a zapíná se logická část. Takže i to pomáhá. Podobné to je prý i při plavání, ale já plavu tak max 4 minuty. Takže to bych s těma endorfinama nestihl :-) Ale obdivuji Vás holky, že v těch stavech chodíte do práce. Já si to už nedokáži představit. Od toho zhroucení jsem v práci nebyl. Měl jsem dost peněz, tak jsem se snažil investovat a uživit se sám nějakým maličkým podnikáním. Ale moc to nešlo. Něco jsem si vydělal, ale je čas kdy penízky končí a já se musím rozhodnout co dál. Jestli mi vyjdou teď nějaké zakázky anebo budu muset někde nastoupit. Ale děsím se toho, protože jsem hned psyhicky vyčerpaný. Mám obavy, že bych to dlouho nevydržel. Ráno vstávat a 8 hodin někde dělat plus cestování. A tady na jižní Moravě moc velké platy nejsou. Tím bych případnou rodinu asi stejně neuživil. Tak pořád sázím na to podnikání, kde si mohu odpočinout, kdy potřebuji. Tak uvidím, jak to dopadne...
Jana , 26.05.2007 22:58:37, IP: ***.***.28.210, #8964
To máš Andry parvdu,že u nás je hodně krásných míst,ale to počasí tu není tak stálé a navíc Peta(můj muž) je tak teplomilnej a jakmile tam jednou k tomu moři člověk jede tak je to jako droga.On to moře prostě miluje a je pravda že já taky až to ted,kdy je mi to úplně jedno.My se zamilovali do Řecka,jezdíme tam každý rok,pokaždé někam jinam.Ale jak říkám,pokud se to semnou do září nezlepší,což asi ne tak letos nikam nejedeme ani po křásách českých.V červenci má švagr promoci,celou dobu se na to těším,ale přectava,že pojede dvě hodiny tam mě teda děsí,tak mám obavu jestli vůbec pojedu.Píšeš že jsi záchvat PP neměla,jen to chvění a pocit strachu,ale mě to právě tímhle začíná.Stačí malý podnět a hotovo vleze to na mě raz dva.Jako dnes,šla jsem nakupovat celkem v poho,ale jak jsem uviděla ty davy lidí tak to pomalu začalo až mě to dostalo,ale né zase ůplně ale stačilo to,pak jsem byla rozhozená selý den.foto pošlu zítra musím něco v počítaši najít.
Jana , 26.05.2007 23:02:27, IP: ***.***.28.210, #8965
Andry až budeš mít těch fotek povícero tak můžeš udělat galerii,at máme přehled,bude to takové osobnější ty naše pokecy.
Andrea, 26.05.2007 23:03:55, IP: ***.***.187.55, #8966
Jani, to je asi ono, že se ti to úplně nerozjede, ale vykolejí tě to hned, tak jak mě, vid? Na foto se moc těším, zatím dobrou a ozvi se zítra!
Majka, 26.05.2007 23:22:47, IP: ***.***.6.181, #8968
Vysílám sos,,je tady ješte někdo?Já už nevím,co mám dělat,ty 3 Lexauriny mě vůbec nezabrali,já nevím jestli si můžu dát ještě jeden,pořád bulím a zase mě tuhnou ty nohy,motá se mě hlava a bojím se.Ted se mě ještě chce zvracet.....odbíhám
Majka, 26.05.2007 23:43:07, IP: ***.***.6.181, #8970
Tak vám všem zítra přeju pěknej den a at je vám líp než mě,pa,pa
Lenka, 27.05.2007 1:20:39, IP: ***.***.96.86, #8972
Ahoj Majko, jsem tady jestli pořebuješ
Lenka, 27.05.2007 1:20:58, IP: ***.***.96.86, #8973
Ahoj Majko, jsem tady jestli pořebuješ
Mirka, 27.05.2007 8:52:45, IP: ***.***.237.38, #8977
Ahoj Majči, co se děje? Neboj se je to asi jenom přirozená reakce nás panikářů na prožitý stres. A to ty jsi měla s maturitou. Ono to přijde vždy , až je po tom. Já jsem to tak taky měla. Majko, prosímtě, seber se. Nic ti není, pokud nemáš nějakou chřipku nebo klíště, jsou to nervy!! Už to znáš a víš, že to odezní.Nepoddávej se tomu, zvlášť když nemáš žádný neg. problém. Máš svou výbornou rodinu a zvířátka! Když tak si teď chvíli vypomož nějakým tím Neurolem nebo Lexaurinem, než se zase dáš do pořádku. Neboj, za tak krátkou dobu žádný návyk. Jestli to nezvládneš, běž k psych.,nenech to moc rozjet! Pá a drž se M
Mirka, 27.05.2007 9:05:40, IP: ***.***.237.38, #8978
Ahoj zdravím všechny, dnes jsem se rozhodla zůstat doma a trochu si odpočinout a věnovat se sobě, protože mně čeká další velmi náročný týden, tak ať mně zase nehrábne.Včera jsem byla na chatě akoupat se. Byla jsem po mírném flámu, což se mi vymstilo, protože ráno v autě/35km/ mě zase trochu brala"dejchavičnost" Ale rozchodila jsem to přes den a zpát. cesta dobrý.
Dnes si nechám puštěný počítač a průběžně vám budu odpovídat.
HOLKY VŠEM CO JSEM CHTĚLA PŘEPOSLAT FOTKY-NĚJAK SE NEDAŘí, U TĚCH DáŠINýCH FOTEK MĚ TO POŘáD VRACíNĚCO V ANGLIĆTINÉ? TAK NEV íM, PORADíM SE JEŚTě V PRáCI. M
        Předchozí   1 .. 979899100101102103 .. 168      Následující
Přidat příspěvek k tématu "Panikářky"
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.