Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Kartářky

realistka, 27.02.2013 2:51:47, IP: ***.***.152.10, #174635
vy komici, chce to hloubkové vyšetření mozku, jak tu psala jedna pisatelka, ten slavný kartář má tolik zájemců, že každého bere už na druhý den, prý půl roku, haha
Ruda z Ov, 27.02.2013 5:04:16, IP: ***.***.116.53, #174636
ty černa bachyně, já sice neznám žádněho petra, ani Ivu, ale asi budu první kdo si tě najde uřízne ti tvoji dementní hlavu, už tě tady máme všichni dost.
Ruda z Ov, 27.02.2013 5:06:19, IP: ***.***.116.53, #174637
ty černá bachyně, já neznám ani Radka, ani petra, ale asi budu první, kdo si tě najde uřízně ti tu černou prasečí hlavu. Už tě tady máme všichni dost. Připrav se
realistka, 27.02.2013 11:49:47, IP: ***.***.152.10, #174653
tohle je rasizmus a vyhrožování, doufám, že to admin smaže nebo zablokuje IP adresu, ty tu nemáš mezi slušnými lidmi co dělat
Jitka, 27.02.2013 14:46:32, IP: ***.***.61.238, #174665
jakej rasosmus ty vypatlana hlavo?!!! Nam je jedno jestli si cerna, modra nebo hneda, sama jsi to tady o sobe psala ze jsi ciganka a vestis z karet a protoze zavidis lidem uspech tak tady pomlouvas, lide uz te tady maji dost a podavaji na tebe trestni oznameni a nekdo si te dokonce brzo najde jak ctu. Takze se priprav za ty tve lzi pomluvy a jak tady spinis lidi, skoncis presne tam kam patris. Lide ti to tady pisou porad dokola. Skoncila jsi tady !!
realistka, 27.02.2013 20:15:41, IP: ***.***.152.10, #174700
já a kartářka a věštím z karet? to je blbý vtip, nevím s kým jsi mě pleteš, ale jsi na hlavu, to je poslední má reakce nebo to tu zaspamuješ jak na doktorce blbostma a lidi nenajdou informace, já s hlupákama nekumunikuju
Iva, 27.02.2013 21:22:33, IP: ***.***.118.23, #174703
Jitko, mas naprostou pravdu, tahle praseci hlava tady kazdou chvili neco jineho, to je jen ta jeji nemoc, je to psychicky narusena pacientka. Neustale tu nekoho pomlouva, lze a jeste si tu otvira zobak, ale brzo ji zklapne. Jednou se podipise jako realistka a neustale pise jako nekdo jinej, makat nikdy nebude, protoze takovy maj podporu a my je platime, proto je dobre, ze ji tady uz lidi hledaj, Je to typicka spina nekde z kanalu, notebook nekomu ukradla, cist neumi, proste dusevni mrzak- to uz o ni lidi vedi
verous, 27.02.2013 23:31:22, IP: ***.***.144.67, #174710
ahoj, můžete mi napsat číslo na kartářku z boskovic? díky
B. L., 28.02.2013 0:45:19, IP: ***.***.60.28, #174712
Ne z Boskovic nikoho neznáme, ale neboj je tady jedna ciganska bachyne, ktera ti odepise a dohodi ti nejakou svou primitivni prib**nou podvodnici tmave pleti. Oni totiz nikdy makat nebudou a stale budou krast a podvadet lidi, jedine co delaji, ze tady pomlouvaji kazdeho kdo ma schopnosti a umi to, ale to je typicka znamka nasi primitivni mensiny, kterou platime ze svych penez :-)
realistka, 28.02.2013 8:26:06, IP: ***.***.152.10, #174714
nahlášeno pro opakované porušování fora-rasizmus
., 28.02.2013 10:55:28, IP: ***.***.252.252, #174722
Chronický chlamydiový průběh se projevuje nejčastěji škálou subjektivních, ale někdy i objektivních dlouhodobých potíží jako jsou náhlé rýmy, častější tvorba hlenů v horních i dolních cestách dýchacích, afty, alergie, různá kožní onemocnění (vznik aberací – bradavice, névy, mateřská znaménka, ztráta pigmentu, pigmentové skvrny), zvýšená citlivost zubů (může přecházet občas i v bolest zubů), bolesti páteře, bolesti a ztuhlost, někdy až otoky kloubů i svalů, revmatizmus, svědění kůže, mrtvení a brnění prstů i končetin, paréza končetin, třes rukou, únava, ospalost, malátnost, záněty žlučníku, poruchy srdeční činnosti, pokašlávání, nutkání ke zvracení, náhlá nevolnost, závratě – stavy jakoby opilosti, může se objevit i porucha stability, pálení a škrábání v krku, pocit cizího tělesa v krku, stavy jakoby začínající chřipky či angíny, rizikové těhotenství, odumření plodu, onemocnění prostaty, drobné krvácení do podkoží, pocity chladu i bolesti v kostech, svědění a slzení očí, onemocnění očí, občasné – zejména noční pocení, pocity tepla či zimy nezávisle na teplotě prostředí, pocity bolesti v různých částech těla – projevující se někdy jako tlakové bolesti, cukání ve svalech, bolesti celého těla, bolesti vnitřních orgánů, žaludeční i dvanácterníkové vředy, stěhovavé bolesti v těle, občasné i dlouhodobější zvýšení tělesné teploty, občasné častější nutkání ke stolicím, občasné i chronické průjmy, poruchy střevní peristaltiky, bolesti hlavy, přechodné problémy s hlasivkami, poruchy spánku, škála nervových potíží – někdy i psychiatrického rázu (nervozita, podrážděnost, náhlá agresivita pocity úzkosti a strachu) a pravděpodobně ještě další potíže, zejména výskyt různých bolestivých i jinak nepříjemných stavů. Při dlouholeté latentní infekci se může objevit škála na tlak bolestivých lokálních míst, zejména na chodidlech, ale-i jiných částech těla. U postižených osob se projevují jen některé, u jiných i více, z uváděných potíží. Počet a intenzita projevů potíží je odvislá od individuality organizmu, délky působení infektu v organizmu člověka a zejména tyto potíže jsou vázány na změny počasí. Uváděné potíže se nemusí vyskytovat u všech lidí s latentní infekcí a jsou zřejmě lidé, kteří jsou řadu let nositeli infektu a nemají žádné resp. téměř žádné potíže. Tyto potíže se mohou objevit u některého z rodinných příslušníků.
Libor, 28.02.2013 15:54:12, IP: ***.***.61.160, #174728
cerna prasnice nahlasena za rasismus, pomluvy a lzi a podano je na ni i hromadne trestni oznameni :-))) Navic ty bachyne, uz vime kdo jsi pocitej s navstevou od bulharskych pratel. Takovy zfetovany a dusevne nemocny nuly jako ty je potreba eliminovat a odstranit. To ze si cerna jsi tady psala sama a dokazala taky svyma urazkama a pomluvama ty spino
Libor, 28.02.2013 16:00:12, IP: ***.***.61.160, #174729
ty cerna prasnice, ty sis spletla kanal ne ? nejdriv tady kazdyho pomlouvas, a kdyz uz te tady maji lidi dost a podavaj na tebe trestni oznameni, tak tady zacnes spinit takovyma hnusama ? Ty jsi tak tupa, ze to neumis ani zkopirovat z googlu ty slapko, - organismus se nepise se z . To jen ukazuje co jsi za spinu
Martina, 28.02.2013 16:04:27, IP: ***.***.120.70, #174730
Libore, presne tohle ta fetacka dela i na jinych webech, spini a pomlouva a kdyz uz ji lide maji dost a podaj na ni trestni oznameni, tak tady zacne spamovat tim jaky ma choroby a nebo psat jak nejhorsi kanal, aby zkazala odkud pochazi a kdo je. Ja sama jsem se pridala k tomu hromadnemu trestnimu oznameni.
Martina, 28.02.2013 16:07:38, IP: ***.***.120.70, #174731
tohle psal jeden clovek Mickey na jinem webu prave o tehle zfetovane nule, co tam delala presne to same - tak koukám že naše duševně nemocná fetka se tady dokonce podepisuje mým jménem, tak jedeme spamovat dál aby se vědělo co toje zač - Čau lidi, včera jsem sem náhodou zabrousil a docela jsem se nasmál nad ubohostí některých bab, mám na mysli Ninu apod. je zde celkem hodně příspěvků o kartáři Petrovi z Brna. Jsem také z Brna a četl jsem něco o tom, že Nina psala, že experimentuje na lidech, že nedávno začínal a hledal tu lidi. Dnes jsem si dal tu práci a na internetu se snažil něco o něm najít, co je vlastně pravda. Na internetu jsem našel o něm opravdu hodně - 6 let žil v USA, má několik webů jako výtvarník, v 99 pracoval pro 2 Americe weby jako numerolog pro dva hodně známé weby, v 94 roce psycholog a poradce pro HR , 2001 hodně článků o věštění na webech celostnimedicina.cz, Matrix2001.cz apod., a dokonce i tady na doktorce má několik článků. Od 89 učitel boj umění, v 92 léčitel… atd. atd. Dokonce jsem našel i jeho web a ten mě zaujal nejvíc. Myslím, že tenhle člověk nepotřebuje reklamu a klobouk dolů, co všechno dokázal. Chtěl jsem vlastně vědět zda to není jeden z těch, co jen fušují do karet, a co je pravdy na těch pomluvách. Já sám karty nepotřebuji a nechodím ke kartářkám a podle těch ubohých závistivých chudáčků jako je Nina, bych ani k žádné nešel. Jsem ajťák a když mám problém, jdu za odborníkem a tomu je určené myslím i toto fórum, aby lidé psali své názory na kartářky, Podle toho, co jsem zjistil je jasné, že ten Petr to dělá hodně dlouho a že je tady jen pár vypatlaných hlav jako je Nina, dasa a spol, nebo spíš jedna a ta samá osoba co tady špiní jiné. Jako profík v oboru IT vím, že fora jsou plné takových nul jako je Nina a taky vím, že lidé jako ten Petr nepotřebují reklamu, protože je o něm na internetu hodně odkazů. Jenom mě zajímá, jestli je běžné mezi kartářkama dělat takovýto humus jako dělá Nina
Nino, pro Tebe mám vzkaz, tobě někdo pořádně nafackuje, přinejmenším za ty tvé pomluvy a nebo tě rovnou nakope do prd…. Na každé prase čeká nějakej řezník
        Předchozí   1 .. 145146147148149150151 .. 225      Následující
Přidat příspěvek k tématu Kartářky
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.