Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
:-), 04.10.2010 12:36:05, IP: ***.***.213.249, #107786:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Olda, 04.10.2010 13:40:37, IP: ***.***.21.114, #107802Nazdar JC, jsem moc rád, že nám Martin nastínil, jak si vylepšit život. Takže máme jako on chlastat a kouřit? Pořídit si domů bečku piva?
Opravdu si myslíš, že tady někoho zajímá čím se nějaký bezvýznamný moravák živí? Vždyť je to každému jedno. Jako je tady všem jedno jestli děláš prodavačku v supermarketu nebo v porcelánce. Pochopíš to někdy?
Takže k tématu: mě zajímá, že nepiješ 29 let. Takže alkoholik jako ty, nemusí počítat recidivu? Vlastně dvě: jednu týdenní a jednu dokonce DVA měsíce ! Jak to je, vysvětli mi to.
Ještě jednu věc zkusím znovu: tato diskuse byla založená Naturou a jmenuje se: Alkoholismus zcela vážně. Není to tady o kouření. To jsou jiné diskuse. Doporučuji je navštívit a svěřit se tam. Třeba se také trochu rozjedou.Ty opravdu lidi přitahuješ. Tvá hloupost je tak ojedinělá, že se tomu vůbec nedivím.
JCskutečný, 04.10.2010 14:13:41, IP: ***.***.129.91, #107807Tak se tedy podívej ty zcela vážně .Natura založila tuto diskuzi . Ještě Tě slušně na něco upozorním. Když jsem zrušil Spříznivkyni na doktorce ,tak Natura psala zde a zvala všechny co mají problémy s pitím a kouřením se závislostí. Když jsem přišel a tyto opuštěné stránky ,tak jsem si přečetl sledovanost. Mohu s klidným svědomím říci .Zde tito nepíší kvůli problému alkohol a kouření ale k problému psychickému svému. Jako ty máš .Ani jeden Tvůj článek nebyl radou ,poznatkem ,jenom nabouráváním se do mé osoby ,Martina . Zkus si přečíst sledovanost ,která mi dává plně za pravdu počtem příspěvků. Tal 26.1.2010 -1 příspěvek, 21.2.2010 -1 příspěvek ,7.3.2010 -1 příspěvek,10.3.2010 -1 příspěvek. To je jenom část těch zájemců o vědění a poznání. Tak a ted si všimni toho nástupu .Svoloč zareagovala a přešla z doktorky ,kam jsem přestal psát -za mnou. Jakmile zjistila Jana,Evka,Věra,Pepa,PL a další že jsem zde ,v tu ránu opustili doktorku. Klikni si nepíši tam hodně dlouho a hle DOKTORKA OPUŠTĚNA. Takže Ti řeknu jedinné .Zde těm kuřákům Janě ,Věře atd nejde o nějaké přestání kouření -NEMAJÍ NA TO oni mají akorát na pomluvy a špínu. Martin nechlastá a z toho jednoho doutníčku co si dá by se jeden akorát p**ral. Odepsal jsem jednomu blbečkovy na vyhrožování nic dál a hle zase jeden, Olda a zase kecy .Když tě tedy zajímá téma alkoholismus tak k němu piš a neoslovuj moji maličkost . Tak se tedy SVĚŘUJ A NEPOMLOUVEJ ÚSPĚŠNÉ . A vůbec ,když nemáš problém tak proč píšeš? Anebo když ho máš tak proč nepíšeš o sobě a konečně něco k tématu? Je mi taky jedno co si kdo píše a ty jsi mi ukradený co děláš ,zde celé dny ty pracante ch acha rozumíš tomu ?
pro JC, 04.10.2010 14:18:30, IP: ***.***.82.40, #107808úspěšně ti nachčiju do huby jc,zasoužíš si to,pak mi olízneš boty a poděkuješ.tak otevři hubu a ať se trefim
:-), 04.10.2010 14:22:17, IP: ***.***.213.249, #107810Když tě tedy zajímá téma alkoholismus tak k němu piš a neoslovuj moji maličkost . Tak se tedy SVĚŘUJ A NEPOMLOUVEJ ÚSPĚŠNÉ . A vůbec ,když nemáš problém tak proč píšeš?
Svěřovat se zde???
A ty máš problém???
Alkoholismus zcela vážně, 04.10.2010 14:22:35, IP: ***.***.82.40, #107811JC ty nepíšeš k tématu alkoholismus, nic o tom nevíš, vůbec nic. Ty akorát předvádíš jakej jsi k**ot malej nepotřebnej a to stačí se na tebe podívat, malej nepotřebnej kůtek. Nic víc jsi nikdy nebyl a ani nebudeš. Vlstně jo starej malej nepotřebnej k**ot, to tě čeká.A až dostaneš zákaz i na týhle diskusi, tak se sám ze sebe pomátneš.
JCskutečný, 04.10.2010 14:27:31, IP: ***.***.129.91, #107812Tak hochu něco se Ti ted budu snažit vysvětlit. Já píši 29 let dohromady bez alkoholu. Nikde jsem neuváděl ,že jsem neměl recidivu krátkodobou ,naopak a také jsem psal ,že jsem se z toho dostal sám a to je třeba zajímavé. Nekouřím nepretržitě 29 let . A ted zjus přemýškel a nebud jako ti z léčebny a svého svatostánku. Budu se Ti něco snažit vysvětlit ,snad pochopíš a když ne ,je mi tě líto. Začnu. Abstinuji sám kvůli sobě , co je Oldo v životě nejdůležitější pro alkoholika? No ano ABSTINENCE TDA Trvalá a důsledná abstinence. Jestliže během své abstinenční pouti někod zhřeší a sám zase k SOBĚ NAJDE CESTU jako já ,tak má zasew vyhráno. Abstinence je těžká věc a jsou všude okolo nás nástrahy .Abstinovat to je důležité a jeslti někod během té dlouhé pouti zakopne no nevídáno.Znovu abstinovat ,znovu žít. Co je to počítat ? Já neabstinuji kvůli počítání roků ale kvůli sobě ,svému životu .To pochop a třeba 13 let abstinence bez zakolísání tak na AA bych byl mezi třeba desetkrát recidivujícími KRÁL . Tak a zase vidíš .Já píši k tématu a řeknu vše ? Vy ? Nic jenom špínu a hledání ubohých drobností .Druhý abstinuje rok a je to příklad .Cha cha proto jste mi k smíchu ,vůbec jste totiž nepochopili smysl abstinence vůbec .To co přitahuje zde lidi není hloupost ,tedy ne moje 29+29 let bez kouření a alkoholu .Vy také??????????
Pepa, 04.10.2010 14:41:53, IP: ***.***.217.2, #107815Jendo, ty nechápeš vůbec nic, obdivuješ jen sebe, šmejdíš, oblízáš diskuze, pátráš po někom, kdo by tě bral vážně, ovšem marně!Vždy, než něco odešleš, zkontroluj si to po sobě, jsi trapný s chybama.
JCskutečný, 04.10.2010 14:42:40, IP: ***.***.129.91, #107816Nauč se psát KŮTEK, VLSTNĚ . Jste obyčejná svoloč a ty onuce 29 LET BEZ CIGARET A 29 LET BEZ ALKOHOLU Kdo z Vás se tím může pochlubit ? Ty ? chudáku .Až dostanu zákaz na této diskuzi ,tak zanikne jako na serveru DOKTORKA alkoholismus a svoloč to je Vaše opuštěná diskuze Vámi založená ,tak jste se totiž pravdivě pojmenovali .Já abstinuji dohromady 29 let a nic o závislostech nevím ? Nekouřím 29 let a přestal jsem sám bez champixu a masírování. Vy zde se akorát předvádíte a nic. Spousta z Vás hulí a chlastá musím se smát. Ty troubo Vysokou školu ze závislostí mám a má dlouholetá abstinence to potvrzuje .Hochu praxe je praxe.
JCskutečný, 04.10.2010 14:42:48, IP: ***.***.129.91, #107817Nauč se psát KŮTEK, VLSTNĚ . Jste obyčejná svoloč a ty onuce 29 LET BEZ CIGARET A 29 LET BEZ ALKOHOLU Kdo z Vás se tím může pochlubit ? Ty ? chudáku .Až dostanu zákaz na této diskuzi ,tak zanikne jako na serveru DOKTORKA alkoholismus a svoloč to je Vaše opuštěná diskuze Vámi založená ,tak jste se totiž pravdivě pojmenovali .Já abstinuji dohromady 29 let a nic o závislostech nevím ? Nekouřím 29 let a přestal jsem sám bez champixu a masírování. Vy zde se akorát předvádíte a nic. Spousta z Vás hulí a chlastá musím se smát. Ty troubo Vysokou školu ze závislostí mám a má dlouholetá abstinence to potvrzuje .Hochu praxe je praxe.
JCskutečný, 04.10.2010 14:42:55, IP: ***.***.129.91, #107818Nauč se psát KŮTEK, VLSTNĚ . Jste obyčejná svoloč a ty onuce 29 LET BEZ CIGARET A 29 LET BEZ ALKOHOLU Kdo z Vás se tím může pochlubit ? Ty ? chudáku .Až dostanu zákaz na této diskuzi ,tak zanikne jako na serveru DOKTORKA alkoholismus a svoloč to je Vaše opuštěná diskuze Vámi založená ,tak jste se totiž pravdivě pojmenovali .Já abstinuji dohromady 29 let a nic o závislostech nevím ? Nekouřím 29 let a přestal jsem sám bez champixu a masírování. Vy zde se akorát předvádíte a nic. Spousta z Vás hulí a chlastá musím se smát. Ty troubo Vysokou školu ze závislostí mám a má dlouholetá abstinence to potvrzuje .Hochu praxe je praxe.
__________, 04.10.2010 14:43:15, IP: ***.***.217.2, #107819Na AA králové nejsou!Proto tam nemůžeš být ani ty, princi.Se svým nemocným egem nemáš šanci tam být.
JC skutečný, 04.10.2010 14:43:41, IP: ***.***.217.2, #107820Jsem lulan.
JC, 04.10.2010 14:49:44, IP: ***.***.129.91, #107821Pepo Tebe jsem pochopil dne 18.6.2010 14:21 jsi psal .JO ,TAKY SI TO PAMATUJI ,ALKOHOLICKÁ RÁNA ,TĚŽKÁ, HLAVA, OKNA, ŽALUDEK, SMUTEK ,NENÁVIST .Tak hodně z toho ti Pepo zůstalo .Ty píšeš ob článek o podiu na oslavě a z toho žiješ .Já hochu žiji a nepotřebuji k tomu diváky jako ty .Předvádět se a dělat medvěda. Pepo máš doléčování chápu a je znát ,že opravdu jsi školák a vůbec nic jsi nepochopil .Abstience samotná je důležitá a ne ta vomáčka okolo. Kapišto Pepišto ?
JCskutečný, 04.10.2010 14:51:22, IP: ***.***.129.91, #107822Samozřejmně tam nejsou ,tam je hodně recidiv.