Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Kartářky

Martina, 24.02.2013 17:21:48, IP: ***.***.125.7, #174528
No ja jsem si nechala udelat vyklad i od Leny, i od Zdeny i Martogly a bylo to jen same placani o nicem. Jediny, kdo mi dokazal poradit a kdo mel zatim schopnosti byl pan Petr z Brna, protoze ten jedinej z tech co jsem poznala ma opravdovy schopnosti, . Je smesny ze si tady ty zminene kartarky pisou sami na sebe chvalu. A kdo je tedy skutecne dobry ? S tim se clovek musi narodit a neda se to naucit, proto ti nejlepsi maji vysoke ceny a hodne lidi a delaji treba pro USA jako pan Petr z Brna a ti ostatni tady shaneji zakazniky tim, ze si sami sobe pisou chvalu, ale karty jim k tomu nepomuzou, takze nezbyva nez aby zacali poctive pracovat. Ja si radsi priplatim a pujdu za kvalitou nez za nejakou hloupoiu primitivkou co ani karty neumi, nema schopnosti a mele tady ze je kartarka nebo carodejnice
Leona, 25.02.2013 3:55:08, IP: ***.***.125.7, #174540
Marti, také jsem měla tu čest poznat pana Petra, takových je opravdu málo, skutečně umí. Co se ostatních týče, několik jsem jich také zkusila a máš pravdu, že si tady spíš píšou sami na sebe pochvaly. Kdybych nebyla v práci na netu jajko teď, asi bych jim něco od srdce napsala :-))), ale stejně by to asi nepochopili
je to trapné, 25.02.2013 17:21:20, IP: ***.***.152.10, #174575
martino alias leono, není ti trapně, stejný případ IP adresy-)))))) , koho tu oblbuješ, pár lidí se chytlo na výborného kartáře .Petra a výsledek, odpovědi zklamaných, že mu nic nevyšlo, jen plká...
Martina, 25.02.2013 19:50:40, IP: ***.***.118.23, #174578
kdybys nebyla vecne zfetovana a nemela v hlave tolik vykalu, tak by ti doslo ze treba pisu z internetove kavarny ty tlamo, ale jsem rada ze i Leona a dalsi tady chvali cloveka co ma skutecne schopnosti. Spis jsi tady trapna ty, jak tady spinis a jak si tady kartarky na sebe trapne pisou samochvalu, to smrdi :-))) napsal jsem svuj nazor a tobe je do toho ho..., asi chces abychom te zablokovali i tady zejo? Necetla jsem ani jednu negaci na pana Petra, ale opet, mas v hlave asi velky hnuj a neumis cist, nemuzeme za to ze jsi nechodila do skoly, ze zebras na netu a ze jsi nula, to je vse :-)))
Radek M, 25.02.2013 20:44:24, IP: ***.***.118.23, #174579
Martino, já taky znám pana Petra a souhlasím, že je to jeden z mála co má skutečné schopnosti a dokáže lidem poradit, v tom máš pravdu. Co se týká toho, jak si tady na sebe kartářky píšou samochválu, to je prostě jen ukázka toho, že 99 procent tkzv kartářek to ani neumí a jsou to většinou primitivní baby, také jsem nějaké navštívil a jako primitivky se tady i projevují, viz ta s tou IP adresou, pěkně jsi ji setřela hihi. Na pana Petra tu není ani jeden špatný komentář, jen ten od téhle, co asi přespříliš fetuje. Je dobře, že zde lidé mají možnost upozornit na vyjímečné lidi jako ten Petr, já u něj byl skoro 2 hodiny, věnoval se mi a skutečně mi pomohl a hodně otevřel oči, pomohl mi s firmou, vztahem apod. Takových je v ČR vážně jen pár.
Iva, 25.02.2013 20:52:39, IP: ***.***.118.23, #174580
blbne ti klavesnice radku :-))) jinak s tebou souhlasim. Taky jsem nektere navstivila, a same primitivni kecy a zadna ani nevedela o cem mluvi. petra neznam,ale par mych znamych u nej bylo a rikaji to co Martina. Jen je o dost drazsi, coz je asi spravne.
Radek M, 25.02.2013 21:00:01, IP: ***.***.118.23, #174583
jj zradila technika, hele Ivo jak to ze mas stejnou IP ? ze ty jsi ve stejnem arealu jako ja a chytas free wifinu? sedim v kavarne, stav se :-)))
Martina, 25.02.2013 21:03:21, IP: ***.***.118.23, #174584
Radku, my už tu zfetovanou nulu tady známe, musela jsem jí to napsat, zkouší to i na jiných webech a hodně lidí už jí napsalo, že si jí najdou a vyřídí si to s ní ručně. Takovýmu odpadu nepatří PC do ruky, na tom už jsme se shodli.
realistka, 25.02.2013 21:06:47, IP: ***.***.152.10, #174585
ano pište si všichni z jedné IP...odkud mě vyhodili, když chodím jen sem a na doktorku.cz, kde jste svýma sprostýma slovama vyhnali všechny pisatele, všechny jste nazvali fetáky? a jaké drogy bych měla brát?pěkně se tu ztrapnujete nebo snad sám pan Petr?
Iva, 25.02.2013 21:12:09, IP: ***.***.118.23, #174587
radku chytam v tomhle nakupnim centru pres wifinu a jsem za barem, nemuzu si dovolit odejit a makam az do rana. Hele docela by me zajimalo cekaci doba u Petra v Brne, zajdu za nim osobne.
Radek M, 25.02.2013 21:15:41, IP: ***.***.118.23, #174588
zalez uz ty smazko nekam, teb uz hleda hodne lidi prave za ty tve sproste komentare na jinem webu a za to spineni vsech lidi, vsak neboj nekdo z tech lidi si te najde. Jak psala Martina - asi mas IQ rohozky zejo? Komu jsi ujkradla notebook? za to si seberou i podporu, radsi to vrat majiteli a bez zebrat k nadrazi. My uz te tady vsichni zname
Radek M, 25.02.2013 21:16:16, IP: ***.***.118.23, #174589
zalez uz ty smazko nekam, teb uz hleda hodne lidi prave za ty tve sproste komentare na jinem webu a za to spineni vsech lidi, vsak neboj nekdo z tech lidi si te najde. Jak psala Martina - asi mas IQ rohozky zejo? Komu jsi ujkradla notebook? za to si seberou i podporu, radsi to vrat majiteli a bez zebrat k nadrazi. My uz te tady vsichni zname
Radek M, 25.02.2013 21:18:31, IP: ***.***.118.23, #174590
Ivo tak ja se stavim na drink, pokud te v tomhle nakupnim arealu najdu, je tu asi 10 baru a 10 hodpod :-))) v ktere jsi? Jinak cekaci doba byla u Petra 5 mesicu, ale uvolnil se termin, tak jsem za 3 a pul mel termin, musis to zkouset, ke me byl hodne vstricny.
Iva, 25.02.2013 21:24:22, IP: ***.***.118.23, #174591
pokud vim, byla jsi to ty, kdo tam psal sve vulgarity nejhorsiho razu, akorat jsi ukazala z jake mensiny pochazis ty spino, zalez a nelez mezi slusne lidi. A odkud kdo pise neni Tva starost, na to nemas dost velkej orech v lebce :-))))
Radek M, 25.02.2013 21:35:41, IP: ***.***.118.23, #174592
pekne jsi ji to nandala !! hehehe, prej orech v lebce :-)) to si musim poznamenat. , aspon se tu clovek zasmeje, ta ani nevi co to je sdilena wifina, tupka jedna :-)))
        Předchozí   1 .. 143144145146147148149 .. 225      Následující
Přidat příspěvek k tématu Kartářky
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.