Diskuse - Kartářky
Lucie, 10.03.2013 8:12:29, IP: ***.***.103.51, #175059Ivona, ja ti reknu jak to je, ty neznas ani Kludskou ani Petra, ty jsi jedna a ta sama prasice a dobytek co tady pomlouva jiny lidi a vis proc ? protoze si je lidi hodne chvali a protoze jsou nejlepsi. P Kludska delala karty i prezidentum a nejaka blbka jako ty o ni tvrdi, ze nic neumi? Ty jsi spis dusevne nemocna. Pana petra taky neznas a nikdy jsi u nej nebyla, dela to pres 20 let, dela hlavne pro USA a takovej dobytek jako ty by nikdy nevzal mam takovej pocit, navic pokud si myslis ze nekdo dela vyklad aby u toho byl jeste nekdo jiny tak to jsi spadla na hlavicku. Ty jsi spis jedna z tech nuil co karty neumi, pise si tady na sebe chvalu a spini vsechny ostatni. Pokud jsi chodila do 1 tridy tak bys cetla ze je tady podane hromadne trestni oznameni prave na tebe za ty tvy pomluvy a protoze se chovas jak dobytek, tak ti tady lide i psali ze si te najdou osobne. Takze vrat PC co jsi ukradla a vrat se zpatky do kanalu ty spino jedna nemocna
L , 10.03.2013 8:20:31, IP: ***.***.64.82, #175061Ivona ---kdyz si prectes diskuzy ? - to je mongolsky ? spravne je to kdyz si prectes diskuzi ty negramotna dmenetko, ty jsi neprosla ani zakladni skolou. Jak tady uz nekdo psal, nasomrovala se sem banda cikanu, neustale tady pisou chvalu sami na sebe a na svy cikansky kartarky, pomlouvaj ostatni a z diskuze delaj kanal. Bezte uz nekam takovej dobytek nepatri do civilizace ale do kanalu a nelezte mezi slusny lidi. Sandra z Kobylis je typickej priklad takovy blbky co si na sebe pise reklamu a chvalu a pomlouva tady ostatni. Jen dement by veril takovym sebereklamam na cikanskou spinu co tady dela bordel. nedivim se ze uz vas lidi maji dost.
L , 10.03.2013 8:21:28, IP: ***.***.64.82, #175062Ivona ---kdyz si prectes diskuzy ? - to je mongolsky ? spravne je to kdyz si prectes diskuzi ty negramotna dmenetko, ty jsi neprosla ani zakladni skolou. Jak tady uz nekdo psal, nasomrovala se sem banda cikanu, neustale tady pisou chvalu sami na sebe a na svy cikansky kartarky, pomlouvaj ostatni a z diskuze delaj kanal. Bezte uz nekam takovej dobytek nepatri do civilizace ale do kanalu a nelezte mezi slusny lidi. Sandra z Kobylis je typickej priklad takovy blbky co si na sebe pise reklamu a chvalu a pomlouva tady ostatni. Jen dement by veril takovym sebereklamam na cikanskou spinu co tady dela bordel. nedivim se ze uz vas lidi maji dost.
Iva , 10.03.2013 8:29:13, IP: ***.***.120.70, #175063Lucie, my už jí tady známe, lidi co čtou diskuzi pravidelně už vědí o koho jde a jak tady neustále pomlouvají. Pana petra z brna i p Kludskou znám, byla jsem u nich několikrát, jsou to nejlepší kartářo. A máš pravdu, že jen dement si může myslet že se karty dělají v přítomnosti jiného.Jak píšeš, tenhle dobytek nemá s duchovnem nic společného, karty neumí, nemají ani lidi a tak žebraj tady a píšou sami na sebe chválu. My se tomu smějem, protože llidé nejsou hloupí a i podprůměrný člověk prokoukne tyhle lži a oblbování nízkoIQ hnědočechů. Co k tomu dodat, stává se z toho kanál, je to tak, protože dovolíme jistým lidem lézt mezi slušné lidi. Já sama jsem podala trestní oznámení na tuhle špínu, můj manžel je u policie
Lucka, 10.03.2013 8:38:52, IP: ***.***.199.181, #175066Tohle je z jiné diskuze kde ta samá špína také zkoušela pomlouvat - napsal to Mickey
tak koukám že naše duševně nemocná fetka se tady dokonce podepisuje mým jménem, tak jedeme spamovat dál aby se vědělo co toje zač - Čau lidi, včera jsem sem náhodou zabrousil a docela jsem se nasmál nad ubohostí některých bab, mám na mysli Ninu apod. je zde celkem hodně příspěvků o kartáři Petrovi z Brna. Jsem také z Brna a četl jsem něco o tom, že Nina psala, že experimentuje na lidech, že nedávno začínal a hledal tu lidi. Dnes jsem si dal tu práci a na internetu se snažil něco o něm najít, co je vlastně pravda. Na internetu jsem našel o něm opravdu hodně - 6 let žil v USA, má několik webů jako výtvarník, v 99 pracoval pro 2 Americe weby jako numerolog pro dva hodně známé weby, v 94 roce psycholog a poradce pro HR , 2001 hodně článků o věštění na webech celostnimedicina.cz, Matrix2001.cz apod., a dokonce i tady na doktorce má několik článků. Od 89 učitel boj umění, v 92 léčitel… atd. atd. Dokonce jsem našel i jeho web a ten mě zaujal nejvíc. Myslím, že tenhle člověk nepotřebuje reklamu a klobouk dolů, co všechno dokázal. Chtěl jsem vlastně vědět zda to není jeden z těch, co jen fušují do karet, a co je pravdy na těch pomluvách. Já sám karty nepotřebuji a nechodím ke kartářkám a podle těch ubohých závistivých chudáčků jako je Nina, bych ani k žádné nešel. Jsem ajťák a když mám problém, jdu za odborníkem a tomu je určené myslím i toto fórum, aby lidé psali své názory na kartářky, Podle toho, co jsem zjistil je jasné, že ten Petr to dělá hodně dlouho a že je tady jen pár vypatlaných hlav jako je Realistka, Nina, dasa a spol, nebo spíš jedna a ta samá osoba co tady špiní jiné. Jako profík v oboru IT vím, že fora jsou plné takových nul jako je Nina a taky vím, že lidé jako ten Petr nepotřebují reklamu, protože je o něm na internetu hodně odkazů. Jenom mě zajímá, jestli je běžné mezi kartářkama dělat takovýto humus jako dělá Realistka
- pro Tebe mám vzkaz, tobě někdo pořádně nafackuje, přinejmenším za ty tvé pomluvy a nebo tě rovnou nakope do prd…. Na každé prase čeká nějakej řezník
Iva , 10.03.2013 8:52:59, IP: ***.***.120.70, #175068Lucko, nám je to jasné, na Petra jsou tady jen samé pozitivní komentáře a nejen zde,ale hlavně v zahraničí, už jsem to tu také psala. Ale některé špíny a nuly co nic neumí a závidí to prostě nedokážou přenézt přes srdce:-)))) Ta závist je zničí samotné, policie se o ně postará. Zajímavé je, že ti nejlepší, jako je p Kludská a petr nidky nebyli v TV, ale jsou tam jen oblbovačky a proto si na TV věštní tolik lidí ztěžuje. Ti nejlepší nepotřebují reklamu a Petr i Kludská mají lidi na měsíce dopředu. Jen bych tajké lide poradila - na karty si najděte někoho vzdělaného a ne nějakou primitivku z ulice, měla by to být duchovné osoba a ne takové špíny jako se projevují tady a pomlouvají. Své problémy bych nikdy nesdělovala primitivkám a takovým bych nikdy nesvěřila svůj osud a budoucnost. Většinou ten hnus kartářek co tady lidé prezentují nestojí za nic, sama jsem některé zkusila a jak psala Lucie, asi špička je tu Kludská a Petr a o tom je toto forum, doporucit dobré kartářky a ne tady špinit a pomlouvat, protože hodně lidí má problémy a potřebuje poradit. A špíny které sem lezou jen zneužívají tíživou situaci lidí.A to je hnus
Pavel K., 10.03.2013 11:07:05, IP: ***.***.38.55, #175072Chtěl bych jen podotknout, že to, co jsem napsal, byla asi velká chyba ! Na tomto serveru se totiž osočujete navzájem a Sandra, kterou jsem zmiňoval a doporučoval, rozhodně není cikánka. Je to inteligemtní žena s dlouholetou praxí i v jiných oborech. Už sem raději ani nebudu nahlížet, je mi z Vašich reakcí zle.Kdo střídá kartářky a věčně lamentuje a pomlouvá je, ten si nezaslouží, aby mu někdo pomohl. Zamyslete se nad sebou !
majka, 10.03.2013 11:33:25, IP: ***.***.60.5, #175073Pavle K, my ale tvojí pomoc nepotřebujeme, to sis popletla madam co se podepisuje jako chlap. Tady lidé hledají pomoc u dobrých kartářek, ale to co jsi napsala jasně dokazuje že si tady sama na sebe píšeš reklamu, to my ale nepotřebujeme, My potřebujeme vědět kdo opravdu pomohl a ne že tady sebevychvaluješ ty sebereklamo
Ivana, 10.03.2013 15:18:03, IP: ***.***.96.67, #175077Drahá Lucie,pokud tvé příspěvky měly být prezentovány mě,tak jsem Ivana,né Ivona a pokud někoho osočuješ a sprostě nadáváš,tak si přečti své příspěvky.Jsi asi dost ubohá,když tady tímto vulgarismem vyjadřuješ své pocity.
realistka, 10.03.2013 19:55:14, IP: ***.***.152.10, #175081Ivano, ona nebo on(střídá často identitu) to bohužel jinak neumí
Kocka, 10.03.2013 21:40:26, IP: ***.***.226.176, #175087Souhlasím, mate naprostou pravdu. Darja Slukova je velka podvodnice a intrikanka. Využije vašich informaci ve svůj prospěch, jen co je to mozné. Nenapadne vas zmanipuluje a jeji výklad je naprosto scestny a negativne ovlivní vaši budoucnost.
realistka, 11.03.2013 9:19:21, IP: ***.***.61.67, #175120vy hovada jedni bylí co mate proti cikánksým kartářkám?!!! jedině cikánský kartářky to umí a všichni ostatní jsou svine býlí. je to dar jen pro cokány a vy to nesmíte dělat, aby vás cholera udusila !!! Ivono segra more řekni těm bílým tlamám že mám pravdu!!! Rasisti jedny býlí"!!! a jestli používám méno realistka yvona, jana nebo Dežo je jedno!!!!
Beáta, 11.03.2013 14:13:03, IP: ***.***.61.162, #175126Ivo, souhlasím s tebou, byla jsem u p Petra v brně několikrát, máš absolutní pravdu, že to je jeden z nejlepších. Já se tehdy skoro rozváděla a pomohl mi zachránit vztah, věděl hodně věcí i bez karet. Po těch všech kartářkách, co jsem prošla je ten Petr snad jediný co má skutečný dar a schopnosti.
ašlim 54, 17.03.2013 10:47:27, IP: ***.***.238.10, #175309Znáte prosím někdo opravdu dobrou kartářku v okolí - Btuntál - Opava - Ostrava - Frenštát - Nový Jičín ? Prosím hodnocení + kontakt. Děkují Ašlim
ašlim 54, 17.03.2013 10:50:20, IP: ***.***.238.10, #175310Oprava - Znáte prosím někdo opravdu dobrou kartářku v okolí - Bruntál - Opava - Ostrava - Frenštát - Nový Jičín ? Prosím hodnocení + kontakt. Děkují Ašlim