Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Olda, 04.10.2010 15:27:34, IP: ***.***.21.114, #107838Prosím, neopravuj druhým lidem překlepy a chyby, ty ne...i když je to úsměvné :-))
Ty totiž nejenom neumíš psát, ale jak čtu, též ani číst. Takže 1: Natura založila tuto diskusi a zvala všechny kteří mají problém s pitím. O kouření tady nepsala!
2: proč mi píšeš o sledovanosti diskuse? Jasně jsem ti napsal, že za tebou lidi jdou, důvod je uvedený výše, tak ať to rozjedeš na diskusi "Kouření".
3: takže ml nepije? Píšeš to. V tom případě je lhář nebo blázen? Sám o alkoholu píše zcela normálně, bez zábran.
4: potřeboval bych přeložit tuto větu: JC 14:13 "Odepsal jsem jednomu blbečkovy na vyhrožování nic dál a hle zase jeden, Olda a zase kecy ." Tuto větu nechápu, doufám, že mi jí vysvětlíš nějak blíže. Děkuji.
5. vůbec ti není jedno, kdo co dělá, hrozně rád bys to věděl, ale nikdo ti to neřekne.
6. když jsi chlastal byl jsi na sebe ráno hrdý? Myslím, že to Pepa přesně vystihl a je dobře, že ty kocovinová rána tady kdysi připomněl a sám na ně nezapomněl. Proto si ho vážím.
Doufám, že mi odpovíš a nebudeš plácat své obvyklé odstavce o ničem.
JC, 04.10.2010 15:44:06, IP: ***.***.129.91, #107842O Oldo strašně rád Ti odpovím.Martin má velkou firmu ,vzhledem k tomu ,že ji celkem znám obdivuji jeho pracovitost a ty šichty.No těch hodin a ježdění ,když si to tak vezmu tak tuto velmi ziskovou firmu nepomůže vésti člověk chlastající. Ale zato zde tito hulí a chlastají ligu .Pár nepičů ale jinak sodoma gomora. Na tu připomínku o Pepovi a jeho kocovinu .Oldíku kamaráde já to už zapoměl .Odpust mi ale je to strašně dlouho co jsem řešil nějaký problém jak ty to nazýváš KOCOVINOVÁ RÁNA .Oldo český jazyk to nebyl Tvůj kamarád že? Takže já mohu jenom opisovat pocity nedávné ,nedávných alkoholiků. Oldo doufám ,že jsem Ti VŠE VYSVĚTLIL. Tady mi někteří anonymové vyhrožují víš ,to josu ti kamarádi Tvoji .Proč nejdou Oldíku za Tebou? Protože ty nemůžeš psát 29+29let bez kouření a bez chlastu. Oldo lidé chtějí příklad a vidí ho ve mě .Dobré ne? Oldo tak zase ted ty .Jak dlouho abstinuješ a nekouříš? No hovoř a kde jsi se léčil a kolik jsi chlastal no kápni božskou Oldo hovoř .
Karel, 04.10.2010 15:46:30, IP: ***.***.217.2, #107844Nepiš pořád o AA hňupe, nevíš o nich nic, samé recidivy tam jistě nejsou, a když ji někdo má, to se má odkopnout?Sám jsi ji měl 2x, tak proč poukazuješ, odsuzuješ jiné, hovado cídrovo.
JCskutečný JCskutečný, 04.10.2010 15:48:11, IP: ***.***.129.91, #107845oprava NEMŮŽE VÉSTI ČLOVĚK CHLASTAJÍCÍ,OPILECKÝ A JINÝM ZPŮSOBEM SE ZPRONEVĚŘUJÍCÍ OBCHODNÍM ZVYKLOSTEM A NÁLEŽITOSTEM. Martin je příkladem úspěšného obchodníka. ne tak zde svoloč ,která akorát tráví celé dny na kompu ,nepracující ,kuřáci a spitaři .
Pepa, 04.10.2010 15:48:55, IP: ***.***.217.2, #107846Lulane, ty se přímo rochníš v těch mých slovech.Mýlíš se, jako vždy, opakuji-já, Pepa abstinuji mnohem déle, než tvrdíš ty, spleteš vše , jak se ti to hodí, jsi grázl.
JC, 04.10.2010 15:52:43, IP: ***.***.129.91, #107847Ty ještě žiješ ty stará dlouholetá recidivo? Ještě jsi se neupil a neukouřil? Na AA mám své lidi a dokonalý přehled hochu ,dědku starej . Jak říkám TŘIKRÁT A DOST. Kdo má dvě krátkodobé recidivy za 29 let je K ADLÍKU GEROJ Hochu udělal jsi mi radost už jsem myslel že jsi se ukouřil k smrti ty kuřáku
Karel, 04.10.2010 15:56:49, IP: ***.***.217.2, #107850Asi omyl, nikdy jsem sem nepsal, nekouřím.Ale u tebe mně nepřekvapí nic, čtu pár tvých mektů, stačí.A na AA nemáš nikoho, lžeš a hodně.
JCskutečný, 04.10.2010 16:00:41, IP: ***.***.129.91, #107853Tak Pepku kápni božskou jak dlouho už nepiješ promin ten rok, jsou to dva. Hochu ale že nám to letí a ty zase za chvíly na podium .Hochu jak Ti závidím .Všude sláva a nažehlené košile a chlebíčky a gratulace .Pepo jsi kamarád a tak Ti řeknu Pepku 15. jsem zvědav jak budu oceněn co myslíš ,jsi takový chytrý ,Pepo do Polska. Pepo podívej se na internet jsem ještě pozván do Prahy na ocenění nejlepších podnikatelů .Je toho hodně co no ale to víš ta abstinence mi přináší ovoce . Ty to sbereš v léčebně ty oslavenče a já holt za práci .Pepo vše píši ne pro chválu ale aby jsi i ty věděl ,že výsledky abstinence se odměnují jinde .
JCskutečný, 04.10.2010 16:09:11, IP: ***.***.129.91, #107858Karle slíbil jsem těm lidem ,že nebudu je jmenovat . Vím o ježdění po vsích ,pečení buchet ,skládání se na benzín atd vím vše . A také vím o nespokojenosti slušných členů na AA ,kteří říkají jako já .Třikrát a dost .Od nich vím o těch stálých recidivách a zase pomoc ,že ti dotyční to berou jako samozřejmost.Kdyby věděli ,že příště by se jim nepomohlo ,tak by to nedělali takhle .Dát se jenom do pořádku a chlastat dál a zase až to neukočírují ,tak ze známosti znovu a to se mi také nelíbí a určitě sem píší i právě ty recidivy .Na AA je spousta slušných a inteligentních lidí ale já mám jiné představy o abstinenci ,nepotřebuji spolek .A to že někteří říkají že těm druhým pomáhají je lež ,každý pomáhá sám sobě svou neustálou přítomností ,kontaktem ,schovávají se za pomoc.druhým.Doléčují se tak celý život .viz Líba .Ta by bez AA už dávno kropila
JCskutečný, 04.10.2010 16:10:49, IP: ***.***.129.91, #107859Usnadním Vám to píši za Vás .Ty si Líby nevšímej nesaháš ji ani po pás. Napsal jsem za Vás ,Vaše reakce cha cha .
Olda, 04.10.2010 16:11:19, IP: ***.***.21.114, #107860Ale ML tady pořád píše, že pije. Chlapci, měli byste se domluvit. Autem jezdí téměř každý dospělý, toho sis nevšiml? A firmu má také kdekdo. Už rozumíš, proč je mi zaměstnání nějakého pro mě naprosto neznámeho moraváka jedno?
13 let nepití není zase tolik, aby sis nepamatoval kocovinová rána? Jinak nechápu, co se ti na tomto výrazu nelíbí. A znovu tě prosím, o češtině TY nepiš.
Přesně nevím, kdo je tady můj kamarád, ale určitě sympatizuji s ženami + Pepa, Pl,....a nevím nic o tom, že by ti vyhrožovali. Musíš být konkrétní.
A nakonec, jak jsem ti už psal, tak píšu znovu: nekouřím 22 let a piji jen příležitostně a velice umírněně. Na téhle diskusi jsem kvůli tobě. Bavíš mě. Přitahuješ lidi, ale to už sem ti také psal. Jen to není z důvodu tvé abstinence.
Pepa, 04.10.2010 16:17:06, IP: ***.***.217.2, #107862Ani nevíš, ty lulane, jak ne tebe seru.Nezajímají mně vůbec tvé cesty, ceny, mně stačí tady tvé bláboly, a nic ti o sobě nemíním psát.A nebudu.Za rok jedu zase na sjezd, jako čestný host!
Karel, 04.10.2010 16:18:22, IP: ***.***.217.2, #107863Nehraj si na špiona, na to, že máš kontakty, s tebou se žádný áčkař nezahodí.
jc, 04.10.2010 16:31:23, IP: ***.***.114.236, #107867JC: Na tu připomínku o Pepovi a jeho kocovinu .Oldíku kamaráde já to už zapoměl .Odpust mi ale je to strašně dlouho co jsem řešil nějaký problém jak ty to nazýváš KOCOVINOVÁ RÁNA
Tak proč sem píšeš?Alkoholiky nenávidíš,sám problém nemáš,tak co se tady předvádíš?
||||||||||||, 04.10.2010 16:32:08, IP: ***.***.54.254, #107869Pozor on pojede taky.
Bude v Červeňáku na podiu a spustí.
Já jsem Honzík.
Mám toho mnoho za sebou, co Vy ani neznáte.
kriminál, psychiatrie, léčebna, tam všude to znám jako své boty. Vzali mě děcko, i ona raději utekla.
Říkám, že nepiji a nekouím a nesexuji 29+29+29.
Recidivy nepočítám. Já na to Vaše znovu na start s..u. Již jsem si za tu dobu i dvakrát vrzl a to je taky recidiva ? Odpovím si, není.
No prostě mám něco za sebou a mrzí mě, že mě ani nepozvete mezi sebe.
Mě vůbec nikdo nezve. Jsem sám se svými pouťovými diplomky a s..e mě celý svět.