Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

ml, 03.10.2010 21:43:54, IP: ***.***.216.18, #107722
Neznáš mapu blbečku:-))Kde žiješ?Jak žiješ?Co zkúšáš?Jak zkúšáš?

Máš velmi silno upito.Tak dobrou noc svoloči ožralá.Až se dáte dohromady uzvu se.
Olda, 03.10.2010 22:44:39, IP: ***.***.21.114, #107728
Myslel jsem, že ml je normální. Nějak ho tu lidi neřešili, až teda na tu povedenou familii, a najednou je tady a cpe nám, jak ho řešíme.

Jeho příspěvek z dnešní noci u mě vyvolal jen úsměv, ale teď nevím co si mám myslet. Fakt jen kroutím hlavou...
Pro ml: myslím, že se tu setkali dost inteligentní lidi, kterým je JC pouze pro smích a je pravda, že se baví na jeho účet. Proto bych ti navrhoval, zkusit vyvolat závist - o to ti jde? - na nějaké jiné diskusi. Tady se asi moc nechytneš. Ale to nechám na tvém uvážení.
|||||||, 03.10.2010 23:28:46, IP: ***.***.54.254, #107730
Rozumné. Jen musí vystřízlivět.
Rychle odchází, když se jeho vlastními větami dokáží ty nehorázné lži.
Nepřipomíná to někoho ?
Já vím koho pana 3*14 ču.
jana, 04.10.2010 5:47:56, IP: ***.***.217.2, #107736
Ti dva supermani jsou moc chudí duchem, není jim co závidět.Velcí podnikatelé, věčně dřepí na diskuzích.A svět jim leží u nohou, miliony tečou proudem, koho to zajímá?
PPPPPP, 04.10.2010 6:30:11, IP: ***.***.217.2, #107739
Oni nás JAKO provokují JAKO mají z nás srandu, zatím jenouš šílí, ml jen rozdává pošklebky.
Pepa, 04.10.2010 6:31:12, IP: ***.***.217.2, #107740
Dost ujetá zábava, divní jsou oba dva.
JCskutečný JCskutečný, 04.10.2010 7:00:43, IP: ***.***.129.91, #107741
Oldo a spol ,nemocná svoloči prokouřená a prolhaná .Ty Oldo a Pepo jste dva lulánkové největší. Když píše Martin ,že já zde píši a bavím se jak vy reagujete .Hele chytrý by nechal ty mé příspěvky ,bez komentáře .Ne tak lulánek Oldík a Pepánek hvězda léčeben . Ozdoba a doplněk ,kulturní vložka medvěd ukázkový -"Helou zde roční abstinent Pepek námořník z Horní Dolní" .Musím se smát jak zde píšete o skromnosti ale ob článek .Hrdinný rek Pepek nepič roční. Oldo bavím se tím jak Vás kašpárky udržuji a jak reagujete .Kolikrát píši tak a dopředu znám odpověd. Podívek ty lulánku .Nekouřím 29 let a ač silný kuřák 40 až 60 cigaret denně tak jako silná osobnost s Pevnou vůlí jsem cigarety položil naráz. Zde Jana ,Věra a další ubohý kuřáci a p*či se snaží přestat a nejde jim to. Tak plni bezmoci a vlastní neschopnosti prudí a špiní. Určitě zde nepíší normální lidé (mimo sledující,Zdeničky ,Martina ) ale postižená svoloč ,závisláci .Pepo přestan kouřit a to platí na všechny ty mravokárce. Ani jeden z Vás nepíše třeba jako já. Dám si po ránu kefírek pročistí mi střeva .Perfektní . Tramtaradá je projev radosti ,nad svoločí a je to fakt .Když píší hlupáci jako vy ,tak se bavím. Dikobraz jste VY .Trnky- brnky mají tvrdý papír špatně hoří ale vy když napíši hoříte jasným plamenem blbosti. Já nepotřebuji Oldo držet palce od nul ,to bych se nikam nedostal. Zatím zde není nějaká výrazná osobnost, vše takové nemastné ,neslané. PIŠTE K TÉMATU -ALKOHOLISMUS -KOUŘENÍ -ZÁVISLOSTI. Piště o sobě ,zatím píšete o závislosti na moji osobu. Tak lulánku Pepku ,Oldíku no jaká dnes chlapci ?
v, 04.10.2010 7:05:17, IP: ***.***.114.236, #107742
A mně zase není jasný,proč ml,tu novinu sděluje sem.Komu?Jsme snad jeho kamarádi?Co čekal za odezvu?JC kamarádovi, to snad může napsat na mail.
Ještě nedávno se vytahoval,jaký má ůžasný love a teď už to stojí tady za h....a jede do Afriky.Práší se tu.práší....
No,, 04.10.2010 7:08:08, IP: ***.***.114.236, #107743
Včera od ml večerníček a už tu máme raníček.Srandičky,srandičky hoši,na to vás užije.
Běžte se vyprázdnit a šupejte do rachoty.
brum,brum, 04.10.2010 7:09:37, IP: ***.***.114.236, #107744
Už začínám věřit tomu ujetýmu sousedovi ze záhumení:-)))
JCskutečný JCskutečný, 04.10.2010 7:13:50, IP: ***.***.129.91, #107745
Pepo ty hvězdo salonů léčeben ,prken co znamenají svět. Vím ,že tvé předvádění se na parketu ČERVENÉHO DVORU jsi na chvíly hrdina .Vidím tě jak přijímáš gratulace a jak jsi štěstím bez sebe .Ano aspon na chvíly jsi odměněn za ru roční abstinenci. Máma doma slzí ,vnoučata štastni .Konečně NÁŠ DĚDA NECHLASTÁ tot velká oslava . Jak Ti závidím ten krátkodobý pocit štěstí. Pepo 29 let dohromady nepiji alkohol a dávám přednost .normálnímu životu .LÉČÍM SE SÁM KVŮLI SOBĚ lulánku Pepku a ne kvůli vnoučatům a manželce. Nepochopili jste nic. Důležitý je sám život ,ten prověří Vaše schopnosti a Vaši osobu .Zde nikdo z Vás nepíše k tématu ,nikdo se nezamýšlí jak ten život utíká a jak si ho zlepšit.Jana ,Věra a další budou kouřit pořád ,pořád zde budou někteří chlastat a napadat ,špinit. Závidíte totiž i tu PEVNOU VŮLI víte totiž moc dobře ,že na to přestat kouřit a chlastat PROSTĚ NEMÁTE .To je to bohatství -ne v penězích ale v sobě. Vy ubozí kuřáci mne kritizujete ,vy ubohé nuly ,neschopné se postavit závislosti ,k smíchu . Tam dokažte ,že za něco stojíte.
ml na pakárně..., 04.10.2010 7:16:34, IP: ***.***.114.236, #107746

...Tak kávu snad dopily...sakra,ono ta moje němčina v noci..achjo.

P.S.Ona i ta čeština ti občas skřípe.Německy?cha,cha, tam stejně chytat nebudeš,to chce angličtinu,Martine!Tak piluj.
cidrych, 04.10.2010 7:18:31, IP: ***.***.114.236, #107747
...Zde nikdo z Vás nepíše k tématu ,nikdo se nezamýšlí jak ten život utíká a jak si ho zlepšit.

Jedu ti dát do kebule a hned bude o 100% líp:-))))
JCskutečný JCskutečný, 04.10.2010 7:21:35, IP: ***.***.129.91, #107748
v a další .Martin se Vám snaží nastínit ,jak si vylepšit život . Může zde psát vše .Vy zde píšete krávoviny ,proč VY nepíšete k tématu ke kterému je tato diskuze určena. Jano a další kuřáci a fetáci ,p*či jenom napadáte .Ani jeden z Vás nepíše k tématu ALKOHOLISMUS -KOUŘENÍ -ZÁVISLOSTI .Vy sami ragujete a jste k smíchu. Vy kouříte a nás chcete vy nuly řešit. Tam přestante kouřit a chlastat a pište už konečně jak jste dokázali přestat.Martin uzavřel kontrakt v Africe ale neřeknu v čem .Je to fakt jede v jiném ale já mu přeji on je totiž oproti Vám pracovitý
JCskutečný JCskutečný, 04.10.2010 7:22:44, IP: ***.***.129.91, #107749
Ty si dej do kebule sám a střílím dobře
        Předchozí   1 .. 593594595596597598599 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.