Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Kartářky

Lenka, 05.03.2013 23:08:43, IP: ***.***.61.76, #174920
Libore, to je znama pravda ze 99 procetn kartarek jen z lidi taha penize, jsou to podvody a oblbovani lidi, nekde si neco precetly a hned o sobe prohlasuji ze jsou kartarky nebo carodejnice nebo samanky. To je znamka nizkeho IQ. Ale je tu i to jedno procento, co maji opravdu dar a schopnosti a ti maji vysoke ceny a hodne moc lidi. A pokud jeste umi jazyk, tak delaji pro zahranici za mnohem vyssi ceny. Ale takovych je unas jen par. Osobne vim jen o dvou takovych a to je pani Kludska a pan Petr z Brna. Po revoluci se roztrhl pytel a jak pises -"kazda blbka dnes vyklada karty", ale dar nema vetsina z nich. ja zila roky v nemecku a vim ze tam plati vysoke ceny za vyborne kartarky, ale ti to umeli,ale u nas je to spis bida. mam stejny pocit jako ty, ze tady si ty kartarky pisou reklamu sami. To jen bida ceskeho naroda soucasnosti. A nejhorsi je ta ceska mala zavist jak tady jeste pomlouvaji- v nemecku je zakon na toto hodne tvrdy, ale i u nas jde policie po takovych lidech. Jen jen smutne ze tyhle radobykartarky nemaji s duchovnem nic spolecneho, jen o tom kecaj a ani tomu nerozumi. Kdosi tu psal- primitivky a k takovym bych nikdy v zivote nesla aby mi povidali o me budoucnosti. byal jsem dvakrat u dvou kartarek ktere tady nekdo doporucoval a obe byly cikanky, bala jsem se ze me tam nekdo okrade ani jsem tam nesla. Proste se stava z tohoto kanal v CR a tyhle primitvni lidi pomlouvaji na netu a leci si sve ego, protoze na ne neni videt.
petra, 06.03.2013 13:00:28, IP: ***.***.76.202, #174928
dobry den, telefonní číslo neexistuje. Měla byste, prosím, na paní Morawiecovou nějaké aktuální číslo?
Zdeňa, 06.03.2013 21:41:17, IP: ***.***.248.2, #174949
Milí IVane,
dobře si to přečti:

§184 Pomluva

(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok
(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

žumpová, 07.03.2013 0:16:49, IP: ***.***.117.2, #174953
Pozor na kartářku Žumpovou z Pardubic. Dává nevyžádaný informace, negativně ovlivňuje, vůbec se jí budoucnost nevyplní. Všechno je přesně naopak. Svým kartám asi rozumí, ale budoucnost vyložit s nima neumí. Dost si přimýšlí a zrazuje člověka od hezkých momentů, který v životě s partnerem prožívá. Každému (mě i mým známým) opakuje tu samou větu, že jim partner nestačí a že ho stejně opustí. Tlačí a manipuluje neskutečně. Chce za lidi rozhodovat a radit jim. Kartář má přece jenom vést, ne za lidi rozhodovat. Je jen kartářka, ne věštkyně. Úžasný je pan Nývlt z Pardubic. To je věštec a jeho prognózy sedí. Vede, neradí..
žumpová, 07.03.2013 0:18:48, IP: ***.***.117.2, #174954
tak to by měla jít žumpová sedět, naplňuje skutkovou podstatu trestného činu..
žumpová, 07.03.2013 0:18:50, IP: ***.***.117.2, #174955
žumpová, 07.03.2013 0:18:51, IP: ***.***.117.2, #174956
Martina, 07.03.2013 15:16:58, IP: ***.***.235.140, #174976
Tak o tom, kdo je tady nula asi svědčí tvůj slovník a zloba. Moje kartářka netuší, ž o ní něco píši. Já jsem člověk pracujicí, dokonce podnikám a velmi se mi daří. Nevěřím vlastním očím, jak jsou lidé ubohý a zlí!
Marty, 07.03.2013 21:32:41, IP: ***.***.127.238, #174986
Tak jsem po precteni vsech pochval na pani Anezku take zasla na vyklad.Z prostredi jsem byla zdesena.Pani nesympaticka,kourila jednu za druhou,pri vykladu krkala.V hodne vecich byla mimo.Jednou rekla neco tak a kdyz jsem rekla,ze je to jinak,tak si to zapamatovala a pozdeji pouzila.Za me rozhodne nedoporucuji. Byla na me obcas dosti neprijemna!!!Napiste mi sve zkusenosti a dojmy...
Marty, 08.03.2013 17:26:01, IP: ***.***.48.26, #175017
A tak jsem si tu projížděla ty diskuze a na co jsem nepřišla, jak obrovskou reklamu si tu paní Anežka dělá. Píše z pár adres pod různými jmény. Opravdu jsem nad tím dnes strávila spousty času, takže se nenechte nachytat jako já! Nemám ráda lež a tohle mě vytočilo....
Milena, 09.03.2013 8:23:36, IP: ***.***.116.36, #175031
Jajsem byla u Sandry jednou, hodne velka primitivka, ani nevedela o cem mluvi, nema zadne znalosti a v nicem se netrefila, premlouvala me abych nechala manzela a ze si mam najit milence, blbka jedna. A pokdu Pavel K pise ze k ni nekdo chodi 20 let tak to je jen ukazuje jak ta slendrianka taha z lidi penize a jak jsou lide hloupi. Spravny kartar umi nasmerovat dlouho dopredu, ale tyhle radoby kartarky blbky bud rikaji bludy a nebo schvalne rikaji jen neco aby se lide vratili znovu, Tahle reklama Pavle alias sandro je az moc pruhledna
Lucie, 09.03.2013 10:41:53, IP: ***.***.120.70, #175032
Máš pravdu Milčo, napsalas to přesně, taky sleduju už dlouhou dobu co se tady děje a jak si tady kartářky sami na sebe pějí chválu. Osobně jsem vyzkoušela pár z těch co tady doporučují, ale vesměs to byla bída. Jediní dva lidé, u kterých jsem byla nadmíru spokojená je pan Petr z Brna a p. Kludská, oba jsou o dost drazší, maji delší čekací doby a výborné weby a TV prezentaci a reklamu nepotřebují. Jen bych lidem poradila, aby nesvěřovali svůj osud pochybným kartářkám,ale opravdu šli za někým, kdo to umí a kdo dokáže pomoci, k těm nejlepším, ale těch je asi jen pár.
realistka, 09.03.2013 14:52:55, IP: ***.***.152.10, #175042
paní Kludská se netrefila v budoucnosti absolutně v ničem a je to už deset let, je hodně nespokojených s jejím výkladem a já k nim patřím taky
Ivana, 09.03.2013 16:57:43, IP: ***.***.96.67, #175043
Mileno a byla jsi u paní Sandry z Prahy 8 Kobylis?JJá u ní taky byla a věděla o čem mluví,jen výsledek nevím.Těch kartářek Sander je totiž několik
Ivana, 09.03.2013 17:00:29, IP: ***.***.96.67, #175044
Lucie, jsi asi jena z mála,která tady chválí paní Kludskou.Když si přečteš na ni diskuzy,nikdo ji skoro nedoporučuje.Co se týká toho Petra z Brna,všichni o něm píšete pozitiva,ale já osobně byla u kámošky,když ji vykládal přes skype a mlel naprosté kraviny až jsme se tomu smáli
        Předchozí   1 .. 147148149150151152153 .. 225      Následující
Přidat příspěvek k tématu Kartářky
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.