Diskuse - Deprese
ana, 31.10.2011 14:42:04, IP: ***.***.117.184, #153488Ono se to nezdá,ale já beru 9prášků ráno,něco v poledne a něco večer, krát 30,tak jsem nad třemi stovkami.A při takové depresi se mi občas stáhne hrdlo a nepolknu ani jeden.Jen při pohledu do dlaně na tu hromádku je mi zle.Ale většinou to zvládám.Po dlouhá době jsem sem nakoukla a jsem smutná z toho co potkalo Romanu.Doufám,že odtud neodejdeš a uvidíme jak budeš svoji situaci řešit,co manžel.....Držím pěsti!!! A za všechny nás podobně "postižené"doufám že hezký podzim vydrží co nejdéle!
zdenda, 03.11.2011 12:30:34, IP: ***.***.24.74, #153964Ahoaj ,kiki opravdu uživam tolik leku. Mam 42let ,.po 2 operaci kdy se zlomil prut v zadech ,začalo peklo .Vše co se stalo svedli doktoři na psycho ,,aniž uvedli, že se ten prut zlomil.Diky tomu jsem přisel mit děti , bez prašku se nedokažu ani vypraznit, navic opět mi hrozi operace ,po 2 nezdařilem zakrocich ,navic si mně našla ještě epi .Těch prašku jim rano 2.a pul a večer 5a pul tak měsic asi 240 Tak ahoj a měj se pěkně.
zdenda, 03.11.2011 13:13:01, IP: ***.***.24.74, #153968Pro Kiki .Na vic ktomu všemu mam disiativni poruchu,ani nevim co to je,,panicky ataka,-
deprese,mam problemi vnimat rychlo řeč ,při zachvatu i dokonce nemužu pohnout rukama i nomana zruba tak 4 dny. Navic nevim ani polovičku toho, z čeho to vzniklo.ale jinak to člověk musi brat tak jak to jde.tak ahoj
Hanka, 07.11.2011 21:46:58, IP: ***.***.110.1, #154470Lucko, já beru Elify skoro dva roky, ale spíš jsem zhubla a to jsem bojovala s váhou od malička :-) dokonce si myslím, že jím víc než dřív a držím si váhu už více než rok :-)
Lilly_E, 13.11.2011 18:54:05, IP: ***.***.217.4, #154740Ahojky všem. Nevím, jestli mám přímo depresi, ovšem podle toho co píše "Marie" mám pocit, že asi ano. Je mi 25, mám spoustu snů, některé jsem si již splnila, ale tak nějak tápu v plnění toho největšího... vést spokojený partnerský život. Za těch dejme tomu 10 posledních let jsem měla pár pokusů o vztahy...nicméně vždy trvaly tak 3 měsíce a pak to zkončilo a další přišel až po 2 letech. Tento rok to byly 2 roky co mě jeden partner obral o peníze a já jsem díky němu málem ani nedokončila vysokou školu, protože jsem měla tolik dluhů, které bylo nutno zaplatit, že jsem místo učení chodila do práce, protože jsem nechtěla finanční pomoc od rodičů.. ta nakonec ale byla nevyhnutelná a mé už tak nízké sebevědomí kleslo na bod velmi silného mrazu.
Nicméně VŠ jsem dokončila, našla si práci, splatila dluhy a dokonce jsem si našla i přítele..člověka který byl několik let mým dobrým kamarádem. Ač jsem zásadně proti transformaci přátelství v partnerský vztah, riskla jsem to a vztahj začal... první měsíc se vyvíjel báječně, nabývala jsem dojmu že to konečně vyjde, ale 2 měsíce na to přišla věta "už nejsme my, ale ty a já"..konec vztahu. Jenže se ztrátou partnera přišla taky ztráta přátel a dnes po 3 měsících jsem člověk který zase sedí doma. Hubne, nic se mu nechce ikdyž může vyjet svým novým autem někam na výlet nebo jít se psem na procházky... Nic se mi nechce protože vždycky bych u toho byla sama...
Podle toho co jsem napsala je to čistě jen nechuť k životu z něšťastné lásky, ale tím jak jsem narozená ve znamení raka a jeho typickou vlastností je citlivost, tak se vše velmi umocňuje a dochází pouze jen k sebeobviňování a uzavírání se opět do sebe.. Poprvé k tomu došlo když jsem přibrala, styděla jsem se za to, veškeré kontakty tím utrpěly ztrátou a dnes v důsledku toho je u mě neexistence přátel... A to u člověka, který nesnáší podnikat cokoliv sama je poněkud vážný problém.
No... chci se především zeptat... mám sice VŠ vzdělání, nicméně i přesto bych poprosila o radu... Potřebuju pro navštěvování psychologa doporučení obvodního lékaře? A jak si psychologa vybrat? Pocházím z Ostravska a případná doporučení uvítám. Předem děkuji taky za případné rady jak se s tím životem poprat. Přeji všem krásný ničím nerušený předvánoční čas. L.
zdenda, 15.11.2011 17:55:01, IP: ***.***.24.74, #154818Chci jenom řici k te osobě ktera zde piše ,neberte prašky a jděte radši pracovat flakači,aby se neradovala tak dlouho ,,taky ji to muže dostihnout a pak muže litovat že něco tak špatnyho vyslovila.
Jitka, 21.11.2011 10:56:18, IP: ***.***.16.27, #155043Plně souhlasím se Zdendou.... kdo to nezažil nevěří.....
Mike, 24.11.2011 18:41:05, IP: ***.***.43.244, #155193Jaky jsou priznaci predavkovani cholprotihenem? Na priklad polykani 4 baleni cholprotixen 50? Mam zavolat zachranku?
Natura, 24.11.2011 20:26:34, IP: ***.***.105.154, #155198člověče, jestli ještě žiješ, tak rychle volej hzáchranku. Tohle není sranda. Patrně Tě to nezabije a několik dní Ti bude HODNĚ HODNĚ zle.
Proč jsi to udělal?
tonik, 28.11.2011 22:49:25, IP: ***.***.252.141, #155318dobry den hrozne moc si koušu nehty nevim si rady je nekdo kdo stim pomuže diky moc
Aneta, 29.11.2011 11:56:58, IP: ***.***.149.94, #155330ahojky, beru venlafaxin 3 den a je mi příšerně, nejhorší je nespavost. Po jaké době tyto šílenosti přejdou??
Mařenka, 30.11.2011 18:20:32, IP: ***.***.92.242, #155409Ahoj,mam takovej pocit,že se naprosto utápim v svém životě,ale je mi blbý říct své doktorce,aby mi něco napsala na nervy ... připadala bych si asi jako blázen...je to normální?Co mam dělat...:-/
Mařenka, 30.11.2011 18:28:15, IP: ***.***.92.242, #155411Ahoj, taky jsem si kousala nehty jako praštěná... zkoušela jsem různé anti-kousací laky na nehty,ale ty mi moc nezabírali, snědla jsem i ty.Nakonec jsem si nechala svoje vlastní zbytky nehtů pogelovat a s kousáním je konec :-)
Dave, 01.12.2011 17:45:28, IP: ***.***.64.151, #155459Deprese,ted budu psát podle svích zkušeností,se projevuje nervozitou,ůzkostí,uzavřeností,pocity neklidu,může vám vadit,že se třeba na vás někdo dívá,nebo naopak můžete mít jenom takové pocity,že se na vás všichni dívají.Dále člověk ztrácí zájem o své zájmy a koníčky,všechno najednou začíná být zbytečné,k ničemu.Je těžké být opět optimistou.Těžší stádia deprese přerůstají v uzavření se do sebe a řešení problému v sobě,což je samozřejmě ještě horší.Pak už se člověku ani nechce nikam jít,děsí ho pocit že by měl jít ven mezi lidi.Přestane o sebe dbát.A v některých případech,jako i v mém,se můžou oběvit myšlenky na sebevraždu.Toto už je samozřejmě potřeba řešit a vyhledat psychiatra.
Marika, 02.12.2011 16:27:19, IP: ***.***.166.78, #155478Mila Olinka,...prekonala som depsesiu,naozaj tazku depresiu,...lieky,..aj pobyt na oddenei,..chcem ti len povedat,ze sama to proste nezvladnes,..clovek v niektorych veciach nema dost sil aby si pomohol,vyhladaj lekara,to je prvorade,..nejde to z dna na den,ale stav sa ti zlepsi ,..no musis v prvom rade ty CHCIET,clovek je v depresii ako male pierko unasane vetrom,viem co asi prezivas,ale ver ze radost zo zivota sa moze vratit,len treba poziadat o pomoc.Prajem skore uzdravenie a vela pokoja a radosti do zivota...